Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - Część XXV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury

Notka

Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-04, 16:12   #91
xLADYx
Zakorzenienie

Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - Część XXV

Cytat:
Napisane przez novelove Pokaż wiadomość
Beata
Puste koperty, ale chamówa :O
szok, pierwsze słysze, u mnie w rodzinie nigdy się coś takiego nie zdarzyło z tego co wiem
xLADYx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 16:13   #92
CherrryCat
Zakorzenienie

u mnie to samo

Wymiana

CherrryCat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 16:41   #93
kitkulka
Zakorzenienie

Bunny przeżycia jak nie wiem w taki dzień ja nie wiem, u nas w PL to chyba jak się nie stoi nad kimś komu za coś płacisz i nie gadasz mu krok po kroku jak coś ma być zrobione to chyba nie ma szans, aby było tak jak Ty chcesz zawsze jakaś mądrala się trafi co wie lepiej. Zresztą pewnie nie tylko w PL ale mam wrażenie, że u nas to jest totalnie olewczy stosunek do wszystkiego... Na szczęście wszystko dobrze się skończyło i masz mężusia

Kylie no i zrobiłam te warzywka takie na patelnię nie mam dzisiaj weny i humor też jakiś kiepski, nie wyspałam się. Do tego dorobiłam pieczone ćwiartki ziemniaczków i tyle, wegetariana dzisiaj. A jutro się najem klopsików w Ikea
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 17:05   #94
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xLADYx Pokaż wiadomość
szok, pierwsze słysze, u mnie w rodzinie nigdy się coś takiego nie zdarzyło z tego co wiem
a to sie bardzo czesto zdarza
u nas akurat nie, ale po prostu byly osoby co nic nie daly

a u mnie dzis fasolka szparagowa z maselkiem i buleczka mniam!
Stary 2013-09-04, 17:15   #95
beatusia10
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez xLADYx Pokaż wiadomość
hehe, no dla mnie to też był szok
beatusia10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 17:25   #96
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Zrobilam tak pikantny gulasz,że az nie moge
Macie jakies sposoby na zlagodzenie gulaszu?
Dodawałam juz mleka ale nie bardzo pomogło
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 17:42   #97
kitkulka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - Część XXV

Cytat:
Napisane przez xXxKYLIExXx Pokaż wiadomość
Zrobilam tak pikantny gulasz,że az nie moge
Macie jakies sposoby na zlagodzenie gulaszu?
Dodawałam juz mleka ale nie bardzo pomogło
Niestety nie, odkad zrobilam swoj pierwszy gulasz, ktory wg mojego Brata smakowal i wygladal jak beton - wiecej sie za to nie zabieralam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
kitkulka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-04, 17:51   #98
xXxKYLIExXx
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kitkulka Pokaż wiadomość
Niestety nie, odkad zrobilam swoj pierwszy gulasz, ktory wg mojego Brata smakowal i wygladal jak beton - wiecej sie za to nie zabieralam

Mojemu tam bedzie smakowac, bo on lubi miec ogień w gębie, ale ja to chyba sama kasze jeczmienna zjem
xXxKYLIExXx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 18:28   #99
Agatau88
Zakorzenienie

Hej

Bylysmy z Mama w plusie i zamiast telefonu mam tablet na urodziny :P i dostane go dopiero w październiku

Puste koperty-dla mnie to tez szokale slyszalam o tym...niestety ludzie maja tupet. Mi by to do głowy nie przyszlo...

BUNNY
jak Tobie się wydaje, bo masz moje zdjęcia po 318?
Co jest ladniejsze?
Tak Twoim fachowym okiem, ale obiektywnie?
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 19:37   #100
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Hej

Bylysmy z Mama w plusie i zamiast telefonu mam tablet na urodziny :P i dostane go dopiero w październiku

Puste koperty-dla mnie to tez szokale slyszalam o tym...niestety ludzie maja tupet. Mi by to do głowy nie przyszlo...

BUNNY
jak Tobie się wydaje, bo masz moje zdjęcia po 318?
Co jest ladniejsze?
Tak Twoim fachowym okiem, ale obiektywnie?
ja to mysle ze jak naprawde nie ma sie kasy to juz lepiej przeprosic i dac kwiatka/bombonierke za pare zlotych...
a nie takie cos

agatko powiem ci szczerze ze nie wiem gapie sie na te foty i dla mnei jest bardzo podobnie, moze ten 318 bardziej opalizowal...?
a jak odrost, wyszlo rowniutko bez rudosci na zywo? bo to mnie najbardziej interesi
Stary 2013-09-04, 19:41   #101
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blond bunny Pokaż wiadomość
ja to mysle ze jak naprawde nie ma sie kasy to juz lepiej przeprosic i dac kwiatka/bombonierke za pare zlotych...
a nie takie cos

agatko powiem ci szczerze ze nie wiem gapie sie na te foty i dla mnei jest bardzo podobnie, moze ten 318 bardziej opalizowal...?
a jak odrost, wyszlo rowniutko bez rudosci na zywo? bo to mnie najbardziej interesi
Ja bym powiedziała wprost, że nie mam kasy...no ale coz, ludzie sa dziwni.

Kochana, powiem Ci tak ze nie ma rudości i nawet nie jest mocno żółto. Ciepło zimno. Podobnie jak na zdjęciach. Ale najzimniej wyszło z dotąd testowanych przeze mnie farb, porównywalnie tylko z wella koleston poziomem 12. Chyba 12/1.
Może wiesz co?
Zrobie za miesiąc 318 i będę robic na zmiane
Ooo-tak zrobie.
Może w Rossie będzie promo na nie?

A mojej Mamie tez robiłam 230, ma ciemniejszy odrost i wyszło Jej super. Jej zawsze wychodzi lepiej niż mi Np. taki Stockholm wychodzi mojej Mamie idealnie a mi zolto.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-04, 19:42   #102
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na śniadanko jak zwykle owsianka z Sante z truskawkami, ns kupie z bananami i czekolada a co!
Pije tez duzo wody, na zmiane Kinge Pieninska i Cisowianke lekko gazowana, to sa wody, które mi najlepiej wchodz, a i jeszcze Muszynianka
Lubie ta wode

Cytat:
Hej Aniu mnie sie wydaje, ze brzuch mam ogromny, ale mowia, ze mala kuleczka takie foto wczoraj zrobilam jak mierzylam ciazowe bluzki w h&m

Ex w ikei to sie traci zawsze fortune jak sie wejdzie my przez ostatnie 2 miesiace bylismy chyba z milion razy i niby same ☠☠☠☠☠☠☠y do domu a tu cyk i przy kasie 5 stowek. Ale masz teraz dylematy, wyskoczyl z tym ps w kiepskim momencie

Ale slicznie
Cytat:
Hej Dziewczyny

Chcialam zrobić zdjęcia i aparat jest rozładowany. zaraz się naladuje to zrobie.

KITKA
masz calkiem ten brzuszek, ale nie taki wielki
w ogole slicznie wyglądasz

LADY
kosci ważą osobniczo zmiennie, i można być grubej lub malej kosci. Bada się to na podstawie kosci nadgarstka. Także to żaden mit-kazda z nas ma inne kosci i jest grubszej lub mniejszej.
Ja tej wymówki nie mogę stosować, mam drobne kosci, jeste wręcz bardzo drobna i wszytsko co mam to tłuszcz. Także taka "wymówka" jest jak najbardziej ok, ale nie dla mnie.

Dziewczyny, miałam dostać @ 7 września a ja dostałam dziś. 26 dniowy cykl, ostatni był 28 dni. Niby mala zmiana ale to może od zmiany klimatu i podrozy? Niby nie mam się co stresować bo 6 dni może być nawet roznicy miedzy cyklami. Ale jakoś tak sobie zawsze wylicze i mnie wkurza taka zmiana...
Ja to jak obejme nadgarstek to jeszcze luz mam

Cytat:
Palette Shimmering Blond 230 platynowy blond
woda 9%
Na same odrosty, bez malaksowania i przeciągania na calosc (zdecydowałam ze zrobie to przed rokiem akademicki, żeby odświezyc kolor)
Trzymane 50 min
Zdjęcia bez lampy i z lampą
Ładniee
Ale u mnie chyba sie nie sprawdzi... za ciemno i za cieplo

Cytat:
tak uwazam ze lepszy cichy slub.
nie ma stresu, wspomnienia tez beda- my chcielismy wziac slub z naszymi swiadkami (4 osoby) i pojechac w 6 nad morze czy w gory na tydzien, dwa- zasponsorowac ich za ta kase co by poszlo na restauracje np.
niestety rodzice nam plany zepsuli ;/

a tak dalej sa klotnie, wyrzuty o pieniadze ze tesciowa musiala nam dac i teraz nei ma np na jedzenie we wloszech a pracuje w restauracji na kuchni to wiecie
do tego slub sie nei zwrocil- kosztowo jesli chodzi o prezenty bo 1/5 osob nie dala nic ;/ czesc kwiatka, bombonierke a takie wieksze prezenty to byly tylko 2 ;/(chrzestni), tak to tylko jakas czesc talerzykowego, no ale wiadomo na prezenty liczyc sie nei powinno, jednak ciezko zaczynac zycie z dlugami- wiec ode mnei taka rada- jesli rodzice nie pomagaja finansowo, nie macie mega hojnej i bogatej rodziny, a mlodzi nie maja kasy odlozonej to darowac sobie wesele na 200 osob, bo potem zostaniecie z kredytami tylko!
my zamknelismy sie w 10 tys( za 26 osob) ale sami wiele nie dokladalismy, takze to obciazenie rodzicow bylo...jeslibysmy mieli tylko we dwoje wylozyc te 10 tysi to nie byloby nigdy chyba slubu
no i te nerwy, stres... a impreza w sumie przeze mnie odbierana jako sped rodzinny, niczym nie inna jak uroczysty obiad u babci np... tez mozna siedziec, jesc, pic, gadac itp.
ja nie przykladalam wielkiej wagi do kiecki, do tego, ze " o boze to slub!" moze stad mam poczucie tego, ze tego typu imprezy sa ciut uciazliwe i bez sensu...
no ale mam wlasne doswiadczenie i ok
oby nigdy juz wiecej.
Kurcze w szoku jestem że z ta resto tak wyszło ;/

Dobrze ze koniec koncow jakos sie wszystko udało mimo tylu niedogodnosci. Teraz to byscie szczesliwi tylko byli
Cytat:
zgadzam się w 100%!
mistrz
Cytat:

ahaa
czekoladowoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 19:52   #103
AniaAga
Zadomowienie

Bunny, momentami aż włos się jeży jak się czyta Twoją opowieść, w takiej resto chociażby....... no chyba mają świadomość, że to stresujący dzień, a powinien być najpiękniejszy, troszkę ułatwić nowożeńcom życie i zrobić wszystko zgodnie z ustaleniami nie powinno przerastać ich możliwości......?

Ja nie zdecyduję się na wesele, ślub tylko taki ze świadkami, nie mam najzwyczajniej chęci na przygotowania, stres a znając moją rodzinę to na pewno coś by się każdemu nie podobało

Mamy w Poznaniu taki nowy, wypasiony dom weselny, tam jest pani koordynatorka, która pilnuje wszystkiego od a do z i rzeczywiście wywiązuje się ze swojego zadania na setkę, ale oczywiście to wiąże się z dodatkowymi kosztami. Byłam na weselu tam i muszę przyznać, że było naprawdę mega, ale koszty też takie, że....................... ....
AniaAga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-04, 20:06   #104
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Ja bym powiedziała wprost, że nie mam kasy...no ale coz, ludzie sa dziwni.

Kochana, powiem Ci tak ze nie ma rudości i nawet nie jest mocno żółto. Ciepło zimno. Podobnie jak na zdjęciach. Ale najzimniej wyszło z dotąd testowanych przeze mnie farb, porównywalnie tylko z wella koleston poziomem 12. Chyba 12/1.
Może wiesz co?
Zrobie za miesiąc 318 i będę robic na zmiane
Ooo-tak zrobie.
Może w Rossie będzie promo na nie?

A mojej Mamie tez robiłam 230, ma ciemniejszy odrost i wyszło Jej super. Jej zawsze wychodzi lepiej niż mi Np. taki Stockholm wychodzi mojej Mamie idealnie a mi zolto.
no to jest szansa i nadzieja dla mnie
rany jak sie stresuje ta zmiana farby ;/ najbardziej sie boje ze wyjdzie mi ciemno-rudo
wlasnei na deluxe rzadko gdzie jest promo i te 18zl za paletke to troche sporo mam nadzieje ze chociaz wlosow nie niszczy gorzej jak inne serie, a jakby byla delikatna- bo taka ja pamietam to bede przeszczesliwa jak mi ladny kolor wyjdzie
Cytat:
Napisane przez AniaAga Pokaż wiadomość
Bunny, momentami aż włos się jeży jak się czyta Twoją opowieść, w takiej resto chociażby....... no chyba mają świadomość, że to stresujący dzień, a powinien być najpiękniejszy, troszkę ułatwić nowożeńcom życie i zrobić wszystko zgodnie z ustaleniami nie powinno przerastać ich możliwości......?

Ja nie zdecyduję się na wesele, ślub tylko taki ze świadkami, nie mam najzwyczajniej chęci na przygotowania, stres a znając moją rodzinę to na pewno coś by się każdemu nie podobało

Mamy w Poznaniu taki nowy, wypasiony dom weselny, tam jest pani koordynatorka, która pilnuje wszystkiego od a do z i rzeczywiście wywiązuje się ze swojego zadania na setkę, ale oczywiście to wiąże się z dodatkowymi kosztami. Byłam na weselu tam i muszę przyznać, że było naprawdę mega, ale koszty też takie, że....................... ....
najgorzej mnei w☠☠☠☠ilo, ze ta zakichana menadzerka tak wszystko w wielkim kalendarzu zapisywala, kazdusienka nasza uwage, zyczenie i po huj! jak i tak nie zamierzali sie do tego dostosowac
mogla z gory powiedziec- nei da sie tak stolow ustawic, placi sie za to i za to... no nic, w kazdym razie klientow juz nie maja od mojej strony.
powodzenia im zycze.

widzisz ja tez chcialam cichy slub, tak romantycznie bezstresowo i w ogole...
ale niestety, musialam mamie ustapic, bo bylam jej to winna.
grunt ze juz po wszystkim.
Stary 2013-09-04, 20:13   #105
AniaAga
Zadomowienie

My na szczęście mamy już uświadomiliśmy, że nic z tego, mamy to za sobą
Jakoś do wesel jestem też zniechęcona po kilku na których byłam i nie podobało mi się....... obserwowałam ludzi, bawiło się kilku podpitych "wujów", a reszta obgadywała co im się nie podoba, wtedy stwierdziłam, że jak ślub to tylko w usc a później super podróż poślubna.

Bunny, miałaś styczność z farbami Igora?
Stary 2013-09-04, 20:17   #106
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
My na szczęście mamy już uświadomiliśmy, że nic z tego, mamy to za sobą
Jakoś do wesel jestem też zniechęcona po kilku na których byłam i nie podobało mi się....... obserwowałam ludzi, bawiło się kilku podpitych "wujów", a reszta obgadywała co im się nie podoba, wtedy stwierdziłam, że jak ślub to tylko w usc a później super podróż poślubna.

Bunny, miałaś styczność z farbami Igora?
Schwarzkopfa
a co chcesz wiedziec?

mialam podobne doswiadczenia dlatego nei chcialam mega weseliska, no ale musialam choc obiad zrobic, bo bylby kolejny rodzinny rozlam...
Stary 2013-09-04, 20:19   #107
czekoladowoo
Zakorzenienie

Kurcze nie mam pojecia czym farbowac teraz Londa mi sie skonczyła, na Alfe musiałabym teraz troche wydac a musze teraz oszczedzac wiec dopiero w przyszlym miesiacu. A musiałabym wtedy odrost 6-7 tygodni hodowac

Ten 230 mnie nie przekonuje... moze syoss los angeles?
Stary 2013-09-04, 20:29   #108
Agatau88
Zakorzenienie

Jest dość delikatna, ja miałam podrażnioną glowe i mnie piekła.
Ale zniszczonych wlosow nie mam.
Bunny a czym się rozni a10 od 318?
Obie maja wody 9%. Odcieniem?

A Syoss wg mnie to najgorsza farba na rynku...strasznie niszczy wlosy i jest bardzo nietrwała.
Stary 2013-09-04, 20:30   #109
AniaAga
Zadomowienie

Bunny, kiedyś robiłam Igorą, ale na rudo, 9/7, farba genialna dla moich włosów, ale mają inne oznaczenia, np. /7 to jest u nich odpowiednik /4. A teraz chciałabym beżowy blond, 9, który to będzie.....? 9-40....?

Paleta fajna, ale połapać się....

http://www.latiendadepeluqueria.com/producto/3520.jpg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-04, 20:34   #110
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Kurcze nie mam pojecia czym farbowac teraz Londa mi sie skonczyła, na Alfe musiałabym teraz troche wydac a musze teraz oszczedzac wiec dopiero w przyszlym miesiacu. A musiałabym wtedy odrost 6-7 tygodni hodowac

Ten 230 mnie nie przekonuje... moze syoss los angeles?
probuj angelesem

Cytat:
Jest dość delikatna, ja miałam podrażnioną glowe i mnie piekła.
Ale zniszczonych wlosow nie mam.
Bunny a czym się rozni a10 od 318?
Obie maja wody 9%. Odcieniem?

A Syoss wg mnie to najgorsza farba na rynku...strasznie niszczy wlosy i jest bardzo nietrwała.
a10 chyba jest jasniejsze, na odroscie bardziej rudo-beżowe tak sadze.
318 jest ton ciemniejsze ale piekniej chlodne i perlowe.
a10 ma 12%.
Cytat:
Bunny, kiedyś robiłam Igorą, ale na rudo, 9/7, farba genialna dla moich włosów, ale mają inne oznaczenia, np. /7 to jest u nich odpowiednik /4. A teraz chciałabym beżowy blond, 9, który to będzie.....? 9-40....?

Paleta fajna, ale połapać się....

http://www.latiendadepeluqueria.com/producto/3520.jpg
wszelkie -4 i -40.
Stary 2013-09-04, 20:39   #111
Agatau88
Zakorzenienie

BUNNY
to biorę 318 i Mamie tez zrobie
Dzieki

A w ogole na następne farbowanie to już musimy się spotkać zebym miała ladnie zrobione przed rokiem akademickim :P
Stary 2013-09-04, 20:42   #112
AniaAga
Zadomowienie

Dzięki, Bunny , to na następne farbowanie wezmę 9-4.
Stary 2013-09-04, 20:43   #113
novelove
Zakorzenienie

Kylie
śmietana powinna trochę złagodzić
Stary 2013-09-04, 20:46   #114
czekoladowoo
Zakorzenienie

Cytat:
probuj angelesem

a10 chyba jest jasniejsze, na odroscie bardziej rudo-beżowe tak sadze.
318 jest ton ciemniejsze ale piekniej chlodne i perlowe.
a10 ma 12%.

wszelkie -4 i -40.
Syossa tez sie kurcze boje bo tak jak Agatka pisała, nie jest zbyt łagodny w wiekszosci przypadkow A ja mam teraz kaprysne włosięta... Może garnierem 111, jak robiłam to ładnie wyszło, podobało mi sie
Stary 2013-09-04, 20:46   #115
Agatau88
Zakorzenienie

A ja syossa nie będę polecać bo dla mnie jest to najgorsza farba jaka znam...
Stary 2013-09-04, 20:47   #116
novelove
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się w 100% ... Raz użyłam i taki pogrom zrobiła, że masakra, wysuszyła niesamowicie.
Stary 2013-09-04, 20:49   #117
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czekoladowoo Pokaż wiadomość
Syossa tez sie kurcze boje bo tak jak Agatka pisała, nie jest zbyt łagodny w wiekszosci przypadkow A ja mam teraz kaprysne włosięta... Może garnierem 111, jak robiłam to ładnie wyszło, podobało mi sie
Garnier 111 jest swietny, ja bardzo go lubiłam. Palette tez polecam. Ze sklepowych tyle.

---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ----------

Cytat:
Zgadzam się w 100% ... Raz użyłam i taki pogrom zrobiła, że masakra, wysuszyła niesamowicie.
Ja raz robiłam najjaśniejszym syossem i nic nie pojasnil wlosow, były zolte...a jakie zniszczone.
Stary 2013-09-04, 20:49   #118
blond bunny
Zakorzenienie

Cytat:
BUNNY
to biorę 318 i Mamie tez zrobie
Dzieki

A w ogole na następne farbowanie to już musimy się spotkać zebym miała ladnie zrobione przed rokiem akademickim :P
jestem do dyspozycji
Cytat:
Zgadzam się w 100% ... Raz użyłam i taki pogrom zrobiła, że masakra.
mojej mamie sluzy ale to czern to wiecie...

sis uzywala zlotego blondu i wlosy jej przesuszalo

uciekam spac, dobranocki
Stary 2013-09-04, 20:55   #119
Agatau88
Zakorzenienie

BUNNY to będzie i kawa i farbowanie
Może czarny wychodzi lepiej, inaczej...a jasne to masakra.
Stary 2013-09-04, 21:03   #120
asiabb1983
Zakorzenienie

hej!

Cytat:
Napisane przez ankaa86 Pokaż wiadomość

asiabb1983 mój też 5-latek. W tamtym roku nie przyjęli go do żadnego przedszkola, bo ja nie pracuję. W międzyczasie zmienili przepisy, i teraz od razu do zerówki. Zapisałam go do szkolnej, niech się od razu przyzwyczaja do dużej szkoły A poza tym, do 1 klasy przejść mają z tą samą panią i całą grupą. Więc to chyba dobrze.
To też miałaś nieciekawie. Najgorzej chyba właśnie, jak dziecko nie chce wyjść z domu.[COLOR="Silver"]
nie wiem czy dobrze doczytałaś bo mój ma teraz 6,5 roku
Cytat:
Hej Aniu mnie sie wydaje, ze brzuch mam ogromny, ale mowia, ze mala kuleczka takie foto wczoraj zrobilam jak mierzylam ciazowe bluzki w h&m

bosko wyglądasz , a brzuch masz na syna
Cytat:
Napisane przez shizaxa Pokaż wiadomość
to nawet nie chodzi o grube kości. Tylko o umięśnienie/ubicie ciała. Kiedyś wyliczałam sobie idealną wage dla mnie ale nie na podstawie bmi czy innego kalkulatora tylko taka ankieta, wypełniasz czy np wskazującym i dużym palcem prawej ręki obejmiesz lewy nadgarstek itd i na tej podstawie wyliczali Ci Twoją odpowiednią wagę, jak znajdę link to Wam podrzucę i wyszło mi coś ok 60kg...
o ciekawe
Cytat:
Palette Shimmering Blond 230 platynowy blond
woda 9%
Na same odrosty, bez malaksowania i przeciągania na calosc (zdecydowałam ze zrobie to przed rokiem akademicki, żeby odświezyc kolor)
Trzymane 50 min
Zdjęcia bez lampy i z lampą
pięknie
Cytat:

Kość to zdjęcie RTG, a tak to można zlapac nadgarstek tu gdzie masz zegarek swoją reka. Jeśli złączysz palce ze sobą masz male kosci, drobne.
Jeśli złączysz palce ale na styk to srednie.
Nie łączysz-grube.
ja z ledwością łącze palce
Cytat:
Dla dziewczyn na diecie i walczacych z kg
http://bebzol.com/pl/Dziewczyno-zjedz-cos.124801.html

Cytat:

Poległam, zamówiłam...http://pantuniestal.com/sklep/dziadostwo-2013/ Mam obsesję na punkcie koszulek z napisami jakimiś dziwnymi I strasznie cierpię, że dla facetów jest ich pełno, a dla babek same miłosne jakieś love, friend itd. huhuhu!
osz kurna, ale dziadostwo
Cytat:
Napisane przez beatusia10 Pokaż wiadomość
a co do ciąży, to przechodzę mały dramat.. odstawiłam tabsy 3mce temu i już prawie 2 mce nie mam okresu.. zrobiłam test tydzień temu, wyszedł ujemny.. dwa dni temu poszłam do lekarza, zrobił usg i mówi, że jak bym nie powiedziała, że robiłam test, to by powiedział, że jestem w ciąży, bo takie grube mam endometrium.. (wtf?! test, który robiłam wieczorem, jest bardziej wiarygodny niż usg?! a badania krwi to już się nie robi?!) do tego stwierdził, że mam krwawiącą ektopię i wpakował mi takie ogromne nożyczki z gazikiem, żeby mi pokazać, co mam w środku.. ja myślałam, że umrę z bólu, aż poczułam takie puknięcie w środku.. wyjął gazik i był czyściutki, więc zaczął coś tam mamrotać pod nosem, że nie będzie się dalej bawił.. no tak mi się nogi trzęsły po tym, że ledwo wyszłam z gabinetu nie mogłam spać w nocy, tak mnie bolało, miałam gorączkę i w ogóle, a jak sobie o tym przypomniałam to od razu mi się zaciskały mięśnie i już całkiem masakra.. dziś jeszcze trochę boli, ale już mniej.. no i przepisał mi luteinę, i kazał brać przez tydzień.. no dramat po prostu. nigdy więcej do tego lekarza. nigdy.
jeju straszne to co piszesz chyba bym zabiła takiego dziada

hi kupiłam dziś kolejne buty w lelcu za 39,99 te na obcasie http://okazjum.pl/gazetka/gazetka-pr...09-2013,1342/2

było - 1 czerwiec 2013 -36 cm
jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm
po podcięciu 5 marzec - 47 cm

CEL 60 cm

aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała
asiabb1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości