|
|
#91 |
|
BAN stały
|
Dot.: Ujawnianie danych, prześladowanie
Ale _Judith_ - skąd znasz imię mojej mamy? MonikaSonia kazała przekazać, że napisałaś "znam twoją mamę" - wymieniła imię, moja mama rzeczywiście ma tak na imię. Wymieniałaś nazwę "skarpecianego miasteczka", podałaś nazwisko burmistrza, więc wiesz gdzie mieszkam. Dlaczego piszesz, że nie wiesz.
|
|
|
|
#92 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Ja nie chce wchodzic w ta sprawe, poniewaz nie wiem dokladnie jak to wygladalo. Na wizazu jestem sporadycznie. Zaciekawil mnie tytul watku a potem cala tresc. Uwazam ze zawiadamianie rodziny nie ma sensu poniewaz nie wiemy nawet co jest prawda z co tylko objawem wytworczym. Takze wnioski sa smutne. Moim zdaniem online nie da sie pomoc. Ja chcialam tylko zwrocic uwage na postawe niektorych osob. Mi od poczatku NIE jest do smiechu.
Zeby nie byc gołosłownym. O to mi własnie chodzi: "No, u Lorda Voldemorta "Co mozemy zrobic? Nie karmic 'trola'. A własciwie chorej osoby, ktora potrzebuje pomocy. Kazda wchodzenie w dyskusje powoduje to ze dla niej to jest nowa 'pozywka' zeby czegos sie doszukac tj. podstepu, przesladowania.
|
|
#94 |
|
KOTerator
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=710241
ciekawe kto to, hmm |
|
|
|
#95 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez Hetane Czas edycji: 2013-08-09 o 12:51 |
|
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Każda informacja, którą podawała dziewczynom (o ile rzeczywiście tak było), adres e - mail, cokolwiek, może się bardzo przydać w szukaniu jej bliskich, żeby powiadomić ich o zachowaniu tej dziewczyny, o jej ogromnych problemach. |
|
|
|
|
#97 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#98 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja też popełniam błędy, mając tutaj szansę, naprawdę starałam pisać do rzeczy, nie spamować. Udzielałam się w wątku o roli kobiety :siurnietego królika" - tłumaczyłam mu, że kobieta nie jest tylko od gotowania, kulturalnie z nim dyskutowałam. Tylko że wątek został skasowany. I wcale nie twierdzę, że królik to troll, tylko ma inne zdanie od mojego. |
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
Do autorki wątku:
Po jakiego grzyba ty się pchasz tam gdzie cię nie chcą? Aż tak cię to boli, że nie jesteś na wizażu mile widziana? Zakładasz nowe konta i naprzykrzasz się ludziom, a potem masz pretensje. Nie szkoda ci marnować życia na coś takiego? Idź szukać szczęścia gdzie indziej, tu będzie dla ciebie już tylko gorzej, tylko coraz bardziej się ośmieszasz w oczach innych użytkowników. |
|
|
|
#100 |
|
KOTerator
|
Ja znam jej dane, bo mi maila podpisała imieniem i nazwiskiem. Nie ujawniłam bo po co, ta tylko sobie ciągle wkręca, że wszyscy wszystko wiedzą.
Znam wiele wizażanek z imienia i nazwiska i jakoś mnie to nie podnieca, ale chyba macie racje, że coś z nią trzeba zrobić. Tylko gdzie to zgłosić? |
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyno -cofam to co powiedziałam. Piszesz, że dziewczyny mają twoje dane osobowe i je wykorzystują. A sama rozdajez je na prawo i lewo.
Od czasu ostatniego posta bez problemu zdobyłam informacje o Tobie -łącznie z twoim imieniem i nazwiskiem. |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Serio podpisała się z imienia i nazwiska I teraz jest zdziwiona, że ktoś to wie?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#103 | |
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
Coś słabo ten wątek czytasz, bo właśnie nie wchodzenie w dyskusję i olewanie - dało zerowy efekt. |
|
|
|
|
#104 |
|
BAN stały
|
Ale o czym wy mówicie? To stale są te same osoby.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=710241 - i kto to jest? |
|
|
|
#105 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Teraz zdobądź moje
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Mam to szczęście, że jestem tu jedynie gapiem, mnie nie nagabywała
Faktem jest, że to od samego początku było bardziej załosne niż śmieszne i bardzo szybko, po równi pochyłej, zaczęło zmierzać w kierunku mocno niepokojącym... Dziewczyna ma problemy i jakieś zaburzenia, to na pewno, bo nie wierzę już za bardzo, że to tylko(?) wybujała wyobraźnia i/lub trolowanie. Może niech "góra" coś z tym spróbuje zrobić? Mają w końcu dostęp do większej ilości danych niż zwykłe wizażanki...
|
#107 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#108 |
|
Naczelny Hipster
|
No i nawet postronni obserwatorzy wiedzą jak się nazywa, a ja wymieniona w pierwszym poście jako członek grupy trzymającej władzę nie wiem
|
|
|
|
#109 | |
|
KOTerator
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#110 |
|
BAN stały
|
Dlaczego nikt nie rozumie, że one wszystko zmyślają. Kłamią i przekręcają. Nie ma sensu rozmawiać. Dlaczego zajmują się czyimś życiem?
_Judith_, jako Tysiąc, pisała gdzie mieszkam i ja na imię na moja mama, a teraz pisze, że nie wie, gdzie mieszkam? A Monika napisała, że autokarem pół wizazu do mnie przyjedzie. Edytowane przez Romanty1czka Czas edycji: 2013-08-09 o 13:04 |
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#112 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przestan tu pisac bo masz bana i jest to z jakies powodu. Co wiecej jak widac nikt nie potrzebuje tu twoich urojen. |
|
|
|
|
#114 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
![]()
|
|
#115 | ||
|
Naczelny Hipster
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- A ja rządzę i nie wiem
|
||
|
|
|
#116 | |
|
Naczelna Wizażanka:)
|
Cytat:
Bądź dzielna i silna
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
O rety, a ja jak zwykle nie jestem w temacie i omijają mnie takie cyrki. Wiadomości prywatnych też nie dostaję
W sieci funkcjonuje jeszcze jedna "Romantyczka", która udziela się na pewnym forum, na którym pisze się o substancjach nielegalnych i zakazanych. Też pisze wiersze, a dodatkowo ćpa leki na kaszel. Ciekawe czy to ta sama osoba? Tam jest niezłym pośmiewiskiem i co jakiś czas ludzie zamieszczają na innych portalach jej dziwne zdjęcia i opisy narkotycznych wizji.
Dziewczyna, która kocha lakiery do paznokci Edytowane przez Black Rainbow Czas edycji: 2013-08-09 o 13:13 |
|
|
|
#118 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wybacz, ale wysmiewanie kogos lub pisanie sarkastycznych wiadomosci po pretekstem pomocy czy rozwiklania sprawy, ktorej do fakto nie da sie rozwiklac nie jest dla mnie przejawem dobrych intencji. I nie atakuje Ciebie. Mówię to do wszystkich osob ktore maja tutaj niezła zabawe. Czy Wam nie jest z tego powodu przykro? Ta osoba jest C-H-O-R-A. I nie trzeba byc lekarzem zeby to zauwazyc. Jednoczesnie wiem, ze moja wypowiedz i tak mija sie z celem poniewaz takie sa prawa Internetu. Kazdy robi to co chce. Zastanawia mnie tylko skad bierze sie taka nieswiadomosc. I brak nastepujacego mechanizmu: "hmm zapalila mi sie czerwona lampka: moze ta dziewczyna jetst chora? hmm moze glupio tak ja wysmiewac?"
|
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Po leku na kaszel, o którym myślę, ma się czasem halucynacje, lęki, manie prześladowcze. Wszystko układałoby się w piękną całość. |
|
|
|
|
#120 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
![]() Słuchajcie, ja wymiękam
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:25.

"

wujek Google rzadzi 

Bądź dzielna i silna