![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: Seks w dziwnych miejscach
Dziewczyny a oświecicie mnie JAK w przymierzalni?Przecież to nie trwa 10 sekund,ze was nie wyprosili
![]() Moje miejsca to tylko w zbożu(dawno),samochód,las ,różne meble ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
![]() w samochodzie na plazy w kuchni na parapecie (mam dosc szeroki ![]() na lawce (wlasciwie dwoch) w lesie pod prysznicem wanna podloga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
skocznia narciarska
szczyt jurajskiej skałki - bradzi wąski, mały materac dmuchany na środku jeziora zima, śnieg, mróz - w parku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
nie kochałam się na: -przystanku autobusowym ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
hehe na przystanku jest super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam wszysto od deski do deski, ale sie uśmiałam
![]() ![]() U mnie wyglądało to mniej wiecej tak: *oświetlony parka-ławeczka *samochód- maluszek- w środku, na masce *samochód- garaż, w bagazniku *łózko brata i bratowej *stolik w duzym pokoju *pralka (polecam) *łózko babki i dziadka *łózko za slecami mojej kumpeli która siedziała na neci *łózko kumpeli ... po lewej jedna, po orawej druga ... na środku ja, a na mnie facet ![]() *polanki, lasy *prycznic Bardzo chciałabym w ciemnym zakamarku jakiejś knajpy, albo w toalecie w supermarkecie ... teraz przyszedł mi też do głowy przystanek, jak wy, to i ja chciałam spróbować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
teraz aż boję sie siadać na ławce w parku po tym co tu czytam
![]() *na pralce *za ścianą rodzice to już mnie tak nie podnieca *na stole kuchennym *w aucie przed przychodnią lekarską *w pracy ojca mojego TŻ na biurku ![]() *w przedpokoju bo dalej nie zdążyliśmy dojść ![]() ![]() ale marzy mi się u mojego TŻ w przyszłości w pracy na biurku ![]()
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
grudzien, godzina 22 na La Defense kolo Paryza pomiedzy wiezowcami...
na poczatku bylo zimno... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
sadze ze wiekszosc to bajka bo nie wyborazam sobie jakos na lawce w parku albo w przymierzalni... chyba ze sex mylony jest z jakims calowianiem sie hmmmm no ale coz
![]() szczerze to czytam te wypowiedzi i nie wiem co jest zachwycajacego kochac sie na lawce w parku gdzie widza to ludzie hmmmmm...jak bym zobaczyla cos takiego pomyslalabym ze odbilo ludziom albo biedni nie maja gdzie sexu uprawiac
wiosna!! ![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2006-02-07 o 12:33 Powód: Post po poscie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
moja koleżanka zrobiła to jednak na ławce w parku gdyż znudziło im się łóżko i nie pomyliła całowania z seksem
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
nie no moze i mozliwe to w parku na lawce hehehehehehe .... ale dla mnie to troche przesada ale to moje zdanie
![]()
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
każdy robi to co chce dopóki nie dostanie za to mandatu
![]()
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Oj mi sie marzy w przedziale w pociągu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a przystanki nie są monitorowane? :P Cytat:
![]() ![]() a te ławki raczej nie są w centrach miast w godzinach szczytu tylko w ciemnych zakamarkach parków nocą |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
łączka w lesie ( nie dokończyliśmy bo komary gryzły wyjątkowo mocno )
na przewalonym konarze drzewa ( 10 metrow dalej umiejscowiona była karczma, na szczęście to było w nocy, więc nikt nie widział ) plaża w pokoju ( tyle że obok spali jego rodzice ) łazienka w Centrum Handlowym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
to my z moim TZ pozyczyliśmy od kumpla samochód, kumpel oczywiście wiedział w jakim celu, i w tym czasie siedział w kościele na mszy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A przystanek był w górach ![]()
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Klub 10 000 metrow!!!
Raz lecialem z moja kobieta do Norwegii, przypomnial mi sie film w ktorym ktos napomnial o czlonkostwie w klubie 10 000m, aby dostac czlonkostwo trzeba splenic jeden warunek, wlasnie seks na 10 000m w toalecie samolotu, JA I MOJA PANI JUZ NALEZYMY DO TEGO KLUBU
![]() Zapraszam do klubu!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
stoliki, prysznice, wanny i samochody to zadna nowosc,
dla mnie najwiekszym wydarzeniem bylo w... szpitalu. a i widzialam baraszkujących w autobusie ![]() Edytowane przez Lexie Czas edycji: 2006-02-24 o 00:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Klub 10 000 metrow!!!
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Klub 10 000 metrow!!!
Za dnia to nie, ale pozny wieczor, panienka w spodniczce siedziala na facecie, chyba dobrze sie bawili, a ludzie w autobusie tez mieli frajde
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Tak sobie czytam wasze wypowiedzi i przypomniało mi się coś co kiedyś widziałam w necie
![]() ![]() Jest to zestawik paru zdjęć z imprezki dla bankowców... czy czegoś podobnego ![]() ![]() http://www.krc.cn.pl/user_krc/janos/...zka/index.html |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() A u mnie tych dziwnich miejsc to mało jest ale jeszcze młoda jestem to nadrobie ![]() -klatka schodowa -basen publiczny -przymierzalnia w sklepie -toaleta na promie -no na łóżku a obok nas spała nasza koleżanka -pod prysznicem tylko w ośrodku wczasowym a tam prysznice były takie że jeden koło drugiego no i obok nas w innych kabinach sie myli jacyś inni ludzie No i to by było chyba na tyle ![]()
![]() |
![]() |
#115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
BAN stały
|
A ja jestem nadal ciekawa jak technicznie to możliwe w przymierzalni-że nie wywalą was ze sklepu albo po prostu nie jest głupio,że wszystko słychać i widać(chyba,że akurat w pustym sklepie,akurat pracownicy są daleko i nie widzą i ogólnie zbieg sprzyjających okoliczności
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Dla mnie seks w obecnosci osob trzecich jest delikatnie mowiac...niesmaczny. Nie chcialabym byc obecna przy stosunku kogokolwiek, to wstretne dla mnie ...
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
-w suszarni
-w samochodzie(chociaz w sumie to malo dziwne miejsce) -na murku na podwórku -na stole -na umywalce -na przystanku
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
No dobra, to jest mój 100 post, więc w sumie co mi szkodzi tu napisać?
![]() Moje miejsca nietypowe (choć z tego co tu wyczytałam, to może już nie tak nietypowe ![]() - samochód (tylne siedzenie, z przodu też się da ![]() ![]() a z bezpieczniejszych miejsc ![]() - pralka - prysznic - wanna - podłoga (uwaga na "ostre" dywany ![]() ![]() ![]() - łąka latem i spacerująca nieopodal babcia moja ![]() - stół i krzesła i fotele ![]() - pokój u babci my na jednym łóżku a na łóżku obok śpiące moje siostry a w pokoju obok śpiący moi rodzice i babcia ![]() ![]() - pokój mój a w domu wszyscy domownicy - a teraz mamy swój domek i nie musimy nic "kombinować" ![]() Ale chyba i tak na łóżku mi najlepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Wtajemniczenie
|
- w lesie przy malym lotnisku (zeby sie tam dostac musielismy pokonac gigantyczny row i tory:P) -a bylismy z rowerami
![]() - przy ogladaniu tv pod kolderka albo gdzies za fotelikiem a obok w pokoju rodzice i siostra ![]() - nad jeziorem prawie w szuwarach ![]() ![]() - pod prysznicem, w hoteluuuuuuuuu w sylwestraaaa... - w jednym pokoju z kuzynem mojego TZ ktory spal se chyba w najlepsze :P ![]() ![]() wanna tez byla... mmmmmmmm... Cytat:
![]() i dajesz sie poniesc emocjom... odfruwasz... i nie ma juz osob trzecich :P ![]()
"Gdybyśmy tylko mogli dostać to, co chcemy, gdy uważamy, że tego potrzebujemy, życie nie przedstawiałoby żadnego problemu, żadnej tajemnicy i żadnego znaczenia." Henry Miller Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2007-06-09 o 00:13 Powód: Post pod postem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.