Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-05-07, 17:32   #91
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV

Jestem z Wami caly czas ale wlasnie czas mi nie dopisuje...

EX nie jasna niee ale tez nie zólta jakoś mega wiec bede chyba siłą rzeczy jasna. Po tym ostatnim farbowaniu tak mi sie kolor wypłukal ze mam juz dosc mocno jasne, tyle ze takie rudo zolte.

KITKA ciekawy ten podkład, czytałam ze kupilas i jak mi sie moj skonczy popatrze na niego
Ja na razie kupilam Bourjois, w ten weekend, chyba nową wersję starego healthy, taki lekki, jak BB.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:33   #92
malamyszka20
Zadomowienie

Dziewczyny prosze o pomoc,czy ktoras z was uzywala dekoloryzatora loreal efassor? jak wplywa na wlosy? z tego co czytam mozna tez nim zrobic kapiel rozjasniajaca dodajac wody czyli w sumie to taki dekoloryzator ale i rozjasniacz. Myslicie ze lepiej zamowic ten efassor i sprobowac nim zrobic kapiel czy lepiej vincenta? co mniej mi zniszczy wlosy?
Stary 2013-05-07, 17:43   #93
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość

KITKA ciekawy ten podkład, czytałam ze kupilas i jak mi sie moj skonczy popatrze na niego
Ja na razie kupilam Bourjois, w ten weekend, chyba nową wersję starego healthy, taki lekki, jak BB.
kupiłam w sobotę chyba skuszę się jeszcze na różo-rozświetlaczo-bronzer, bo jak mnie babka miźnęła to naprawdę boski efekt tylko nie pamiętam nazwy, jak zobaczę kolor w sklepie to poznam też z Clarins
Cytat:
Napisane przez malamyszka20 Pokaż wiadomość
Dziewczyny prosze o pomoc,czy ktoras z was uzywala dekoloryzatora loreal efassor? jak wplywa na wlosy? z tego co czytam mozna tez nim zrobic kapiel rozjasniajaca dodajac wody czyli w sumie to taki dekoloryzator ale i rozjasniacz. Myslicie ze lepiej zamowic ten efassor i sprobowac nim zrobic kapiel czy lepiej vincenta? co mniej mi zniszczy wlosy?
Stary 2013-05-07, 17:53   #94
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
kupiłam w sobotę chyba skuszę się jeszcze na różo-rozświetlaczo-bronzer, bo jak mnie babka miźnęła to naprawdę boski efekt tylko nie pamiętam nazwy, jak zobaczę kolor w sklepie to poznam też z Clarins
a myslalam ze jakies swatche w internecie pokazesz tego rozu
Stary 2013-05-07, 17:56   #95
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:

Widzialm dzisiaj w Rossie:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...aged-hair.html
kiedys na YT byla bardzo zachwalana, na moje oko protein nie ma, ale co ja tam wiem
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 17:57   #96
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
a myslalam ze jakies swatche w internecie pokazesz tego rozu
Agatko, to chyba ten, tak mi świta
http://www.douglas.pl/douglas/Makija...000040345.html

odcień sunset coral
na necie są lepsze zdjęcia, kolor lepiej pokazują
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 18:06   #97
shizaxa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
niestety ja tez nie pomoge

kiedys na YT byla bardzo zachwalana, na moje oko protein nie ma, ale co ja tam wiem
jak szukałam opini o tym nowym Vaxie co wklejała Anka to znalazłam wpis, że jakaś blogerka go kupiła, ale jeszcze nie testowała...wg mnie nie ma protein ale jakoś dużo alkoholu i wysoko w składzie ma...chyba że się mylę? Bunny popraw mnie jak cos

Zapuszczam włosy:
było (styczeń '13)-40cm
jest (październik'13)-50cm
będzie-55cm

Farbuję: wella koleston 12/89
shizaxa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 18:13   #98
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
jak szukałam opini o tym nowym Vaxie co wklejała Anka to znalazłam wpis, że jakaś blogerka go kupiła, ale jeszcze nie testowała...wg mnie nie ma protein ale jakoś dużo alkoholu i wysoko w składzie ma...chyba że się mylę? Bunny popraw mnie jak cos
ale to sa alkohole "dobre", beda wygladzac wlos, poprawiaja aplikacje maski na wlosy (emulgator-cetyl alkohol),drugi to alkohol tłuszczowy ktory bedzie zmiekczal, nada elastycznosc i gladkosc
Stary 2013-05-07, 18:29   #99
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez exclusivee Pokaż wiadomość
Coś czuję że za jakiś czas zaskoczę Was zmianą fryzury Widziałyście jakieś ładne, krótkie fryzurki? (najlepiej żeby były chociaż za ucho). Potrzebuję ściąć conajmniej 2cm, szczerze mówiąc boję się więcej ale wiem że moje włosy tego potrzebują

Dziękuję Jutro c.d
Znowu chcesz być jasna?

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Bunny kochana podeślesz mi jakieś fryzurki dobre dla falowanych włosów, których nie trzeba zbytnio na codzień stylizować, interesuje mnie długość najdalej do końca karku na całej długości, najwięcej (tzn. tyle ile jestem w stanie przeboleć ) to bym chciała za ucho ściąć
szczerze to falowane wlosy w krotkich fryzurach zawsze bez stylizacji i ogarniecia wygladaja zle jak zaniedbane czy zniszczone
bedziesz musiala podstylizoweac chocby to mialo byc przyklepanie rano wilgotna dlonia moze byc bob z podgolonym tylem albo na kleopatre, czyli na rowno, moze byc jakas asymetria typu jeden bok dluzszy- ale trzeba go bedzie prostowac
nie polecam wlosow krotszych niz do pol szyi bo niewiele z nich mozna zrobic- chyba ze nielad artystyczny z guma w tle

Cytat:
Na pewno zdasz
ale nie analizuj i nie czytaj nic w necie.bo to na prawde nic nie wnosi,a nie potrzebnie bedziesz sie denerwowac

pierwsze widze ale sklad ma fajny..chyba

Myslisz,że ta maske moge kupic zamiast Fructisa czy mnoze lepiej dwie sobie zafundowac?

no malaksik na minutke pewnie zrobie, bo ja strasznie nie cierpie wisiec nad wanna z tymi kapiacymi klakami
bierz obie

Cytat:
oł jes

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
ale to sa alkohole "dobre", beda wygladzac wlos, poprawiaja aplikacje maski na wlosy (emulgator-cetyl alkohol),drugi to alkohol tłuszczowy ktory bedzie zmiekczal, nada elastycznosc i gladkosc
o toto
Stary 2013-05-07, 18:32   #100
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
Blondynka
No właśnie już jestem ciemna, nie wiem what the fuck is grane

I tak jak Kylie pisze- Agatko wracaj do nas jak dasz radę

Cytat:
Napisane przez Carolajn Pokaż wiadomość
a te znowu piszą jak szalone łazi za mną od jakiegoś czasu znowu zmiana koloru nie lubię zmian no chyba że miałabym pewniaka że będzie to zmiana na lepsze to zmienia postać rzeczy nie lubię kombinować wrrr... mimo to czuję jakąś wewnętrzną potrzebę zmiany

masło maślane mi wyszło ale ważne że wiadomo o co chodzi
Ja Twój kolor włosów uwielbiam i dla mnie jest niestety nieosiągalny Zastanów się dobrze czy warto, ja np. szybko się nudzę w jednym kolorze i potrzebuję jakiejś odmiany

Cytat:
Jestem z Wami caly czas ale wlasnie czas mi nie dopisuje...

EX nie jasna niee ale tez nie zólta jakoś mega wiec bede chyba siłą rzeczy jasna. Po tym ostatnim farbowaniu tak mi sie kolor wypłukal ze mam juz dosc mocno jasne, tyle ze takie rudo zolte.
Kochana ja Cię widzę w takim blondziku jaki Ci kiedyś podesłałam, albo w brązie

Cytat:

Jasny popielaty brąz
exclusivee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 18:32   #101
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
Dokładnie, to są te alkohole dobre

Cytat:
niestety ja tez nie pomoge

Protein nie ma. Ale wszystkie ekstrakty są dość daleko w składzie. Wedle mojego oka, to skład taki przeciętny.
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 18:41   #102
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość

bierz obie

oł jes

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

o toto
Zbankrutuje, ale zrobie takie zapasy,ze mucha nie siada i jak babcia do mnie przyjedzie i zobaczy to jej kończyny opadna na co wnusia pieniazki ciezko zarobione przepuszcza
Troszke sie podszkoliłam w składach
a co powiesz o tej Aussie 3 minutowej co link podawałam troche wyzej?

Bunny za ile najtaniej udalo Ci sie kupic stanik Kingii na All?
Ja teraz przgladam niektore aukcje i wychodzi drozej jak w sklepie z przesyłka

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość
Dokładnie, to są te alkohole dobre

Protein nie ma. Ale wszystkie ekstrakty są dość daleko w składzie. Wedle mojego oka, to skład taki przeciętny.
No wlasnie widze,że wysoko w skladzie zapach
przed nim jest troche "dobrodziejstw" ale reszta dopiero po nim.
Mysle ,że moze byc w porzadku tylko chyba nie za taka cene jak widzialm w Rossie
Stary 2013-05-07, 18:45   #103
201606240916
Konto usunięte

Cytat:
Zbankrutuje, ale zrobie takie zapasy,ze mucha nie siada i jak babcia do mnie przyjedzie i zobaczy to jej kończyny opadna na co wnusia pieniazki ciezko zarobione przepuszcza

---------- Dopisano o 19:41 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Mysle ,że moze byc w porzadku tylko chyba nie za taka cene jak widzialm w Rossie
A w jakiej jest cenie?
201606240916 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 18:46   #104
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:

jak dla mnie nie warta spojrzenia- same dobre rzeczy w ilosci minimalnej i do tego mocno chemiczna

moj hit z kingi to bylo na all jakies 30zl z przesylka juz ale teraz to bez szalu bo na przecenach jak pojezdzilam po wszystkich la vantil w miescie to trafilam kilka modeli po 35zl ale mam dosc nietypowa rozmiarowke to dlatego
Stary 2013-05-07, 18:54   #105
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - Część XXIV

Cześć dziewczyny, melduję się w nowym wątku!

Kituś wszystkiego najlepszego!

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 19:01   #106
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:

odcień sunset coral
Kiedys go macalam jest swietny ale ja macałam piczę
znaczy ten odcien peach

Potem postaram sie dać jakies zdjęcia jak ogarne się po tym 111
Stary 2013-05-07, 19:29   #107
Leae
Rozeznanie

Cytat:
to zapodaj adres to jutro wyślę hurtem

już już, nie było mnie

a więc krycie od lekkiego po średnie. Jeśli masz problemy z cerą, typu trądzik to nie zakryje, on raczej taki wyrównujący koloryt. Trwały jest bardzo, cały dzień trzyma się, nie spływa, nie tworzy plam, żadnych smug. A matowienie, no nie jest to typowy podkład matujący, daje piękny, naturalny efekt na buzi, wygląda jakbym nic na niej nie miała
Mam odcień 105 - nude. Żółtek pachnie przepięknie, jak perfumy i mizia się po twarzy doskonale pędzel też ma dołączony, naturalne włosie, ale gubi kłaki, więc nakładam Hakuro
159 zł / 13g w Douglasie

Dziękuję ślicznie

A powiedz mi jeszcze gdzie go kupowałaś? Bo na stronie Douglasa nie ma Twojego odcienia, jest tylko 104 i 107. 104 cream jest najjaśniejszy i obawiam się, że będzie za ciemny dla mnie, a na niemieckiej stronie Clarins jest 10 odcieni, m.in. Twój i tam najjaśniejszy jest 103 ivory. Dlatego pytam, czy u nas w sklepach jest dostępnych więcej kolorów niż na stronie Douglasa

Leae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 19:48   #108
exclusivee
Zakorzenienie

Cytat:
szczerze to falowane wlosy w krotkich fryzurach zawsze bez stylizacji i ogarniecia wygladaja zle jak zaniedbane czy zniszczone
bedziesz musiala podstylizoweac chocby to mialo byc przyklepanie rano wilgotna dlonia moze byc bob z podgolonym tylem albo na kleopatre, czyli na rowno, moze byc jakas asymetria typu jeden bok dluzszy- ale trzeba go bedzie prostowac
nie polecam wlosow krotszych niz do pol szyi bo niewiele z nich mozna zrobic- chyba ze nielad artystyczny z guma w tle
No właśnie Muszę jak najszybciej zaopatrzyć się w okrągłą szczotkę , żeby ograniczyć w 95% używanie prostownicy. Rozważałam ścięcie na kleopatrę tylko nie wiedziałam że tak to się nazywa W sumie asymetria z jednym bokiem dłuższym też fajny pomysł...

Kupiłam dzisiaj we wszystko po ileś tam zł wsuwki brązowe do koka, za złotówkę, no i nie bardzo wiem jak ich używać Muszę poszukać fajnych tutoriali z upięciami bo dopóki długość włosów nie będzie wystarczająca częściej będę musiała je upinać żeby zapuścić.

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
znaczy ten odcien peach

Potem postaram sie dać jakies zdjęcia jak ogarne się po tym 111
W pierwszej chwili jak przeczytałam że macałaś piczę myślę sobie "WTF, o czym ona pisze??" a zaraz doczytałam Zrobiłaś mnie w konia zboczuchu

Bunny mogłabym Ci podesłać skład tej odżywki kauflandowskiej którą mam? Chcę ją stosować jako odżywkę przed szamponem, tą którą się spłukuje, mam nadzieję że mi nie zaszkodzi..

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-07, 19:50   #109
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
A w jakiej jest cenie?
29,99

Cytat:
jak dla mnie nie warta spojrzenia- same dobre rzeczy w ilosci minimalnej i do tego mocno chemiczna

moj hit z kingi to bylo na all jakies 30zl z przesylka juz ale teraz to bez szalu bo na przecenach jak pojezdzilam po wszystkich la vantil w miescie to trafilam kilka modeli po 35zl ale mam dosc nietypowa rozmiarowke to dlatego
no to daje na luz z ta "cud" maska
Potrzebuje sobie stanik Kingii kupic, bo Risk tak swietnie mi sie nosi ,że musze wypróbować jeszcze inne modele. Ide szperac na stronce Kingii

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-07, 19:54   #110
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Ja już jestem pooo W sumie to łatwa była ta matura, temat wypracowania jaki sobie wybrałam to analiza i interpretacja fragmentów "Glorias victim" i wiersza "Mazowsze" i ich porównanie. Z tym że jak teraz sobie myślę to nie wiem czy nie za mało je porównałam do siebie, a za dużo interpretowałam obydwa utwory Jednego zadania za 1pkt nie zrobiłam, bo.. szczerze mówiąc już mi się nie chciało, byłam głodna jak wilk i głośno burczało mi w brzuchu, a nie mogłam nic wymyśleć więc oddałam pracę i poszłam do domu Mam nadzieję że wypracowanie mi uznają i zdam ten pisemny polski

Aaa, rozumiem Ale włosy proste to też można podzielić proste i proste (matko ale masło maślane ), to Twoje widocznie źle się czuły w takim obcięciu Moje wołają teraz o cieniowanie

---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Dziękuję Wam za kciukasy!
trzymam kciuki za zdaną maturkę!
I cóż za zmiana! Ciemno wyszło ale widziałam jak pisalas ze nierówno się wyplukuje, szkoda
Cytat:
exclusivee nie panikuj i nie zaglądaj do internetu, bo to tylko niepotrzebnie cię stresuje. NA PEWNO poszło ci bardzo dobrze

A słyszałyście o tej nowości? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...a-i-kokos.html
widziałam, są u mnie w sp w promocji, ale ja mam tyle masek...
Cytat:

odcień sunset coral
oooo to ja od siebie przy okazji polecam Wam wszystkim tę bazę z Lancome http://www.douglas.pl/douglas/Makija...000004829.html dziś przyszło do mnie drugie opakowanie z tym, że taka cena obowiązuje tylko w sklepie internetowym, gdzieś na forum wyczytałam ze w stacjonarnym kosztuje ponad 100zł
edit: baza jest naprawdę wydajna

oczywiscie wszystkiego nie mogę zacytowac... więc:

Asiu ale zmiana! bardzo ladny kolor, podoba mi się widzisz, ja kiedyś pofarbowałam jasnym brazem i wyszedl czarny, ahhh ta mlodosc

aaa i z nowosci- mam kieckę nie pamietam nazwy ani nic, ale ladna jest

Stary 2013-05-07, 19:57   #111
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Upatrzyłam kilka modeli,które musze mieć
wszystkie z serii Land of temptation:
-Soreda
-Victoria
-Primera
-Venus
Ale Primera i Soreda to must have po prostu
Stary 2013-05-07, 20:02   #112
exclusivee
Zakorzenienie

Bunny w razie czego podsyłam skład, jakbyś miała czas to proszę, zernknij i powiedz co sądzisz

Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl, Hydroxyethylmonium, Methosulfate, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Panthenol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Behentrimonium Chloride, Lactic Acid, Glycol Distearate, Parfum, Cetrimoninium Chloride, SLS, Hydoxypropyl Starch Phosphate, Isopropyl Alcohol, Cocamide MEA, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
trzymam kciuki za zdaną maturkę!
I cóż za zmiana! Ciemno wyszło ale widziałam jak pisalas ze nierówno się wyplukuje, szkoda

aaa i z nowosci- mam kieckę nie pamietam nazwy ani nic, ale ladna jest
Dziękuję Casting nie dość że chwycił ciemno, nierówno się wypłukuje, to jeszcze mi zniszczył doszczętnie włosy na całej długości... nigdy więcej!! Przed jego użyciem nie miałam takiego sianka jak teraz.

Pokaż kieckę

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-07, 20:05   #113
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Pokaż kieckę
No włacha
Stary 2013-05-07, 20:10   #114
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Bunny w razie czego podsyłam skład, jakbyś miała czas to proszę, zernknij i powiedz co sądzisz

Skład: Aqua, Cetearyl Alcohol, Distearoylethyl, Hydroxyethylmonium, Methosulfate, Glycerin, Dicaprylyl Ether, Panthenol, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Behentrimonium Chloride, Lactic Acid, Glycol Distearate, Parfum, Cetrimoninium Chloride, SLS, Hydoxypropyl Starch Phosphate, Isopropyl Alcohol, Cocamide MEA, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Phenoxyethanol.

Dziękuję Casting nie dość że chwycił ciemno, nierówno się wypłukuje, to jeszcze mi zniszczył doszczętnie włosy na całej długości... nigdy więcej!! Przed jego użyciem nie miałam takiego sianka jak teraz.

Pokaż kieckę
Cytat:
No włacha
szkoda włosów teraz musisz je jakoś odżywić
nie mam też zdjęcia długa (bo myslalam tez o 3/4), biała, ksztalt literki A i dekolt w serduszko. Delikatne zdobienia. Do tego muslinowy szal na ramiona i opaska na wlosy- bo welon jakos do mnie nie przemawia

Stary 2013-05-07, 20:32   #115
exclusivee
Zakorzenienie

Muszę się koniecznie dostać do sklepu Sinsay Chcę żakiecik stamtąd i bluzki też widziałam fajne

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Cytat:
szkoda włosów teraz musisz je jakoś odżywić
nie mam też zdjęcia długa (bo myslalam tez o 3/4), biała, ksztalt literki A i dekolt w serduszko. Delikatne zdobienia. Do tego muslinowy szal na ramiona i opaska na wlosy- bo welon jakos do mnie nie przemawia
Przede wszystkim to ściąć bo łamią mi się i wykruszają Szukam właśnie jakiejś fryzurki fajnej ale nic interesującego mnie niestety nie widzę

Jak będziesz miała możliwość pokazania czekam na zdjęcia na Tobie!

Jasny popielaty brąz
Stary 2013-05-07, 20:38   #116
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny, melduję się w nowym wątku!

Kituś wszystkiego najlepszego!
dziękuję Buahhosiu kochana w sobotę znowu byłam w GB i Cię nie widziałam
Cytat:
znaczy ten odcien peach
macałam piczę aaaaaaaaaaaaaahahahaha sikam!!!!!! Chyba go kupię
Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
Dziękuję ślicznie

A powiedz mi jeszcze gdzie go kupowałaś? Bo na stronie Douglasa nie ma Twojego odcienia, jest tylko 104 i 107. 104 cream jest najjaśniejszy i obawiam się, że będzie za ciemny dla mnie, a na niemieckiej stronie Clarins jest 10 odcieni, m.in. Twój i tam najjaśniejszy jest 103 ivory. Dlatego pytam, czy u nas w sklepach jest dostępnych więcej kolorów niż na stronie Douglasa
kupowałam stacjonarnie w Douglasie był jeszcze odcień sand - troszkę jaśniejszy od nude ale też w żółtawym odcieniu
Cytat:
oooo to ja od siebie przy okazji polecam Wam wszystkim tę bazę z Lancome http://www.douglas.pl/douglas/Makija...000004829.html dziś przyszło do mnie drugie opakowanie z tym, że taka cena obowiązuje tylko w sklepie internetowym, gdzieś na forum wyczytałam ze w stacjonarnym kosztuje ponad 100zł
edit: baza jest naprawdę wydajna

oczywiscie wszystkiego nie mogę zacytowac... więc:
i co ta baza robi? kusisz! Tusz też muszę kupić, nie wiem czy znowu L'Oreal czy MF Masterpiece no i koniecznie ten rozświetlacz pod oczy YSL, bo teraz jak tak ciągle śpię to wiecznie na zmęczoną wyglądam

Laskiii, zdecydowałam, że odwołam jutrzejszego fryzjera. Wszyscy mi mówią, że mam ładne włosy. Nie wiem no. Odrost mnie tylko wkurza, ale nie chciałam go katować już farbami. Może ja się na jakiegoś Castinga skuszę, aby to jakoś wyrównać?
Bunny jeśli jutro wstawię fotki to wymyślimy coś?
Stary 2013-05-07, 20:49   #117
indonezyjkaa
Raczkowanie

Pytanko blondynki!
jak pofarbowałam włosy z ciemnych na blond ale kolor mnie nie zadowala są za żółte i nie tak jasne jak chcę, to czy mogę je pofarbować ponownie? pomozy!!co radzicie?
indonezyjkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-05-07, 20:52   #118
kitkulka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez indonezyjkaa Pokaż wiadomość
Pytanko blondynki!
jak pofarbowałam włosy z ciemnych na blond ale kolor mnie nie zadowala są za żółte i nie tak jasne jak chcę, to czy mogę je pofarbować ponownie? pomozy!!co radzicie?
Możesz
Stary 2013-05-07, 20:58   #119
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Muszę się koniecznie dostać do sklepu Sinsay Chcę żakiecik stamtąd i bluzki też widziałam fajne

---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ----------

Przede wszystkim to ściąć bo łamią mi się i wykruszają Szukam właśnie jakiejś fryzurki fajnej ale nic interesującego mnie niestety nie widzę

Jak będziesz miała możliwość pokazania czekam na zdjęcia na Tobie!
przypomniało mi się!!
Verise Tarina o! bez koła, bo tu wygląda jakby koło było
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,6160.html
pokaze ja na sobie ale to dopiero w lipcu... wtedy ja odbiorę
Cytat:
dziękuję Buahhosiu kochana w sobotę znowu byłam w GB i Cię nie widziałam

macałam piczę aaaaaaaaaaaaaahahahaha sikam!!!!!! Chyba go kupię

kupowałam stacjonarnie w Douglasie był jeszcze odcień sand - troszkę jaśniejszy od nude ale też w żółtawym odcieniu

i co ta baza robi? kusisz! Tusz też muszę kupić, nie wiem czy znowu L'Oreal czy MF Masterpiece no i koniecznie ten rozświetlacz pod oczy YSL, bo teraz jak tak ciągle śpię to wiecznie na zmęczoną wyglądam

Laskiii, zdecydowałam, że odwołam jutrzejszego fryzjera. Wszyscy mi mówią, że mam ładne włosy. Nie wiem no. Odrost mnie tylko wkurza, ale nie chciałam go katować już farbami. Może ja się na jakiegoś Castinga skuszę, aby to jakoś wyrównać?
Bunny jeśli jutro wstawię fotki to wymyślimy coś?
baza fajnie pogrubia i wydłuża- ja lubię nią pomalować rzęsy i od razu zacząć tuszować tuszem. Jeśli ma byc mocniejszy efekt to chwile czekam az podeschnie baza i dopiero wtedy zabieram sie za malowanie czarnym tuszem
a ten rozswietlacz to taki? http://www.perfumeriastyl.pl/sklep//...21bdd0a2ca.jpg mam numer 2, fajny jest, leciutki i faktycznie ladnie rozswietla
a z tuszem to ciezko... chyba nie trafilam na idealny jeszcze duzo fajnych, ale czy idealny... teraz otworzylam telescopic, ale jakos tak srednio... czekam az troche zgestnieje

aaaa i pofarbowalam kilka dni temu wlosy tym syossem los angeles 10-5 jasno wyszlo

Stary 2013-05-07, 21:01   #120
kitkulka
Zakorzenienie

ooo L'Oreal wypuszcza nowy tusz - jak skrzydła motyla, ciekawe co za cudo

---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ----------

Cytat:
przypomniało mi się!!
Verise Tarina o! bez koła, bo tu wygląda jakby koło było
http://twojasuknia.pl/suknia-slubna,...item,6160.html
pokaze ja na sobie ale to dopiero w lipcu... wtedy ja odbiorę

baza fajnie pogrubia i wydłuża- ja lubię nią pomalować rzęsy i od razu zacząć tuszować tuszem. Jeśli ma byc mocniejszy efekt to chwile czekam az podeschnie baza i dopiero wtedy zabieram sie za malowanie czarnym tuszem
a ten rozswietlacz to taki? http://www.perfumeriastyl.pl/sklep//...21bdd0a2ca.jpg mam numer 2, fajny jest, leciutki i faktycznie ladnie rozswietla
a z tuszem to ciezko... chyba nie trafilam na idealny jeszcze duzo fajnych, ale czy idealny... teraz otworzylam telescopic, ale jakos tak srednio... czekam az troche zgestnieje

aaaa i pofarbowalam kilka dni temu wlosy tym syossem los angeles 10-5 jasno wyszlo
tak, dokładnie ten chcę rozświetlacz! czyli warto?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości