|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
bondziorno!
![]() ![]() super tytuł ![]() buuu! jako, że kocham żel bawełna, chciałam sobie do kompletu domówić kulkę bawełna, a Ty powiadasz, ze to dno? w sumie nie wiem na co liczyłam, bo sama psioczyłam wcześniej na deo lotosowe - dla mnie zbyt lejący, zapach tzryma dość krótko, no słowem niezbyt chroni. bawełna też tak? |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Każda z nas to już maniaczka - znów z Yves Rocher przyszła paczka - część IX
Cytat:
![]() O! mamaAmelka właśnie o tym napisała ![]() Edytowane przez Damroka_ Czas edycji: 2013-05-06 o 19:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 | ||
Klientka w krawacie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny miałabym prośbę
![]() Czy mogłaby któraś z was poszukać mi kodu na mini zestaw tusz + błyszczyk SP? ![]() ![]() Chciałabym zamówić go w ofercie z Naturelle, ale w ofercie dla nowych nie ma kodu (jest znaczek) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() Na pewno się skuszę ![]() Miałam właśnie cię pytać ![]() ![]()
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
może już padło kiedyś takie pytanie, mimo to proszę o odp. jak któraś się orientuje - czy w ofercie dla przyjaciółki, gdzie wybieram dowolny kosmetyk z katalogu (a mam do wyboru hoggar, transat, evidence green), a chcę zwykły evidence (dla facetów) spoza katalogu, to jak zamówię telefonicznie albo wpiszę na blankiecie kod (np. z esklepu/cu), to zrealizują mi? miał może ktoś taką sytuację?
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
Wiecie co, opiszę swoją historię z zamówieniem FP, dla potomności, bo to historia trochę jak z kafki a trochę jak z komedii Barei. Może trafię przez to na czarną listę klientek, ale trudno, poświęcę się dla sprawy
Dla niezorientowanych, krótki wstęp: W poniedziałek była zmiana oferty, i na stronach Interii, nk i ofeminin, była informacja o darmowej wodzie FP przy zamówieniu za 99zł, nawet niektórzy zrobili zrzuty ekranu. ![]() Woda wskakiwała do koszyka, ale system naliczał dodatkowo do zapłaty 59zł -w potwierdzeniu FP była wymieniona jako prezent ale całościowo kwota za zamówienie była wyższa Napisałam mejla do bok, żeby skorygowano mi kwotę do zapłaty z 168zł na 109zł. odp z bok W odpowiedzi na Pani wiadomość, bardzo proszę o wiadomosć zwrotną czy zamawiała Pani Wodę toaletowę Flowerparty 50 ml. Jednocześnie informuję, iż zamówienie na kwotę 168 zł zostało wstrzymane, w celu wyjaśnienia kwoty zamówienia. Odpisałam, że woda FP miała być prezentem odp z bok Uprzejmie informuję, iż woda Flower Party była w cenie promocyjnej 59 zł przy zakupie produktów za 99 zł, taka informacja widniała na stronie a to, że w potwierdzeniu widnieje jako prezent jest to błąd techniczny, który został już przekazany do działu kampanii internetewych, więc proszę o informację czy jest Pani zainteresowana kupnem tej wody czy usunąć ją z zamówienia. Moja odp Dziękuję za odpowiedź, jednak to się nie zgadza z informacjami ze strony sklepu - na stronie interii jest informacja o prezencie: http://yves-rocher.interia.pl/cart Złóż zamówienie za 99.00 zł a otrzymasz kolejny prezent! Woda toaletowa Flowerparty 50 ml prezent za zamówienie powyżej 99.00 zł Skoro woda w koszyku i na potwierdzeniu to błąd techniczny to dlaczego na stronie też piszą Państwo o prezencie? BOK Ponownie uprzejmie informuję, iż było to sprawdzane i na stronie jest wyraźna informacja, że woda Flower Party jest w cenie promocyjnej 59 zł przy zakupie produktów za 99 zł więc proszę o informację czy jest Pani zainteresowana kupnem tej wody czy usunąć ją z zamówienia. JA Przyznam, że nie rozumiem Państwa postawy w tej sprawie, i ta wymiana wiadomości na ten temat jest dla mnie żenująca. Zgadzam się, że na dzień dzisiejszy, na stronie jest wyraźna informacja o cenie. Tydzień temu, gdy składałam swoje zamówienie ze strony interii, na stronie sklepu Yves Rocher mowa o prezencie w postaci wody Flowerparty przy zamówieniu za 99zł, co zresztą Państwu skopiowałam w poprzednim emailu, i jestem pewna, że Państwo są tego faktu świadomi.Taka informacja widniała od poniedziałku, i w ubiegły czwartek została zmodyfikowana. Z racji tego, że na stronie internetowej Flowerparty wypisane była jako gratis i w potwierdzeniu widnieje jako prezent to oczekuję, że to zamówienie będzie zrealizowane na kwotę 109zł, która wynika z sumy cen kupionych produktów, kosztów dostawy i rabatów, i znajdą się w nim wszystkie produkty, które miały być prezentami. A kosztami błedów technicznych nie powinni Państwo obarczać klientów - sami Państwo układają oferty, proszę brać za nie odpowiedzialność. BOK Za zaistniałe nieporozumienie serdecznie przepraszamy, mam nadzieję, że podobna sytuacja nie będzie miała miejsca. Czyli mam rozumieć, że zamówienie z wodą toaletową 'Flowerpary' na kwotę 168zł zrealizować? Po otrzymaniu informacji zwrotnej, paczkę z produktami dostarczymy od 4 do 15 dni roboczych. Czy to są kpiny z ich strony? Po tej ostatniej odp z boku opadły mi ręce. Edytowane przez 201604131205 Czas edycji: 2013-05-06 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#102 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
astray
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
astray, brak słów...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
|
Astray już nie raz pisząc do BOK miałam wrażenie, że rozmawiam z idiotami. Ciekawe czy zdają sobie sprawę do czego takie działanie doprowadzi!
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
moja korespondencja z BOKiem wyglądała bardzo podobnie, zupełnie jakby ktoś jaja sobie z nas robił, dwa razy mi napisali że na stronie jest informacja że woda jest do kupienia za 59zł a nie gratis mimo że w momencie kiedy korespondowaliśmy nadal na stronie było że jest gratis , wysyłałam link do strony, zrzut ekranu, ale cały czas ta sama śpiewka, no czułam się jakby to była ukryta kamera - chyba umiem czytać.
no ale trudno, odpuściłam, anulowałam zamówienie i na razie nic nie biorę. |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
Ja już też poprosiłam o anulowanie, bo nie mam sił i chęci na dalsze kontakty.
Mam szczere postanowienie nie robić więcej zakupów w sklepie, który traktuje klientów jak idiotów |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Hallo w nowej czesci
![]() Jesli tak bardzo czekacie na zdjecia - pierwsza chwalipieta wklei nowozamowiona wode ![]() Retropical.jpg i moje wrazenia po testach: Retropical jest dziwnym zapachem. Na poczatku pachnie jak jakas niezidentyfikowana owocowa pulpa - tak jakby cytrusowe owoce wymieszac z mango, dolac troche olekju kokosowego i olejku do opalania. Po kilku chwilach, kiedy zapach juz sie ulezy, kiedy troche przycichnie, pachnie po prostu jak skora po opalaniu, posmarowana egzotycznym olejkiem. Dla mnie jest zbyt jednolity, wrecz mdly. Bylby fajny, gdyby byl przelamany jakims ostrzejszym tonem, czyms co dodaloby pieprzyku ![]() Ale jest jak jest - pewnie powedruje do mamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Miss Pudernica
|
Chyba większość firm ma taki poziom BOKu...nastawiony na postawienie na swoim i zarobienie. Niestety, ale teraz trzeba być naprawdę stanowczym i wręcz upierdliwym, żeby dostać to co się nam należy. Ja już to przerabiałam z operatorem komórkowym.
#111 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
astray, miałam nadzieję na historię z happy endem, a tu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Przyznalam sie juz :P Zarabialam na YR
![]() ![]()
#114 |
Zadomowienie
|
Witam w Nowym Wątku
![]() ![]() Astray Bok się nie postarał tym razem...żenua.. wciąż myślę nad zamówieniem, może "rzucą" jakiś mega kod ![]() ![]() Dobranoc ![]()
#115 |
Zadomowienie
|
Witam po długiej przerwie...obrażona byłam na YR
![]() ale z racji fajnego prezentu sie odbraziłam ![]() 2 x mleczko nawilżająco-ujędrniające - 39 zł woda zielona herbata - gratis woda hoggar - gratis wysyłka - 9,95 no jak tu sie nie skusić na tyle dobra za niecałe 50zł?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Farsa jakaś. A tak z ciekawości zapytam, Czy ktoś z osób składających zamówienie z tym nieszczesnym FP dostał go w gratisie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
właśnie otrzymałam newsleter z możliwością zrobienia sobie makijażu w YR
kod: WODAPB gratis w postaci delikatnej wody do demakijażu z bławatkiem http://www.yves-rocher.com.pl/woda_d...czu_pur_bleuet
![]() |
#118 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Nowy mailing, bez szału... http://mail.freshmail.pl/p/ywr77ta48w/j7gg8qqxa2/ |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Astray
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Powinni przyznać się do błędu, przeprosić i wysłać tą wodę FP gratis ![]() Moje zamówienie z oferty urodzinowej z VN jest już w toku ![]() ![]() Newletter do bani ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:41.