|
|
#91 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe na YT, część XIV + offtopowe ploty
Cytat:
|
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
A ja naiwniaczka sie cieszylam,ze dogonilam i moge sie troche udzielic, taaaaaaaaaaaaaa - nowy watek wlasnie nadrobilam,napisze tylko"OBECNA", wierna i witam tropikalnie (dzisiaj u mnie bylo 39 st. :/ -komu zimno, moge podeslac
![]() Na dobranoc : https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater ciekawe komentarze
Edytowane przez lmaa Czas edycji: 2013-07-22 o 22:56 |
|
|
|
#93 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#94 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#95 |
|
Podróżniczka
|
cześć dziołszki...witam w nowym wywątku
|
|
|
|
#96 |
|
Konto usunięte
|
Jak Księżniczka przestanie dostawać od aromatelli i świata zapachów Janki Kendl i bomby do kąpieli to może też się będziemy zrzucać po dychu?
![]() Rozumiem, że Zmalowana potrzebuje aparatu do pracy, ale jej wpis był tak rozpaczliwy i płaczliwy, jakby straciła jedyne źródło utrzymania i świat się zawalił. Aparat można pożyczyć od znajomych, używać chwilowo innego (skoro ma), wziąć na raty, czy ... no łotewa. ![]() Ech, patrzę na komentarze i widzę, że ludzie jej doradzają tańsze modele, systemy ratalne, naprawę w innym serwisie, zakup uzywanego aparatu, inne tego typu rozwiązania, ale wszystko na nie. "Zmalowana Makeup TV 455 pln miesięcznie to za dużo jak na mój budżet co miesiąc Nie jestem milionerką" "Zmalowana Makeup TV Nikony mają brzydkie kolory ale dobrze ostrzą a Canony mają cudowne kolory w zdjeciach tylko Canon" "Zmalowana Makeup TV No raczej sesji tym nie zrobie " "Zmalowana Makeup TV 850 PLN Naprawa z czyszzeniem " "Zmalowana Makeup TV no tak ale przy takiej ilości zdjęć jak ja robie to niestety używka mi na długo nie posłuży ;(" Skarbie, zjedz snikersa, bo gwiazdorzysz! To chyba jedyna sluszna rada i rozwiązanie jakiego oczekuje Zmalowana: "RockGlamPrincess w konkursie ma dla swoich wiidzów trzy kamery, nie znam się na jakości, ale może sama byś napisała to firmy sony, że zrobisz im reklame itd, a w zamian zeby przeslali cos dla Ciebie.Lubię to! · 3 godz. temu" Niech sony prześle coś dla niej. Albo niech wygra konkurs u Laurki. (Czy tam mąż, siostra, mama, ciocia, kuzynka) To jest myśl! Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-07-22 o 23:37 |
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Mnie zastanawia co ludzie mają w głowach, że proponują zrzutę dla obcej baby z yt, dorosłej, sprawnej, która może sobie iść i zarobić
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam taki kubek - tak, wielokrotnego uzytku - i go uwielbiam! zawsze biore sobie w nim rano do pracy jakiegos tam "Szejka" zielonego albo jak sniadania nie zdaze zjesc to banana z mlekiem platkami owsianymi itp itd.. tylko ze u mnie to zaden szpan lol kazdy tu ma, zrestza kosztuje grosze wiec kurcze czy chce czy nie to spzanu ni ma
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No tak, starbucks ma takie kubki ceramiczne, które można kupić i używać wielokrotnie: http://img718.imageshack.us/img718/8...arbuckscup.jpg czy tam różne inne: http://jestpieknie.pl/sites/default/...e/starbaks.jpg http://img.bazarek.pl/227383/14709/2...b92da68b27.jpg A nasza Bombowa Księżniczka pogina z normalnym plastikiem na wynos: http://2.bp.blogspot.com/-We9_4YKu4_...0/DSC07861.JPG http://2.bp.blogspot.com/--f9SbK0A81...0/DSC07885.JPG ahahahahhaa, nie mogę z tej drugiej foty... Edytowane przez 201607131106 Czas edycji: 2013-07-22 o 23:45 |
|
|
|
|
#101 | |
|
Raczkowanie
|
tak - kubek ze starbucksa przezroczysty ze sztywna zielona rurka na zimne napoje
---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- Cytat:
ja mam taki sam naparwde! on jest na lato mozesz sobie np herbate zrobic lodu nawalic i masz iced tea jak jedziesz do robolni =)
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja tam wolę sobie kupić kubek termiczny czy coś w tym stylu, niż paradować z czymś co wygląda jak jednorazowy kubek wzięty z kawiarni. No ale ja nie ogarniam mody na starbucksa więc powinnam siedzieć cicho. |
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
dlatego wlasnie napisalam ze tu gdzie ja mieskzam nie ma czegos takeigo jak "moda na starbucksa" tu jets normalne. to zaden szpan ja go tez kupilam tylko i wylacznie z tego ze jest dla mnie funkcjonalny. Pije czesto te zielone szjki z trawska lol i owocow wiec dla mnie idealny zeby je sobie zabarc do pracy. zakrecam mam rure hehe ale ja tym nie szpanuje bo nawte lduzie tu nie zwracaja na to uwagi - firma jak firma kubek jak kubek =)
|
|
|
|
#104 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Och, my nieświatowe. ![]() Czyli od Księżniczki nie tylko nauczyłyśmy się czym są longsleevy, bracośtam (co Baszakowa nosiła), ale też że można sobie kupić taki kubeczek i w Olsztynie zadawać szyku leżąc na ulicy i eksponując logo Starbucksa. ---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Cytat:
tak, tak, kumamy. ![]() W sumie często tak jest, w innych krajach norma - w Polsce jeszcze szpan na max.
|
||
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Ta to sie dopiero sprzedała........
|
|
|
|
#106 |
|
Zadomowienie
|
A może princeska dostała ten kubek w zamian za reklamę
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
#107 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#109 | |||
|
Konto usunięte
|
Witam się w nowym wątku
Cytat:
Cytat:
), a na smaku się nigdy nie zawiodłam. Poza tym zawsze mogę dostać kawę bezkofeinową, czego nie dostanę w wielu zwykłych kawiarniach. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:55 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Ja wygrałam dawno dawno temu kartę -50% do empik cafe. Szkoda, że nie do empiku w ogóle, bo już bym tylko tam chodziła
|
|||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#110 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To taki bajer, ale jeśli jesteś fanką dobrej kawy to naprawdę nie straciłaś NIC!! Cytat:
Co do psów- to ja za nimi nie przepadam, trochę się ich boję i generalnie uważam za głupie. Za to ubóstwiam KOTY
|
|
|
#111 |
|
Zadomowienie
|
W czym kot jest mądrzejszy od psa?
Raz królewna złotowłosa cudny miała sen, że splatała złote włosy, złociste jak len. I przyszedł do niej grajek, na skrzypcach zaczął grać i mówi: Pójdź, królewno konwalie ze mną rwać. Pójdź, pójdź... |
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
sorry za ot, ale widziałyście to? dzielna dziewczynka
https://www.youtube.com/watch?v=-J7_TKgw1To |
|
|
|
#113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Muszę taką akcję u siebie na fb zrobić ![]() Pies nie wlezie na ogrodzenie, nie posadzi swojego królewskiego zadu na nim i z takiej pozycji nie będzie polował na myszy ![]() Ale twój plaskomordek też jest kuul o ile czegoś nie pomieszalam...
Stałem w nich niczym pies, w zębach niosąc bukiet ściem. Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk. Choć rację masz, że nie znasz mnie, jak mogłaś tak dać wkręcić się. Edytowane przez Gofrzyca Czas edycji: 2013-07-23 o 08:11 |
||
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj przeglądając FB LGS przeczytałam kilka postów i dopiero teraz widzę jak one nabijają się z NAS, widzek.
Zobaczcie post gdzie Justyna przyjmuje życzenia urodzinowe ( to chyba post z tortem z MAC) ktoś podłapał,że a torcie jest 30- pisze jej,że myślał,że ona ma 26 lat a ona odpowiada 30... To już nie pierwszy raz kiedy widzę ich stosunek do oglądających, podobnie było z ślubem cywilnym, głupie baby!!!
|
|
|
|
#115 |
|
Rozeznanie
|
już kiedyś pisałam, że one mają w okolicach 30stki
|
|
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
LGS mają po 25 lat.
|
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo dzielna i bardzo mądra dziewczynka.
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
|
|
|
|
#119 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Spróbuj po prostu ![]() Czeeeeeeeeeeeeść ![]() ![]() Jajajamajka padłam Cytat:
Cytat:
Zwłaszcza Justyneczka ma dobrą zabawę. Bleh.---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Cytat:
Tak ogólnie napisałam, bo rozkmina mi dziś nie idzie
Turn on the Light... take a Deep breath... Relax Edytowane przez Labirynth Czas edycji: 2013-07-23 o 09:50 |
||||||||
|
|
|
#120 | |
|
psy-chopatka
|
Cytat:
A jaka tematyka?
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:34.