|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: KWIECIEŃ, Wymiana, TBS, G.Sabatini, Pixie, Iwostin i inne;)
No cóż, szkoda
Poza wątkiem miałabym jedynie oliwkę Hipp.---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Jednak bardziej zależało mi na tym mini-żelu z TBS, nie mam do tych kosmetyków dostępu a chętnie bym je wypróbowała... ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Oliwka nowa pochodzi z moich zapasów, pędzelek był używany, nie jest sztywny, ale też nie na tyle miękki, żeby był problem z nałożeniem podkładu. Nie drapie w twarz, nie podrażnia
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
hej,podoba mi się :
Gabriela Sabatini Ocean Sun - Parfum Deodorant (ponad pół buteleczki 75ml) Essie - lakier w kolorze We're in it together (wymienię na inny kolor, albo na coś z wish) L'Occitane - Honey Hand Cream, tubeczka 30 ml, użyty 2 razy (zdjęcie dodam wkrótce) Biovax - maska keratyna + jedwab, zostało około połowy Calvin Klein - Obsession Night (zrobię odlewkę) Thierry Mugler - Angel edt (z wymiany, ok. 9ml) Rimmel - pomadka z serii Kate Moss, kolor 101 (ładny, jasnoróżowy), ponad połowa ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- a co powiedziałabyś na : L'Occitane - Honey Hand Cream, tubeczka 30 ml, użyty 2 razy (zdjęcie dodam wkrótce) Biovax - maska keratyna + jedwab, zostało około połowy Calvin Klein - Obsession Night (zrobię odlewkę) - mała odlewka tylko na spróbowanie zapachu i jego trwałości Rimmel - pomadka z serii Kate Moss, kolor 101 (ładny, jasnoróżowy), ponad połowa ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- a : Biovax - maska keratyna + jedwab, zostało około połowy Calvin Klein - Obsession Night (zrobię odlewkę) Rimmel - pomadka z serii Kate Moss, kolor 101 (ładny, jasnoróżowy), ponad połowa
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Wymieniłam już korektor, więc chyba się nie wymienimy ze sobą :c
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
Cos u mnie za;
lakier essie , The Body Shop - Born Lippy, passionberry nie mam aktualnie watku kosmetycznego ale zajrzyj do ciuchowego
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Coś moze za żele TBS i mgielkę do ciała?
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Coś za próbki Pixie i róż Wibo?
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
Myślę, że jednak na razie się nie zdecyduję. Pozdrawiam : )
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Cos za:
-Hean - baza pod cienie (użyta kilka razy) -odlewka czarnego mydla
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Hean - baza pod cienie (użyta kilka razy)
|
#104 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestety nic
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

Poza wątkiem miałabym jedynie oliwkę Hipp.