|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - Część XXV
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny przeżycia jak nie wiem
w taki dzień ja nie wiem, u nas w PL to chyba jak się nie stoi nad kimś komu za coś płacisz i nie gadasz mu krok po kroku jak coś ma być zrobione to chyba nie ma szans, aby było tak jak Ty chcesz zawsze jakaś mądrala się trafi co wie lepiej. Zresztą pewnie nie tylko w PL ale mam wrażenie, że u nas to jest totalnie olewczy stosunek do wszystkiego... Na szczęście wszystko dobrze się skończyło i masz mężusia ![]() Kylie no i zrobiłam te warzywka takie na patelnię nie mam dzisiaj weny i humor też jakiś kiepski, nie wyspałam się. Do tego dorobiłam pieczone ćwiartki ziemniaczków i tyle, wegetariana dzisiaj. A jutro się najem klopsików w Ikea
|
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas akurat nie, ale po prostu byly osoby co nic nie daly ![]() a u mnie dzis fasolka szparagowa z maselkiem i buleczka mniam!
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobilam tak pikantny gulasz,że az nie moge
Macie jakies sposoby na zlagodzenie gulaszu? Dodawałam juz mleka ale nie bardzo pomogło
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - Część XXV
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Bylysmy z Mama w plusie i zamiast telefonu mam tablet na urodziny :P i dostane go dopiero w październiku ![]() Puste koperty-dla mnie to tez szok ale slyszalam o tym...niestety ludzie maja tupet. Mi by to do głowy nie przyszlo...BUNNY jak Tobie się wydaje, bo masz moje zdjęcia po 318? Co jest ladniejsze? Tak Twoim fachowym okiem, ale obiektywnie? |
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie takie cos ![]() agatko powiem ci szczerze ze nie wiem gapie sie na te foty i dla mnei jest bardzo podobnie, moze ten 318 bardziej opalizowal...?a jak odrost, wyszlo rowniutko bez rudosci na zywo? bo to mnie najbardziej interesi
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, powiem Ci tak ze nie ma rudości i nawet nie jest mocno żółto. Ciepło zimno. Podobnie jak na zdjęciach. Ale najzimniej wyszło z dotąd testowanych przeze mnie farb, porównywalnie tylko z wella koleston poziomem 12. Chyba 12/1. Może wiesz co? Zrobie za miesiąc 318 i będę robic na zmiane ![]() Ooo-tak zrobie. Może w Rossie będzie promo na nie? A mojej Mamie tez robiłam 230, ma ciemniejszy odrost i wyszło Jej super. Jej zawsze wychodzi lepiej niż mi Np. taki Stockholm wychodzi mojej Mamie idealnie a mi zolto.
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#102 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale u mnie chyba sie nie sprawdzi... za ciemno i za cieplo ![]() Cytat:
Dobrze ze koniec koncow jakos sie wszystko udało mimo tylu niedogodnosci. Teraz to byscie szczesliwi tylko byli ![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#103 |
|
Zadomowienie
|
Bunny, momentami aż włos się jeży jak się czyta Twoją opowieść, w takiej resto chociażby....... no chyba mają świadomość, że to stresujący dzień, a powinien być najpiękniejszy, troszkę ułatwić nowożeńcom życie i zrobić wszystko zgodnie z ustaleniami nie powinno przerastać ich możliwości......?
Ja nie zdecyduję się na wesele, ślub tylko taki ze świadkami, nie mam najzwyczajniej chęci na przygotowania, stres a znając moją rodzinę to na pewno coś by się każdemu nie podobało ![]() Mamy w Poznaniu taki nowy, wypasiony dom weselny, tam jest pani koordynatorka, która pilnuje wszystkiego od a do z i rzeczywiście wywiązuje się ze swojego zadania na setkę, ale oczywiście to wiąże się z dodatkowymi kosztami. Byłam na weselu tam i muszę przyznać, że było naprawdę mega, ale koszty też takie, że....................... .... |
|
|
|
#104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rany jak sie stresuje ta zmiana farby ;/ najbardziej sie boje ze wyjdzie mi ciemno-rudo ![]() wlasnei na deluxe rzadko gdzie jest promo i te 18zl za paletke to troche sporo mam nadzieje ze chociaz wlosow nie niszczy gorzej jak inne serie, a jakby byla delikatna- bo taka ja pamietam to bede przeszczesliwa jak mi ladny kolor wyjdzie Cytat:
jak i tak nie zamierzali sie do tego dostosowac ![]() mogla z gory powiedziec- nei da sie tak stolow ustawic, placi sie za to i za to... no nic, w kazdym razie klientow juz nie maja od mojej strony.powodzenia im zycze. widzisz ja tez chcialam cichy slub, tak romantycznie bezstresowo i w ogole... ale niestety, musialam mamie ustapic, bo bylam jej to winna. grunt ze juz po wszystkim.
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
My na szczęście mamy już uświadomiliśmy, że nic z tego, mamy to za sobą
![]() Jakoś do wesel jestem też zniechęcona po kilku na których byłam i nie podobało mi się....... obserwowałam ludzi, bawiło się kilku podpitych "wujów", a reszta obgadywała co im się nie podoba, wtedy stwierdziłam, że jak ślub to tylko w usc a później super podróż poślubna. Bunny, miałaś styczność z farbami Igora? |
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co chcesz wiedziec? mialam podobne doswiadczenia dlatego nei chcialam mega weseliska, no ale musialam choc obiad zrobic, bo bylby kolejny rodzinny rozlam...
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie mam pojecia czym farbowac teraz
Londa mi sie skonczyła, na Alfe musiałabym teraz troche wydac a musze teraz oszczedzac wiec dopiero w przyszlym miesiacu. A musiałabym wtedy odrost 6-7 tygodni hodowac ![]() Ten 230 mnie nie przekonuje... moze syoss los angeles?
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Jest dość delikatna, ja miałam podrażnioną glowe i mnie piekła.
Ale zniszczonych wlosow nie mam. Bunny a czym się rozni a10 od 318? Obie maja wody 9%. Odcieniem? A Syoss wg mnie to najgorsza farba na rynku...strasznie niszczy wlosy i jest bardzo nietrwała. |
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
Bunny, kiedyś robiłam Igorą, ale na rudo, 9/7, farba genialna dla moich włosów, ale mają inne oznaczenia, np. /7 to jest u nich odpowiednik /4. A teraz chciałabym beżowy blond, 9, który to będzie.....? 9-40....?
Paleta fajna, ale połapać się.... http://www.latiendadepeluqueria.com/producto/3520.jpg |
|
|
|
#110 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
318 jest ton ciemniejsze ale piekniej chlodne i perlowe. a10 ma 12%. Cytat:
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
BUNNY
to biorę 318 i Mamie tez zrobie ![]() Dzieki ![]() A w ogole na następne farbowanie to już musimy się spotkać zebym miała ladnie zrobione przed rokiem akademickim :P |
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki, Bunny
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Kylie
śmietana powinna trochę złagodzić
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam teraz kaprysne włosięta... Może garnierem 111, jak robiłam to ładnie wyszło, podobało mi sie
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
A ja syossa nie będę polecać bo dla mnie jest to najgorsza farba jaka znam...
|
|
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... Raz użyłam i taki pogrom zrobiła, że masakra, wysuszyła niesamowicie.
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Ja raz robiłam najjaśniejszym syossem i nic nie pojasnil wlosow, były zolte...a jakie zniszczone. |
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mojej mamie sluzy ale to czern to wiecie... sis uzywala zlotego blondu i wlosy jej przesuszalo ![]() uciekam spac, dobranocki
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
BUNNY to będzie i kawa i farbowanie
![]() Może czarny wychodzi lepiej, inaczej...a jasne to masakra. |
|
|
|
#120 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
hej!
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
chyba bym zabiła takiego dziada hi kupiłam dziś kolejne buty w lelcu za 39,99 te na obcasie http://okazjum.pl/gazetka/gazetka-pr...09-2013,1342/2
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:23.

w taki dzień
ja nie wiem, u nas w PL to chyba jak się nie stoi nad kimś komu za coś płacisz i nie gadasz mu krok po kroku jak coś ma być zrobione to chyba nie ma szans, aby było tak jak Ty chcesz 
nie mam dzisiaj weny i humor też jakiś kiepski, nie wyspałam się. Do tego dorobiłam pieczone ćwiartki ziemniaczków i tyle, wegetariana dzisiaj. A jutro się najem klopsików w Ikea

ale slyszalam o tym...niestety ludzie maja tupet. Mi by to do głowy nie przyszlo...

jak i tak nie zamierzali sie do tego dostosowac