![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
ale strasznie mi się podobalo. Planuje sie wybrać w wakacje - dasz namiar? Tak w ogóle to rodzice mają działkę w cieszynie i będę tam na majówce więc niedaleko ![]() Cytat:
Jodie: kciuki! Wszystko gotowe? Rany jak ja silnie przeżywam takie rzeczy teraz odkąd sama to przeszłam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIV - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
cześć
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Oj tak, sama słodycz
![]() Cytat:
![]() Cześć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cześć!
Odebrałam wynik RTG zatok - zatoki czyste ![]() Nic mi się nie chce w tym tygodniu. Dobrze, że dziś pracuję do 14, a jutro mam wolne ![]() ---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- Cytat:
Ja niechętnie się pożegnam z piwkiem, ale co zrobić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, ja po moich różnych 'przygodach' związanych z zachodzeniem w ciążę, chętnie pożegnam się z czymkolwiek trzeba, byle się udało.
W sobotę, na imprezie, stałam z ciocią i piłam drinka, a ona do mnie 'czemu Ty pijesz, skoro chcesz mieć dziecko?', więc jej mówię, że bankowo nie jestem w ciąży, więc to nie szkodzi. A ona mi tekstem - no tak, pijesz alkohol, to przez to poroniłaś.... |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pozostawię bez komentarza dalszą część Twojej wypowiedzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja skomentuję - idiotka! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
My na weekend majowy prawdopodobnie nigdzie się nie wybierzemy, niestety. Teneryfa nas dobiła finansowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
hej,
Butter to ciotka ma zero wyczucia. Jak tak można!!! Debrah...musisz zabrać wszystko ![]() Dobrze że karmisz KP to odchodzą butle, mleka , podgrzewacze. Ubranka, pieluchy, kremy, chusteczki, wanienke ..ale najważniejsze zabrać siebie z mlekiem ![]() Asiuk może po prostu źle znosisz przesilenie wiosenne. Mnie rzadko głowa boli od od ostatnich 2 tygodniu zdarza się to dość często ![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Ja na weekend majowy pojadę do CH. Czuję że pierwsze tygodnie maja będę musiała siedzieć tam non stop. ![]()
#100 |
Zakorzenienie
|
Hmm, może faktycznie. Tylko niech to przejdzie, cholerstwo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
No Asiuk, nie dziwię się, taka Teneryfa to niemały wydatek
![]() Haniu, Xzora, to nie był pierwszy tekst tego typu w tym temacie ![]() Jak napisałam jej, że poroniłam, to mi odpisała 'to smutne,ale nie tragedia,widać dzidziuś nie chciał urodzić się w zimie' I ona generalnie nie jest taka ci.ul.nię.ta. Jest teraz zafiksowana na sobie, bo chłop ją zostawił niedawno i tapla się w smutku, że ona się ma najgorzej...jednak wydaje mi się, że to nie powinno wyłączać jakiegoś wyczucia i taktu. Trudno. Nie jest to przyjemne, ale jakoś bardzo się tym nie przejmuje... |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#103 |
Wtajemniczenie
|
Przepraszam, że tak wskoczę ni z d... ni z pietruchy.
Mierzyłam dzisiaj moją suknię ślubną. i... przytyłam ![]() ![]() Fakt, wyglądam pięknie :P (mama zrobiła mi zdjęcia, chcecie? ![]() Biorę się za ćwiczenia. Ale też nie mogę za intensywnie, bo trzeba będzie zwężać. same dylematy... Ale pora się ogarnąć. |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ćwicz bez redukcji kcla. Się wysmuklisz i będzie OK ![]()
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Czekam aż mama ze swoim telefonem wróci i będą foty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ile czasu zostało do ślubu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bosz, co baba ![]() Cytat:
![]() ![]() Kurde bele, byłam u tego okulisty. Okazało się, że w jednym oku mam - 0,25, a w drugim + 0,75 - nie wiedziałam, że taka konfiguracja jest możliwa. Do tego astygmatyzm, ale nie wiem teraz, czy na oba oka. Mam mieć okulary na stałe! (aktualnie nie mam żadnych) Moja szwagierka ma kontakty w optyku, ale już nie tak dobre, jak kiedyś ![]() Jak cenowo wypadały okulary z tej stronki Niuniu w stosunku do stacjonarnych optyków? Generalnie jest możliwe, że łeb i oczy bolą mnie z tej nieleczonej wady. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
Przedłużyłam sobie wyjazd i wróciłam dopiero we wtorek wieczorem ![]() ![]() Haniu, ja chyba na Twoim miejscu przenisłabym się do CH. To Echo tak? Zazdraszczam wyjazdu ![]() Butter, fajnie, że zaplanowaliście wyjazd na majówkę ![]() ![]() ![]() Jodie, powodzenia ![]() Biia, dawaj foty ![]() Asiuk, ja tez nie tak bardzo dawno temu miałam RTG zatok i też nic nie wyszło, a zatoki jak miałam zapchane (i to konkretnie) tak mam nadal ![]() ![]() Czuję się fatalnie... I wyglądam fatalnie. Ledwo żyję po prostu. Dziś znajoma "taktownie" zapytała czy aby na pewno jestem zdrowa, bo wyglądam jakbym z miesiąc w zamknięciu siedziała ![]() ![]() ![]() Byłam dziś u lekarza rodzinnego, dostałam skierowanie na wszystkie podstawowe badania i TSH. Do tego jeszcze raz RTG zatok (i tak nic nie wyjdzie) i płuc (do książeczki). Jutro rano pójdę to załatwić ![]() Dostałam w tym tygodniu dwie oferty pracy - obie odrzuciłam - jedna była od mojego byłego pracodawcy, druga od obecnego, obie były "niedoodrzucenia" ![]() Na poprawę humoru zaplanowałam szoping na sobotę ![]() Wstawiłam w klubie zdjęcia włosów. Proszę się nie śmiać, odrosną ![]() http://demotywatory.pl/4115204/Przyszlosc-narodu , masakra jakaś po prostu ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2013-04-25 o 21:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niu placila jakos malutko ale i ja zaplacilam w sumie 145 zl za oprawki ze szklami wiec tez jakos nie drogo....z tym ze to zaden znany optyk Cytat:
![]() i ja sie pochwale ![]() Jedziemy na majowke!!! Najpierw 01.05 impreza urodzinowo-imieninowa mojej babci, 02.05 jedziemy na caly dzien do Wisly a 03-05.05 jedziemy do znajomego na wies do naszego kolegi!!!! Oczywiscie wszysko z dziecmi (bedzie jeszcze znajoma z corka starsza od Mai o rok wiec mam nadzieje ze dziolchy zajma sie zabawa) wiec nie ma mowy o odpoczynku ale zawsze to jakas rozrywka ![]() ![]() nooo a 01-07.07 jedziemy na mini wczasy w Kotline Klodzka ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ps bardzo fajna fryzurka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
W klubie fotka. mało wyjściowa, bo zamknęłam oczy, ale jest w nietoperku.
no i stanik jeszcze nie ten. Butter trochę ponad 3 miesiące zostały. przez ten czas waga się może dużo zmienić. Betti przeraziła mnie przyszłość tego narodu. Asiuk podobam się sobie, bo tłuszczyk i tak jest pod sukienką. gorzej jak ją zdejmę. No nic rzuciłam się dzisiaj na ćwiczenia. Edytowane przez biia Czas edycji: 2013-04-25 o 23:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#113 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Jakoś nie mam weny na pisanie. Moja dziwna uszno-żuchwowa przypadłość minęła dopiero po kilkudniowym zastosowaniu naproxenu i jeszcze jakichś specyfików - byłam w końcu z tym u lekarza... My na majówkę nigdzie się nie wybieramy, za to przyjmujemy gości i trochę mi się nie chce... "Zdziczałam" i wolę ludzi odwiedzać lub spotykać się poza domem, niż przyjmować w domu... Cytat:
![]() Z okularami na pewno na początku będzie Ci dziwnie, ale przyzwyczaisz się... Cytat:
![]() ![]() A co z butami - zdecydowałaś się na jakieś szalone? ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Miśku, gratuluję transakcji, mam nadzieję, że zawiniona nie przez Ciebie perturbacja skończy się pomyślnie. Debrah, słodkie zdjęcie i filmik ![]() Jodie trzymam kciuki za szczęśliwy i najmniej męczący finał ![]() Haniu, gratuluję zmian i podejścia szefów ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
betti, mam nadzieję, że samopoczucie lada moment się poprawi. Bierzesz może magnez i D3? Przyszłość narodu oglądałam wczoraj - z przerażeniem! kotekk81, fajne plany majówkowe i wakacyjne. My też na majówkę jedziemy na wieś i zastanawiam się jak ja zaplanuję kwestię jedzenia na te kilka dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
emilko dziękuję. Teraz wyglądam normalnie, wcześniej byłam w dolnej granicy normy. Więc teoretycznie teraz jest lepiej, bo obojczyki mi nie sterczą (chociaż ja to lubię), a sukienka przykrywa brzuch. Ale rozprawię się z nim
![]() Asiuk moja kuzynka też tak ma, wiec różne wady na oba oka się zdarzają. |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
biia, wyglądasz esktra! bardzo zgrabnie, do tego sukienka z pazurem
![]() kotekk81, a Maja pewnie nie wie co będzie jadła i musisz pomyśleć za nią. Ja mam tak samo z TŻ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
![]() dziękuję ![]() jestem ciekawa reakcji tż-ta jak mnie zobaczy ![]() ad. butów to nie wybrałam jeszcze. jutro pojadę i zobaczę co są w stanie zrobić. Priorytetem jednak będzie wygoda. Nie chcę w trakcie wesela mieć ogromnej ochoty przeskoczyć na tenisówki ![]() Jak to było u was z butami? Wytrzymałyście bez problemu te 12 h? |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ---------- ja wytrzymalam do 22 ![]() ![]() ![]() oczywiscie mialam buty na przebranie jednak stopa nie chciala sie zmiescic wiec pozyczylam buty od znajomej..........rozmiar wieksze i.....czarne sandaly ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Asiuk to bardzo możliwe że głowa boli od oczu, tym bardziej przy astygmatyźmie.
Wredna wada to jest jeśli o to chodzi- ale ma jeden plus - raczej się nie pogłębia. Betti tak w Echo. ![]() Kotku ale super majówka się szykuje!!! Xzora sezon grilowy więc będziesz jadła mięcho mięcho i jeszcze raz mięcho ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.