![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: w Czerwcu z Karoliną wymień się :)
hej, nic więcej nie znalazłam na wydanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
1.Avon balsam przyspieszający opalanie, testowany
4.Pianka do włosów Pantene użyta raz do kręcenia włosów ubytek cięzko ocenic ale zostało duuużo. 2. Belissa 30 tabletek ważne do 2014 r. 1. Odlewka Stapiz, Sleek Line, Repair & Shine Hair Mask (Maska regenerująca z jedwabiem i wyciągiem z pestek słonecznika) KWC 2. Odlewka Stapiz, Sleek Line, Repair & Shine Balsam (Balsam do włosów z jedwabiem) KWC mnie u Ciebie interesują te rzeczy, co proponujesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
za kubek podziękuje, bo mała toleruje tylko takie z ustnikami jak smoczek silikonowymi miękkie
torbę chciałabym wymienić na rzecz, która wiem, że na pewno będzie mi służyć do do kosmetyków nie jestem pewna jak z nimi będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
:)
|
odpisuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
coś u mnie za odlewki, oraz bransoletkę i pierścionek Katherine?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
Przekupka: 92 pkt / 99% pozyt.
|
Hej! z chęcią bym się wymieniła na kubek niekapek, ale to za mało za sandały. Masz może jeszcze jakieś rzeczy dla dzieci po za wątkiem? Zabawki, książeczki, ubranka (12 miesięcy i więcej)?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazlam. pozdrawiam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Wtajemniczenie
|
nic niestety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Karolajna
![]() 1. Bransoletki na pewno nie, (ok 400zł) oddam tylko za coś ekstra z biżu. 2. Łańcuszki tylko jako komplet i jest to możliwe. 3. So Elixir purple jak najbardziej 4.YSL tylko za kosmetyk równopółkowy. Najchętniej błyszczyk tylko juz nie tak ciemny ![]() Mam u Ciebie stanik zarezerwowany ten sportowy i lampkę do laptopa. Moge chcieć; 1. Avon, City Rush Glamour EDP z minimalnym ubytkiem 3-4 psików. - z kartonikiem 2. Belissa 30 tabletek ważne do 2014 r. Nie wiem ile kosztuje ten Avon. ![]()
![]() |
#109 |
|
odp
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki, ale nic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Cześć,
Podoba mi się kubek-niekapek i różowa bransoletka. Nie znam ich wartości, mam nadzieję, że nie przegięłam ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Powiem tak;
łańcuszki sa że tak powiem na bogato. Wiadomo że nie są tyle warte co u jubilera ale trochę są ![]() Perfuma, lampka i biustonosz... dołóż tę belissę i gąbkę. Da radę?
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
nie odpisałaś
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Karolajna przecież napisałam wyżej.
-łańcuszki oddam tylko jako komplet bo to jest komplet i go nie rozdziele. Je się nosi razem lub jeden na szyi a drugi jako bransoletkę. Mogę Ci oddać. -So Elixir Purple moge Ci oddać -Klipsy z turkusami też. za stanik, lampkę, perfum i belissę
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Karolajna a dlaczego nie chcesz kompletu łańcuszków?
Jesli chodzi o klipsy to możesz wziąć do nich pierścionek. Zobacz jeszcze raz na wątku u mnie i przemyśl. ![]() Kobieto... te łańcuszki kosztowały 120 zł krótszy i 140 zł dłuższy... są grube nie jakaś cienizna. Natomiast pierścionek z turkusem to ok 100zł. do tego klipsy. No i so elixir Purple możesz wziąć. Przemyśl to jeszcze raz. No dobra a taka wymiana; klipsy, łańcuszek krótszy (niech Ci już będzie) i So Elixir za; biustonosz, lampka, perfuma i belissa. Jeszcze mogę dać Ci do klipsów pierścionek ale ten mniejszy. Ale tytko dlatego że to stara znajomość bo dla mnie to jak bym za darmo dawała. Buziole
lista zachcianek KSIĄŻKI PERFUMY I BIŻUTERIA nowy!!! CIUSZKI I BUTYnowa sukienka na wesele rozm 46 Edytowane przez Pechele Czas edycji: 2013-07-04 o 09:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
1. Odlewka Stapiz, Sleek Line, Repair & Shine Hair Mask (Maska regenerująca z jedwabiem i wyciągiem z pestek słonecznika) KWC
2. Odlewka Stapiz, Sleek Line, Repair & Shine Balsam (Balsam do włosów z jedwabiem) KWC 3. Odlewka Stapiz, Sleek Line, Repair & Shine Shampoo (Szampon z jedwabiem do włosów zniszczonych) Ilość do uzgodnienia. to znalazłam ![]()
![]() |
#118 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
Karollajna ogarnij się bo się z Tobą nie mogę dogadać
![]() wymianka która mi zaproponowałaś w rozpędzie to rozbój w biały dzień. ![]() Oddam Ci łańcuszki oba, So Elixir i dołożę po starej znajomości albo ten mniejszy pierścionek z turkusem (większy jest od kompletu z klipsami i nie rozdzielę go) albo te klipsy co Ci się kiedyś podobały (na samej górze) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1372789685 Gąbeczka nie musi być ![]() ![]()
![]() |
#120 |
Czekam na Ragnarok
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:25.