![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MARZEC - SZyBkA WyMiAnA... Yves Rocher, Everyday Minerals i wiele innych... ZAP
Hej, niestety nic nie znalazłam, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: MARZEC - SZyBkA WyMiAnA... Yves Rocher, Everyday Minerals i wiele innych... ZAP
Aaaa.........OK!
![]() ale pod warunkiem że dorzucisz mi jeszcze tą końcówkę błyszczyka truskawkowego Maybelline i My Secret brzoskwiniowy cień sypki :P ![]() mój wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=679643&page=7 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Niestety nic
![]()
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic, dziękuję
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
hej coś u mnie za pędzelek real techniques
![]() ewentualnie jeszcze zapach avon i olejek altera mogę ewentualnie czegoś poszukać poza wątkiem zależy mi na pędzelku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
tak jak już pisałam: mam jeden atomek 10ml i kilka po 1ml, wieć razem wyszłoby ok 14-15ml, ewentualnie jeśli masz jakieś swoje puste atomki to mogłabyś mi je przesłać i wtedy mogłabym Ci odpsikać więcej ml, ale całego flakonu na pewno nie oddam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
cos za -Alterra, olejek antycellulitowy Pomarańcza i Brzoza, 100 ml użyty 1 raz na całe ciało, wysyłam przelany do plastykowej buteleczki (szklana jest baaardzo cieżka)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
musiałabym pomyśleć, ale za pędzel i róż mogłabym chyba oddać BB krem.
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
to zależy co by Cię interesowało
z rzeczy które wymieniłaś miałabym pewnie tylko żele pod prysznic mam dwa z original source mięta i zielona herbata i mango i macadamia (to płyn do kąpieli ale jako żel też można uzyć) poza tym mam jeszcze masło do ciała delia i sama nie wiem czego mam jeszcze szukać a z pielęgnacji to co by Cię najbardziej interesowało ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
no rozumiem
![]() na razie nie mam nic z Twojej listy, ale jak będę coś miała a nadal będzie pędzelek dostępny to się odezwę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
hej i jak tam? Dogadamy się jakoś?
![]() ---------- Dopisano o 15:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Tak, oczywiscie, sa w oryginalnych flaszeczkach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Jasne ze mogę coś jeszcze zaproponować ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Mam duży szampon fryzjerski z jedwabiem sleek line-mega zapach! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Pokazesz mi ktory kolor ziemi egipskiej masz?
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
To wymieniam Ci co na chwile obecna przychodzi mi do glowy
![]() szampon loreal elseve nutri-gloss maska kallos plyn do higieny intymnej lactacyd pasta wybielajaca do zebow pearl drops mleczko do ciala nivea spalacz thermo fat burner antyperspirant w spray palmolive, niedostepny w pl, kupiony w uk, pieknie pachnie puder babydream srodek wspomagajacy odchudzanie alli odzywka d wlosow salvatore ferragamo spray do czyszczenia pedzli fm pomadka essence almost famous nić dentystyczna cien loreal infaillible 002 hourglass beige cien loreal color minerals golden olive cien mineralny loreal do smoky eyes cien n.y.c. arctic green Narazie tyle przychodzi mi do glowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Może coś u mnie za Essence silky touch blush/ alterra olejek antycellulitowy/ l'oreal tester pomadki 235/ l'oreal pomadka 246/ catrice pomadka 010/ maść nagietkowa/ pędzle real techniques/ everyday minerals? Najbardziej zależy mi na pomadkach.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
Czy może coś u mnie za:
- woda kolońska YR Zielona Herbata - Eveline 3w1, 60sekundowy wysuszacz, utwardzacz i nabłyszczacz, 12 ml, nowy (bez kartonika) ? ![]()
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
przepraszam, musiałam się bardzo poważnie zastanowić, czy jestem w stanie oddać taką ilość Chloe, bo mam jednak do niej mały sentyment
![]() a więc mogę Ci oddać jej 20ml + krem bb, co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Mleczko i lactacyd sa nowe
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- To potargujmy sie troche ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- A co widzialabys za sama ziemie? ![]() ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- To ja chetnie przyjme sama ziemie, nie bede juz mieszac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.