![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapachy, dermokosmetyki, styczeń :)
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Hej,
przypasowało by mi: Vichy zestaw kosmetyków: Normaderm krem przeciw niedoskonałościom 3ml, mleczko oczyszczające 3 w 1 Purete Thermale 30ml, krem nawilżający Aqualia Thermal 15ml, podkład Aeratient 2ml ale czy oddasz za Cinnabara?
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Quinn, dziękuję za propozycję
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Marcela mam i bardzo lubię, szukam flakonu na zapas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Witaj droga Quinn, jeszcze się nie ogarnęłam z aktualnymi wymianami, ale pamiętam o Tobie i chętnie się wymienię. Wypiszę co mnie interesuje, w miarę możliwości poproszę o rezerwację
![]() *Shalimar ok. 2-3 mli Shalimar Parfum Initial 1ml *atomki 4ml puste ok 5 sztuk. *Costume National 21 - do 5ml *Mona Di Orio Les Nombres D'Or Vanille ok 2ml *Costume National Scent Deo 1ml *Victor&Rolf Spicebomb 1ml *Masaki Matsushima Shiro ok 2ml i jeśli jeszcze nie dopadnę, to chętnie obadałabym Ramyatę, bo gdzieś mi mignęło, że leci do Ciebie ![]() Przypomnę się jak się ogarnę z obecnymi wymiankami i pozamiatam w wątku ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- O ![]() ![]() ![]() ![]() Chyba, że jakoś wcześniej sama mi w ręce wpadnie ![]() To do miłego ![]() ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Spokojnie, spokojnie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
NIE ZNAM REGULAMINU Odlewki (duuużo), puder, dermokosmetyki, mazidła, LUTY :)
Witam w moim lutowym wątku wymiankowym
![]() 1. Jesli masz mniej przekupek lub chociaż 1 negatyw to wysyłasz pierwsza 2. Perfumy wymieniam za perfumy 3. Kosmetyki mogę wymienić za perfumy lub kosmetyki, choć raczej niewielu kosmetyków szukam ![]() 4. BARDZO chętnie wymienię odlewki na flakon - chętnie większą ilość odlewek na flakon o mniejszej zawartości Wish: z kosmetyków niemal wyłącznie olejek arganowy, odżywka do rzęs dobra, poza tym szukam tylko perfum, można mnie kusić wieloma różnymi, ale raczej mogę wybrzydzać ![]() przede wszystkim lubię cynamonowce, waniliowce, drzewniaki, rozsądne kadzidła, ciężkie kalibry ![]() Dużo oddam za Champs Elysees, tak dla odmiany kwiatowca ![]() ![]() Wymienię: Flakon: Tesori d’Oriente Fiore del Dragone ( przypomina Hypnotic Poison) 100ml bez psika ODLEWKI: Caron, Montainge 5ml Mauboussin, Mauboussin 4 ml Slava Zaitsev Nikita 2,5 ml Armani Prive Ambre Soie 3 ml Kenzo Parfum D’ete 9,5 ml Rasasi Roohy 5 Diptyque Volutes 5ml (za coś ekstra) Cartier La Baiser Du Dragon 5 ml Michał Szulc Sale01 4,5 ml Escada Magnetism 2,5 ml Demeter Cinnamon Bun 2,5ml Estee Lauder Sensous 8ml Van Cleef& Arples Hiver 4,5 ml L’Artisan Parfumer Mimosa pour Moi 4ml Versace Crystal Noir 3ml Guerlain, Shalimar 2,5 ml Mona Di Orio Les Nombres D'Or Vanille ok 2ml Mogę odpsikać z własnego flakonu: Pollena Eva, Eva Edp do 5ml Oriflame By Marcel do 5ml Naomi Campbell Winter Kiss do 5ml Vera Wang Princess do 5ml Kenzo Amour do 5ml Costume National 21 do 5ml Yves Rocher Vanille Noire do 5ml L’Artisan Vanille Absolument do 3ml Próbki i mniejsze odlewki niszowe/unikaty Keiko Mecheri Genie des Bois 1ml Sanctuary Classic 0,8 ml Armani Privee Royal Oud 2ml Perfumerie Generale Cadjmere 0,8 ml Frapin Speakeasy 2ml Serge Lutens Ambre Sultan 2ml Agent Provocateur EDP 2ml Etat Libere d’Orange Rien 0,5ml Etat Libere d’Orange Delicious Colset Queen 1ml L’artisan Parfumer Mure et Musc 1ml Comme des Garcons Play:Red 0,8 ml Comme des Garcons Kyoto 1 ml Ginestet Botrytis 0,4 ml L’Artisan Parfumer Vanille Absolument 1 ml Ginestet Le Boise 0,6 ml Serge Lutens Fille en Aiguilles 0,5 ml Comme des Garcons 888 0,8 ml Serge Lutens Feminite Du Bois 0,4 ml Robert Piguet Fracas 0,9 ml Histories de Parfum Tuberose 2 1ml Histories de parfum 1889 Moulin Rouge 0,9 ml Diptyque L’Ombre dans l’Eau 1,8 ml Annick Goutal Nuit Etiolee 1ml Comme de Garcons Amazingreen 1ml Donna Karan Black Cashmere 1ml Molinard Habanita 0,7 ml Guerlain Mitsouko 1ml Serge Lutens Serge Noir 0,6 ml Perfumerie Generale Drama Nuui 0,5 ml Vanicee Insensee 1ml Kashka Swiss Arabian 0,6 ml Aal Musaib Blue Oud 0,5 ml Mukhalat Al Malika Oudhcom edp 0,8 ml Parfum D’Empire Ambre Russe 0,8ml Costume National Scent Deo 1ml Próbki i mniejsze odlewki mainstream Victor&Rolf Spicebomb 1ml Masaki Matsushima Shiro 1ml Guerlain, Shalimar Parfum Initial 1ml Guerlain La Petite Robe noire 1ml Kim Kardashian EDP 2ml Mexx Pure 1ml Jennifer Lopez Deseo 2ml Mary Kate & Ashley Olsen Coast to Coast 2 ml Jean Patou Paname de Patou 1,5 ml Sisley Eau de Sisley 2 0,7ml Thierry Muglar Innocent 2ml Estee Lauder Cinnabar 1,5 ml Juicy Couture 1,5 ml Gres Cabaret 1,8 ml Hugo Boss Deep Red 0,2 ml Paris Hilton Fairy Dust 1ml Gucci by Gucci edp 0,8ml Gucci Guilty 1,8 ml Mauboussin Historie d’Eau Amethyste 1ml Michael Kors 0,4 ml Cioccolato Mon Amour Fondete Extra 0,5ml Shakira S 1ml Kate Moss Vintage 1ml Mont Blanc presence d’une femme 0,7 ml Dupont Blanc odstrik 0,7 ml Moschino Toujous Glamour Escada Marine Groove 1,8 ml Escada Tai Sun 1,8ml Roberto Cavalli 1,2 ml Juicy Couture Couture Couture 1ml Beyonce Pulse 1,8 ml Kosmetyki: OTC Atopis Extrem Locion Corporal balsam do ekstemalnie wysuszonej i wrażliwej skóry Puder Prasowany Scott Barnes odcien Petal, bardzo jasny , nieużywany, bez pudełka (tak został do mnie przysłany) Vichy zestaw kosmetyków: Normaderm krem przeciw niedoskonałościom 3ml, mleczko oczyszczające 3 w 1 Purete Thermale 30ml, krem nawilżający Aqualia Thermal 15ml, podkład Aeratient 2ml LPR Lipikar 3x15 ml ENDOCARE daySense krem spf 30 na dzień do każdego typu skóry 11x5ml URIAGE EAU THERMALE 300ml nowa MAZIDŁA KWAS SALICYLOWY 2x 20g, nowy, nieotwierany (ważne do 09/1013) MAZIDZŁA KWAS MIGDAŁOWY 20g, otwarty, minimalny ubytek (ważne do 2017) Marki (te mniej znane)są hiszpańskimi dermokosmetykami.
tak pachnę Edytowane przez Quinn Czas edycji: 2013-01-31 o 22:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odlewki (duuużo), puder, dermokosmetyki, mazidła, LUTY :)
Mauboussin, Mauboussin 4 ml
Cartier La Baiser Du Dragon 5 ml Michał Szulc Sale01 4,5 ml Escada Magnetism 2,5 ml Versace Crystal Noir 3ml Może u mnie coś za któreś z tych? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Hej, zainteresowały mnie:
Slava Zaitsev Nikita 2,5 ml Donna Karan Black Cashmere 1ml Molinard Habanita 0,7 ml Gucci by Gucci edp 0,8ml Kate Moss Vintage 1ml Juicy Couture Couture Couture 1ml czy znajdziesz coś u mnie za nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
Przekupka: 175 pkt / 100% pozyt.
|
URIAGE EAU THERMALE 300ml nowa
cos u mnie?
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
jakich zapachów szukasz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wymiana kosmetyków, minerałów, kolorówki i perfum niszowych: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1266247 wymiana ciuchów (boho, etno, klasyka, znane marki i vintage) https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49267406 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
O! A ja właśnie planowałam się dziś do Ciebie odezwać
![]() ![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz cos u mnie za kilka próbek?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
A te próbki i odlewki które kiedyś u mnie chciałaś? (kojarzę tylko, że Mure et Musc Artisana na pewno już zdobyłaś, nie pamiętam reszty)
Sephorowa Wanilia to już unikat i raczej tylko za inny flachon go wymienię ![]() Zaraz zbiorę do kupy co bym u Ciebie chciała, łącznie z poprzednim ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Wybrałam: Diptyque Volutes 5ml (za coś ekstra) Cartier La Baiser Du Dragon 5 ml Michał Szulc Sale01 4,5 ml Armani Privee Royal Oud 2ml Annick Goutal Nuit Etiolee 1ml Comme de Garcons Amazingreen 1ml *Shalimar ok. 2-3 mli *Shalimar Parfum Initial 1ml *atomki 4ml puste ok 5 sztuk. *Costume National 21 - do 5ml *Mona Di Orio Les Nombres D'Or Vanille ok 2ml *Costume National Scent Deo 1ml *Victor&Rolf Spicebomb 1ml *Masaki Matsushima Shiro 1ml *Guerlain Mitsouko 1ml *Ramyata 4 ml Kalkuluje się? edit: dodałam Mitsouko 1 ml :| ---------- Dopisano o 22:34 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Tzn. to co powyżej za Miraża? Czy jak? Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2013-01-31 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Jeśli za dużo wybrałam, to już się poprawiam.
![]() To jest mój plan minimum za Miraża (pozmieniałam ml w CN i Ramyacie): Michał Szulc Sale01 4,5 ml Armani Privee Royal Oud 2ml Annick Goutal Nuit Etiolee 1ml Comme de Garcons Amazingreen 1ml *Shalimar ok. 2-3 mli *atomki 4ml puste ok 5 sztuk. *Costume National 21 - 2 ml *Mona Di Orio Les Nombres D'Or Vanille ok 2ml *Costume National Scent Deo 1ml *Victor&Rolf Spicebomb 1ml *Masaki Matsushima Shiro 1ml *Guerlain Mitsouko 1ml *Ramyata 2 ml Jeżeli nadal za dużo, to już naprawdę nie wiem co odjąć z tej listy ![]() Edytowane przez MysiaJadwisia Czas edycji: 2013-01-31 o 21:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Odpisałam Wam w wątkach
![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Jasne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
Guerlain, Shalimar 2,5 ml Mona Di Orio Les Nombres D'Or Vanille ok 2ml Shalimar parfum initial 1ml Shiro 1 ml Spicebomb ![]()
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
Przekupka: 222 pkt / 100% pozyt.
|
coś u mnie za
Vichy zestaw kosmetyków: Normaderm krem przeciw niedoskonałościom 3ml, mleczko oczyszczające 3 w 1 Purete Thermale 30ml, krem nawilżający Aqualia Thermal 15ml, podkład Aeratient 2ml Kate Moss Vintage 1ml
kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1235941 ciuchy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1126161 książki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1144051 wish https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1261853 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:52.