Maski do włosów

L'biotica Biovax Naturalne Oleje, Argan, makadamia i kokos, Intensywnie regenerująca maseczka

Biovax Maska do włosów Argan Makadamia Kokos 250 ml
Biovax Naturalne Oleje Maska do Włosów Intensywnie Regenerująca 250ml

Nasi użytkownicy zostawili 317 opinii dla tego produktu. Przygotowaliśmy dla Ciebie krótkie podsumowanie na ich podstawie:

• 4 marca 2025 o 10:36
    Jedna z fajniejszych masek
    Olejki mają doskonałe połączenie, idealnie działają na włosy, które są po tej masce gładziutkie i mięciutkie. Kiedyś często używałam, ostatnio ciężko mi ją dostać, ale chętnie bym do niej wróciła. W masce jest dołączony czepek, co działa bardzo na plus.
    • Woreczek/czepek na włosy
    • Konsystencja
    Wady:
  • 3 lipca 2024 o 10:26
    nie taki kokos straszny
    L'biotica Biovax Naturalne Oleje Intensywnie Regenerująca Maseczka z olejem arganowym, makadamia i kokosem to produkt, który pozytywnie mnie zaskoczył. Moje włosy zazwyczaj średnio lubią olej kokosowy, ale w połączeniu z olejem arganowym i makadamia działają naprawdę dobrze. Maseczka fajnie wygładza włosy, nadając im miękkość i blasku. Produkt jest łatwy w aplikacji i ma przyjemną, kremową konsystencję, która dobrze się rozprowadza. L'biotica Biovax Naturalne Oleje to dobra maseczka, która skutecznie wygładza włosy. Mimo moich początkowych obaw związanych z olejem kokosowym, w tym zestawieniu sprawdza się naprawdę dobrze. Ale czy jest moim ulubieńcem? Raczej nie.
  • 22 listopada 2023 o 22:31
    Maska pięknie pachnie, jest wydajna,
    Maska pięknie pachnie, jest wydajna, nie plącze włosów. Moje włosy są gładkie, miękkie i zregenerowane, nawilża je. Maskę warto stosować z załączonym czepkiem, szybko i łatwo się nakłada i spłukuje i oczywiście jest bardzo wydajna. Włosy są nawilżone, gładkie, dostępna w dobrej cenie.
  • 1 października 2023 o 19:03
    Najlepsza
    Cześć! Moje włosy są farbowane, suche i skłonne do puszenia się. Szampony, maski i odżywki Biovax znam bardzo dobrze. Używałam wielu i tak naprawdę większość, jak nie wszystkie,mi się sprawdzają. Maskę Biovax Naturalne oleje kupiłam jak tylko pojawił się na rynku. Od pierwszego użycia zakochałam się w niej. Spełnia wszystkie moje oczekiwania i uważam,że jest warta każdej złotówki. Polecam przetestować na własnych włosach, ponieważ efekty są naprawdę super
    Zalety:
    • pięknie pachnie
    • jest wydajna
    • nie plącze włosów, wręcz przeciwnie, sprawia,że są śliskie i łatwo się je później rozczesuje
    • zapach po umyciu jeszcze trochę utrzymuje się na włosach
    • włosy są gładkie, miękkie i zregenerowane
    • chroni kolor (farbuje od lat)
    • nawilża włosy
    • ma fajne składniki odżywcze
    • włosy są wygładzone, ale nie obciążone
    • warto stosować z załączonym czepkiem
    • włosy "odżyły" - są bardziej lśniące, nie kruszą się i nie rozdwajają jak wcześniej
    Drogeria Cocolita.pl
  • 1 maja 2023 o 15:30
    Super
    Zdecydowałam się na tą maskę po pozytywnych opiniach które przeczytałam właśnie na wizaż.pl. Maska jest naprawdę rewelacyjna. Stosuje ją zawsze na conajmniej na 20 minut po umyciu głowy i daje naprawdę świetny efekt. Włosy po zastosowaniu tej maski są silnie nawilżone, gładkie i lśniące. Przede wszystkim końce włosów które najczęściej są przesuszone odzyskują blask. Przy tym maska ma ładny zapach, szybko i łatwo się nakłada i spłukuje i oczywiście jest bardzo wydajna bowiem już niewielka ilość tej maski pozwala osiągnąć porządane efekt. Polecam!
    Zalety:
    • włosy są nawilżone i silnie zregenerowane,
    • gładkie lśniące włosy,
    • poprawa kondycji włosów (efekt naprawdę jest widoczny)
    • łatwo i szybko się nakłada i spłukuje,
    • jest wydajna,
    • dobra cena
    Wady: