![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dawać tu dobre kawały :D
Mowie do kolegi masz może zmywacz do paznokci? A on domestos może być ?
![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Przyczajenie
|
Z więzienia ucieka więzień, który siedział tam przez 15 lat. Włamuje się do domu, szuka pieniędzy i broni, ale tylko znajduje młodą parę w łóżku. Rozkazuje facetowi wyjść z łóżka i przywiązuje go do krzesła. Podczas przywiązywania dziewczyny do łóżka, całuje ją w szyję, wstaje i idzie do łazienki. Kiedy tam siedzi, mąż mówi do żony:
- Słuchaj, ten facet to uciekinier z więzienia, spójrz na jego ubranie. Pewnie spędził mnóstwo czasu w pierdlu i nie widział kobiety przez lata. Widziałem, jak całował cię w szyję. Jeśli będzie chciał seksu, nie opieraj się, nie narzekaj, rób, co ci każe, po prostu spraw mu przyjemność. Ten facet musi być niebezpieczny, jeśli się zezłości, zabije nas. Bądź silna, kotku. Kocham cię. Na to jego żona: - Nie całował mnie w szyję, tylko szeptał mi do ucha. Powiedział, że jest gejem i że jesteś śliczny. Spytał, czy mamy jakąś wazelinę w łazience. Bądź silny, kochanie, też cię kocham. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Siostra zakonna pyta Jasia na lekcji religii:
- Jasiu, co to jest, małe, rude i skacze po drzewach? - Wydaje mi się, że to wiewiórka, ale jak siostrę znam to może być Jezus. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
1939 rok. Wojna radziecko - fińska. Duży oddział radzieckich żołnierzy podróżuje drogą w okolicach granicy. Nagle zza niewielkiego wzgórza dobiega ich głos:
- Jeden fiński żołnierz jest lepszy, niż dziesięciu Ruskich! Radziecki dowódca szybko wybiera dziesięciu najlepszych wojaków i wysyła ich za wzgórze. Po chwili rozlegają się odgłosy strzałów, po czym zapada cisza. Głos odzywa się znowu: - Jeden fiński żołnierz jest lepszy, niż stu Ruskich! Wściekły dowódca radziecki skrzykuje naprędce setkę najlepszych z pozostałych wojaków i wysyła ich za wzgórze. Rozlegają się strzały, a po 10 minutach zapada cisza. Spokojny fiński głos rozlega się ponownie: - Jeden fiński żołnierz jest lepszy, niż tysiąc Ruskich! Niemożebnie wkurzony dowódca wysyła 1000 wojaków za wzgórze.Karabiny strzelają, granaty wybuchają, latają rakiety... i znów cisza. W końcu jednemu ciężko rannemu Rosjaninowi udaje się doczołgać z powrotem do dowódcy. Umierając, wydaje z siebie ostatnie słowa: - Nie posyłajcie więcej naszych... To pułapka... Jest ich DWÓCH! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Blondynka idzie ulicą z rozpiętą bluzką i wystającą prawą piersią. Zatrzymuje ją policjant i mówi:
- Proszę pani, czy pani ma świadomość, że mogę panią zatrzymać za obnażanie się publiczne? - Ale dlaczego? - pyta blondynka. - Bo idzie pani w wystającą prawą piersią. Blondynka patrzy w dół i woła: - O mój Boże! Znowu zostawiłam dziecko w autobusie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Przyczajenie
|
W biurze, koleżanka do koleżanki: - Byłaś u szefa na dywaniku? - Tak, a skąd wiesz? - Wzorek Ci się odcisnął na plecach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
Twój mąż pamięta datę Waszego ślubu?
– Na szczęście nie. – Na szczęście? – Wspominam mu o rocznicy kilka razy do roku, i zawsze dostaję coś fajnego...
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Gmina żydowska postanowiła nagrodzić swojego rabina za 25 lat pracy wysyłając go na wycieczkę na Hawaje. Przewodniczący synagogi postanowił, że miłym dodatkiem do podróży będzie wynajęcie rabinowi kobiety do towarzystwa dostępnej przez cały czas urlopu.
Kiedy rabin wszedł do swojego pokoju hotelowego, zobaczył tam piękną, nagą dziewczynę leżącą na łóżku. Natychmiast zażądał by wytłumaczyła mu co to znaczy, a ona opowiedziała całą historię. W jednej chwili rabin podniósł słuchawkę i zadzwonił do przewodniczącego. - Gdzie twój szacunek? - pyta - Jak mogłeś zrobić coś takiego? Jako rabin powinienem być darzony dużym szacunkiem przez każdego członka gminy, jestem na ciebie bardzo wściekły! Kiedy tak wrzeszczał do telefonu, dziewczyna zaczęła się ubierać i powoli wychodzić. W tym momencie rabin przerwał rozmowę z przewodniczącym i powiedział do dziewczyny: - A ty dokąd? Czy ja jestem zły na ciebie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Blondynka idzie ulicą z rozpiętą bluzką i wystającą prawą piersią. Zatrzymuje ją policjant i mówi:
- Proszę pani, czy pani ma świadomość, że mogę panią zatrzymać za obnażanie się publiczne? - Ale dlaczego? - pyta blondynka. - Bo idzie pani w wystającą prawą piersią. Blondynka patrzy w dół i woła: - O mój Boże! Znowu zostawiłam dziecko w autobusie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Pewnego dnia przybiegłem do Tomka. Po lunchu gadaliśmy i podzielił się ze mną sensacją.
- Marek - powiedział - Beata i ja rozwodzimy się. Byłem zdumiony. - Dlaczego? Co się stało?! Wyglądaliście na szczęśliwą parę! - No cóż - powiedział - odkąd się pobraliśmy, żona próbowała mnie zmienić. Oduczyła mnie picia, palenia, powrotów w środku nocy. Nauczyła mnie, jak się elegancko ubierać, oglądać dobrą sztukę, wyrobić sobie gust kulinarny, muzyczny i robić zapasy w sklepie. - I co, jesteś teraz zgorzkniały, bo tak bardzo cię zmieniła? - Nie, nie jestem zgorzkniały. Teraz jestem tak dobry, że ona na mnie nie zasługuje |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Sprawa w sądzie. 13*letni Jasiu jest podejrzany o gwałt na dojrzałej 30 letniej kobiecie: Adwokatka mówi do sędziego:
Wysoki Sądzie! To jest fizycznie nie możliwe, żeby taki mały chłopiec zgwałcił tak dojrzałą kobietę! Wysoki Sąd: Proszę mi tu mi nie mówić żadnych naukowych teorii! W sądzie liczą się dowody! Adwokatka podchodzi do Jasia, zdejmuje mu spodnie, bierze jego penisa w rękę i mówi: * Czy to maleństwo było by w stanie dokonać gwałtu A Jasiu do niej: * Niech pani go nie trzącha, bo przegramy sprawę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Przychodzi baba do lekarza i mówi:
- Panie doktorze, wszyscy mnie ignorują... A lekarz na to: - Następny proszę! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
Lekarz bada pacjenta. Po chwili mówi:
- Obawiam się, że musi pan przestać się masturbować. - Dlaczego?! - Bo próbuję pana zbadać... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
haha dobre
![]()
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
nie wiem czy juz bylo:
Trzech facetów kawał życia zbierało na wyjazd do Kenii. Jedli suchy chleb, popijając wodą, w końcu uzbierali i wyjechali. Pewnego wieczoru jeden z nich mówi: - Może napijemy się wódeczki? Drugi: - No raczej! Trzeci się wkurzył: - To ja pół życia prawie nic nie jem, nie piję, oszczędzam, żebyśmy wyjechali... Zbieram na to, żebym mógł sobie pozwolić na zwiedzanie, na wycieczki... A wy wydajecie na wódkę?? ☠☠☠☠☠☠☠ę! - i obrażony poszedł spać. Dwóch wiec poszło, kupiło 2 flaszki, opili się zdrowo i wrócili do domu. Rano wstają, patrzą, a obrażalskiego nie ma. Wychodzą przed kwaterę... a tam leży krokodyl - wielki, tłusty krokodyl z otwartą paszczą! A z tej paszczy wystaje głowa tego trzeciego... Stoją tacy jeszcze pozamiatani i jeden mówi: - Na wódke ☠☠☠☠a sępił, a śpiworek to od Lacoste. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Hrabia do Jana:
- Janie, przysuń tu fortepian! - Tak jest jaśnie hrabio. Będzie pan grał? - Nie, ale zostawiłem tam cygaro. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Pewna kobieta poszła do wróżki i ta powiedziała jej, ze przyczyni sie do śmierci wielu ludzi. Przerażona kobieta wyszła na ulice, patrzy a tam ciężarówka jedzie prosto na małego chłopca, który wybiegł na ulice. Kobieta pomyślała: "może zginę, ale nie przyczynie sie do śmierci milionów a uratuje jedno życie". Rzuciła sie pod ciężarówkę odpychając chłopca i zginęła. Zobaczył to policjant, podbiegł do chłopca i zawołał:
- Nic ci nie jest mały? Jak sie nazywasz? - Adolf Hitler, proszę Pana. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
Podpity mąż wraca do domu.
- Ty pijaku! Nie mam już do ciebie słów! - Książek nie czytasz, to i słownictwo ubogie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Siedzą sobie dwie myszki polne przy worku ziarna w stodole i jedna mówi:
- Wiesz, poznałam wczoraj super faceta, jest taki przystojny, inteligentny, doskonale się dogadujemy, o wiesz, mam nawet jego zdjęcie - popatrz. Druga mysz patrzy uważnie na zdjęcie: - Przecież to cholerny nietoperz! - Buuuuuuuu, a mówił, że jest pilotem!!! ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Antek poszedł nad rzekę łowić ryby. Rozpalił ognisko i już miał zarzucić wędkę, gdy zauważył kurę idącą w jego stronę. Nie namyślając złapał ją, oskubał, upiekł i zjadł. Nagle patrzy - drogą biegnie sąsiadka i woła: - Antek, nie widziałeś mojej kury? Antek spogląda na pióra leżące u jego stóp i mówi: - Rozebrała się i popłynęła na drugą stronę rzeki! ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Misiu z zajączkiem siedzą w jednej celi. Misiu siedzi w kącie, a zajączek cały czas biega. - Misiu uciekajmy stąd, oni nas zabiją! - Zajączku usiądź sobie, jesteś ze mną, nic ci nie zrobią. Zajączek jednak po chwili wstaje i znów chodzi. - Misiu uciekajmy oni nas zabiją! - Zajączku uspokój się i siadaj. Zajączek siada. Otwierają się drzwi i do celi wchodzi wielbłąd. A zajączek: - Misiu uciekajmy, zobacz co oni zrobili z tym koniem! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Studenci chcą wrócić z imprezy do akademika taksówką, zatrzymują więc jedną, a z kasą krucho.
- Szefie, za dyszkę do akademika da radę? - Oj ciężko. - A za "trzy-cztery"? - Dobra, wsiadajcie. Po paru minutach taksówka zatrzymuje się pod akademikiem. Jeden ze studentów mówi: - No to chłopaki, trzy-cztery: DZIĘKUJEMY! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Ksiądz pociesza faceta:
To nic że masz pryszcze, 20 dioptrii, krzywe zęby i garb. Bóg cię, synu, kocha. Na to facet: - Aż strach pomyśleć, jakbym wyglądał, gdyby mnie nie kochał! blaty łódzkie Edytowane przez Wera221 Czas edycji: 2016-01-05 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
Szkoła w Rosji. Pani na lekcje przynosi królika i mówi:
- Dzieci co to jest? Nikt się nie odzywa. Pani próbuje pomóc: - Dzieci nie wiecie co to jest? Przecież codziennie o nim mówimy, śpiewamy o nim piosenki... Przerywa jeden z uczniów: - Nie może być! Władimir Putin!? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
Wracam do domu z pracy i co widzę: żona w kuchni, lewą ręką miesza zupę, prawą przeciera blat ścierką, jednym okiem zerka na bawiącego się synka, drugim śledzi swój ulubiony serial, nogami froteruje podłogę, prawym policzkiem przyciska do ramienia telefon i mówi:
- Nie, Krysiu, w tej chwili nic nie robię, dobrze, że zadzwoniłaś. P.S. smutne, ale prawdziwe :C |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
x
Edytowane przez am49 Czas edycji: 2017-05-17 o 11:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Przyczajenie
|
Żona wyjechała w delegację. Mąż rankiem bierze dzieciaka i wiezie do przedszkola.
- To nie nasze dziecko - mówi przedszkolanka. Jadą do drugiego. - Nie znamy pańskiego syna - słyszy w drugim. Jadą do trzeciego, czwartego... wszędzie tak samo. Nie znają dzieciaka. W końcu młody nie wytrzymał. - Tato, zaliczamy jeszcze tylko jedno przedszkole i jedziemy do szkoły, bo się w końcu na lekcje spóźnię. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
[autentyk] Wykładowca: - Opowiem wam teraz anegdotę, którą opowiadam prawie wszystkim grupom. Otóż w czasach PRL, wiecie, ścisła cenzura, w pewnej wsi koncert chciał dać zespół o pięknej nazwie "Prze☠☠☠ane". Niestety, źle by to wyglądało na plakatach, więc sprytny sołtys tejże wsi postanowił zmienić nazwę na "Nie Jest Dobrze". Historyjka kończy się happy endem, zespół się zgodził, koncert był udany. A teraz przechodzimy do głównego powodu, dla którego to słyszycie. Moi drodzy, sprawdziłem wasze prace.
Nie jest dobrze. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Przyczajenie
|
Mała dziewczynka rozmawiała z nauczycielem o wielorybach. Nauczyciel twierdził, że jest fizyczną niemożliwością, by wieloryb mógł połknąć człowieka. Pomimo, że jest taki wielki, jego gardło jest zbyt wąskie. Dziewczynka upierała się, że przecież Jonasz został połknięty przez wieloryba. Zirytowany nauczyciel powtórzył, że to fizycznie niemożliwe.
Na to dziewczynka: - Gdy będę w niebie zapytam o to Jonasza. - A jeśli Jonasz poszedł do piekła? - pyta złośliwie nauczyciel. - Wtedy pan go zapyta! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
haha wiele z tych kanałów tutaj nie znałam ! dzięki za poprawienie humoru !
Dorzucam jeden zasłyszany od siebie: W pociągu siedzą: Polak, Czech, zakonnica i modelka. Pociąg wjeżdża do tunelu, jest ciemno i słychać trzask. Po wyjeździe z tunelu Czech trzyma się za szczękę. Zakonnica myśli... było ciemno złapał modelkę za kolano no i ta mu przywaliła. Modelka myśli.... było ciemno chciał mnie złapać za kolano złapał zakonnice no i ta mu przywaliła. Czech myśli... Polak złapał modelkę za kolano a ta przez pomyłkę mi przywaliła. Polak..... zaraz kolejny tunel więc znowu będę mógł przyj...ć Czechowi
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Przez park przynależący do domu wariatów idzie ordynator i spostrzega pacjenta siedzącego na ławce i walącego się kamieniem w głowę...
- Co robisz??? - Narkotyzuję się!!! Idzie wiec dalej, a tam kolejny wariat siedzi i tłucze w swoja głowę dwoma kamieniami... - Co robisz??? - Biorę podwójna dawkę dzisiejszej działki... Poszedł ordynator dalej wzruszając ramionami, a tu patrzy, a na kupie kamieni siedzi trzeci wariat i rozgląda się wokół... - A Ty co robisz???? - Sprzedaję narkotyki.... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:00.