![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Seks w dziwnych miejscach
No właśnie, jak powyżej...Nie wiem czy to nienazbyt śmiały temat, ale w końcu po to chyba powstało to forum...Jeśli jednak okaże sie zbyt "odważny" proszę o usunięcie go.
![]() Ja przyznam, że czasem jest to bardzo pobudzające, taka szczypta ryzyka... Raz zdarzyło mi sie kochać na łóżku koleżanki, niczego śwaidomej oczywiście. Dodam, iż ona spała, lekko zalana w innym pokoju. Dreszczyk emocji... ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks w dziwnych miejscach
hmmm....nieuzywana stara remiza strazacka .... ciekawe doswiadczenie heh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
ja pamiętam jak to robiłam ze swoim TŻ w sypialni u mojej starej koleżanki z podstawówki jej niebyło w domu bo poszła na zakupy...emocje niesamowite
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
na ławce w parku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
![]()
hmmm
![]() ![]() w szatni na basenie ![]() na pomoście nad jeziorem ![]() na sylwestra w toalecie ![]() w kuchni ogólnodostępnej dla całego piętra, w ośrodku wakacyjnym hihih dodatm ze w dzień w porze obiadowej w nocy pod moim domem ![]() na środku chodnika , troche osłoniętego drzewami, nad ranem w trakcie powrotu z imprezy tyle sobie narazie przypominam z tych bardziej pomysłowych miejsc z moim facetem ![]() fajnie było ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Przedział w pociągu, przymierzalnie w sklepach, hotelowy basen
![]()
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Ale z was bezwstydnice!!!
![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Przymierzalnia sklepu z garniturami
![]()
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
winda to emocjonujące miejsce, lecz zastanawia mnie fakt czy TO ma być gdy winda jedzie, czy gdy jest popsuta/zablokowana, bo jakoś niewydaje mi się zeby zdązyc np. w 20 sekund
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
W szatni w klubie sportowym
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
Basen w Budapeszcie, a naokoło kuuupa ludzi, i dzieci
![]() Sauna Polanka w lasku ( ach te kleszcze!) Samochód Prysznic (mmm spróbujcie się nie zabić) Zlew w domku rodzinnym mojego TŻ ( potem 4 godziny naprawialiśmy zerwaną rurę) Łóżko piętrowe na jakiejś wyprawie w góry Wszędzie dobrze i w łóżku wcale nie najlepiej! ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Nie mam żadnych rasowych, kastowych czy religijnych uprzedzeń. Jedyne co mnie obchodzi, to czy dana jednostka jest istotą ludzką i to mi wystarczy. Gorsza już być nie może. Po co mi suwaczki? Miłość nie jest na pokaz. Do miłości trzeba dwojga, a nie Internetu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#14 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Na działce u kolegi w jednym pokoju (niezamykanym na klucz), kiedy cała reszta imprezowiczów jest w drugim
![]() Blat kuchenny i pralka to chyba nie są aż tak ekstremalne miejsca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
To ja sie dokladam:
![]() W lesie ![]() ![]() A co mi sie marzy... woz strażacki no i troche oklepana winda ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
BAN stały
|
w łozku ale ...rodzice za sciana (duuuzo razy
![]() pod rysznicem w hotelu... jejku mam nadzieje ze nikt nas nie uslyszal ![]() ![]() na ławce w parku.. u babci w domu w pokoju (babcia nie wi9edziala ze tam jest hihi) hmm..jakos malo tego,trzeba cos zmienic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
.
Edytowane przez martiene Czas edycji: 2008-12-25 o 17:01 Powód: . |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
dobre
![]() Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2012-10-09 o 18:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Samochód, szafka oraz stół kuchenny to chyba bardzo dziwne miejsca nie są?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Mi się zdarzyło na klatce schodowej :O Wracaliśmy z jakiejś imprezy, no i pach
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
w lesie
nad jeziorem i na łące - ale spacerowicze i wędkarze strasznie przeszkadzają ![]() na masce samochodu i w samochodzie ![]()
Czarodziejka zawsze działa. Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się. TELEPORT czyli niedzielne zapiski <- Bloguję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Czytam sobie i dochodzę do wniosku, że moje życie seksualne mogloby być nieco bardziej urozmaicone
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
* w pociągu
* koło podstawówki ( wiele razy,raz policja nas spisała) * w lesie przy drzewie( dzikie doznania) * na łące * na parkingu samochodowym( parking Auchan) ![]() * działka * balkon * taras widokowy * klatka schodowa * piwnica * wanna * domek brata Mojego TŻ-a,który dopiero jest w budowie * za kioskiem koło przystanku autobusowego( czasem jak tędy przechodzę i patrze na to miejsce to dziwię się, że tak szaleliśmy zupełnie zaślepieni) * dworzec kolejowy * kiedy w sąsiednim pokoju była kuzynka, rodzice czy też siostra(ale trzeba uważać, żeby nie hałasować) :P Biedny Mój Kochany TŻ ![]() ![]()
Kocham Cię Darku najmocniej na świecie... Anna Dostęp do netu ograniczony(zmiana miejsca zamieszkania- w końcu) ![]() Edytowane przez ona1982 Czas edycji: 2005-11-28 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hmn...
* łąka nad Odrą, pod mostem, za dnia (a z mostu, jak się potem przekonałam, WSZYSTKO było widać...) * w pubie na ladzie (mój ex tam pracował) * w róznych toaletach * prysznice w hotelu * w aucie (w lesie) * ostatnio w łazience, na pralce, a obok w kuchni siedzieli rodzice i siostra ![]() * na ławce w parku, pod blokiem ![]() * klatka schodowa - pod moimi drzwiami, mam nadzieję, że nikt z sąsiadów nie słyszał ![]() Nie pamiętam więcej... Ale i tak najbardziej lubię w łóżku, bo potem jestem strasznie śpiąca ![]()
"Była jednak za duża na złodziejkę, zbyt uczciwa na skrytobójczynię, zbyt inteligentna na żonę i zbyt dumna, by podjąć jedyną powszechnie dostępną damską profesję. Dlatego została wojowniczką. /T.Pratchett, "Blask Fantastyczny"/ Edytowane przez Jula Czas edycji: 2005-11-07 o 22:20 Powód: lit. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
hmmm dziwne miejsca to już na pewno nie są... a ja juz myslalam,ze jestem niegrzeczna,a tu widze ladnie sie dzieje... kochalam sie na masce samochodu w garazu, w samochodzie na parkingu,i w lesie tez w aucie... na torach kolejowych blisko drogi, w lesie oparta o drzewko, na kocyku tez w lasku... na murku przy starych szklarniach,troche ludzi wtedy chdozilo,ale spodniczke mialam... za budka tez na owych szklarniach... w toalecie hotelu na 18-stkach znajomych.... w toalecie w pubie... wiele razy gdy rodzice za sciana byli... w klubie w bloku, gdzie co chwile jacys znajomi chcieli wejsc... ale dobrze,ze na klucz bylo zamkniete... ale najlepszy motyw byl jak kochalismy sie z moim TŻ, bylismy sami w domu, tylko z psem... a sunia zaciekawiona,że tak to delikatnie ujmę "jękami" przyleciala do nas, siadla na fotelu, ktory jest na przeciwko lozka... i przekrecala glowke z lewej, na prawa... i z zaciekawieniem nas obserwowala... no myslalam,ze pekniemy ze smiechu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Rozeznanie
|
-plac zabaw
![]() -dzialka ![]() ![]() -w nocy za sklepem ![]() -na klatce ![]() -w lesie ![]() -na balkonie ![]() -w samochodzie przed przejazdem kolejowym czekajac az pociag przejedzie ![]() nie pamietam wiecej ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:42.