DZIWNA HISTORIA ! :( zwi您ek, kt鏎ego nie by這! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wr鵵   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyj徠kowe miejsce, w kt鏎ym podzielisz si emocjami, uczuciami, zwi您kami oraz uzyskasz wsparcie i porady spo貫czno軼i.

Odpowiedz

Narz璠zia
Stary 2013-02-14, 08:38   #91
alexandraa13
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 888
Dot.: DZIWNA HISTORIA ! :( zwi您ek, kt鏎ego nie by這!

ja juz wczoraj to pisa豉m (tzn w nocy) ale widz 瞠 pomin窸a moja odpowied. Po Twoich wyja郾ieniach nieco zmieni i mi si pogl康 i my郵, 瞠 w tej ca貫j sytuacji oboje si "zgrali軼ie" (w negatywnym sensie). Inna dziewczyna by si nie da豉 w to wci庵n望, bo Ty masz tendencje do takich chorych zachowa i widzia, 瞠 si w to wkr璚i豉. Ale on te chyba ma jaki problem, my郵 瞠 mog這 mu sprawia satysfakcj Twoje zachowanie, to 瞠 kto go tak idealizuje, marzy o nim, mo瞠 dawa這 mu to poczucie bycia mega wyj徠kowym, czego w normalnym 篡ciu a w takim stopniu nie do鈍iadcza. Mo瞠 dosz豉 obni穎na samoocena i dowarto軼iowanie si tym. Plus po prostu satysfakcja i rado嗆, 瞠 kogo bardzo interesuje i jest dla kogo tak wa積y. Silna, ogarni皻a, pewna siebie i empatyczna osoba od razu uci窸aby takie zachowania, mo瞠 uzna豚y za stosowne nawet przeprowadzi z Tob kr鏒k rozmow i wszystko wyja郾i. Tylko on chyba nie by tak osob.

Jak Wasi znajomi komentowali ca陰 sytuacj?
alexandraa13 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-14, 08:56   #92
JanePanzram
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 5 479

W徠ek jest niesamowity, pierwszy raz widz histori opowiedzian od strony stalkera. I wszystko to wygl康a prawie 瞠 z sensem. I wida te wszystkie powody, kt鏎e kogo popychaja do narzucania si sta貫go komu i tego, 瞠 nie umie taki przesta.

Dziewczyno: a pr鏏owala kiedy si zastanowi:
a co by by這, gdyby chcia豉 KONKRET紟 a nie znak闚?
Gdyby ignorowa豉 te znaki i tytu造 piosenek i jakie fragmenty zda - a zachcia豉 konkret闚, zachowa jasnych w odczycie, deklaracji, etc?
Co by zosta這 wtedy? Czy zosta這by cokolwiek, gdyby znaki nie istnia造?

Edytowane przez JanePanzram
Czas edycji: 2013-02-14 o 09:00
JanePanzram jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-14, 09:02   #93
201803290936
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 43 642

Cytat:
Napisane przez JanePanzram Poka wiadomo嗆
W徠ek jest niesamowity, pierwszy raz widz histori opowiedzian od strony stalkera. I wszystko to wygl康a prawie 瞠 z sensem. I wida te wszystkie powody, kt鏎e kogo popychaja do narzucania si sta貫go komu i tego, 瞠 nie umie taki przesta.

Niesamowite po prostu.

Dziewczyno: a pr鏏owala kiedy si zastanowi:
a co by by這, gdyby chcia豉 KONKRET紟 a nie znak闚?
Gdyby ignorowa豉 te znaki i tytu造 piosenek i jakie fragmenty zda - a zachcia豉 konkret闚?
Co by zosta這 wtedy?
Wyobra幡ia i urojenia.

Stalker sobie potrafi wm闚i, 瞠 ma dziecko z prze郵adowan osob, chocia nigdy seksu nie uprawiali. Wi璚 wm闚ienie sobie pomniejszych rzeczy to piku. "Spotkanie" z nim pewnie polega這 na wkr璚eniu si na imprez i 豉瞠nie za nim - dlatego by "onie鄉ielony" rozmow. I tak dalej. Ale nawet je瞠li na pocz徠ku wykazywa jakiekolwiek zainteresowanie, nawet gdyby by z ni w zwi您ku, to nie daje jej 瘸dnego prawa do prze郵adowania go. Niekt鏎zy tego nie rozumiej, a nawet z tego, co widz pojawi造 si wpisy obwiniaj帷e faceta. Tak, bo najlepiej jakby od razu jej powiedzia "nie, odpier... si". Tylko, 瞠 te osoby nie rozumiej, 瞠 to r闚nie by nic nie da這. By這by 2 dni p騧niej "odczytanie znaku", 瞠 on jednak tego 瘸逝je i zmieni zdanie (bo jaka piosenka, czy wpis). To facet tu jest ofiar, nie autorka w徠ku. Nikt nie ma prawa nikogo prze郵adowa i tyle, tu nie ma o czym dyskutowa.
201803290936 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-14, 09:04   #94
eevciaa
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 478

Przerazilam sie czytajac ten watek. Autorko, nie twierdze ze jestes wariatka ale wiele wskazuje na to ze masz powazny problem ze soba. Najprawdopodobniej z wlasna samoocena. Wiele osob tu pisalo bys zglosila sie na terapie i powinnas to sobie wziac gleboko do serca i z tego skorzystac. To zaden wstyd a pozwoliloby Ci to w przyszlosci normalnie zyc. Chyba nie chcesz by ta historia sie powtorzyla? Co do tego chlopaka usun jego numer i przestan o nim myslec, skup swoja uwage na czyms innym i daj mu zyc.
04.04.14- praktyka: plac + miasto +

eevciaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-14, 09:07   #95
201607110949
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 16 803

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Poka wiadomo嗆
To facet tu jest ofiar, nie autorka w徠ku. Nikt nie ma prawa nikogo prze郵adowa i tyle, tu nie ma o czym dyskutowa.
Dok豉dnie. To tak jak by napisa: zgwa販i j bo ubra豉 kr鏒k sp鏚niczk, no jej wina, powinna by豉 nosi zgrzebny w鏎.
Facet po prostu nie chcia wyj嗆 na chama albo zlewa to co si dzia這, wi璚 dopiero kiedy kole瘸nka przegi窸a, napisa jej par s堯w prawdy. I tyle, moim zdaniem.
201607110949 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-14, 09:24   #96
noubanaa
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 189

Cytat:
Napisane przez Helenkaaa123 Poka wiadomo嗆
s逝chaj, mnie si wydaje 瞠 on r闚nie nie jest tu bez winy. Bo skoro wiedzia 瞠 odczytujesz jego znaki, ze piosenki czy zdj璚ia z jego bloga czy fb traktujesz z jakim podw鎩nym dnem i skoro by mo瞠 on jednak nie wstawia ich 瞠by si z Tob komunikowa to m鏬 Ci to u鈍iadomi.
ale on jednak wola udawa jakiego kurcze freaka, 瞠 to niby taki inteligentny, wra磧iwy i INNY, taki co to nie mo瞠 normalnie odpisa na smsa czy na wiadomo嗆 na fb. Zgodz sie z przedm闚czyniami, zbytnio go idealizowa豉, my郵a豉 瞠 trafi Ci si kto niestandardowy. A on tymczasem... a nie wa積e nawet... Nie twierdz r闚nie 瞠 ni by這 "znak闚" jako niestandardowej metody komunikacyjnej, ale my郵 瞠 gdyby wiedzia豉 jak to si sko鎍zy ola豉by strumieniem prostym jego wall na fb czy bloga Pozw鏊, 瞠 Ci co doradz, podpieraj帷 si swoimi do鈍iadczeniami (r騜nymi) wiem, i zakochana kobieta potrafi wiele wybaczy, na wiele przymkn望 oko, mie nadzieje nawet kiedy jej nie ma. ale c騜, tak ju w 篡ciu jest 瞠 im bardziej masz wyje**be na co, tym wieksze prawdopodobie雟two 瞠 to si uda, wi璚 skoro jemu zale瘸這 na Tobie to ON powinien si stara (nie, nie jestem staro鈍iecka), bo jak stara sie tylko jedna strona to przecie oczywiste 瞠 nic z tego nie b璠zie. Podsumowuj帷, olej jego "znaki", wywal ze znajomych na fb, skasuj nr 瞠by w przyp造wie emocji po %%% do niego nie zadzwoni i zapomnij o tym NIESTANDARDOWYM cz這wieku, bo dla Ciebie by jaki taki inny ale przecie ze swoja dziewczyn stworzy normaln relacje, bo nie uwierze 瞠 sie komunikowali przez posty na fb nie pozwalaj si poni瘸, zakochanie zakochaniem ale trzeba mie jednak troszeczk egoizmu i dumy, a go軼iu niech si wali na ryj Amen

By bardzo niestandardowy. Wiele zainteresowa, bystry, inteligentny. W pewnym sensie artysta. Wszyscy wiedz, 瞠 do niego trudno dotrze.

Dzi瘯uj za ten post bardziej realny z mojej strony. Tego si trzymam w豉郾ie, 瞠 gdyby naprawd chcia to by si stara.

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
Napisane przez eevciaa Poka wiadomo嗆
Przerazilam sie czytajac ten watek. Autorko, nie twierdze ze jestes wariatka ale wiele wskazuje na to ze masz powazny problem ze soba. Najprawdopodobniej z wlasna samoocena. Wiele osob tu pisalo bys zglosila sie na terapie i powinnas to sobie wziac gleboko do serca i z tego skorzystac. To zaden wstyd a pozwoliloby Ci to w przyszlosci normalnie zyc. Chyba nie chcesz by ta historia sie powtorzyla? Co do tego chlopaka usun jego numer i przestan o nim myslec, skup swoja uwage na czyms innym i daj mu zyc.
Tak, owszem, straci豉m poczucie w豉snej warto軼i troch. Dlaczego historia mia豉by si powtarza ? Mam za sob jeden zwi您ek, kt鏎y by normalny.

Powtarzam, 瞠 gdybym wiedzia豉, 瞠 on nie chce, 瞠bym do niego pisa豉 to nie pisa豉bym. Kiedy 2 tygodnie temu 'zako鎍zy' to co, najpierw w mi造 spos鏏, a mimo to co jeszcze napisa豉m, wtedy pojawi這 si 'nie pisz, nie dzwo, spierdalaj' i wtedy zrozumia豉m, 瞠 chciana to ja na bank nie jestem, i z tego co m闚i to nie b璠.
noubanaa jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-14, 09:38   #97
JanePanzram
Zakorzenienie

W rzeczy samej, Doris.

Autorko - napisz, co by pozosta這, gdyby nie by這 znak闚.
Oraz dlaczego nie odczyta豉 TYCH znak闚:
-nie odpisywa na smsy - oznacza to wiadomo嗆 "po co piszesz do mnie, nie odpisuj ci przecie - to po co piszesz?"
-nie rozmawia z tob w necie w 瘸den spos鏏 - oznacza to to samo, w og鏊e nie podtrzymywa znajomo軼i
-nie rozmawia z tob r闚nie w realu (!)

Czyli: nie rozmawia z tob WCALE. W og鏊e. W 瘸den spos鏏. Nie ma z jego strony 瘸dnego konkretnego kontaktu, zostaj wi璚 tylko te "znaki", kt鏎e mo積a interpretowa dowolnie.

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Dlaczego nie wpad豉 nigdy na pomys, 瞠 jesli on jest zainteresowany, to powinien coskolwiek wi璚ej zrobi ni "znaki"?

I na dodatek: interpretacja znak闚 to rzecz bardzo problematyczna. Powiedzmy wklej na bloga piosenk "The way you make me feel" Michaela Jacksona - to ty to odczytasz, 瞠 ja ci znak wysy豉m, kt鏎y m闚i, 瞠 lubi, jak piszesz do mnie, lubi to?

Czy nie rozumiesz, 瞠 w tym czytaniu enigmatycznych znak闚 przekroczy豉 granic?
疾 瞠by by zwiazek, to trzeba czego wi璚ej ni znak闚?
疾 瞠by okaza zainteresowanie, to trzeba cokolwiek wi璚ej zrobi, niz wkleja piosenki i teksty na blog?
疾 ZWI╴EK to nie jest zabawa w znaki dymne?

疾 naruszasz jakie granice tak si narzucaj帷 - i to nawet wtedy, kiedy jest brak odzewu? Piszesz do niego wiele razy dziennie - a widzisz, 瞠 facet nie odpisuje? Nie da這ci to nigdy nic do my郵enia?
Czy jakby kto do ciebie pisa wiele razy, a ty by nie odpisywa豉 - to jaki ZNAK by mu przekazywa豉? 疾 ma pisa wi璚ej?

Czas edycji: 2013-02-14 o 09:41

Najlepsze Promocje i Wyprzeda瞠

REKLAMA
Stary 2013-02-14, 09:40   #98
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez SALIX Poka wiadomo嗆
Dok豉dnie. To tak jak by napisa: zgwa販i j bo ubra豉 kr鏒k sp鏚niczk, no jej wina, powinna by豉 nosi zgrzebny w鏎.
Facet po prostu nie chcia wyj嗆 na chama albo zlewa to co si dzia這, wi璚 dopiero kiedy kole瘸nka przegi窸a, napisa jej par s堯w prawdy. I tyle, moim zdaniem.
To by kto kto przykuwa moje zainteresoanie znowu i znowu, kiedy przestawa豉m si odzywa. To przykre, 瞠 ka盥y dostrzega to, 瞠 ja pisa豉m, a nie widzi powod闚 dla kt鏎ych pisa豉m. I to przykre, 瞠 nie przyjmujecie w og鏊e moich argument闚, kt鏎e m闚i, 瞠 2 tygodnie temu dopiero pierwszy raz dosta豉m najpierw tzw. 'znak', 瞠 nie mam na co czeka, a nast瘼nie dosadnego smsa. Od tej pory nie twierdz, 瞠 on mnie chce i wysy豉 mi znaki itd.

Zauwa篡豉m szybko, 瞠 po ponad 2 latach od ostatniej love, spotka豉m kogo kto znowu robi na mnie du瞠 wra瞠nie itd. Nie przechodzi這 mi bardzo d逝go, dlatego czeka豉m na niego. I kiedy pyta豉m go czy mam urwa kontakt, bo wielokrotnie pozbywa豉m si jego numeru telefonu, bo widz, 瞠 tak zainteresowanie nie wygl康a, to przyci庵a z powrotem. Tak, bola這 mnie to, 瞠 nie ma pewnych rzeczy wprost, ale t逝maczy豉m ju, 瞠 nauczy mnie w pewnym sensie rozumie to czego on chce ju na pocz徠ku znajomo軼i i nie potrafi豉m nie widzie pewnych rzeczy.

Je郵i chodzi o naszych znajomych wsp鏊nych to ich zdaniem ju na pocz徠ku 'nie by豉m warta tego typa'. Kazali mi nie marnowa czasu, bo to dziwny cz這wiek, 'nie m闚i nic wprost'. Pocz徠kowo wszyscy wiedzieli, 瞠 co mi璠zy nami si dzieje, ale od kiedy jest ju z inn raczej si nie przyznawa豉m, 瞠 czekam, ale czeka豉m. Z tym, 瞠 zaznaczam, gdybym dosta豉 wiadomo嗆 wprost, 瞠 NIE, to stawa豉bym na g這wie by to zako鎍zy.
Stary 2013-02-14, 09:43   #99
JanePanzram
Zakorzenienie

Ale przekraczasz granice wszelkie.

Czemu nie zbudzi豉 si w tobie duma, 瞠 zas逝gujesz na co鄂olwiek wi璚ej, ni jakie znaki?
Czemu nie uzna豉, 瞠 on si bawi, skoro je wysy豉, bawi si twoim kosztem?

Oraz czemu sama nie dostrzeg豉, 瞠 przekraczasz granice? Tym pisaniem, narzucaniem si?
Stary 2013-02-14, 09:45   #100
tacyta
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 581

Najbardziej przera瘸j帷e w tej historii jest chyba to, 瞠 autorka naprawd wierzy豉 w te znaki. A w這s si je篡 na g這wie. Jak daleko mo瞠 posun望 si umys ludzki, aby wynajdowa podk豉dki dla swoich iluzji...
Stary 2013-02-14, 09:56   #101
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
W rzeczy samej, Doris.

Autorko - napisz, co by pozosta這, gdyby nie by這 znak闚.
Oraz dlaczego nie odczyta豉 TYCH znak闚:
-nie odpisywa na smsy - oznacza to wiadomo嗆 "po co piszesz do mnie, nie odpisuj ci przecie - to po co piszesz?"
-nie rozmawia z tob w necie w 瘸den spos鏏 - oznacza to to samo, w og鏊e nie podtrzymywa znajomo軼i
-nie rozmawia z tob r闚nie w realu (!)

Czyli: nie rozmawia z tob WCALE. W og鏊e. W 瘸den spos鏏. Nie ma z jego strony 瘸dnego konkretnego kontaktu, zostaj wi璚 tylko te "znaki", kt鏎e mo積a interpretowa dowolnie.

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Dlaczego nie wpad豉 nigdy na pomys, 瞠 jesli on jest zainteresowany, to powinien coskolwiek wi璚ej zrobi ni "znaki"?

I na dodatek: interpretacja znak闚 to rzecz bardzo problematyczna. Powiedzmy wklej na bloga piosenk "The way you make me feel" Michaela Jacksona - to ty to odczytasz, 瞠 ja ci znak wysy豉m, kt鏎y m闚i, 瞠 lubi, jak piszesz do mnie, lubi to?

Czy nie rozumiesz, 瞠 w tym czytaniu enigmatycznych znak闚 przekroczy豉 granic?
疾 瞠by by zwiazek, to trzeba czego wi璚ej ni znak闚?
疾 瞠by okaza zainteresowanie, to trzeba cokolwiek wi璚ej zrobi, niz wkleja piosenki i teksty na blog?
疾 ZWI╴EK to nie jest zabawa w znaki dymne?

疾 naruszasz jakie granice tak si narzucaj帷 - i to nawet wtedy, kiedy jest brak odzewu? Piszesz do niego wiele razy dziennie - a widzisz, 瞠 facet nie odpisuje? Nie da這ci to nigdy nic do my郵enia?
Czy jakby kto do ciebie pisa wiele razy, a ty by nie odpisywa豉 - to jaki ZNAK by mu przekazywa豉? 疾 ma pisa wi璚ej?
Ale my byli鄉y w kontakcie normalnym przez jakie 5 miesi璚y, co prawda, 瞠by si z nim spotkac musia豉m czeka na spotkanie w naszym wi瘯szym gronie np. dom闚ka i wtedy mog豉m liczy na jego zainteresowanie. By造 normalne wiadomo軼i na necie, cho bardzo pow軼i庵liwe.

Spotkania w realu w ostatnich miesi帷ach polega造 na tym, 瞠 kilka razy spyta豉m go czy porozmawiamy gdzie tam w biegu, a on odpowiada, 瞠 TAK. Tylko nie za bardzo by這 jak bo za chwil zjawia豉 si tak瞠 jego dziewczyna. Udawa wtedy smutnego, patrzy t瘰knym wzrokiem. I to nie tylko ja widzia豉m. Kole瘸nki m闚i造, 瞠bym nie da豉 si w ten spos鏏 zwodzi. I teoretycznie wiedzia豉m, 瞠 to jest jaka tragedia, ale by豉m za s豉ba, 瞠by to sko鎍zy.

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Cytat:
Napisane przez tacyta Poka wiadomo嗆
Najbardziej przera瘸j帷e w tej historii jest chyba to, 瞠 autorka naprawd wierzy豉 w te znaki. A w這s si je篡 na g這wie. Jak daleko mo瞠 posun望 si umys ludzki, aby wynajdowa podk豉dki dla swoich iluzji...
To przykre, 瞠 nikt nie we幟ie pod uwag, 瞠 takie 'znaki' mog造 istnie.

Osobi軼ie uwa瘸m, 瞠 za d逝go czeka豉m na cz這wieka, kt鏎y nie potrafi si zdecydowa, albo nie wiem z jakich powod闚 podtrzymywa we mnie nadziej.

S康z, 瞠 je郵i wysy豉m komu smsa o tre軼i: 'hej, jutro jest impreza uczelniana, b璠ziesz ? Mogliby鄉y wszystko pouk豉da '
Odpowiedzi brak, ale kto wysy豉 mi dzwonka ? A ja si g逝pia ciesz...
Przychodzi na imprez ze znajomymi, pytam czy pogadamy, a on 瞠 tak, 瞠 za chwil i idzie do baru. W tym czasie zjawia si jego dziewczyna, kt鏎a przysz豉 z innymi znajomymi. Po czym obserwuj jak niby to jest nieszcz窷liwy z powodu, 瞠 jest tam z ni. Nie tylko ja to dostrzegam. Laska si nim zajmuje, wida 瞠 nie wie co mu jest itd.
Czytam p騧niej na blogu, 瞠 nie jest szcz窷liwy...
Stary 2013-02-14, 09:57   #102
201803290936
Konto usuni皻e

Cytat:
Napisane przez noubanaa Poka wiadomo嗆
Ale my byli鄉y w kontakcie normalnym przez jakie 5 miesi璚y, co prawda, 瞠by si z nim spotkac musia豉m czeka na spotkanie w naszym wi瘯szym gronie np. dom闚ka i wtedy mog豉m liczy na jego zainteresowanie. By造 normalne wiadomo軼i na necie, cho bardzo pow軼i庵liwe.

Spotkania w realu w ostatnich miesi帷ach polega造 na tym, 瞠 kilka razy spyta豉m go czy porozmawiamy gdzie tam w biegu, a on odpowiada, 瞠 TAK. Tylko nie za bardzo by這 jak bo za chwil zjawia豉 si tak瞠 jego dziewczyna. Udawa wtedy smutnego, patrzy t瘰knym wzrokiem. I to nie tylko ja widzia豉m. Kole瘸nki m闚i造, 瞠bym nie da豉 si w ten spos鏏 zwodzi. I teoretycznie wiedzia豉m, 瞠 to jest jaka tragedia, ale by豉m za s豉ba, 瞠by to sko鎍zy.
Czyli nie by這 瘸dnych "Waszych" spotka. Po prostu od czasu do czasu, przypadkowo lub nie, bywali軼ie na tych samych imprezach. Wieloosobowych. Na imprezie trudno jest ca趾owicie kogo ignorowa. Tak samo z "kontaktem" w necie - Ty do niego pisa豉, a on grzeczno軼iowo, ale zdawkowo odpisywa (o ile w og鏊e do Ciebie, a nie np. na tablicy og鏊nie). Wtedy jeszcze pewnie nie rozumia, 瞠 z kim takim, jak Ty lepiej w og鏊e nie utrzymywa kontaktu, bo ka盥e s這wo odbierzesz jako "daje mi nadziej", "uuu, jest zainteresowany", "ekstra - rozmawiamy ze sob". Wsp馧czuj facetowi, serio. On Ci wcale nie zwodzi - on niczego nie robi, a Ty ka盥e jego spojrzenie, gest, s這wo PRZEKR犴Ax na swoje (bo tu nawet nie ma co ju m闚i o interpretacji, to by這 fa連zowanie rzeczywisto軼i).
Stary 2013-02-14, 09:57   #103
JanePanzram
Zakorzenienie

Zamrnowa豉 w ten spos鏏 tylko wiele miesi璚y. Na nic. Na takie jego zabawy.
Ja kiedy przegi窸am w drug stron - jak si zakocha豉m, to si zupe軟ie odci窸am od niego, 瞠by mu si nie narzuca w 瘸den spos鏏. A ty w drug ma鎥 przeginasz pa喚: wystarczy ci byle bzdet, by mu si narzuca na r騜norakie sposoby.

Zbud w sobie dum w ko鎍u. Dum, szacunek do siebie, 瞠 zas逝gujesz na wi璚ej ni gierki.
Na dodatek to zaj皻y facet - ale ni CH., dalej do niego uderzasz, do zaj皻ego faceta. Nie ma wi璚 co ci za bardzo 瘸這wa.

Ale marnujesz czas. I teraz jeszcze z這軼isz si, 瞠 ci napisa "spierdalaj", kiedy tymczasem powinna by z豉 raczej, 瞠 tyle czasu namarnowa豉 na takie g逝poty.

Czas edycji: 2013-02-14 o 09:59
Stary 2013-02-14, 09:59   #104
maryanna3
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 5 911

Jak dla mnie to my Ci nic nie pomog造鄉y. I dalej masz problem, nic si nie zmieni這. Wida 瘸dne z nas psycholo磬i, dlatego powinna w豉郾ie uda si do specjalisty.

Bo co gdyby on zn闚 napisa co w stylu 'znaku', np. umie軼i na fb piosenk, kt鏎a kiedy lecia豉 jak razem ta鎍zyli軼ie, albo ma s這wa, kt鏎e wg. Ciebie bardzo pasuj do waszej sytuacji. Co by najpierw pomy郵a豉? Przyznaj nie przed nami a sama przed sob, 瞠 pomy郵a豉by 瞠 to wcale nie przypadek a kolejny ZNAK! I od nowa, zn闚 i zn闚 to samo....

Gdyby teraz on Ci napisa cokolwiek, 瞠 np. przeprasza za ostre s這wa aczkolwiek prawdziwe za ostatnim razem. Dojrza豉by tylko 'za ostre' ju, 瞠 'prawdziwe' to nie. I od nowa, zn闚 i zn闚 to samo...

itd. itd.

Ja Ci nie wr鏬, przeczyta豉m wszystko co piszesz i jak dla mnie nie jeste mo瞠 wariatk ale masz powa積e problemy z wkr璚aniem sobie pewnych rzeczy oraz niew徠pliwie z samoocen. Bo w pe軟i akceptuj帷a sam siebie dziewczyna po tej pierwszej odmowie wyra幡ej spotkania da豉by sobie spok鎩 i nie by這by 瘸dnego, zupe軟ie niepotrzebnego, ci庵u dalszego. Dlatego w豉郾ie powinna i嗆 pogada z kim m康rzejszym od nas i od samej siebie.
maryanna3 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-14, 10:00   #105
201803290936
Konto usuni皻e

Cytat:
(...)
Osobi軼ie uwa瘸m, 瞠 za d逝go czeka豉m na cz這wieka, kt鏎y nie potrafi si zdecydowa, albo nie wiem z jakich powod闚 podtrzymywa we mnie nadziej.
(...)
Nikt w Tobie nie podtrzymywa nadziei na nic. R闚nie dobrze mo積a powiedzie, 瞠 jak facet, kt鏎y si nam podoba si do nas u鄉iechnie, to znaczy, 瞠 da znak, i istnieje szansa na zakochanie si jego w nas. Powinna jak najszybciej skorzysta z pomocy psychiatry. Inaczej za jaki czas wybierzesz kolejn ofiar i znowu b璠ziesz widzia豉 "znaki".

To, co dopisujesz w kolejnych postach to coraz wi瘯sze zmy郵anie.
Stary 2013-02-14, 10:04   #106
JanePanzram
Zakorzenienie

Nie t逝macz si tym, 瞠 by豉 s豉ba, bo tym nie ma si co chcwali i si t逝maczy tym w niesko鎍zono嗆. Sama te s豉ba by豉m, g逝pia i ci庵n窸am pewien toksyczny zwi您ek.

Ale dostrze swoje b喚dy: przez kikla miesi璚y starczy這 ci pu軼i piosenk, a ty lecisz jak ten piesek.
Stary 2013-02-14, 10:11   #107
201803290936
Konto usuni皻e

Cytat:
Nie t逝macz si tym, 瞠 by豉 s豉ba, bo tym nie ma si co chcwali i si t逝maczy tym w niesko鎍zono嗆. Sama te s豉ba by豉m, g逝pia i ci庵n窸am pewien toksyczny zwi您ek.

Ale dostrze swoje b喚dy: przez kikla miesi璚y starczy這 ci pu軼i piosenk, a ty lecisz jak ten piesek.
Unika豉bym pisania do autorki w徠ku czegokolwiek w kontek軼ie "zwi您ku". Tylko si jej tym potwierdza to, 瞠 mi璠zy nimi co by這.
Stary 2013-02-14, 10:12   #108
maryanna3
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 5 911

Ja tak瞠 uwa瘸m, 瞠 w kolejnych postach coraz bardziej m皻nie pr鏏ujesz co wyja郾ia i niestety pogr捫asz si, bo np. interpretujesz sytuacj na milion sposob闚, jedn sytuacj w kt鏎ej on mia z Tob, pogada ale nie pogada, poszed do baru, zrobi smutn min, przysz豉 jego laska a na blogu napisa, 瞠 jest nieszcz窷liwy. Ty powinna mie na to wywalone ale nie, Ty to nadinterpretujesz, wymy郵asz mo磧iwe powody zwi您ane z Tob, WYMY印ASZ. Coraz bardziej i to ju jest przera瘸j帷e, bo ja nie wierz 瞠 Ci to tak ju teraz po tych 2 latach nagle hop siup przesz這. Nie wierz te, 瞠 nie jeste sk這nna og鏊nie do takich zachowa i 瞠 sobie sama 鈍ietnie poradzisz.

Zrozum, 瞠 dla prawie ka盥ego z boku(bo jak na 11 os鏏 10 Ci pisze 瞠 co jest bia貫 to chyba uwierz 瞠 bia貫 a nie czerwone jak m闚i 1 osoba) wygl康a to strasznie. Najwi瘯szym problemem jest to, 瞠 Ty w og鏊e nie masz w sobie za grosz zdrowych odruch闚. Zdrowym odruchem by這by unie嗆 si dum dawno temu, nawet zakochana i 郵epa g這wa to potrafi. A Ty wci捫 w to brn窸a. Naprawd, dla w豉snego dobra, zastan闚 si co tu do Ciebie piszemy, nie piszemy po z這軼i przecie.
maryanna3 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-14, 10:12   #109
noubanaa
Raczkowanie

Cytat:
Ale przekraczasz granice wszelkie.

Czemu nie zbudzi豉 si w tobie duma, 瞠 zas逝gujesz na co鄂olwiek wi璚ej, ni jakie znaki?
Czemu nie uzna豉, 瞠 on si bawi, skoro je wysy豉, bawi si twoim kosztem?

Oraz czemu sama nie dostrzeg豉, 瞠 przekraczasz granice? Tym pisaniem, narzucaniem si?
Wielokrotnie zastanawia豉m si nad tym o co pytasz. Czasem dlatego pisa豉m, 瞠 ju wi璚ej na niego nie czekam, 瞠 to jest toksyczne dla mnie, 瞠 si 幢e czuj, 瞠 zas逝guj na co normalnego. Ale on na to np. 'naprawimy to' co prawda za po鈔ednictwem bloga, ale jak ju m闚i豉m, wiele rzeczy przekazywa mi w ten spos鏏 nawet w fazie, kiedy to by造 normalne podej軼ia jakie nasze, wi璚 trudno mi by這 nie zauwa篡 tego.
Z tego co wiem jakie 3 osoby maj dost瘼 do tego bloga, jego obecna dziewczyna nie nale篡 do tych os鏏.

W豉郾ie zarzuca豉m mu, 瞠 bawi si mn i je郵i nie potrafi zmieni tej realcji na zdrow to chc to sko鎍zy, bo marnuj sw鎩 czas, pieni康ze itd. A czas lecia.
Wiedzia豉m, 瞠 to co robi nie jest zdrowe, 瞠 albo b璠 zmiany w 篡ciu, albo trzeba to sko鎍zy. Mia豉m nadziej, 瞠 ten cz這wiek zrobi wreszcie co co b璠zie konkretem. 疾 tego doczekam. Doczeka豉m si. I znaku na NIE. I konkretnej odpowiedzi. 疾 nie chce ju wraca do tego co by這 ze mn. Natomiast nast徙i這 to dopiero te 2 tygodnie temu.

Okazje i pomys造 na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-14, 10:12   #110
jesienny_lisc
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 4 443

A jak on podtrzymywa t nadziej? Zamieszcza co na blogu, na kt鏎ego Ty sama, z w豉snej nieprzymuszonej woli, a wr璚z z ochot - wchodzi豉?
No znak jak nic.

To wszystko, ten wasz "zwi您ek" to si dzia這 i dzieje w Twojej g這wie.
Jeste tak pewna tego, 瞠 on czuje to samo, 瞠 wy豉pujesz z rzeczywisto軼i tylko "sygna造" na potwierdzenie, pomijaj帷 to, 瞠 on z Tob nie rozmawia, nie spotyka si sam na sam, nie odpisuje.

Na serio - 25 lat, studentka medycyny i wierzysz w kontaktowanie si przez zamieszczanie piosenek na fb?

Dopu嗆 do siebie troch logiki. W ko鎍u lekarze, to ludzie nauki.
Zgadzam si, 瞠 jest Ci potrzebna pomoc.
jesienny_lisc jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-14, 10:12   #111
201610170910
Konto usuni皻e

Wiadomo軼i: 5 807

Niestety ca貫 to pisanie do autorki wydaje mi si bez sensu, ona i tak b璠zie si zawsze trzyma豉 swojej wersji
Co trzeba mie w g這wie 瞠by tkwi w takiej chorej relacji ponad 2 lata? Ja tego nie rozumiem. Gdyby mi facet na propozycj spotkania powiedzia "NIE" to by豚y dla mnie wystarczaj帷y ZNAK 瞠by odpu軼i.
201610170910 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-14, 10:17   #112
shawty19
Wtajemniczenie

Wiadomo軼i: 2 592
GG do shawty19

Przeczyta豉m wszystko co zosta這 napisane w tym w徠ku i zauwa瘸m jedn rzecz. Do autorki absolutnie nie docieraj nasze s這wa. Facet nie jest istot, kt鏎a daje 'znaki'. Facet, kt鏎emu zale篡 na dziewczynie zaczyna co robi w tym kierunku, a Ty wida zagalopowa豉 si ze swoim my郵eniem.
Zreszt skoro tak twierdzisz, 瞠 dawa Ci 'znaki' to dlaczego nie spr鏏ujesz nam jako ich nakre郵i. Pokaza kawa貫k waszej rozmowy.
Twierdzisz, 瞠 skoro ostatnio da Ci 'znak' na Nie, to da豉 sobie spok鎩. Gdyby tak by這 nie zak豉da豉by tu w徠ku. Dziwi mnie te to, ze ten facet tak d逝go wytrzyma..Mo瞠 z pocz徠ku mu imponowa這 to, ze jaka dziewczyna jest nim zainteresowana, ale je郵i nie odpisywa Ci na smsy ani nie pr鏏owa w 瘸den inny spos鏏 nawi您a z Tob kontaktu to gdzie my to m闚imy o zainteresowaniu??
Dla Ciebie znakiem jest umieszczenie jakiego wpisu na blogu b康 piosenki na tablicy na fejsie, no przepraszam Ci bardzo, ale to ju wpadam w jak捷 paranoje.
To, ze on pojecha z dziewczyn do Pary瘸, to nic dziwnego. Wi瘯szo嗆 dziewczyn chce tam jecha, wiec nie widz 瘸dnego zwi您ku z Tob..
Na prawd powinna wybra si do jakiego psychologa i porozmawia z nim/ni o tych 'znakach'..
I ponawiam pro軸 o wstawienie fragmentu "WASZEJ" rozmowy. Mo瞠 wtedy zauwa輳 te znaki!
Stary 2013-02-14, 10:20   #113
201803290936
Konto usuni皻e

Cytat:
(...)
Wiedzia豉m, 瞠 to co robi nie jest zdrowe, 瞠 albo b璠 zmiany w 篡ciu, albo trzeba to sko鎍zy. Mia豉m nadziej, 瞠 ten cz這wiek zrobi wreszcie co co b璠zie konkretem. 疾 tego doczekam. Doczeka豉m si. I znaku na NIE. I konkretnej odpowiedzi. 疾 nie chce ju wraca do tego co by這 ze mn. Natomiast nast徙i這 to dopiero te 2 tygodnie temu.
Mi璠zy Wami NICZEGO NIE BYΜ. Wi璚 nie by這 do czego wraca. Nie rozumiesz tego nadal, ale mo瞠 po solidnym leczeniu by zrozumia豉. Zamierzasz i嗆 do specjalisty po pomoc, czy za jaki czas chcesz aby historia si powt鏎zy豉? Nie martwi Ci, 瞠 mo瞠sz mie pocz徠ki jakiej choroby?

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

Cytat:
Napisane przez shawty19 Poka wiadomo嗆
(...)
Dziwi mnie te to, ze ten facet tak d逝go wytrzyma..Mo瞠 z pocz徠ku mu imponowa這 to, ze jaka dziewczyna jest nim zainteresowana, ale je郵i nie odpisywa Ci na smsy ani nie pr鏏owa w 瘸den inny spos鏏 nawi您a z Tob kontaktu to gdzie my to m闚imy o zainteresowaniu??
(...)
A mo瞠 na pocz徠ku nawet zwr鏂i na to uwagi? Mn鏀two ludzi zaczepia innych na fejsach i innych takich.
Stary 2013-02-14, 10:23   #114
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:
Napisane przez Doris1981 Poka wiadomo嗆
Mi璠zy Wami NICZEGO NIE BYΜ. Wi璚 nie by這 do czego wraca. Nie rozumiesz tego nadal, ale mo瞠 po solidnym leczeniu by zrozumia豉. Zamierzasz i嗆 do specjalisty po pomoc, czy za jaki czas chcesz aby historia si powt鏎zy豉? Nie martwi Ci, 瞠 mo瞠sz mie pocz徠ki jakiej choroby?

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------

A mo瞠 na pocz徠ku nawet zwr鏂i na to uwagi? Mn鏀two ludzi zaczepia innych na fejsach i innych takich.
Co by on nie my郵a, to autorka i tak wszystko sobie przejaskrawi豉..Teraz w ka盥ym po軼ie pr鏏uje siebie t逝maczy, a szuka winy w faceci, kt鏎y w por闚naniu do jej zachowania jest ca趾iem normalny.
On ma dziewczyn, skoro z ni wyjecha musi co do niej czu, a Tobie autorko nic do tego.
Ponawiam pro軸 o wyja郾ienie 'znak闚' oraz pokazanie ich.
Stary 2013-02-14, 10:23   #115
spritfire
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 550

ja te do陰czam sie do pro軸y o wstawienie jakiego fragmentu rozmowy
spritfire jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-14, 10:28   #116
aagusiaa88
Zakorzenienie

Wiadomo軼i: 13 926

"znaki" hahaha

pami皻am czasy jak si ustawia這 opisy na gg z aluzj z nadziej, 瞠 osoba, ktor jeste鄉y zainteresowani to zauwa篡.. ale to by這 w gimnazjum.. lito軼i
aagusiaa88 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-14, 10:29   #117
noubanaa
Raczkowanie

Chyba nie ma sensu si z tego wszystkiego t逝maczy.

Pozostan przy swojej wersji. By manimpulantem. A ja dawa豉m si 豉two prowadzi.

Od 2 tygodni nie narzucam mu swojej osoby, co chyba o czym 鈍iadczy. Zamierzam sie upora z tym sama w swojej g這wie.

Dzi瘯i za odpowiedzi. Nie dam sobie jednak wm闚i, 瞠 mia豉m urojenia i widzia豉m 'znaki' tam gdzie ich nie by這.

Facet, kt鏎y wielokrotnie mia szans mi powiedzie, 瞠 nic z tego a tylko si wpatrywa we mnie, chyba te nie by w porz康ku.

Zamierzam ogarn望 si teraz 篡ciowo, wyleczy ca趾owicie ze z逝dze, przede wszystkim nie narzuca, i spokojnie czeka co przyniesie przysz這嗆.
Stary 2013-02-14, 10:30   #118
spritfire
Rozeznanie

Wiadomo軼i: 550

Cytat:

Od 2 tygodni nie narzucam mu swojej osoby, co chyba o czym 鈍iadczy. Zamierzam sie upora z tym sama w swojej g這wie.

Dzi瘯i za odpowiedzi. Nie dam sobie jednak wm闚i, 瞠 mia豉m urojenia i widzia豉m 'znaki' tam gdzie ich nie by這.

Facet, kt鏎y wielokrotnie mia szans mi powiedzie, 瞠 nic z tego a tylko si wpatrywa we mnie, chyba te nie by w porz康ku.

Zamierzam ogarn望 si teraz 篡ciowo, wyleczy ca趾owicie ze z逝dze, przede wszystkim nie narzuca, i spokojnie czeka co przyniesie przysz這嗆.
to po co za這zy豉s ten w徠ek?
spritfire jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-14, 10:30   #119
nesska10
Raczkowanie

Wiadomo軼i: 473

Autorko, mo瞠 nie napisz tu nic nowego.
Moje spostrze瞠nia s tylko takie, 瞠 dziwi si, 瞠 dla ciebie to, 瞠 nie dosta豉 od niego 瘸dnego znaku na nie juz by這 wystarczaj帷ym powodem , 瞠by czeka, 瞠 to niby znak pozytywny. Nie rozumiem jak mo積a odczytywa czyj捷 oboj皻no嗆 jako "zainteresowanie "??
Poza tym, w sytuacji kiedy ty do niego pisa豉 sms , a on tylko puszcza dzwonek , to sk康 pomys , 瞠 to odpowied pozytywna ? Ja , je郵i kto mi puszcza dzwonek , to po prostu oddzwaniam i pytam o co chodzi.
Dlaczego nie spe軟i豉 pro軸y jednej z wiza瘸nek i nie wklei豉 jakiej przyk豉dowej rozmowy z sieci ? Udowodni豉by tym i mo瞠 da豉by do my郵enia , 瞠 mo瞠 jednak co was 陰czy這 (w co w徠pi). Jak narazie to 瘸dnych konkret闚 nie da豉 w swojej obronie.
Dalej czekam , az podasz konkretny przyk豉d rozmowy lub wkleisz jaki screen.
nesska10 jest offline Zg這 do moderatora   Odpowiedz cytuj帷
Stary 2013-02-14, 10:32   #120
shawty19
Wtajemniczenie

GG do shawty19

Cytat:

Dziewczyno czym dla Ciebie by造 te znaki?
Nie powiedzia豉 jasno jak to wygl康a這, a oczekujesz, ze wszystkie Ci po g這wie pog豉szczemy i powiemy, 瞠 biedna jeste, a on jest zwyk造m 鄉ieciem?

Wyja郾ij nam wszystkim tu, o co chodzi z tymi znakami..
Bo mnie to si one tylko kojarz z filmem z Melem Gibsonem

Nowe w徠ki na forum Intymnie

Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i)

Zasady wysy豉nia wiadomo軼i
Nie mo瞠sz zak豉da nowych w徠k闚
Nie mo瞠sz pisa odpowiedzi
Nie mo瞠sz dodawa zdj耩 i plik闚
Nie mo瞠sz edytowa swoich post闚

BB code is W陰czono
Emotikonki: W陰czono
Kod [IMG]: W陰czono
Kod HTML: Wy陰czono

Gor帷e linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:28.

© 2000 - 2025 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze穎ne.

Jakiekolwiek aktywno軼i, w szczeg鏊no軼i: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczeg鏊no軼i w celu ich eksploracji, zmierzaj帷ej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia system闚 uczenia maszynowego, algorytm闚 lub sztucznej inteligencji Obowi您ek uzyskania wyra幡ej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzgl璠u spos鏏 pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre軼i, danych lub informacji dost瘼nych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak r闚nie bez wzgl璠u na charakter tych tre軼i, danych i informacji.

Powy窺ze nie dotyczy wy陰cznie przypadk闚 wykorzystywania tre軼i, danych i informacji w celu umo磧iwienia i u豉twienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo磧iwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj帷ych serwisy internetowe w ramach indeksowania wynik闚 wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wi璚ej informacji znajdziesz tutaj.