|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No mnie nie zmiennie u Ciebie podoba się Issey Miyake
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grudzień: wymienię zapachy i inne różności...
a czy w zamian moge zaoferowac Ci miniature tychze perfum z 1ml ubytkiem (przetestowana), ale mam kartonik ?
bo ta nowa jest tez w negocjacjach... co Ty na To?
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Rozumiem, że ta miniatura to pojemność 10ml/ubytek 1ml?
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
tak
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
|
|
#96 | |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
cos za pure poison?
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
. Receptury Babuszki Agafii, Syberyjski szampon na cedrowym propolisie nr 1, poj.600ml/użyty 2-3 razy data ważności11/2014 szampon wzmacniający
23. Receptury Babuszki Agafii, Syberyjski balsam na cedrowym propolisie nr 1, poj.600ml/użyty 2-3 razy data ważności 09/2014 balsam wzmacniający 24.Zdrój szampon leczniczy- poj.130ml/użyty dwa razy, termin waż. 12/2013 a za to cos znajdziesz? |
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
moge cos poszukac poza watkiem ale co by Cie konkretnie interesowalo? Moze jakies kosmetyki Balea lub Alverde?
---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- mam jescze nowy szampon Alverde nadajacy objetosc oraz zestaw miniaturek kremow BB Skin79 o ten tylko bez rozowego kremu http://www.wishtrend.com/img/cms/SKI...end.com_00.jpg i jszcze odlewki w sloiczkach kremow BB Mizon Hannavi oraz Lioele Triple Solution |
|
|
|
|
#101 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
potem dwa kremiki bb z zestawu, bądz trzy jak się zgodzisz, odlewki też bym przygarnęła . Ja jeszcze Ci mogę zaproponować odlewkę olejku arganowego.
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Ja chyba jednak zrezygnuje z Twoich produktow do wlosow bo mam jeszcze jakies zapasy
Zamiast tego kusza mnie zapachy.Tak wiec podoba mi sie Ming Shu, Lalique Tendre Kiss i Flowerbomb Rose oraz olej arganowy To napisz co z tych produktow bys oddala za Olejek Alverde, zestaw BB Skin79 i olewki w sloiczkach? |
|
|
|
|
#103 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
odpisałam
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Mniej wiecej mi pasuje ale chcialabym jeszcze olej arganowy zamiast Britney i Ungaro. Moge jeszcze dorzucic odlewke 10ml Maroussia Slavy Zaitsev
Co o tym myslisz?
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Odpisałam
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
to wstepnie mi pasuje ja Tobie olejek Alverde, zestaw BB(bez rozowego kremu), odlewka BB Mizon Hannavi i odlewka Lioele Triple Solution
a Ty Lalique, Ming Shu, Flowerbomb Rose i te probki o ktorch wspomnialaś ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- tylko jeszcze najwazniejsze, sprawa jest taka, ze kosmetyki ,ktore chcesz są u mojej siostry (bo tak na prawde to ona się z Tobą wymienia). Ona bedzie prawdopodobnie za 2 tyg, czy moze byc tak ze Ty wysles pierwsza na poczatku przyszłego tyg a ja Tobie jak ona przyjedzie? |
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za:
Planet spa Avon Sródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką Receptury Babuszki Agafii, Syberyjski szampon na cedrowym propolisie nr 1 Receptury Babuszki Agafii, Syberyjski balsam na cedrowym propolisie nr 1, poj.600ml ![]()
|
|
#108 | ||
|
Zadomowienie
|
Mnie taka wymianka również pasuje
, nie mam nic przeciwko wysłaniu pierwszej, jednak wstrzymam się do momentu jak Twoja siostra już będzie na miejscu, ponieważ z tym "prawdopodobnie" różnie w życiu bywa .Jeśli Tobie/Wam to nie przeszkadza, zapraszam na PW.Cytat:
---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
Witaj, U Ciebie wpadła mi w oko paletka NYX Cienie do powiek NYX Nude on Nude Natural Look NOWE wraz z papierowym pudełeczkiem, trochę naderwanym , ale widzę że jest rezerwacja, nic innego nie znalazłam
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli paletka nie zostanie wymieniona, to dam Ci znać
dziś powinnam wiedzieć.
|
|
#110 |
|
JESTEM ONA
|
Julio,
przejrzę później Twój watek , ponieważ teraz muszę wyjśc i dam znac Póki co miłego dnia
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
ja bede wiedziec kiedy dokladnie przyjedzie kilka dni wczesniej i moze poprostu zrobimy tak, ze wyslesz wlasnie wtedy a ja pierwszego dnia jak ona przyjedzie ?
|
|
|
|
|
#112 |
|
JESTEM ONA
|
Julio,
podoba mi się kilka kosmetyków -płyn micelarny , szminka LL może któryś zapach. Muszę poczytac o tych kosmetykach
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie?
|
|
#114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
odpisałam
|
|
|
#115 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Moja siostra bedzie prawdopodobnie pod koniec przyszlego tygodnia ale, poniewaz nie mam pewnosci kiedy dokladnie oraz, ze to sie przeciaga tyle to nie bede oczekiwac bys wyslala jako pierwsza.
Jak moja siostra juz przyjedziec z kosmetykami to napisze do Ciebie i wtedy wyslemy jednoczesnie ok?
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zadomowienie
|
zapraszam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:04.

. Ja jeszcze Ci mogę zaproponować odlewkę olejku arganowego.