|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no wyłącznie w spódnicach, sukienkach zimą ciepłych i pod to ocieplane legginnsy jesień wisona - wet leggi czasem wciskam się w te dżiny ale to tak jak mi jest wszystko jedno poza tym mam workowate spodnie z rezerwatu par 2 - corne i biało corne, w których nei chodzę bo lata ni ma ![]() i lniane jakieś mam ale przestały byc luźne po latach po prostu pięknie
|
|
|
|
|
#93 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() bo ja mam 2 pary co chodze i 1 co mi sie znudziła i te dzisiejsze skiny...to chyba nie rozpusta jednak? ![]() ale czemu nie uzywasz reszty?
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Bo jak wejdę w jedne to ciężko mnie z nich wywlec. Zresztą...dżinsy prawie wszystkie takie same, nie licząc 3 łaciatych więc biorę pierwsze z brzegu, a na brzegu ostatnio używane...no jakoś tak mniej więcej to wygląda
|
|
|
|
|
#96 |
|
Nindżopesz
|
Mam 4 pary spodni w tym jedne materiałowe (ale obcisłe) i jedne skórzane. Ale praktycznie żadnych nie noszę...
Teraz to pewnie bym w nie i tak nie wlazła bom się upasła
|
|
|
|
#97 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ej kurde klikac w mojego likna i zgadywac kto to
|
|
#98 |
|
Nindżopesz
|
Twoja siostra. Kuzynka. Koleżanka z pracy. Hm, nie wiem
|
|
|
|
#99 |
|
grozi wypollizowaniem
|
no tos pozgadywała
|
|
#100 |
|
Nindżopesz
|
Na matkę za młoda, na córkę za stara
![]() O wiem, somsiadka!
|
|
|
|
#101 |
|
grozi wypollizowaniem
|
mam pyt z fejsbuka-jak mam znajomych po prawej i oni majązielone ktropki -to znaczy ze som, a jak mają taki prostokąt i tam jest napisane ze np 2 godz. to co to znaczy?
a niektorzy nie maja prostokata, a niektorzy maja ale nie maja godziny
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2013-06-10 o 23:37 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#105 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
haha, pozatym uzyłas mojego codziennego tekstu ![]() pisze to codziennie na wiadomym komunikartorze w wiadomymm iejscu gdzie nikt nie rozumie moich dzołków btw-tak to sis
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. no zagadka była podchwytliwa niezmiernie Redzi należy się nagroda za refleks - jak w jeden z dziesięciu - a my reszta koszyczek słodyczy
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-10 o 23:49 |
|
|
|
|
#107 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o menzu tez mi piszo -hohoh jacy my medialni
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#109 | ||
|
Zakorzenienie
|
bo rolety są w ogóle niedekoracyjne a w dzień zwinięte tak, że ich nie widać
ogólnie okna wyglądają łyso Cytat:
Cytat:
ja fiedziałąm już na FB u Ciebie widziałam, a bloga znam ![]() Pada
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
sis Polly do Polly jaka podobna
po focie bym właśnie w siostrę szczelała ![]() Cytat:
po to nam tyle że nie potrafimy wyrzucać spodni jak się zrobią za duże/za małe/przetarte/z dziurą na tę chwilę pasujących dżinsów mam zero naszam jedne za duże i się zbieram, wybieram kupić, ale serio nie wiem gdzie celować, gdzie sensownie i tanio i gdzie znajdę niskie biodrówki bootcut ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mi się wydaje że te prostokąty to telefony, a godziny to czas jaki temu używali fejsa przez telefon
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|||
|
|
|
#111 | |
|
Mother of Cats
|
Bo zawyżają rozmiarówkę
Nie wiem, jaki brać rozmiar, jeśli nie mogę czegoś do siebie przyłożyć albo zobaczyć, ile coś tam ma w centymetrach.4, w tym jedne nadają się już tylko na grzyby, drugie niebezpiecznie zbliżają się do stanu nagrzybowego, w trzecich nie chodzę, bo na razie zbyt obcisłe, a w czwartych chodzę na okrągło i z lubością narzekam, że mi spadają ![]() ---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 08:04 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
panna raczy zartowac? leje kur dwa leje
chyba nie jadeu do Ikea - pół nocy mnie rwała każda kość na okoliczność deszczu a drugie pół latałam siku - co godzinę martwi mnie to bo ja piję ekstra super mało właśnie się regeneruję, nawadniam - ach moja kochana woda z mniodem Cytat:
imo mission impossible i były na oko na 10letnią didkę z niedowagą
|
|
|
|
|
#113 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
U Was leje,a w 3Mieście upalnie
Nie wyspałam się, o północy musiałam wmusić w dida antybiotyk i potem sama nie mogłam zasnąć
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#114 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nie widziałam , tzn wiedziałam że masz sis , ale że tak , to nie wiedziałam ![]() booooooosiu kiedy sie te dysce skończo a w ogóle to pamietacie może o mojej pisaninie? otóż mam jakieś 250 stron napisane , jest o nas i innych okolicznych forumowi , barowi i życiu tematach no i czytam teraz książkę i ona jest podobna do mojej tzn forumki, matka forumka, z jajem kobitka i z didem małym , cytaty z forum, problemy rodem z naszego intymnego oraz mamusiowego z tym, że ona z foruma na gazecie peel . Teksty jak niektóre nasze , moje ulubione określenie na wiele okazji tj, rumpla i nasz barowy , Micielowy chyba 'spodzień' . Jestem z moją książką spóźniona, ukradua mi temat I ona tam w książce się kwasi bo jej też ciągle ktoś kradnie temat
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
skarbku - no tak wygląda babskie życie
hmmmm no to teraz musisz dodać jakiejś pikanterii - tzn my - życie, ktoś z nas musi coś zrobić takiego żeby Skarbku odmienić powieść anybody?
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#117 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale już sprężyłam się i zamówiłam firankę, w sobotę odbieram ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#118 | ||||
|
Zakorzenienie
|
O, podobają mi się takie, ale nie wiedziałam, że się tak nazywają
. Jeszcze rozważam drewniane żaluzje, tylko to wszystko odległa przyszłość ![]() 4 - chodzę w 2 ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Kiedy publikacja ?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cała chmura kurzu spowijała pomieszczenie ale jak ktoś nie jest leniem i czyści to ma pięknie teraz mamy tylko w łazience bo prawie ich nie opuszczamy i uważamy że łazienka się samoczyści parą z kąpieli ![]() ale cudne są, takie wakacyjne klimaty miałam nie mieć firanek ever - ale jednak wolę mieć firanki niż myć okna - bez nich widać było usyfione okna, i to nie moja wina - bo raz w roku myję, i po pierwszym deszczu są tak usyfione jak po roku nie mycia ale rolety dzień noc baaaardzo mi sie podobają
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-06-11 o 11:20 |
|
|
|
|
#120 |
|
To ja :)
|
O starożytni bogowie... Chrońcie świat przed idiotami...
Moja ulubienica znów zaczyna... Musze pamiętać, żeby oddychać. Krówsko jedno... Podobno tylko dzięki niej na urlop w listopadzie pojechałam. Zaraz się pewnie dowiem, ze mi go jeszcze opłaciła... Ale już nie pamięta, jak przez 3 miesiące przynosiła zwolnienie od poniedziałku do piątku, a potem znowu i znowu... Bo podobno to nie było zwolnienie, bo co 2 tydzień brała urlop, a co 2 zwolnienie, a to zupełnie co innego...
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.

. 

i były na oko na 10letnią didkę z niedowagą