|
|
#91 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Ciała rzeźbimy, o linię dbamy i (o kilogramach ciągle) gadamy
Cytat:
A do mojego menu się przyczepili ty dopiero malutko jesz.Podobno bez tłuszczu uwalniają się rakotwórcze opary wiec lepiej trochę tłuszczu dac albo udusic bo zdrowiej |
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapomniałam dopisać że do śniadania była jeszcze kiełbaska z fileta z kurczaka.. więc moje śniadanie, chociaż nie wydaje się, miało ponad 300 kalorii obiad.. też ok 450 kalorii spokojnie- bo jednak paluszki rybce w panierce :P a warzywa właśnie podduszam na patelni ![]() do tego 3 cuksy 250 kalorii, wieczorem płatki (jem cheeriosy) z owocami ok300 kalorii więc spokojnie ponad 1200 jest ![]() A do tego wypiłam dziś mały sok pomarańczowy cappi więc ok 150 dodatkowych kalorii
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam właśnie z zakupów z Rossmanna i kupiłam słynny zielony masażer antycellulitowy Póki co motywacja jest, ciekawe na jak długo
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak opadnie to ją wzniesiemy na nowo od tego tu jesteśmy
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Mam taką nadzieję
|
|
#96 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja to zawsze od razu się zrywam z łóżka jak dzwoni budzik, a najczęściej budzę się sama Czasem minute przed budzikiem ![]() Obiad mamy dzisiaj prawie taki sam, tylko ja z warzyw to marchewka, seler i cebulka Cytat:
Zawsze jak przechodze w sklepie obok nich to przyspieszam, żeby czasem coś mnie nie podkusiło ![]() Ja dzisiaj byłam szukać sukienki na wesele i nic nie ma fajnego w tych sklepach No a przecież jestem świadkową, więc musze mieć najlepszą sukienkę zaraz po pannie młodej ![]() Jadłospis: I śniadanie: 2 kromki chleba żytniego z sałatą lodową, polędwicą drobiową, gotowanym jajkiem, pomidorem, ogórkiem i szczypiorkiem II śniadanie: płatki z mlekiem obiad: to już mówiłam, że podobny jak u Suvienki na kolacje jeszcze nie wiem co Może też truskawy bo kupiłam dzisiaj Ale ja nie umiem ich zjeść z samym jogurtem naturalnym Za kwasne sa dla mnieNo ale najpierw ide coś poćwiczyć Troche mało dzisiaj wyszło kalorii, ale to przez to chodzenie po sklepach |
||
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do 1 :P ja kupiłam sobie tylko te 3 na wagę!! inaczej też bym całą paczkę wchoneła pewnie:P2: z sukienkami faktycznie problem! niby tyle tego jest a a nie stać mnie na kupowanie co miesiąc nowej sukienki teraz hehe:P3: hm.. ja mam strasznie słodziutkie truskawki i jak je pokroję na kawałki to puszczają sok i jogurt robi się słodziutki
|
|
|
|
|
|
#98 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zacznij od Shred'a http://www.youtube.com/watch?v=1Pc-NizMgg8Ja dzisiaj jestem po 3 dniu, zakwasy cholerne, całe ciało bolało ale jakoś dałam radę. Trzymam kciuki, daj znać jak poszło ![]() Cytat:
![]() Tak, były zdjęcia jednej blogerki, więc raczej to nei kłamstwo. Sama zresztą wklejałam na wątek Jillian vs. Chodakowska. A dziękuję, ciężko ![]() Niby jeszcze tyle czasu a tak naprawdę małłoo.. I co mnie wkurza to to, że wszystkie przygotowania odbędą się miesiąc przed no bo wcześniej nie załatwisz danych rzeczy. Na razie idziemy do księdza na pierwszą wizytę no i muszę nas na jakieś tańce umówić ![]() joasia i serio, serio za ten jadłospis powinnaś dostać takie baty! ![]() Serio, baby rozwalicie sobie organizm, nosz kurde ![]() To nie chodzi tylko o to, ile kalorii zjecie ale z czego te kalorie się biorą. Dziewczyny, no nie róbcie sobie krzywdy... Cytat:
Pamiętam, że blogerka chyba nawet pisała, że była totalnie wyczerpana gdy wchodziły na jakąś górę, ale była po śniadaniu na które zjadła brzoskwinię...czy jakoś tak... Ja właśnie robię Jill z butelkami ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I gratuluję
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj nie ćwiczyłam i mam teraz wyrzuty sumienia
przynajmniej zamiast autobusem przeszłam się po pracy
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś jednak nie ćwiczyłam, bo musiałam się jeszcze uczyć do egzaminu. Za to wysmarowałam się kremami antycellu i wymasowałam masażerem z Rossmanna Czuję teraz przyjemny ból, nogi mam całe czerwone, ale to nic
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Później dopiero kolejne levele
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Każdy level 30 dni?!
![]()
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
http://kwejk.pl/obrazek/1822919/kobiety.html
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Co zrobić... myboyismine Ja już dzisiaj czuję się super Zakwasów jakby mniej, brzuch płaski (bo od paru dni miałam okropnie wzdęty).Muszę jechać na jakieś dietetyczne zakupy bo mi się praktycznie wszystko pokończyło. A dzisiaj na śn. grahamka z kurczakiem i ogórkami kiszonymi Miłego i zdrowego dnia
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
czas zbierać się na siłownię
miłego
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ogolnie to od pewnego czasu naprawde odzywiam sie dobrze w stosunku do tego co bylo i wbrew pozorom czytam sklady roznych rzeczy (ograniczam do minimym np syrop glukozowo fruktozowy ;p)u mnie sniadanie znowu tost jak wczoraj.. ale znowu mi zbryzdl chleb nie wiem co teraz :[Teraz zjem banana i idę spać, w końcu odpocząć.. Na obiad 3-4 młode ziemniaki z niezdrowym schabowym ale tak dawno nie jadlam :P a lezy nam porcja od kilku msc zamrozona :P na kolacje.. jeszcze nie wiem.. |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Wtajemniczenie
|
Hmmmm Shreda się robi z tego co pamiętam 10 dni kazdy filmik, dlatego się to nazywa 30 day Shred, a nie 90 day
Joasia, wcale nie taki tragiczny ten jadłospis, powiedziałabym, że ujdzie, ale popraw jakość posiłków Wczoraj mój TŻ zrobił ab ripper z P90x i twierdził, że to jakaś masakra jest, spróbowałam tego rano.....i hmmm bardziej bolą mnie nogi, a nie brzuch Chyba moje kochanie z Jillian nie ćwiczyło nigdy :P Właśnie chyba zamiast Shreda będę robić jej Killer ABS.I melduję wybiegane 7 km wczoraj |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Wprowadziłaś mnie w błąd
30 dni trwa I, II i III level
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Witam Chudzinki !!
Trochę mnie ominęła przeprowadzka na nowy wątek Ja średnio się udzielam, bo niestety praca mi na to nie pozwala ;/ ostatnio pracuje tak różnie, że sama nie ogarniam - raz idę na 18.00 i kończę o 6.00 rano, czasem chodzę na 6.00 i kończę o 18.00, albo od 8.00 do 20.00 itp. Totalna masakra. Oczywiście zamiast schudnąć to waga stoi w miejscu lub tyję. W tej chwili ważę 66-66,5 kg. Jestem załamana. Dietę raz trzymam rygorystycznie (kiedy mam czas na przygotowanie posiłku), raz opycham się batonami, bo nie zdążę sobie nic zrobić pożywnego do pracy. Generalnie to po raz chyba czwarty zaczynam znów od nowa. Wszystkie nowe dziewczyny - super, że jesteście !! Wszystkich spadków - gratuluję !! A dla nowych dziewczyn się jeszcze przedstawię ![]() Waga : 66,5 kg. Wzrost : 168 cm. Wiek : 25 lat. Brzuch w najgrubszym miejscu (mierzone na wysokości środka "boczków") : 96 cm. Udo : 54 cm. Cel : Powrót do wagi sprzed 2 lat czyli 60 kg. (Wtedy dość dobrze się czułam z własnym ciałem). Ewentualnie po osiągnięciu celu spadek do 56 kg. Dietę zaczynałam kilkukrotnie. Po raz kolejny zaczynam ją DZIŚ. Dość mówienia "od jutra". |
|
|
|
|
#110 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziasiaj też szynka wieprzowa w sosie indyjkim na obiad z kasza gryczaną. Nie można jeść non stop kurczaka, też nie jest taki super zdrowy, bo najbardziej nafaszerowany chemią niestety Ostatnio miałam przyjemność przejrzeć Shape, bo mnie przyciągnęły kolorowe przepisy, ale jak zobaczyłam tu tofu, tam ser kozi, podsmażane kraby, pita i inne wymyślności to ja podziekuję....niestety zdrowe jedzenie kosztuje, no chyba że codziennie będziemy jeść owsianke, kanapkę, pierś z kury plus warzywo, jajecznice i twarożek :P Troche urozmaicenia, ale z głową i już ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#111 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W końcu (po 4h ) mój TŻ nie wytrzymał i poszedł na piwo, a ja przeszłam po sklepach jeszcze raz i wybrałam coś w końcu, ale butów i torebki nadal nie mam u mnie dziś: śniadanie - pełnoziarnista bułka z masłem, piersią z kurczaka i pomidorkami, kawa z mlekiem półtłustym w pracy - jabłko, dwie kawki ze śmietanką po pracy - kromka pełnoziarnista z masłem, sałatą, omletem francuskim z 1 jajka, połową kulki mozzarelli, pomidorami koktajlowymi i szczypiorkiem, dwa małe ciastka owsiane (ale kupne więc ... )kolejne dwa posiłki najpewniej białkowo-warzywne Btw, chyba też pomęczę się dziś z Jillian
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
Ja też mam wesele - 3 sierpnia. Moja najlepsza przyjaciółka wychodzi za mąż i jestem świadkiem, więc muszę mieć jakąś ładną sukienkę, ale ciągle sobie obiecuję, że schudnę i wtedy poszukam czegoś fajnego. Lecę do Polski 24 lipca i muszę już wtedy mieć sukienkę, a ja nadal czuję się jak zaniedbana, gruba baba i nie potrafię zabrać się za poszukanie czegoś do ubrania.
Jadłospis : Śniadanie : serek wiejski lekki z kilkoma malinami i kawą z mlekiem 2% i słodzikiem. II śniadanie : 2 nektarynki Obiad : zupa ogórkowa z ziemniakami zabielana (niestety muszę zjeść to co nagotowałam wczoraj ehhh) Edytowane przez mitasa Czas edycji: 2013-06-13 o 13:43 |
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Aj, Lusja wybacz, źle napisałam!
![]() A ćwiczyłaś już?
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Nie
Dziś zaczynam - wieczorem
|
|
#115 |
|
Przyczajenie
|
Ciała rzeźbimy, o linię dbamy i (o kilogramach ciągle) gadamy
To ja też spróbuję! I to zaraz
Na śniadanie zrobiłam sobie koktajl - odsączony ananas (puszkowy, mimo że świeży stoi i czeka aż komuś będzie chciało się go pokroić...), dwie łyżki otrąb owsianych (bo tylko tyle mi zostało, znów zakupy przede mną) i niecałą szklanką mleka - przyszności to były )Podziele się moimi wrażeniami po Jillian, ale już się boję ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie już mi się zapas kończy :P ale co śmieszniejsze, kiedyś TŻ przygotował mi obiad i się pyta jakie są składniki i wymieniam.. i na końcu mówie że indyk.. a on nie bo kurczak - nie było dla niego naszczęście różnicy :P a skoro robie zakupy to wiem co jest w zamrażalniku :PA kotlet był i tak malutki Do obiadu zrobiłam jeszcze sałatkę z oliwą, papryką, pomidorem,zieloną sałatą i kukurydzą i mnóóóóóóstwo koperku :P A co do tych przepisów z shape to się nie wypowiadam.. wgl wg wszystkich tych dietetycznych gazet, propagujących zdrowy styl życia, są takie składniki... . Cytat:
Ja torebkę kopertówkę kupiłam rok temu więc nowej kupować nie będę a butyhaha kupiłam 2 tygodnie temu za 7 zł w SH!! ![]() Cytat:
Cytat:
A co do ananasa.. ten z puszki jest strasznie słodzony !! A już ten naturalny jest już bardzo słodki właśnie na mnie czeka aż jutro go "rozbiorę" i kolejne 2 kupię jutro w kauflandzie bo tani od dziś 3,33 kg
|
||||
|
|
|
|
#117 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie się właśnie kasza gryczana gotuje (uwieeeelbiam
![]() A 0 18:00 bieganko i wieczorem karaoke ![]() A tak, że się podepnę pod temat ciuchów i sklepów, mnie nawet nie tyle martwi to, że "nic nie ma", boś coś tam zawsze mi się spodoba, ale cena mnie poraża, jak widzę 99 zl za szmacianą bluzkę wątpliwej jakości to dziękuje.....nawet zakup głupiego topu w jednym kolorze to wyzwanie! |
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, biegasz? A jakie masz buty, że tak spytam? Bo też chcę zacząć ale najpierw muszę kupić dobre buty
|
|
|
#119 | |
|
Przyczajenie
|
Ciała rzeźbimy, o linię dbamy i (o kilogramach ciągle) gadamy
Cytat:
dlatego "lekki syrop" od razu wylałam, a cząstki jeszcze trochę przepłukałam. Na jutro będzie świeży Jestem już po pierwszym levelu Jillian, pot się polał chociaż nie miałam żadnych ciężarków na jutro przygotuje sobie małe buteleczki. W każdym razie myślę, że mogę polecić tym "naprawdę początkującym" ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Chciałam jeszcze też nieśmiało się wtrącić do tematu zakupów, może niekoniecznie a'propos sukienek na wesela, ale np. płacenia 99zł za bluzkę - zainteresujcie się lumpeksami w Waszych miastach! Część z Was na pewno bywa, ale inne pewnie wcale nie mają ochoty tam zaglądać. Na pewno nie w każdym mieście jest dobry lumpeks, ale pewnie w większości... Ja jestem ich wielką zwolenniczką w każdym razie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#120 |
|
Wtajemniczenie
|
masija ja biegam w Asicsach żelowych (w sensie podeszwe mają z żelem a nie plastikiem jak większość Ników i innych takich), udało mi sie okazyjnie kupić w tamtym roku, bo któraś ze sportowych sieciówek wyprzedawała kolekcję i dałam za nie 199 zl (normalna cena to ponad 400 zl). Sama bym pewnie takich drogich nie kupiła, ale mój TŻ jest fanem biegania i ma bzika na punkcie odpowiedniego obuwia (miałam nawet badanie boso na bieżni z kamerką jak mi się stopy układają :P) i nie dałby mi w niczym innym biegać, za to nie muszę się obawiać o kontuzje. Także tą firmę mogę spokojnie polecić, najlepiej idź do sklepu dla biegaczy (o ile taki u Ciebie jest) a jeśli nie, to do jakiegoś sportowego, gdzie ktoś sie będzie na tym chociaż trochę znał!
celestyna staram się zaglądać do lumpków kiedy moge, ale niestety pracuję do 17 czy 18 zazwyczaj (tak tak, jestem w pracy tylko tzw. zdalnej, czyli siedze sobie teraz w domu, ale zazwyczaj jestem w biurze), a one się wtedy zamykają właśnie )
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:34.

Póki co motywacja jest, ciekawe na jak długo
jak opadnie to ją wzniesiemy na nowo 
Zawsze jak przechodze w sklepie obok nich to przyspieszam, żeby czasem coś mnie nie podkusiło
No a przecież jestem świadkową, więc musze mieć najlepszą sukienkę zaraz po pannie młodej
Może też truskawy bo kupiłam dzisiaj 

13.12.13