![]() |
#91 |
perfumove love
|
Dot.: W maju kilka nowości w wątku u Sed
Sed, pochodziłam sobie dzisiaj z Parisienne pół dnia i one jednak nie bardzo są "moje"
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
dokładka
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Chcialam spytac czy zainteresuje Cie cos u mnie za:
Zegna Intenso, 100ml, tester ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
czy znajdziesz coś za: - Zegna Intenso, 100ml, tester (męski) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
musiałabym powąchać bo nie jestem pewna zapachu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
peeling innisfree
Loreal shine geele: 500 strawberry juice 101 shiny grapefruit Nouba Staminal foundation miniatura tuszu Clinique Catrice absolute moisture 030 Spicy Coral - Yves Rocher, So Elixir, edt 50ml, ubytek testowy - CK, Secret Obsession, edp 100ml, tester - brak korka - Cartier, Le Baiser du Dragon edt, ok. 15ml (wyjściowa pojemność 50ml) -Bruno Banani, Magic Woman, 50ml tester, brak korka a co powiesz na taką wymianę? Chyba, że jeszcze coś u mnie znajdziesz... ---------- Dopisano o 01:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:29 ---------- a bez cartiera? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Sed, nie obrażaj się tak, nie wiem gdzie i za ile kupowałaś perfumy, dlatego pewnie proponuję nieopłacalne wymiany, wybacz. Spróbuję jeszcze raz
![]() ode mnie: peeling innisfree (ten azjatycki) Loreal shine geele: 500 strawberry juice 101 shiny grapefruit Nouba Staminal foundation miniatura tuszu Clinique Catrice absolute moisture 030 Spicy Coral za: - CK, Secret Obsession, edp 100ml, tester - brak korka -Bruno Banani, Magic Woman, 50ml tester, brak korka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
jasne, to wybierz dwa z nich
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Sed, nie tylko tych z listy, a co masz? Ja się lubuję w kryminałach, thrillerach no i nowości z innych typów.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Seduction, a ja mam bebik Dear Rose, to jest to samo co Scandal (2 różne wersje są na inne rynki, było o tym na wizażu), a Scandal chyba Ci się u kogoś innego podobał, ja chętnie oddam
![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- to on taki jest, nie klei się, szybko się wchłania, jest jaśniutki, kryje średnio. Nie jest taką tapetą jak większość kryjących bb. Raczej podobny do healthy mix bourjois (podkład), taki dobrze kryjący ale lekki. Ja oddaję tylko bo mam za dużo kolorówki (jak już zdążyłaś pewnie zauważyć) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
- Świeca Yankee Candle, z limitowanej serii Eat Desert first o zapachu Chocolate Layer Cake, w kształcie pucharka, nowa John Masters Organics, odżywka bez spłukiwania Shine On, nowa - John Masters Organics, mydło złuszczające z pomarańczą i żeń-szeniem, nowe ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Konto usunięte
|
Hej, chętnie oddam Ci podkład za Tresora, mówiłaś, że mogłabyś mi coś dorzucić - podoba mi się świeca YC, jak ją wyceniasz? Może coś dobierzesz do niej? ; )
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Konto usunięte
|
Coco Noir miałam i zdecydowanie mi nie podpasowała, moja mama też nie mogła jej wymęczyć, więc za to podziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
Hmm, a może dorzuciłabyś mi tą bransoletkę z serduszkiem i jakieś próbki?
Te mi się podobają: - Skinfood Gold Caviar Collagen Cream - Skinfood Gol Caviar Lifting Eye Serum - Gerou Herbal Conk Mask - The History of Whoo Nok Yong Pack |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() mam kiepskie doświadczenia z bazami i niestety z Artdeco także (była moją pierwszą i oczątkowo byłam zachwycona że w ogóle coś daje, potem mi przeszło ![]() ale ... masz coś czego pożądam ![]() - Sonia Rykiel, Belle en Rykiel, edp, ubytek ze 100ml widoczny na zdjęciu i co Ty na to? ![]() jakbyś była chętna, to proszę o dokładniejsze info - na zdjęciu słabo widać, tam jest 1/5 czy mniej? ---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ---------- spoksik, poczekam cierpliwie ![]() liczyć nie trzeba, ma nader wygodną flaszkę do oceny na oko rzy wyraźniej fotce ![]() (a dałabyś link do kramiku w podpisie, byłoby prościej ![]()
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2013-06-29 o 09:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
na moje kaprawe oko
![]() czy mogłabym coś dobrać jeszcze? ---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- nie ukrywam, że ciut się ślinię ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- no widzisz - a ja nie znam, natomiast strasznie mnie ciekawi owo opisywane podobieństwo do BC Karan, który jest wg mnie piękny, jeden z najpiękniejszych zapachów jakie znam, tylko niestety prawie na mnie niewyczuwalny ![]() to biere ![]() ![]() jak jesteś na tak, to proszę o PW ![]() a jak cosik jeszcze to na wąteczek ![]() ---------- Dopisano o 19:45 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- dzięki tej wymiance popełniłam reckę Soni ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
hej Seduction
![]() Widziałam, że wyłapałaś już próbkę Chocolat Amere, więc chyba poczekamy z ewentualną wymianą do czasu, aż będziesz mogła przetestować zapach. Mam jeszcze, oprócz tego co wymieniałam, flakon ok. 10/50 ml unikatowego Smileya: http://www.fragrantica.com/perfume/J...iley-9016.html jest słodki i czekoladowy ![]() Nie wiem tylko jak to sensownie ułożyć, na Herba Fresca raczej się nie skuszę (obecnie najchętniej z AA capnęłabym Mandarine Basilic lub Pamplelune, HF jeszcze potestuję), a same miniaturki Theoremy to trochę mało ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
czyli podsumowując:
Laneige Water Sleeping Pack EX - nowa 20ml Skin79 Rose Moisture Mask Home Self SPA MASK - 75ml - została połowa (mam z wymianki, nadal z kartonikiem) TonyMoly Floria Whitening Capsule Essence - esencja wybielająca - 50ml - ubytek 1/4 (jest kartonik) Lioele Waterdrop Sleeping Pack - 60ml - została ok. 1/4 opakowania na Nouba Staminal w kolorze 101, raz przetestowany. Róż Essence Miami Roller Girl, raz maźnięty daj znać, czy wszystko się zgadza ![]()
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Może znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Podobają mi się Parisienne. Co jeszcze oprócz Midnight Rose wpadło Ci w oko?
Albo ew. Tresor in love, ale musiałabym sobie przypomnieć. edit. Parisienne jednak nieee, psiknęłam się właśnie końcówką z mojego flakonika i nie ma możliwości bym zużyła całe 90 ml. Ten Tresor mnie interesuje. Na ile oceniłabyś ubytek? Bo ja niestety nie jestem w tym dobra. ---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- A co byś ewentualnie mogła dobrać ? Może jakaś odlewka by Cię zainteresowała? Mam: -Jimmy Choo edt 5 ml -DKNY Pure ok 4 ml -Princess 5 ml -Beyonce Heat Rush 5 ml ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Ok ![]() Ja dzisiaj przetestuję Tresorka i dam Ci znać później.
Wymiana Edytowane przez Gwiazdeczka223 Czas edycji: 2013-07-12 o 11:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za meteorki?
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=703741 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:16.