Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Aby było sprawiedliwie, sonda jest
Wrześniowo - październikowe mamusie 2013 0 0%
Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę 0 0%
Ręcznik na sucie, z igłą w tyłku, tak wyglądam w ciąży schyłku 15 39,47%
Poczekalni nadchodzi kres, wszystkie mamy cieszą się 2 5,26%
Większość dzieci jest już z nami, na ostatnie wciąż czekamy 12 31,58%
Rymowanie się skończyło, bo nam brzuchatek dużo na wątku ubyło 0 0%
Czary mary, czary mary, wychodź z brzucha szkrabie mały 9 23,68%
Głosujący: 38. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-01, 11:58   #91
Larysa88
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Papuga, u Was jest tak że bączki są, ale kupki nie ma tak? i się pręży? bo właśnie myślałam, że herbatka koperkowa aby pomóc tej kupce a doczytałam coś że Matal napisała że jak bączki są to już herbatka nie zadziała? czyli mimo że duuużo bąków to na to kropelki? espumisan tak? przepraszam że tak wypytuje ale tu operujecie tyloma nazwami kropelek i nie wiem które na co
Matal?
Stary 2013-10-01, 12:00   #92
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez badzia987 Pokaż wiadomość
Jakiej dyżurnej?
do naszej Matki Założycieki Matall
dyżuruje w październiku

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
gratki za tc

Oj Synek leniuszek to trzeba go popędzić
taaa tylko że jak to Kaśka mówi
Mąż się lęka

07-04-2015 Kamiś

Aaamelkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 12:03   #93
niebede
Raczkowanie

Cytat:
Do mnie też dzisiaj koleżanka zadzwoniła dzisiaj- ona średnio co 3 dni dzwoni i pierwsze co- czy urodziłam. Dzisiaj była odpowiedź "Tak, urodziłam....trojaczki... "

Wkurza mnie to- na pewno jak urodzę to będę miała wyciszony telefon i ciężko będzie się do mnie dodzwonić
Do mnie mama wychodząc wczoraj powiedziała: Zacznij się przygotowywać! Spakuj się!
Więc ze stoickim spokojem mówię: Mamo, już się spakowałam (dwa tygodnie temu)

Natomiast ostatnio wyszłam spod prysznica i widzę nieodebrane połączenie od koleżanki, więc oddzwaniam. Okazało się, że jej telefon sam do mnie zadzwonił w jej torebce, a ona prawie dostała zawału jak zobaczyła, że ja dzwonię - myślała, że to JUŻ

niebede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 12:03   #94
badzia987
Wtajemniczenie

Aaaa... masz racje !!!

Gratulacje wagi Synka !!!

misia- moja jak ma czkawkę to głęboko na dole ją czuję chociaż całe ciałko chyba musi chodzić - to wtedy na prawej stronie brzucha.

Małgosia 06.10.2013 r.
badzia987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 12:04   #95
Madziuchna27
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Larysa88 Pokaż wiadomość
Papuga, u Was jest tak że bączki są, ale kupki nie ma tak? i się pręży? bo właśnie myślałam, że herbatka koperkowa aby pomóc tej kupce a doczytałam coś że Matal napisała że jak bączki są to już herbatka nie zadziała? czyli mimo że duuużo bąków to na to kropelki? espumisan tak? przepraszam że tak wypytuje ale tu operujecie tyloma nazwami kropelek i nie wiem które na co
Matal?
Matall poleca i rekomenduje Bobotic

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 12:13   #96
papuga_69
Zakorzenienie

powie mi ktos czy mam podawac espumisan przed kazdym karmieniem nawet jak je w krotkich odstepach czasowych?

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaamelkaa Pokaż wiadomość
hejo

witam się po wizycie
Młody waży ok 3,5 kg ,
dziś zaczynamy 40 tydzień
tętno ładne, na usg widziałam buzinke Synka wg mnie bedzie podobny do Męża, fajne pućki ma
jedyne co to prawa nerka trochę zmartwiła lekarza, kazał skontrolować na usg kilka tyg po porodzie ,oby wszystko było ok
szyjka ok 2,5 cm ,ale zamknięta
Lekarz zaleciła prolaktynę

dlaczego go zmartwila nerka? :|

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Cytat:
Matal?
nie ma baczków ani nie ma kupki. Seria bączków się zaczyna gdy już wychodzi kupa. I tak pręży się. Podałam mu espumisan przed poprzednim karmieniem, nie wiem czy działa, bo mały śpi. Ale słyszę że mu jeździ po jelitach :p tak jakby właśnie gazy..
Malat polecała bobotic ale w domu mam tylko espumisan

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 12:13   #97
Asiek84
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Madziuchna27 Pokaż wiadomość
Wieści po usg bioderek: wszystko w porządeczku i do kontroli za dwa miesiące A tak wczoraj nas nastraszyli....
super ze Julkowe bioderka są zdrowe
Asiek84 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-01, 12:14   #98
teacherka
Zakorzenienie

Amelka, no to witaj w nerkowym klubie Mam nadzieję, że i u Was i u nas bedzie dobrze

Muszę się wziąć za plan porodu... Ten ze strony rodzić po ludzku jest ponoć zbyt szczegółowy... Miałam dostać od położnej z sr na maila i du.pa nie dostalam
teacherka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 12:14   #99
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Wieści po usg bioderek: wszystko w porządeczku i do kontroli za dwa miesiące A tak wczoraj nas nastraszyli....
grunt ze wszystko dobrze

Stary 2013-10-01, 12:17   #100
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość

,, Poszerzenie UKM nerki prawej , II stopień miedniczka 11,5 mm z poszerzeniem kielichów - proponuję ocenę USG po porodzie "

w skrócie prawa nerka jest większa i ma jakieś zwyrodnienia , do kontroli po porodzie w szpitalu i kilka tyg po usg

07-04-2015 Kamiś

Edytowane przez Aaamelkaa
Czas edycji: 2013-10-01 o 12:18
Stary 2013-10-01, 12:19   #101
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez teacherka Pokaż wiadomość
Amelka, no to witaj w nerkowym klubie Mam nadzieję, że i u Was i u nas bedzie dobrze

Muszę się wziąć za plan porodu... Ten ze strony rodzić po ludzku jest ponoć zbyt szczegółowy... Miałam dostać od położnej z sr na maila i du.pa nie dostalam
Ja pisząc swój plan porodu wzorowałam się właśnie na tym ze strony rodzić po ludzku. Też miałam wrażenie że jest zbyt obszerny i że za bardzo nawydziwiałam ale położne zapewniły mnie że jest ok

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-01, 12:20   #102
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Matall poleca i rekomenduje Bobotic
i chyba właśnie powiem tż żeby zaraz zakupił

Cytat:
powie mi ktos czy mam podawac espumisan przed kazdym karmieniem nawet jak je w krotkich odstepach czasowych?

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

nie ma baczków ani nie ma kupki. Seria bączków się zaczyna gdy już wychodzi kupa. I tak pręży się. Podałam mu espumisan przed poprzednim karmieniem, nie wiem czy działa, bo mały śpi. Ale słyszę że mu jeździ po jelitach :p tak jakby właśnie gazy..
Malat polecała bobotic ale w domu mam tylko espumisan
kurcze no to u Was jest powód do podawania kropelek, sama nie wiem czy ja mam podawać już głupieje. bo bąki są i to sporo ale kupki nie ma i chyba ma problem z jej zrobieniem bo wieczorami szczególnie jakoś od 21;00 do północy robi koncerty, daje się utulić ale chwilowo i zaraz płacz, denerwuje się i wierzga nogami i jest czerwona :/
Stary 2013-10-01, 12:20   #103
Aaamelkaa
Zakorzenienie

dziś poszłam do przychodni dzieci zdrowych, spisałam sobie grafik lekarzy ,nazwiska i telefony , wzięłam deklaracje do wyboru i poszukam zaraz po necie który z lekarzy ma dobre opinie, zaraz po urodzeniu wyślę Męża z deklaracją

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-10-01, 12:22   #104
teacherka
Zakorzenienie

Amelka, u mnie lekarz widział to samo!

A drugi stwierdził, że to może torbiel na jajniku.........
Stary 2013-10-01, 12:22   #105
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
KAROLSON my na 1 jeszcze troche bedziemy

CZASZKA jest takie prawdopodobienstwo, ale wg mnie to nie jest ostatni watek na poczekalni.
wiadomo im wiecej watkow tym lepiej- niech sie cos dzieje
Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
Mały znów mnie martwi od rana odezwał się tylko raz, niedobry ten mój synek
moja tez cos dzisiaj cichutko siedzi

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość

u mnie to samo jeśli cię to pocieszy termin mam na jutro moja mama już dzisiaj ze 2 razy się pytała czy rodzę, teściowa to samo, siostra, mąż... jeszcze aby robotnicy na budowie się mnie dziś nie pytali czy rodzę a tak to już wszyscy

nie wkurza Was to?? ja mam termin mniejwiecej za 2 tyg a juz od 2ch ciagle ktos dzwoni i pyta czy urodzilam, a moj tata jak nie odbiore telefonu bo np spie to juz potrafi obdzwonic wszystkich do okoła co sie ze mną dzieje
Cytat:
super ze wszystko jest dobrze

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

Edytowane przez czaszka_
Czas edycji: 2013-10-01 o 12:27
czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-01, 12:28   #106
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
,, Poszerzenie UKM nerki prawej , II stopień miedniczka 11,5 mm z poszerzeniem kielichów - proponuję ocenę USG po porodzie "

w skrócie prawa nerka jest większa i ma jakieś zwyrodnienia , do kontroli po porodzie w szpitalu i kilka tyg po usg
Trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

Cytat:
i chyba właśnie powiem tż żeby zaraz zakupił

kurcze no to u Was jest powód do podawania kropelek, sama nie wiem czy ja mam podawać już głupieje. bo bąki są i to sporo ale kupki nie ma i chyba ma problem z jej zrobieniem bo wieczorami szczególnie jakoś od 21;00 do północy robi koncerty, daje się utulić ale chwilowo i zaraz płacz, denerwuje się i wierzga nogami i jest czerwona :/
Ja bym podała, nie zaszkodzi spróbować. Może kupka nie może przejść bo gazy blokują Albo spróbuj herbatkę, tylko koperkowa może zadziałać odwrotnie, lepiej chyba rumianek

Stary 2013-10-01, 12:32   #107
tassia
Zakorzenienie

oj znow nie zalapalam sie na pierwsza strone
przyjechala do mnie mama
poszlysmy z mlodym na spacer na godzine
wlasnie wrocilysmy i bede wizazowac

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 12:33   #108
Aaamelkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Amelka, u mnie lekarz widział to samo!

A drugi stwierdził, że to może torbiel na jajniku.........
lekarz mówił że to czasem się zdarza,żeby nie panikować, że zwraca na to uwagę i robić badania kontrolne, na necie mamy potwierdzają że niegroźne, żeby sprawdzać ,często zanika ta zmiana
oby oby
ale cieszę się że poszłam na to usg, wzięłam usg na życzenie, mam za free
na chybił trafił wybrałam lekarza , ciągle było wszystko ok,więc właściwie te usg robiłam po to żeby sprawdzić łożysko i wagę Synka, a tu trafiłam na dokładnego lekarza, wszystko ładnie posprawdzał i wyszła ta nerka, także dobrze że wiemy

07-04-2015 Kamiś

Stary 2013-10-01, 12:34   #109
teacherka
Zakorzenienie

Dzięki Papużko.
U nas położna stweirdziła, że nikt nie ma czasu czytać takich dlugich planów jak wychodzą z tego Rodzić po ludzku............ Coś sklece sama.

A miałyście wenflon? Ta nasza namawiała, żeby się zgodzić od razu, żeby potem w nerwach nie musieli zakładać. A mnie to przeraża
Stary 2013-10-01, 12:35   #110
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Asiek84 Pokaż wiadomość
będziesz miała takiego małego ludzika Michelin
To nie jest smieszne

Cytat:

Edytowane przez gorgulek
Czas edycji: 2013-10-01 o 12:36
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 12:35   #111
Larysa88
Zakorzenienie

wiecie co dziewczyny płakać mi się chce i muszę się Wam wyżalić, bo nie mam komu.
od miesiąca, no od urodzenia Oli, ja sama się nią zajmuję, jedyną ulgę mam kiedy to pojadę do rodziców i moja mama ją przejmuje ( a Ola wtedy jest prze grzeczna, chyba lubi być z babcią ) a jak jestem tu u tż to jestem wiecznie sama, i sama ogarniam ją i siebie i dom, i dlatego czasem śniadanie jest o 13;00 albo i później albo w ogóle, czasem nie mogę umyć włosów bo nie mam kiedy i jak zostawić małą jak cały czas chce aby zwracać na nią uwagę.
a co tż robi? śpi.
śpi całą noc, śpi po kursie porannym, czyli jakieś ok 13 godzin..... 13 godzin.... kiedy ja tyle spałam..............
obudziłam go teraz i powiedziałam, że już ta godzina że zaraz musi jechać na kurs. i powiedziałam, że trochę to niesprawiedliwe że on śpi a ja sama ogarniam wszystko i nie mam nawet JEDNEJ godziny w ciągu dnia tylko dla siebie..... oczywiście nie skomentował bo po co. powiedziałam, żeby kupił kropelki w aptece, i poszedł.
nie zmienił ani razu pampersa, nie przychodzi do małej nie gada z nią, ona nie będzie go przecież poznawała niedługo jak już zacznie widzieć.
jedynie co to pomaga przy kąpieli....
ostatnio wróciłam dość późno do domu z wizyty z położną, bo jakoś po 21;00 i jego nie było w domu ku mojemu zdziwieniu, no ale nic, dzwoniłam sto razy do północy ale oczywiście nic (tutaj tłumaczeniem jest jego telefon, zepsuł się i nie działa wyświetlacz i ma włączony profil cichy z samą wibrą..) i sama kąpałam małą (i była to najlepsza nasza dotychczasowa kąpiel, bo nie płakała po wyjęciu jej z wody ) a on? wrócił o północy i ma wszystko gdzieś, on pojechał się przejechać, super, ja też bym chciała sobie wyjść i mieć wy☠☠☠**** i nie stresować się czy dziecko nie płacze, ale oczywiście nie mogę. aha i był głodny, ja oczywiście też bo nie miałam kiedy i jak sobie sama zrobić, to zrobił sobie - mi nie. już łaski nie chciałam i jak wkońcu młoda zasnęła to sama sobie zrobiłam. Aha ale najlepszy był jego tekst znad talerza jedzenia z takim zdziwieniem - a to nie jadłaś u rodziców? ://///////// tak, jadłam, ale o 18;00 i powiedziałam, że jakbyś nie zauważył jest już po północy.
Stary 2013-10-01, 12:36   #112
teacherka
Zakorzenienie

Amelko, ja po czytaniu neta też się uspokoiłam, bo lekarz, który był za mojego gdy ten był na urlopie narobił paniki i straszył szybszą cesarką, zeby móc to szybciej lleczyć w razie gdyby sie pogarszało....

Jeszcze chwilka i będziemy wszystko wiedziały, mam wrażenie, że jednak jak dziecko już na świecie, to łatwiejj przebadać i kontrolować sytuację...
Stary 2013-10-01, 12:37   #113
vea7
Zakorzenienie

Cytat:
witam się po wizycie
Młody waży ok 3,5 kg ,
dziś zaczynamy 40 tydzień
tętno ładne, na usg widziałam buzinke Synka wg mnie bedzie podobny do Męża, fajne pućki ma
jedyne co to prawa nerka trochę zmartwiła lekarza, kazał skontrolować na usg kilka tyg po porodzie ,oby wszystko było ok
szyjka ok 2,5 cm ,ale zamknięta
Lekarz zaleciła prolaktynę

No jak lekarz zalecił...

Cytat:
Do mnie też dzisiaj koleżanka zadzwoniła dzisiaj- ona średnio co 3 dni dzwoni i pierwsze co- czy urodziłam. Dzisiaj była odpowiedź "Tak, urodziłam....trojaczki... "

Wkurza mnie to- na pewno jak urodzę to będę miała wyciszony telefon i ciężko będzie się do mnie dodzwonić
U nas standardowa odpowiedź, że przełożyliśmy poród na zimę

Cytat:
Super wiadomości

Cytat:
Napisane przez czaszka_ Pokaż wiadomość
nie wkurza Was to?? ja mam termin mniejwiecej za 2 tyg a juz od 2ch ciagle ktos dzwoni i pyta czy urodzilam, a moj tata jak nie odbiore telefonu bo np spie to juz potrafi obdzwonic wszystkich do okoła co sie ze mną dzieje
Wkurza
Jak upierdliwcy dzwonią, to nie odbieram, jak ktoś baaardzo zawzięty, to Bartek spławia Zła kobieta jestem

Dobra, ciacho w piekarniku, już w całym mieszkaniu pachnie
Lecę ogarnąć się przed wizytą.

WYMIENIĘ

2012... liczenie poszło w koperczaki

vea7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 12:39   #114
teacherka
Zakorzenienie

Larysa.... Brak mi słów... Zamurowało mnie po prostu... Rozmowa. Jakoś musisz go zmusić do rozmowy i musi do niego dotrzeć... Co z niego za ojciec, jaki z niego partner?!?!?!
Stary 2013-10-01, 12:39   #115
gorgulek
Zakorzenienie

Amelka i teacherka trzymam oby te poszerzenia sie wchlonely
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 12:40   #116
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
A miałyście wenflon? Ta nasza namawiała, żeby się zgodzić od razu, żeby potem w nerwach nie musieli zakładać. A mnie to przeraża
tak miałam, wbity przy przyjęciu no i u mnie się przydał, bo podczas partych skurcze zaczęły słabnąc i być coraz rzadsze i zaczęli szybko reagować i wpięli mi kroplówkę

Cytat:
Ja bym podała, nie zaszkodzi spróbować. Może kupka nie może przejść bo gazy blokują Albo spróbuj herbatkę, tylko koperkowa może zadziałać odwrotnie, lepiej chyba rumianek
no tż ma niby kupić kropelki.
z rumiankiem też zapamiętam dziękuję

położna mi radziła koperkową ale nie mówiła że może być skutek odwrotny ehhhh
Stary 2013-10-01, 12:41   #117
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Larysa masakra... Nie daj sie tak bo z czasem drzemek mniej, dziecko chce uwagi,zabawy i sie wykonczysz kobieto...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 12:42   #118
czaszka_
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co dziewczyny płakać mi się chce i muszę się Wam wyżalić, bo nie mam komu.
od miesiąca, no od urodzenia Oli, ja sama się nią zajmuję, jedyną ulgę mam kiedy to pojadę do rodziców i moja mama ją przejmuje ( a Ola wtedy jest prze grzeczna, chyba lubi być z babcią ) a jak jestem tu u tż to jestem wiecznie sama, i sama ogarniam ją i siebie i dom, i dlatego czasem śniadanie jest o 13;00 albo i później albo w ogóle, czasem nie mogę umyć włosów bo nie mam kiedy i jak zostawić małą jak cały czas chce aby zwracać na nią uwagę.
a co tż robi? śpi.
śpi całą noc, śpi po kursie porannym, czyli jakieś ok 13 godzin..... 13 godzin.... kiedy ja tyle spałam..............
obudziłam go teraz i powiedziałam, że już ta godzina że zaraz musi jechać na kurs. i powiedziałam, że trochę to niesprawiedliwe że on śpi a ja sama ogarniam wszystko i nie mam nawet JEDNEJ godziny w ciągu dnia tylko dla siebie..... oczywiście nie skomentował bo po co. powiedziałam, żeby kupił kropelki w aptece, i poszedł.
nie zmienił ani razu pampersa, nie przychodzi do małej nie gada z nią, ona nie będzie go przecież poznawała niedługo jak już zacznie widzieć.
jedynie co to pomaga przy kąpieli....
ostatnio wróciłam dość późno do domu z wizyty z położną, bo jakoś po 21;00 i jego nie było w domu ku mojemu zdziwieniu, no ale nic, dzwoniłam sto razy do północy ale oczywiście nic (tutaj tłumaczeniem jest jego telefon, zepsuł się i nie działa wyświetlacz i ma włączony profil cichy z samą wibrą..) i sama kąpałam małą (i była to najlepsza nasza dotychczasowa kąpiel, bo nie płakała po wyjęciu jej z wody ) a on? wrócił o północy i ma wszystko gdzieś, on pojechał się przejechać, super, ja też bym chciała sobie wyjść i mieć wy☠☠☠**** i nie stresować się czy dziecko nie płacze, ale oczywiście nie mogę. aha i był głodny, ja oczywiście też bo nie miałam kiedy i jak sobie sama zrobić, to zrobił sobie - mi nie. już łaski nie chciałam i jak wkońcu młoda zasnęła to sama sobie zrobiłam. Aha ale najlepszy był jego tekst znad talerza jedzenia z takim zdziwieniem - a to nie jadłaś u rodziców? ://///////// tak, jadłam, ale o 18;00 i powiedziałam, że jakbyś nie zauważył jest już po północy.
strasznie mi Cie szkoda Tobie tez sie nalezy choc chwila dla siebie albo nawet chwila zebys tez mogla sie wyspac
moze Twoj Tż nie wie co czujesz i dlatego tak sie zachowuje, spobuj z nim porozmawiac i opowiedziec co czujesz i czego od niego oczekujesz bo niestety faceci sami nigdy niczego sie nie domysla

Nasz skarb...Julka... 06.10.2013

czaszka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-01, 12:42   #119
Larysa88
Zakorzenienie

Cytat:
Larysa.... Brak mi słów... Zamurowało mnie po prostu... Rozmowa. Jakoś musisz go zmusić do rozmowy i musi do niego dotrzeć... Co z niego za ojciec, jaki z niego partner?!?!?!
no właśnie... przykro to pisać ale bardzo zły.....
dlatego tak rzadko tu jestem, a żeby coś załatwić, zamówić z allegro, czy z apteki internetowej to muszę to robić wtedy kiedy już na noc uśpię małą i tracę czas kiedy to i ja już powinnam spać ehhhh
Stary 2013-10-01, 12:42   #120
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki Papużko.
U nas położna stweirdziła, że nikt nie ma czasu czytać takich dlugich planów jak wychodzą z tego Rodzić po ludzku............ Coś sklece sama.

Co za bezczelna baba :/ że też ma czelność się jeszcze przyznawać że "nie mają czasu" na takie długie plany.. po prostu nie chce im się czytać i tyle, za dużo wymagań..

Tak miałam wenflon i uważam że faktycznie lepiej założyć go na początku akcji.

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości