![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Lubicie jeździć taksówkami? Czy to ekstrawagancja?
Podróż taksówką jest mi obojętna; ani lubię, ani nie lubię - korzystam jak nie mam innego transportu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Jechałam czterokrotnie taksówką w swoim życiu. I za każdym razem czułam się ekskluzywnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Jak kogoś stać na takie rzeczy to nie widzę w tym nic dziwnego. Dla mnie 100zł to 1/6-1/5 moich miesięcznych pieniędzy. Oszczędzam jak tylko się da.
Na dodatek nie znoszę taksówek i korzystam tylko kiedy naprawdę muszę. Powrót z imprezy w nocy z drugiego końca miasta itp. Mimo wszystko bezpieczeństwo najważniejsze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Sama jeszcze nigdy w życiu nie wsiadłam do taksówki, wolę jednak tę niewygodę w postaci autobusu / tramwaju ale później zrobić sobie przyjemność i kupić coś za zaoszczędzone pieniądze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Lubię, nie lubię, czasem trzeba. Zazwyczaj chodzę wszędzie na piechotę bo tak mieszkam, że mi wszędzie gdzie (zazwyczaj) potrzeba mam blisko.
Zdarza mi się wziąć taksówkę gdy jadę gdzieś w obce miejsce pierwszy raz, nie mam czasu być wcześniej i błądzić. W 'normalnych' sytuacjach nie gardzę autobusami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy ekstrawagancja, zalezy chyba jak sie to ma do sytuacji zyciowej i potrzeb?
Teraz z Uberem to jeszcze prostsze i tansze, wiec podejrzewam, ze wiecej osob jezdzi?
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
hakuna matata
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:39.