|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 27 236
|
Dot.: W這sy na blond farbujemy i o 篡ciu dyskutujemy. Cz窷 XXII
Cytat:
Sk豉d: Aqua, Cetyl Alcohol, Dimethiconol, Stearamidopropyl Dimethylamine, Selaginella Lepidophylla Aerial Extract, Camellia Japonica Flower Extract, Trehalose, Gluconolactone, Glycerin, Parfum, Sodium Chloride, PEG-150 Distearate, TEA-Dodecylbenzensulfonate, Disodium EDTA, Lactic Acid, DMDM Hydantoin, Methylchloroisothiazolino ne, Methylisothiazolinone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool, CI 14700. Taka od篡wka si nada? Chocia teraz pr鏏uje nowe konto aktywowa i mnie szlag trafia. Co chwile jakie has豉, cyfry peselu, zalogowa sie nie idzie, nada pinu nie idzie bo nie ma has豉 a zeby miec has這 to trzeba isc do bankomatu albo dzwonic na infolinie |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 13 006
|
BUNNY ten syos z poprzedniej strony co infa robila, myslisz ze by mi wyszedl bez niespodzianek?
gadaniem sie nie przejmuj zawsze gadaj...wazne jak sie czujesz w danych wlosach
|
|
|
|
#93 |
|
Magda ;)
Wiadomo軼i: 8 211
|
|
|
|
|
#94 | |||
|
Konto usuni皻e
Wiadomo軼i: 1 463
|
dzi瘯uj
Cytat:
Cytat:
I rzeczywi軼ie, jest bardzo 豉godna. W這sy s po niej jakby bardziej od篡wione. A co do bloga Twojego, to dzi瘯uj za wpis o obj皻o軼i fryzur. Dla mnie na pewno przydatny Cytat:
I niekt鏎e pasma 豉pi lepiej farb, a inne gorzej
|
|||
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 124
|
Hej kochane witam w nowej czesc i w nowym roku
Ja niestety nadal nie mam w domku neta juz szlag mnie bierze i tylko cierpliwosc moze mnie uratowac.
|
|
#96 |
|
Konto usuni皻e
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
troche to teraz potrwa zanim bede miec neta w domu
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Ok umy豉m w這sy od篡wk, podeschn do ko鎍a i farbuje
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
z wlosami nic nie robilam jeszcze bo i nie mam odrostow wiec ok
ale doszlam do wniosku ze albo zrobie teraz ton ciemniej albo ton jasniej bo w takim posrednim kolorze jaki mam teraz , mam wrazenie , ze gasne znowu i nie jest wyraziscie
|
|
#100 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 526
|
Bunny
No to te masz fajnie widz Pora磬a z takich ludzi, a co do koloru to nie rozumiem...bo bezsensem wydaje si by, takie pitolnie tylko po to , 瞠 'a nu j przekonam, przefarbuje si i zbrzydnie' ale kto wie... przecie ka盥y widzi, 瞠 jest Ci super w tym blondzie, co masz teraz :p szczeg鏊nie, 瞠 ostatnio mia豉 inny w gimnazjum, wi璚 co to za por闚nywanie w og鏊e ![]() ludzi wali w dekiel
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzi najlepiej czasem nie s逝cha, bo mo積a na 貫b dostac
![]() Nast瘼nym razem jak pomy郵e czy pozwoli T pofarbowa w這sy to sie 3 razy zastanowie ![]() Wog鏊e co odwali豉m. Rozrobilam farbe, i da豉m p馧, a 瞠 j sie robi 1:2 no to cap 120 ml utleniacza do tej farby. No i T mi zacz掖 nak豉dac ja tak my郵e i helo helo co tu jest nie tak... 1:2 to 60 ml farby a nie 30! Szybko do這篡豉m farby, i poprawili鄉y, uff
|
|
|
|
#102 | |
|
Konto usuni皻e
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 | |||||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 069
|
Cytat:
![]() Cytat:
to bym chyba na 6% robila cale juz bez zabawy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie doczekam sie Cytat:
Cytat:
Cytat:
oby efekty byly tego warte
|
|
#104 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 18 974
|
Cytat:
![]() chcia豉bym tak ja naprawd nie wyobra瘸m sobie Ciebie w innym kolorze, a jakby wr鏂i豉 do naturali to OESU! Musia豉by nawet nick zmieni ja gorszy okres te mam, ale to dlatego, 瞠 zbli瘸 mi si... okres dobre hahaha bardzo dzi瘯uj ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() a baba to jaki wsiur ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Ok ju po
Zaraz ide suszy ![]() Przy sp逝kiwaniu farby na pewno odczucia lepsze ni przy palette ![]() Z pocz徠ku jak sp逝ka豉m to m闚ie - o jezu rudo, o jezu, jeszcze farba br您owieje na w這sach wi璚 wog鏊e mia豉m lekki stres Ale jest na pewno ja郾iutko ![]() Ok ide suszyc P鏦i jest ta menda to go wykorzystam do zrobienia zdj耩
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
wroce do was to pewne
bunny no wlasnie ogladam 8 jakies juz ![]() Myslalam tez o brazie konkretnym ale boje sie ze bedzie blado znowu Dlatego mysle o blondzie ale nie o tak jasnym jak mialam i juz bo ten kolor co teraz mam troche sie chyba(?) spral i jakos jest mi nijak a jesli ja zle sie czuje to napewno zrobie zmiane
|
|
#107 | ||||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 942
|
Cytat:
ja normalnie sama usypia豉m i mia豉m ju serdecznie do嗆 gdyby m鎩 syn mia to robi to by chyba z miesi帷 trwa這 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo te niewierze, 瞠 wypada dok豉dnie w po這wie ![]() Cytat:
![]() co za babsko trzeba jej by這 powiedzie, 瞠 chyba solarium jej resztki grzeczno軼i z g這wy wypali這, a puder jej m霩g zapruszy Cytat:
![]() Cytat:
dlatego ja zawsze pi耩dziesi徠 razy czytam ulotke przed i obmy郵am plan ![]() trzymam kciuki
blonding zapuszczanie i regeneracja w這sk闚 ![]() by這 - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podci璚iu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca貫go cia豉 |
||||||
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny pytanie za 100 pkt
![]() pisz sobie w wordzie wzory i mam pytanie: jak co napisa pod pierwiastkiem? ![]() JU WIEM! ale to skomplikowane, jacie Edytowane przez kitkulka Czas edycji: 2013-01-09 o 20:05 |
|
|
|
#109 |
|
Zakorzenienie
|
Ok wklejam
![]() Podoba mi siee R闚niutko jest, jasno, ch這dno ![]() Wklejam z lamp i bez |
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i w這ski boskie g豉dkie i b造szcz帷e
blonding zapuszczanie i regeneracja w這sk闚 ![]() by這 - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podci璚iu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening ca貫go cia豉 |
|
|
|
|
#112 | ||
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 011
|
Cytat:
ile g farby a ile g oxy tylko nie weim jak gramatur oxydantu z du瞠go pojemnika odmierzy...Cytat:
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bunny mog wys豉 PW?
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#115 | |||||
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 9 069
|
Cytat:
a to to juz chamstwo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#116 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi sie wydaj ci庵le rzadkie, nawet specjalnie ci庵le wszystkie w這sy na jedn strone biore Ale mo瞠 to dlatego 瞠 czuje 瞠 jest ich mniej ![]() Ju ci m闚ie dok豉dnie To by koleston 12/96 - cendrowo-fioletowy, na wodzie 12 %, nak豉da豉m na odrost + pare cm za 瞠by zr闚na ze starym odrostem- ile dok豉dnie to nie wiem boT mia tw鏎czo嗆 w stresie 瞠 zepsuje mi w這sy Malaks pod koniec jakie 3-4 min. Farbe trzyma豉m bodaj瞠 55 minut ![]() Mo瞠 nast瘼nym razem spr鏏uje na ni窺zej wodzie, zobaczymy jak si bedzie dalej zachowywa. Ale p鏦i co z koloru jestem mega zadowolona ![]() Fotki ci jutro wy郵e w wi瘯szej rozdzielczo軼i i zrobie w 鈍ietle dziennym jeszcze, bo te wszystkie w sztucznym Dzi瘯i Cytat:
Ja biore tak miarke od proszku do tego ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#117 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 518
|
Ja te witam w nowej cz窷ci!
![]() Strasznie zabiegana jestem ostatnio, ile ja mam nadrabiania po takim d逝gim czasie byczenia si ale jako daj rad ![]() Przejrza豉m zdj璚ia, dziewczyny macie 郵iczne w這sy, napatrze si nie mog zazdrosna jestem normalnie ale tak pozytywnie oczywi軼ie, oby by造 jak naj豉dniejsze i zdrowe
|
#118 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 011
|
czekoladowo, Asia, dzi瘯i za rad, ju b璠 wiedzie jak odmierza
Bunny kt鏎a z od篡wek gliss kur najlepsza: czarna, br您owa czy 鄴速a? Przysz豉 mi dzi maska dolce anti age, jutro testuje
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 4 139
|
Cytat:
![]() kusisz ! czyli zostajesz przy kolestonie? teraz tylko zeby nie rudzia ani nie 鄴趾
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogole powiem Wam ze ostatnio zaczelam gorzej widziec wieczorem jak czytam i jak jad samochodem o zmroku. Posz豉m do okulisty i astygmatyzm, komputer pokazuje -0,90 ale okulista wybada mnie na -0,25 w obu oczach. Jutro ide dobierac okulary...na szczescie tylko do jazdy samochodem takie antyrefleksowe i do czytania wieczorem, jak oczy s zmeczone.
A i ja jak to ja-dzia豉m szybko zeby sie nie rozmyslic. Nalozylam na 20 min syossa, sama i krzywo ale nalozylam i zaluje ze nie trzymalam 30 min. Musialam zrobic zdjecia i poki co nie widz ani zieleni ani szaro軼i. W這sy na pewno sie wysuszyly ale odzywka to maskuje. Na zdjeciu s jakby rudawe ale jutro dam zdjecia w swietle dziennym. Ca趾iem jasny ten kolor, spodziewalam sie ciemniejszego.KITKA a Ty czemu zrezygnowalas z syossa, przypomnij prosz ![]() Wybaczcie t cenzur ale bajzel w pokoju zamaza豉m takim k馧kiem
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Piel璕nacja w這s闚 i fryzury
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

obojetne jaka masz,nawet z silikonami, namocz wlosy pomasuj odzywke splucz wysusz i smialo farbuj wtedy 

zamawiam
A z farbowania na farbowanie i tak bedzie coraz lepiej
i tylko cierpliwosc moze mnie uratowac.

ja normalnie sama usypia豉m i mia豉m ju serdecznie do嗆