|
|
#91 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Seks bez zobowiązań, czy warto?
no to sprawe masz jasna,facet ma ciebie centralnie w d...
nie rob sobie krzywdy nic by z tego nie wyszlo,nic dla niego nie znaczysz nawet nie bylas jego kolezanka skoro tak cie potraktowal. |
|
|
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bylas dla niego po prostu potencjalna dziura do zaruchania i tyle, dobrze ze wyszlo to teraz niz gdybys sie z nim przespala i narobila sobie nadziei. Bolaloby o wiele bardziej. I wcale bym sie nie zdziwila gdyby koles po fakcie rozpowiedzial wszem i wobec jaka to chetna bylas mu dawac i byc moze doszloby to do twoich znajomych i rodzicow. A tak to oszczedzilas sobie klopotow.
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
tym smsem tylko utwierdziłby mnie w przekonaniu, że chciał jedynie zaliczyć.
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
no to wszystko jasne,tylko nie ulegnij uczuciom;p
|
|
|
#95 |
|
Konto usunięte
|
seks bez zobowiązań jest fajny, ale w jego wieku, nie w twoim.
dobrze, że zakończyłaś tę relację |
|
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
Wiem, i chociaż czasem mam momenty w których nie chce mi się żyć ( to metafora, aż tak źle nie jest :p ) to wiem że dobrze postąpiłam i jestem dumna z tego małego sukcesu
![]() Szkoda tylko, że nie mam z kim pogadać, zwierzyłam się "przyjaciółce" to się odwróciła, szkoda, ze życie tak brutalnie weryfikuje kto jest prawdziwym przyjacielem a kto nie
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
brawo, że się trzymasz!! świetnie Cię rozumiem, że "kręcą Cię" starsi faceci- też taka byłam (jestem) i tez miałam (mam) skłonność do różnych głupot, mimo, że jestem dwa razy starsza od Ciebie na szczęście dziś już potrafię się chwilę zastanowić, nim popełnię jakiś błąd... poradzę Ci ze swojego doświadczenia na przyszłość- nim zwiążesz się ze starszym facetem, który Ci imponuje swoją dojrzałością spróbuj zobaczyć to, że nie musisz się dowartościowywać swoim partnerem bo sama w sobie jesteś wartościowa!! pewnie zajmie Ci parę lat zrozumienie tego, ale życzę Ci, żeby to nastąpiło jak najszybciej
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:59.

Bylas dla niego po prostu potencjalna dziura do zaruchania i tyle, dobrze ze wyszlo to teraz niz gdybys sie z nim przespala i narobila sobie nadziei. Bolaloby o wiele bardziej. I wcale bym sie nie zdziwila gdyby koles po fakcie rozpowiedzial wszem i wobec jaka to chetna bylas mu dawac i byc moze doszloby to do twoich znajomych i rodzicow. A tak to oszczedzilas sobie klopotow.