![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() MARZEC - SZyBkA WyMiAnA... Yves Rocher, Everyday Minerals i wiele innych... ZAPRASZAM
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wymienione- na szaro rezerwacja- na czerwono Na wymianę mam: -Real Techniques, Pinted foundation brush, pędzelek do podkładu, użyty 1 raz, zdezynfekowany -Everyday Minerals, Flat Top, idealny do podkładów wszelkiego rodzaju, do pudru itd., użyty kilka razy i zdezynfekowany -Ikos, Ziemia Egipska, meega wydajna (pozostało ok. 70%), mam ją z wymiany i niestety klapka od pudełeczka jest obłamana (ale pudełko normalnie da się zamknąć), idealna dla bladych cer, do ożywienia kolorytu -Everyday Minerals, mineralny róż w kolorze Pink Ribbon, 4,8g (duży słoiczek), pozostało ok. 90%, meeega wydajny i śliczny ale mam za dużo tego typu kosmetyków -Everyday Minerals, róż do twarzy RAW SUGAR, w słoiczku 1g do pełna (czyli sporo ponad 1 g) -Alterra, olejek antycellulitowy Pomarańcza i Brzoza, 100 ml użyty 1 raz na całe ciało, wysyłam przelany do plastykowej buteleczki (szklana jest baaardzo cieżka) -ELF, The Beauty Encyclopedia, 12 cieni, 2 cienie kremowe, pozostało 90% (wszystko delikatnie przetestowane, neutralne kolory http://1.bp.blogspot.com/_7KTfUyvesv...opedia%2B2.jpg -Yves Rocher, Maseczka nawilżająca z sokiem z winogron, 50 ml, pozostało 70%, data do 10.2013 -Yves Rocher, Maseczka oczyszczająca typu peel-off, seans oczyszczający i zwężający pory, pojemność wyjściowa to 75 ml, pozostało ok. 80%, data ważności do 04.2015. -Yves Rocher, Tradition De Hammam, Maseczka z glinką marokańską do twarzy i włosów 100 ml, pozostało ok. 70%, data do 01.2014. -Yves Rocher, woda konońska Zielona Herbata, pojemność wyjściowa 125 ml, pozostało 80% -Yves Rocher, Rouge Creme Hydratant Moisturizing Cream Lipstick, kolorek 61 Rose Galica, użyta 2 razy, 3,7 g, pasuje chyba każdemu, neutralny, różowy kolor -Yves Rocher, waniliowe mleczko do ciała, 400ml, pozostała 1/3 opakowania (butelka z pompką), ewentualnie przeleję do czegoś innego żeby zajmowało mniej miejsca -Yves Rocher, zapach Ambra, około 6 ml w ślicznym atomizerku -NYX, Mega Shine Lip Gloss: Kolor Natural (pozostało ok. 70%) Kolor Smokey Look (ok. 60-70%) -Catrice, Made to Stay, cień w kremie kolor 040 (delikatny, szampański), użyty raz -Under Twenty, fluid matujący, kryjący niedoskonałości, kolorek 120 Natural Matt, użyty raz na całą buzię, data do 08.2015 -Under Twenty, 2 w 1 Lekki krem + puder antybakteryjny (krem tonujący), 75 ml, zostało jakieś 70%, ważny do 02.2014 -Vipera, puder- mozaika w odcieniu 101 (można używać jako rozświetlacz ale także jako bronzer lub zamiast różu), 11g, widoczne wgłębienie na środku, samego produktu na moje oko zostało 70% -Essence, baza rozświetlająca, użyta kilka razy w małych ilościach, pojemność 20 ml (opakowanie z pompką) -Essence, cień do powiek, kolorek 25 Go All Girlie (jasny róż z malusieńkimi drobinkami), kolorek sprawdzony na dłoni -Essence, Silky touch blush, jedwabisty róż do policzków, kolorek 10 Adorable, 5g, pozostało ok. 70% a nawet więcej -L'oreal tester pomadki (ale normalnie z zakrętką), kolorek 235 (taki delikatny, różowy nudziak, nie siny i nie blady), myślę że zostało 80% -L'oreal pomadka w kolorze 246 Golden Sand. również pozostało jakieś 80%, kolorek też nude tylko odcień brązu -Catrice, pomadka Absolute Moisture, kolor 010 Gentle Nude (chyba najsłynniejszy odcień tej pomadki, nudziak, niedostępny już w sklepach), pozostało ok. 70% -Avon, chłodzący błyszczyk do ust, kolor Iced Latte, nie widac dokładnie zużycia ale myślę że 50% -Maybelline Watershine Gloss, błyszczyk do ust w kolorze 560 Strawberry Sizzle, pozostało go ok. 25%, bardzo wydajny (dorzucę do wymiany) -Lip Smacker, Strawberry Kiwi, 4g, maźnięty 2 razy -Lip Smacker, Vanilla Sugar Cookie, 4g, pozostało 98% -Jolly Rancher, Lip Cherry Balm, bardzo słodki wisniowy sztyft do ust, użyty kilka razy -Honey Pure Spring, sztyft do ust o zapachu czekoladowo- malinowym, 2.3 g, pozostało jakieś 85% -Lip Smacker, Berry Hugs Lip Gloss, wazelinka-pomadka w metalowym serduszku, 6.7 g, zużycie niewielkie -My Secret, cień sypki do powiek Star Dust, kolor 4 (brzoskwiniowo- łososiowy), 3g, pozostało ok. 80% produktu -DaX Sun, Balsam do opalania z masłem kakaowym, SPF 15, 150 ml, zostało około 60-70%, wazny do 10.2013 -Estien- Glinka Zielona Sypka i Sypka maseczka Len+ Czekolada, na kilkanaście użyć -maść nagietkowa, 25 g, użyta 1 raz -Rossmann, okrągła szczotka do masażu, użyta raz, zdezynfekowana -Avon Incandessence, w gwiazdce, bez atomizera, z 50 ml zostało ok. 1/3 DO PAZNOKCI: -Essie, lakier do paznokci (w tej starszej wersji z białym napisem na buteleczce), niestety nie ma nazwy koloru ale to taka ciemna czerwień (wiśnia), uzyty 1 raz -Vipera Salamandra, lakier pękający w kolorze 2 (śliczny fiolet), użyty 1 raz -Catrice, Ultimate Nudes, 010 Dance Like A Prima Ballerina, 10 ml, pozostało ok. 80% a nawet więcej -Simple Beauty, biały matowy lakier idealny do frencha, kolor 40, 11 ml, pozostało 80-90%. -Golden Rose, lakier nudziak w kolorze 205, 12,5 ml, zostało 90% -Miss Sporty, lakier do paznokci z serii clubbing, kolorek 330 miętowy, uzyty raz, świeży -Essence Studio Nails, szybkoschnący lakier nawierzchniowy, 8 ml, użyty 1 raz - Sally Hansen, Continuous Treatment Strength, odżywka do paznokci, 13,3 ml, użyta 1 raz -Eveline 3w1, 60sekundowy wysuszacz, utwardzacz i nabłyszczacz, 12 ml, nowy (bez kartonika) Edytowane przez aaniaa_89 Czas edycji: 2013-04-10 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MARZEC - SZyBkA WyMiAnA... Yves Rocher, Everyday Minerals i wiele innych... ZAP
Everyday Minerals, mineralny róż w kolorze Pink Ribbon, 4,8g (duży słoiczek), pozostało ok. 90%, meeega wydajny i śliczny ale mam za dużo tego typu kosmetyków
Everyday Minerals, Flat Top, idealny do podkładów wszelkiego rodzaju, do pudru itd., użyty kilka razy i zdezynfekowany Ikos, Ziemia Egipska, meega wydajna (pozostało ok. 70%), mam ją z wymiany i niestety klapka od pudełeczka jest obłamana (ale pudełko normalnie da się zamknąć), idealna dla bladych cer, do ożywienia kolorytu Cos za wymienione wyzej produkty lub jeden z nich? Moge jeszcze poszukac poza watkiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: MARZEC - SZyBkA WyMiAnA... Yves Rocher, Everyday Minerals i wiele innych... ZAP
coś za:
Under Twenty, fluid matujący, kryjący niedoskonałości, kolorek 120 Natural Matt NYX - smokey look, L'oreal tester pomadki (ale normalnie z zakrętką), kolorek 235 Vipera, puder- mozaika w odcieniu 101 albo coś z nich? po prostu zobacz czy coś Ci sie u mnie podoba, wtedy uzgodnimy,
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mam ruszony podkład wake up me kolor ivory-100 zostalo 3/4
2 opakowania farby Khadi ciemny braz 1 opakowanie cassia- bezbarwna moge sie jeszcze zastanowic nad bronzerem - Dior bronze orginal tan 001(moge zrobic zdjecie) za za Bikor Edytowane przez NinaSimone Czas edycji: 2013-03-25 o 10:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie za:
Real Techniques, Pinted foundation brush, Yves Rocher, woda kolońska Zielona Herbata ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za:
Everyday Minerals, Flat Top Everyday Minerals, mineralny róż w kolorze Pink Ribbon Alterra, olejek antycellulitowy Pomarańcza i Brzoza |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie? Podoba mi się kilka rzeczy.
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() -Everyday Minerals, Flat Top, idealny do podkładów wszelkiego rodzaju, do pudru itd., użyty kilka razy i zdezynfekowany -Everyday Minerals, mineralny róż w kolorze Pink Ribbon, 4,8g (duży słoiczek), pozostało ok. 90%, meeega wydajny i śliczny ale mam za dużo tego typu kosmetyków -Yves Rocher, Tradition De Hammam, Maseczka z glinką marokańską do twarzy i włosów 100 ml, pozostało ok. 70%, data do 01.2014. ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() Real Techniques, Pinted foundation brush Everyday Minerals, Flat Top Essence, Silky touch blush, jedwabisty róż do policzków Lip Smacker, Strawberry Kiwi, 4g, maźnięty 2 razy Sally Hansen, Continuous Treatment Strength?
![]() |
#14 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
u ciebie podoba mi się pędzel do podkładu i sztyft do ust malinowo - czekoladowy. : >
---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- bez znaczenia, którykolwiek. : D
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
niestety nic dla siebie nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
bardzo bardzo mnie interesują:
Everyday Minerals, Flat Top L'oreal tester pomadki (ale normalnie z zakrętką), kolorek 235
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za to:
-Everyday Minerals, Flat Top, idealny do podkładów wszelkiego rodzaju, do pudru itd., użyty kilka razy i zdezynfekowany -Everyday Minerals, mineralny róż w kolorze Pink Ribbon, 4,8g (duży słoiczek), pozostało ok. 90%, meeega wydajny i śliczny ale mam za dużo tego typu kosmetyków -Alterra, olejek antycellulitowy Pomarańcza i Brzoza, 100 ml użyty 1 raz na całe ciało, wysyłam przelany do plastykowej buteleczki (szklana jest baaardzo cieżka) -ELF, The Beauty Encyclopedia, 12 cieni, 2 cienie kremowe, pozostało 90% (wszystko delikatnie przetestowane, neutralne kolory http://1.bp.blogspot.com/_7KTfUyvesv...opedia%2B2.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Upiór z Czarnej Chaty
|
tylko ten krem, ew. jeszcze rozswietlacz essence z serii breaking dawn...
na buzi jest jasniejszy.
![]() Edytowane przez naanakov Czas edycji: 2013-03-25 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Hej, może znajdziesz coś u mnie? Podoba mi sdię kilka rzeczy np
-Lip Smacker, Vanilla Sugar Cookie, 4g, pozostało 98% -ELF, The Beauty Encyclopedia, 12 cieni, 2 cienie kremowe, pozostało 90% (wszystko delikatnie przetestowane, neutralne kolory Ikos, Ziemia Egipska, meega wydajna (pozostało ok. 70%), mam ją z wymiany i niestety klapka od pudełeczka jest obłamana (ale pudełko normalnie da się zamknąć), idealna dla bladych cer, do ożywienia kolorytu Honey Pure Spring, sztyft do ust o zapachu czekoladowo- malinowym - Sally Hansen, Continuous Treatment Strength, odżywka do paznokci, 13,3 ml, użyta 1 raz -Eveline 3w1, 60sekundowy wysuszacz, utwardzacz i nabłyszczacz, 12 ml, nowy (bez kartonika) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za
Everyday Minerals, mineralny róż w kolorze Pink Ribbon, 4,8g (duży słoiczek), pozostało ok. 90%, meeega wydajny i śliczny ale mam za dużo tego typu kosmetyków -Everyday Minerals, róż do twarzy RAW SUGAR, w słoiczku 1g do pełna (czyli sporo ponad 1 g) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
Może znajdziesz coś u mnie za Essie i flat topa?
![]()
W czerwcu kolorówka, pielęgnacja i pędzle https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post51679446 I parę ciuszków z sieciówek XS-M https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post50571226 Proszę odpisz u mnie - nie subskrybuję wątków |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Hej podoba mi się u Ciebie kilka rzeczy w tym ziemia egipska moze znalazlabys cos u mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie? w razie czego poszukam poza wątkiem, ale może sobie coś znajdziesz
![]() -Everyday Minerals, Flat Top, idealny do podkładów wszelkiego rodzaju, do pudru itd., użyty kilka razy i zdezynfekowany -Ikos, Ziemia Egipska, meega wydajna (pozostało ok. 70%), mam ją z wymiany i niestety klapka od pudełeczka jest obłamana (ale pudełko normalnie da się zamknąć), idealna dla bladych cer, do ożywienia kolorytu -Essence, Silky touch blush, jedwabisty róż do policzków, kolorek 10 Adorable, 5g, pozostało ok. 70% a nawet więcej -Estien- Glinka Zielona Sypka i Sypka maseczka Len+ Czekolada, na kilkanaście użyć -Avon Incandessence, w gwiazdce, bez atomizera, z 50 ml zostało ok. 1/3 -Catrice, Ultimate Nudes, 010 Dance Like A Prima Ballerina, 10 ml, pozostało ok. 80% a nawet więcej |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Essence Studio Nails, szybkoschnący lakier nawierzchniowy, 8 ml, użyty 1 raz
- Sally Hansen, Continuous Treatment Strength, odżywka do paznokci, 13,3 ml, użyta 1 raz -Eveline 3w1, 60sekundowy wysuszacz, utwardzacz i nabłyszczacz, 12 ml, nowy (bez kartonika) coś u mnie?
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się to
-Ikos, Ziemia Egipska, meega wydajna (pozostało ok. 70%), mam ją z wymiany i niestety klapka od pudełeczka jest obłamana (ale pudełko normalnie da się zamknąć), idealna dla bladych cer, do ożywienia kolorytu -ELF, The Beauty Encyclopedia, 12 cieni, 2 cienie kremowe, pozostało 90% (wszystko delikatnie przetestowane, neutralne kolory http://1.bp.blogspot.com/_7KTfUyvesv...opedia%2B2.jpg -Essence, cień do powiek, kolorek 25 Go All Girlie (jasny róż z malusieńkimi drobinkami), kolorek sprawdzony na dłoni ale nie wiem, czego poszukac za to u siebie np. poza wątkiem
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.