Autentyczne!!!! ;)))))))))))) Buahahahahah! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zabawa > Uśmiechnij się

Notka

Uśmiechnij się Uśmiechnij się to miejsce dla wszystkich, którzy chcą poprawić sobie nastrój. Tutaj obejrzysz śmieszne zdjęcia i komiksy. Możesz podzielić się swoim zdjęciem.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-05-10, 12:55   #91
_sylwiaaa_
Raczkowanie

Dot.: Autentyczne!!!! ;)))))))))))) Buahahahahah!

a mi pewna osoba opowiadala ze koles spieszyl sie na tramwaj i szybko biegl no i wbiegl do ... motorniczego hehehe kolezanka mi opowiadala ze jaq sie spieszyla na autobus to weszla tylko kawalek i jej sznurek od bluzy drzwi przyciely i nie mogla sie ruszyc a duzo miejsca bylo w autobusie hihi
_sylwiaaa_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-10, 13:34   #92
czikuś
Raczkowanie

GG do czikuś

zwariowałam )

ja pamiętam, kiedyś w liceum żułam gumę hubba bubba jabłkowa. i właśnie sobie dmuchałam wielkiego balona, kiedy podeszła nauczycielka podniosłam głowę i strzeliłam. cała twarz w gumie. a ona, że woli takich baloniarzy, co pracują na lekcji, niż aniołki, co się opieprzają. sie uratowałam.

moja mama zimą notorycznie wkłada rękawiczki do lodówki. wchodzi z zakupami i idzie do lodówki.
czikuś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-10, 16:18   #93
tripka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość
Przypomniało mi się jak kiedyś nie odwinęlam tamponu do końca z tej zabezpieczającej folii. Potem wyglądał jak..rakieta! ( Podobno zdażyło się to też mojej przyjaciółce )
hehe też mi się tak zdażyło raz...
Stary 2007-05-10, 18:07   #94
Lewek
Zakorzenienie

Ja kiedyś wyszłam z domu rano do pracy z wałkiem na grzywce, wsiadłam do taksówki - w połowie drogi złapało mnie olśnienie i w mgnieniu oka zdarłam z głowy ów wałek. Cud, że nie jechałam tego dnia autobusem.
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-10, 18:10   #95
Madziulek_90
Zadomowienie

Chłopak mi opowiadał, że był u niego jego kolega i zachciało mu się do wc. Poszedł więc i jakie było jego zdziwienie kiedy zobaczył w łazience... jego gołego ojca mającego zamiar wejść do wanny :P
Madziulek_90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-10, 18:21   #96
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

Cytat:
Napisane przez Madziulek_90 Pokaż wiadomość
Chłopak mi opowiadał, że był u niego jego kolega i zachciało mu się do wc. Poszedł więc i jakie było jego zdziwienie kiedy zobaczył w łazience... jego gołego ojca mającego zamiar wejść do wanny :P
o rany
Stary 2007-05-10, 18:57   #97
kallorinka
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
no to miał widoki
kallorinka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-05-10, 20:25   #98
spray
KWC

Cytat:
Napisane przez myszka197 Pokaż wiadomość

-jak byłam studentką to pożyczałam od mamy czasami autko - kiedyś pojechałm na uczelnie samochodem, po czym zapomniałam o tym i do domciu wróciłam już autobusem
-jako dezodoranu zdarzało mi się używać sprayu do pielęgnacji obuwia zamszowego......
-kiedyś tak mocno chciało mi się do Wc, że siadając na kibelku zapomniałam ściągnąć spodnie.... normalnie się obsikałam ....ale wtedy mie było mi do śmiechu
rewelacyjne!

Cytat:
Cytat:
moja koleżanka miała też fajną przygodę....
opowiadała, że pewnego dnia jechała do pracy i ludzie się na nią dziwnie patrzyli - a ona naiwnie myślała, że tego dnia wyjątkowo fajnie wygląda.....
dopiero zorientowała się w domu, że Z NAGAWKI SPODNI WYSTAJĄ JEJ RAJSTOPY!!!!! I WLOKĄ SIĘ ZA NIĄ PO ZIEMI - po prostu ściągnęła poprzedniego dnia spodnie razem z rajstopami które zostały w środku.... a następnego dnia ubrała te same spodnie....podczas chodzenia rajstopy wysunęły się z nagawki i wlokły się za nią po ziemi...
a to już mnie rozbawiło do łez, a dziś mam wyjątkowo zły humor

eheheh, mój znajomy opowiadał jak pojechał do kumpla na działkę. Działka nie dorobiła się jeszcze kibelka ze spłuczką. Jest wychódka za domkiem.
No i ten znajomy poczuł, ze go ciśnie, wiec dawaj, poleciał do tej wychódki. Drzwi były zamknięte, więc zaczął je szarpać, w końcu się zaparł butem o ścianę i wyrwał drzwi (myślał, że się dechy wypaczyły i drzwi się zacinają). Otworzył, patrzy, a tam matka gospodarza pospiesznie naciąga majty.
Oboje byli mocno zażenowani
spray jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-11, 20:32   #99
Lewek
Zakorzenienie

Historyjka z ostatniej chwili:

wyszłam właśnie z kąpieli, wzięłam nowo zakupiony balsam do ciała i dawaj się smarować. Smaruję smaruję, i zachodzę w głowę, czemu to różowe cholerstwo tak dziwnie się rozprowadza, jak śluz jakiś NO nic, wysmarowałam się OD STÓP DO GŁÓW i myślę- przeczytam na opakowaniu czy coś tam napisali o tych dizwnych właściwościach. I co przeczytałam?? Się domyślacie pewnie trochę. JOGURTOWY ŻEL DO MYCIA CIAŁA (AA) Jak ja to kupiłam?
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-11, 22:01   #100
Lara Croft
Raczkowanie

Ja wczoraj poszlam na poczte i nie byloby w tym nic dziwnego (bo ludzie chodza na poczte) gdyby nie fakt, iz poszlam z bialymi kropkami na twarzy, gdyz postanowilam wczesniej posmarowac kilka krostek pasta do zebow! Blagalam zeby sie ziemia pode mna rozstapila gdy wychodzac z poczty zobaczylam swoje odbicie w lustrze! A nasz listonosz za to jest bardzo zdziwiony gdy otwieram mu drzwi bez zielonej maseczki na twarzy, poniewaz kilka razy wczesniej jakims dziwnym trafem zawsze przynosil nam przesylki kiedy ja postanawialam sie upiekszyc. Ale w zyciu nie zapomne jego wzroku kiedy zobaczyl to pierwszy raz. Ja sie chyba wyprowadze z tego kraju przez poczte!
Stary 2007-05-11, 22:55   #101
cypressangel
Zakorzenienie

Ja będąc kiedyś na wakacjach w Gdańsku wybrałam się na starówkę. Miałam jeszcze kilka min. do przyjazdu autobusu, więc postanowiłam ten czas wykorzystać i napisać smsa do kolegi. Tak mnie to pisanie pochłonęło, że kiedy autobus nadjechał chciałam wsiąść do środka przez to gumowe połączenie części autobusu - nawet nie podniosłam wzroku z telefonu, by na to spojrzeć tylko automatycznie czekałam aż się "drzwi" otworzą...
Tak to jest jak człowiek przyjedzie z małego miasteczka, w którym nie ma komunikacji miejskiej

cypressangel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-12, 07:33   #102
suzi82
Rozeznanie

GG do suzi82

Dobrze się tak pośmiać z samego rana

Moja koleżanka to miała kiedyś niezłą historię. Była może jakaś 20 na zegarku. A ona jakoś godzine wcześniej wskoczyła już w piżamie. No a że jej mamie czegoś prakowało to musiała się wybrać po to do sklepu. Założyła tylko buty i cieniutką kurteczkę na piżamę oczywiście. Dopiero przy kasie się zorientowała że poszłam do sklepu w piżamie.
suzi82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-12, 08:14   #103
Nati femme fatale
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cypressangel Pokaż wiadomość
Ja będąc kiedyś na wakacjach w Gdańsku wybrałam się na starówkę. Miałam jeszcze kilka min. do przyjazdu autobusu, więc postanowiłam ten czas wykorzystać i napisać smsa do kolegi. Tak mnie to pisanie pochłonęło, że kiedy autobus nadjechał chciałam wsiąść do środka przez to gumowe połączenie części autobusu - nawet nie podniosłam wzroku z telefonu, by na to spojrzeć tylko automatycznie czekałam aż się "drzwi" otworzą...
Tak to jest jak człowiek przyjedzie z małego miasteczka, w którym nie ma komunikacji miejskiej

No nie wierzę
I co, otworzyła się guma

tu znajdował się podpis mojego ex-męża o treści:
dokładnie, kochanie, dokładnie(znał moje hasło) więc...Tobie(skoro zgadzasz się z powyższym cyt.pana Shaw) pozostaje znaleźć sobie taką niepiękną!może Cię nie zdradzi
Nati femme fatale jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-12, 08:23   #104
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati femme fatale Pokaż wiadomość
No nie wierzę
I co, otworzyła się guma

Niestety nie

Stary 2007-05-12, 13:24   #105
Zmijka
Zakorzenienie

Cytat:

o ja , pewnie jego ojciec bardzo lubie tego kolege
Cytat:
Napisane przez spray Pokaż wiadomość

eheheh, mój znajomy opowiadał jak pojechał do kumpla na działkę. Działka nie dorobiła się jeszcze kibelka ze spłuczką. Jest wychódka za domkiem.
No i ten znajomy poczuł, ze go ciśnie, wiec dawaj, poleciał do tej wychódki. Drzwi były zamknięte, więc zaczął je szarpać, w końcu się zaparł butem o ścianę i wyrwał drzwi (myślał, że się dechy wypaczyły i drzwi się zacinają). Otworzył, patrzy, a tam matka gospodarza pospiesznie naciąga majty.
Oboje byli mocno zażenowani
ale musie musiało chciec :0, dobrze, że nałozyłą majtki

Cytat:
Napisane przez myszka197 Pokaż wiadomość
moja koleżanka miała też fajną przygodę....
opowiadała, że pewnego dnia jechała do pracy i ludzie się na nią dziwnie patrzyli - a ona naiwnie myślała, że tego dnia wyjątkowo fajnie wygląda.....
dopiero zorientowała się w domu, że Z NAGAWKI SPODNI WYSTAJĄ JEJ RAJSTOPY!!!!! I WLOKĄ SIĘ ZA NIĄ PO ZIEMI - po prostu ściągnęła poprzedniego dnia spodnie razem z rajstopami które zostały w środku.... a następnego dnia ubrała te same spodnie....podczas chodzenia rajstopy wysunęły się z nagawki i wlokły się za nią po ziemi.....
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-12, 20:07   #106
Abi81
Raczkowanie

GG do Abi81

poplakalam sie ze smiechu
Abi81 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-16, 18:05   #107
nirshya.dwbh
CraftMod

GG do nirshya.dwbh

Cytat:
Napisane przez kasieńka:) Pokaż wiadomość
Ale sie usmiałam
Kiedyś poszłam z moim TŻ na basen i w szatni zmywałam makijaż... Zmyłam jedno oko, drugie z mocno podkreślone na czarno zostało- i tak wyszłam dumna z siebie pływać
Ostatnio bylam juz spożniona na zajecia wiec biegałam jak oszalała... załozyłam kurtke i wyszłam. Gdy ja w klasie zdjęłam szok: nie miałam bluzki.. sam koronkowy stanik
Mojemu TŻ wysłałam ostatnio smska ..." Ja Siebie tez Kocham"
Kumpela się spóźniała, czekałam na nia już dobre 20 min wiec postanowiłam zadzwonić... Dzwonie i krzycze na nią" Gdzie Ty ku***a jesteś?! Ileż można na Ciebie czekać? Ruszasz się gorzej niż moja babcia!" - tel wykonałam własnie do babci
I kolejny sms, świntuszyłam z TŻ i napisałam " Mam na Ciebie ochote..." dostał to mój pan od matematyki

Często mi się takie rzeczy zdarzają... niestety
Świetne jesteście

Humor od razu mocno na + !

nirshya.dwbh jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-16, 19:15   #108
kaarolciaa
Raczkowanie

świetne!
Stary 2007-05-17, 11:35   #109
sloncet
Raczkowanie

nie no doslownie sikam ze msiechu przeczytalam wszystko i nie wytrzymałam
ja bardzo czesto mam tak ze sie przejezycze ostatnio zobaczylam ze na drzwiach wejsciowych jest kapka zielonej farby i zasanawialam sie kto i co malowal tak ze skaplo na te drzwi widzac ze zbliza sie moja mama pytam sie jej: skad na tych spodniach jest ta plama??
bardzo czesto tez mówie na pralke telewizor a gdy rozmawiam z kims przez skypa nie majac kamery pokazuje im ze np tyle było czegos tam
a osoba z ktora rozmawiam pyta sie po chwili ile bylo bo nie powiedzialam ja mowie ze nie musialam mowic skoro to pokazalam a ona ze przeciez ja nie mam kamery i mnie nie widzi

moja znajoma kiedys robiac kanapki schowala swoj telefon komorkowy do lodowki

Don't blink!
sloncet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-05-17, 12:15   #110
musicman
Zadomowienie

ostatnio słyszałam, że jeden koleś pojechał do kościoła samochodem a wracając zagadał się z kims i wrócił do domu pieszo. A następnego dnia zgłosił na policji kradziez samochodu i dopiero jego żona wydedykowała, że pojechał ale już nie wrócił samochodem wiec samochod powinien tam cały czas stac. Facet dzwonił potem na policje i tłumaczył ze to tylko syn zabrał samochod
musicman jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-17, 13:55   #111
aaniaa_aa
Raczkowanie

GG do aaniaa_aa

niezle sobie poprawic humor hehe poprosze o wiecej takich historyjek :P
aaniaa_aa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-17, 16:15   #112
Syla88
Rozeznanie

popłakałam sie ze śmiechu z tych historyjek
Nie moge sie oprzec zeby nie opisac swoich.
Kiedyś razem z kuzynką i koleżanką siedziałyśmy u mnie w domu całą noc i rozmawiałyśmy, ale jak sie zrobiło późno to koleżanka postanowiła zasnąć, a mi i kuzynce wcale sie nie chciało to rozmawiałyśmy dalej. Za chwile kolzanka siada na łóżku i krzyczy :"Poczekajcie!! poczekajcie, zgubiłam kredki, gdzie są moje kredkiii !!!" chyba jej sie cos przyśniło...
Jakieś 2 lata temu była taka reklama lodów, w której dziewczyna przykleiła sie jezykiem do lodówki, a że bylam mała to postanowilam zobaczyc czy rzeczywiscie tak jest. Otworzylam zamrażalnik i trzeba go bylo rozmrażać lol
;p
Syla88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-17, 16:38   #113
natina2
Zakorzenienie

GG do natina2

a mi sie coś przypomniało moja kuzynka miala zdawke z matmy. Była u nas na wakacjach. Już położyła sie do spania wieczorem a moja siostra myślała że ona jeszcze nie śpi i mówi do niej : ,,Aga ja ide umyć włosy" na co Aga do mojej siostry ,, To zależy przez ile sie mnoży" :hahaha"
Stary 2007-05-17, 17:25   #114
aneecia
Rozeznanie

super te wasze historie
aneecia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-17, 17:32   #115
aaniaa_aa
Raczkowanie

GG do aaniaa_aa

Cytat:
Napisane przez Syla88 Pokaż wiadomość
Jakieś 2 lata temu była taka reklama lodów, w której dziewczyna przykleiła sie jezykiem do lodówki, a że bylam mała to postanowilam zobaczyc czy rzeczywiscie tak jest. Otworzylam zamrażalnik i trzeba go bylo rozmrażać lol
;p
musialo bolec ile tak czasu trzymalas ten jezyk?? biedactwo
aaniaa_aa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-17, 18:09   #116
Syla88
Rozeznanie

aaniaa_aa nie bolało tylko bylam troche przerażona :P
Syla88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-17, 18:20   #117
cypressangel
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natina2 Pokaż wiadomość
a mi sie coś przypomniało moja kuzynka miala zdawke z matmy. Była u nas na wakacjach. Już położyła sie do spania wieczorem a moja siostra myślała że ona jeszcze nie śpi i mówi do niej : ,,Aga ja ide umyć włosy" na co Aga do mojej siostry ,, To zależy przez ile sie mnoży" :hahaha"
O lol

Stary 2007-05-17, 18:42   #118
frida26
Rozeznanie

Ale się uśmiałam
Mój znajomy kiedys przez przypadek zjadł psu puszkę z mięsem Mówił ,że było dobre
frida26 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-17, 22:15   #119
Mrówka24
Raczkowanie

GG do Mrówka24

Dawno się tak nie uśmiałam!!!!!!!!!!!!!!

Kiedyś jak wracaliśmy z wycieczki i byliśmy w połowie drogi ...centrum Bydgoszczy kumplowi zachciało sie siusiu biedak wyskoczył na pierwszych światłach i załatwił sie na chodniku później goni nas jakieś 20 min bo kierowca nie mógł sie zaczymac!

Szykowałam sie z kumpela na impreze wskoczyłyśmy jeszcz przed wyjściem do łazienki umyc ząbki kolezanka stała przy zlewie ja siedziałam na wannie rozchichotana opowiadała mi coś.. odwróciła sie w moją strone i zamiast do zlewu całą zawartość buzi wypluła na mnie...
Mrówka24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-05-17, 22:38   #120
Zmijka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Syla88 Pokaż wiadomość
;p
Cytat:
Napisane przez frida26 Pokaż wiadomość
Ale się uśmiałam
Mój znajomy kiedys przez przypadek zjadł psu puszkę z mięsem Mówił ,że było dobre
Cytat:
Napisane przez Mrówka24 Pokaż wiadomość
Dawno się tak nie uśmiałam!!!!!!!!!!!!!!

Kiedyś jak wracaliśmy z wycieczki i byliśmy w połowie drogi ...centrum Bydgoszczy kumplowi zachciało sie siusiu biedak wyskoczył na pierwszych światłach i załatwił sie na chodniku później goni nas jakieś 20 min bo kierowca nie mógł sie zaczymac!

Szykowałam sie z kumpela na impreze wskoczyłyśmy jeszcz przed wyjściem do łazienki umyc ząbki kolezanka stała przy zlewie ja siedziałam na wannie rozchichotana opowiadała mi coś.. odwróciła sie w moją strone i zamiast do zlewu całą zawartość buzi wypluła na mnie...
zszokowały mnie te historie,
ale i rozśmieszyły
Zmijka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Uśmiechnij się

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości