![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
U nas też komarów niet
Cytat:
Martucha kupowanie auta to najgorsze co może być, wy macie te sytuację, że obecne auto jeździ i możecie ze spokojem szukać nowego, my 2 lata temu po wypadku M. szukaliśmy auta na gwałt, bo był bardzo potrzebny chociażby na dojazdy do pracy. W tym czasie przeżyłam szok, jacy to sprzedawcy aut są oszustami. W oczy mówi, że auto bezwypadkowe, mały przebieg a jak przychodzi co do czego to nic oprócz koloru auta i to też nie fabrycznego się nie zgadza. My byliśmy w takiej despracji, że zakupiliśmy auto w Holadnii, mamy znajomego Holendra, który zna się na samochodach i zabrał męża i brata do Holandii po samochód.Oczywiście za granicą też są tacy co kantują, ale my kupiliśmy auto od jakiegoś zwykłego człowieka i jesteśmy zadowoleni.Nie wiem czym byśmy dziś jeżdzili gdyby nie ten kumpel |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() My też swojego auto się naszukaliśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Jak to możliwe, że u Was nie ma komarów
![]() ![]() ![]() Na szczęście w oknach tez moskitiery ale drzwiami wchodzą do domu, to też nawet tu nie ma spokoju... |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
U nas były, ale na początku maja, teraz jakoś wyginęły, pojedyńcze sztuki są. Za to w zeszłym roku była plaga, mam w pokoju moskitiere, ale chyba z korytarza przylatywały, noc w noc byłam pogryziona. Zobaczymy czy dziś zaatakują na dworze-robimy grilla w ogrodzie
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() próbuje dociec kto to jest Leila i czy to jej pupa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
czesc
![]() zaczęliśmy z małżem urlopik ![]() ![]() ![]() Leine no to niezla burza była....u nas skwarek...ale ja tak lubię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
poprzednie kupowalismy od znajomego mamy juz 8 lat.. a auto pelnoletnie z vatem ![]() ale jak dobre auto to duzoooooo przejezdzi.. a teraz.. do d.
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Neska to w takim razie pogody życzę.
Ja również podziwiam Leine dla mnie też różnica wieku to jakieś 4-5 lat. Choć nie wiem czy się zdecyduję na drugie. Kurcze... cały czas mam w głowie moją końcówkę porodu i w głowie mi siedzi, że przy drugim będzie tak samo a może i gorzej, bo tu jednak Maję sama wypchnęłam. Strasznie mnie to wspomnienie blokuje. Rozmawiałam już nawet z położną, tłumaczyła, ze za drugim razem będzie łatwiej, bo mięśnie będą już rozciągnięte, ale ja się boję. No nic.... może za te 3 lata (jak zrobię awans) będę myślała inaczej ![]() Marta ilu letniego auta szukacie? To znaczy ile max? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Robię kopiec kreta z przepisu domowego ale to na jutro będzie, bo dzień taty jest
![]() Aj tam podziwiacie ![]() ![]() Jak bym poszła do pracy to bym się rozleniwiła i nie chciało by mi się wracać do pieluch, a różnica 4-5 lat jest dla mnie za duża. Moja bratanica ma już 6 lat, jej rodziców firma splajtowała, znaleźli inną robotę, umowy krótkie to już się raczej nie zdecydują... ja nie chcę jedynaczki bo sama nią nie jestem ani tż. Urodzić, odchować i mieć spokój! ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
u n as też zero komarów
![]() ![]() zrobiłam czaderską oliwe ![]() oliwa + bazylia + rozmaryn + papryczki chili +czosnek - i si e gryzie - jezu jak pachnie ![]()
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Upału ciag dalszy - cudownie. Niestety dzisiejsze plany na spotkanie nie wypaliły i siedze sama w domu teraz ;/ wiem powinnam się przygotowac na egzam, ale to pózniej ![]() Dziś miałam ostatnie zajęcia, troszke mi szkoda, że już kończe.
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
u nas komarow plaga bo tu wkolo same podmokle tereny i rozlewiska
![]() ![]() zrobilam lody truskawkowe, sie mroza. zuzka dzis tylko chwiel na dworzu byla, w ciagu dnia juz goarczki nie miala, wiec luz, nie wiem jeszcze czy w pon pojdzie do zlobka czy dopiero we wtorek ![]() nadal szukam roweru, wkurza mnie ze nie ma w sklepach wyboru. albo maja za to bardzo drogie rowery ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
rosiii, ojjj wpsolczuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję, oby szybko puściło i gdzie boli? A ja z gorąca i z nudów poszłam na lody, a nastepnie do galerii. No i wróciłam z sukienką (bedzie jutro na egzamin) i dwiema parami butów ![]()
![]() |
#110 | ||
Zakorzenienie
|
Baja, India, Anika zazdroszczę braku komarów
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() hejo! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
Uwaga! Chwalę się niziutkim kopcem... jestem wściekła na siebie, bo robię to ciasto 2 raz w życiu, a zapomniałam, że za 1 razem brałam 1 litr śmietany, a teraz wzięłam tylko 600 ml
![]() ![]() Pewnie za 3 dni ponowię próby zrobienia kopca kreta perfect jak to było z sernikiem ostatnim... ![]() Nie wytrzymaliśmy i musieliśmy po kawałeczku zjeść ![]() ![]() ![]() ![]() Przepis brałam stąd: http://zmiksowani.pl/przepisy-na/domowy-kopiec-kreta - same ciasto jest przepyszne ![]() ta dam! ![]() ![]() Ana tak gorąco u Was, że odkrywasz całe nóżki? ![]() ![]() ![]() I jak lepiej się już czujesz? Edytowane przez Leine Czas edycji: 2013-06-22 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Leine ciut chłodniej niż wczoraj, czyli 28-30 stopni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Wyruszam na egzamin - trzymajcie kciuki
![]()
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
biedulo ![]() India trzymam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
baja.. i jak i jak
![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
india na sam rower do 1500zl. wole niesttey kupic w stacjonarnym sklepie by miec serwis prze 2 lata za darmo
![]() ![]() ![]() ide jutro ogladac jeszcze raz ten co wczesniej upatrzylam ![]() leine mi sie ten kopiec kreta podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
india
![]() leine ![]()
#120 |
Zakorzenienie
|
Sciooooo wszystkiego dobrego!!! radosci i uśmiechu!!
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:37.