![]() |
#91 |
Kocia mama
|
Dot.: Schaffashoes.pl- pseudosklep?
Ja ten sklep polecam.
Kupowałam nie raz ani dwa, i buty tańsze i droższe, i za pobraniem i przelewem-ZAWSZE było wszystko ok. Jak mam jakieś pytanie, albo coś mi nie działa (np nie wchodzi kod) zawsze dostanę szybko odpowiedź.
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeżeli nie to masz tylko dobre doświadczenia
![]() |
![]() |
#93 |
Kocia mama
|
Reklamowałam- nie było problemu.
Wydaje mi się, że problemy są w czasie kiedy oni mają po prostu za dużo zamówień i nie wyrabiają, tak samo zwrotów. Ja dostałam pieniążki w ciągu 2 tygodni i nie musiałam wykrzykiwać na facebooku. Tak samo z anulowaniem, po prostu nie nadążają w czasie wyprzedaży. Nie marudziłabym tak bardzo bo prawda jest taka, że oni mają najbardziej okazyjne ceny.
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym szczerze mówiąc-guzik mnie obchodzi, że nie wyrabiają, niech zatrudnią więcej osób, mają max 14 dni na zwrot pieniędzy (i to kalendarzowych, a nie jak twierdzą roboczych) i to jest wystarczający czas aby wszystko ogarnąć. Poza tym uważam że jeżeli anulują mi zamówienie bo np nie ma towaru to powinni natychmiast zwrócić pieniądze, bo to nie zwrot z mojej winy,a ich błąd.
![]() |
![]() |
#96 | |
Kocia mama
|
Cytat:
Zgadzam się, ale też trzeba być ludzmi, zauważ, że masę ludzi kupuję coś, potem stwierdzi w domu, że jednak im się nie podoba i zwracają- rozumiem, mają takie prawo, ale to pewnie też zapycha im prace, a przy zwrotach nie jest napisane czy to z takiego powodu czy innego. Wydaję mi się, że to tak do końca nie jest wina sklepu, ale właśnie ludzi i zwrotów nieprzemyślanych zakupów.
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
ja zawsze kupuje na schaffie za pobraniem i nigdy nic złego mnie nie spotkało
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
ja nie polecam
![]() kupiłam bez rejestracji - wpłaciłam środki następnego dnia potem przypominałam się ciągle gdzie moje zamówienie, okazało się że pomyłka nastąpiła na stronie i towar jest niedostępny - proszą o podanie numeru konta do zwrotu i ... cisza .... cały czas upominam się o zwrot środków - póki co bez skutku ... edit: ostatnia wiadomość z 14.06 - jestem ciekawa jak to długo znów potrwa Szanowna Pani, Bardzo przepraszamy za tak długie opóźnienie w płatności. Dział finansowy na bieżąco realizuje wszystkie zwroty i takie niedopatrzenie jest niedopuszczalne. Naturalnie przelew zostanie zrealizowany niezwłocznie na wskazane przez Pani konto. Z góry dziękujemy za wyrozumiałość Z poważaniem Zespół Schaffashoes
![]() Edytowane przez mal00nie Czas edycji: 2013-06-19 o 05:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
uff - mam (pw)
nigdy więcej ![]()
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
A nie można gdzieś tego zgłosić?!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
U mnie wszystko super. Zamawiałam kalosze jako nowa klientka bez rejestracji, wpłaciłam od razu pieniądze. Buty przyszły po 3 dniach i na bieżąco byłam informowana o statusie zamówienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
ja zamówiłam w piątek 2 pary butów jak dojdą to dam znać
![]() ceny mają super.A i przesyłka i zwrot gratis ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Orientujecie się, czy na schaffie sprzedają oryginalne buty?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
po prostu świetnie trafiłam! znalazłam ślicze czółenka vagabond na stronie sklepu, po kilku dniach namysłu postanowiłąm je dzisiaj zamówić i opłacić przelewem. minęły dosłownie 3 godnidziny, a ja się dopiero dowiaduję o problemach z Schaffą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Szlak mnie trafia ![]() Jak sie zdecyduje to nie odbiorę zamówienia...
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
Ja zamawiałam 07.08 i też na razie zero informacji, ale po lekturze facebooka schaffy nie nastawiam się zbytnio na szybką realizację
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
ja zam ost 2 pary jedna przyszła po 3 dniach druga po pięciu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Odp: Schaffashoes.pl- pseudosklep?
Mialam tak samo. A czytając opinie mialam i dużo szczęścia bo buty przyszły po 4 dniach ( 2 dni weekendu w tym)
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
nie słyszałam o takim sklepie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Przyczajenie
|
jednak miałam zadziwiająco dużo szczęścia, czekałam na buty tylko 3 dni, dzisiaj przyjechała do mnie wymarzona para Vagabonów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Przyczajenie
|
Schaffashoes.pl- pseudosklep?
Ja na szczescie (odpukac) nie mialam z nimi problemu. Raz zamawialam z wyprzedazy drugi raz nie. Dwa razy za pobraniem (wczesniej duzo sie o nich naczytalam). Za pierwszym i drugim razem buty przyszly po 3 dniach. 😄
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Ja z ich usług korzystałam jakieś trzy lata temu i wtedy byłam bardzo zadowolona - dzięki ich akcji na fb i zniżce udało mi się kupić Huntery za pół ceny. Wysyłka bardzo szybka, wszystko się zgadzało i nie było żadnych z nimi problemów.
![]() |
#117 |
Przyczajenie
|
Sklep Schaffashoes
Dobry wieczór!
Zaczęłam ten wątek, aby przestrzec wszystkie z Was przed dokonywaniem zakupów w tym sklepie internetowym. Mój problem rozpoczął się wraz z chwilą odesłania kilku towarów w ich regulaminowym czasie. Aktualnie już ponad miesiąc "użeram" się, aby odzyskać kwotę za odesłane towary - blisko 400pln. Na moje maile nie ma odpowiedzi, korespondencja listowa jest awizowana, na połączenie z infolinią oczekiwałam ostatnio blisko 50minut ... Horror. ![]() A wesołe towarzystwo wzajemnej adoracji wraz z "uroczym" właścicielem pseudofirmy (wszelkie dane na ich stronie internetowej: http://schaffashoes.pl/static/9/kontakt.html) ma mnie w głębokim. Zresztą nie tylko mnie: https://www.facebook.com/schaffashoes?fref=ts Zakończy się to pewnie zgłoszeniem do UOKiK oraz sprawą w sądzie. Podsumowując -polecam zakupy w Zalando, Spartoo, Answear, a Schaffashoes radzę omijać szerokim łukiem, aby zaoszczędzić czas, nerwy i pieniądze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Sklep Schaffashoes
Cytat:
![]() |
![]() |
#119 |
Przyczajenie
|
Nie sądzę, abym miała pecha. To co się dzieje na ich stronie FB woła o pomstę do nieba. Jest wiele osób w podobnej co ja sytuacji, wiele wiele sygnałów, że nie wywiązują się z zawartych umów czy regulaminowo przez samych siebie narzuconych terminów. Proszę zajrzeć. Robiłam w wielu sklepach internetowych zakupy, z Zalando pieniądze miałam po 3 dniach od odesłania towaru na koncie, Answear tak samo.
Schaffashoes to porażka na całej linii, sklep prowadzony skandalicznie, z pełną pogardą dla klienta i porażającym wręcz nieudacznictwem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Niestety jestem w podobnej sytuacji, termin zwrotu z ich strony minął w zeszłym tyg, dostałam powiadomienie o wycofaniu środków z tej całej skarbonki, a pieniędzy u mnie brak. Dopiero zaczynam swoją "batalię", mam nadzieję, że szybko się jednak ogarną...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:31.