![]() |
#91 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Dot.: Koty z glupoty
Moje kociaki też mają miuknięcie na każdą okazję
![]() ![]() A kotka jest strasznym żarłokiem i pieszczochem, więc wykorzystuje najczęściej 2 typy miaukięć - "jeeeeść" i "głaszcz mnie!". Te dwie rzeczy zasadniczo jej starczają do szczęścia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Moj kocurek strasnzie uwielbia moje kosmetyki i wszelkie kosmetyczne sprawunki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
![]()
..moj kocur odkryl w wakacje rzemyczki w sandalkach mamy
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#94 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Koty są urocze
![]() A kocur uwielbia wszelkie zamykane rzeczy - walizki na przykład, oraz kartony i pudła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
|
Z niezabawkowych zabawek to jedna kotka kocha wstazke ,taka jak do pakowania prezentow ,druga papierek ,a kocur wlasnie patyczki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moze kotki powinny Ci przygotowac jakas laurke z podziekowaniami ? i z przeprosinami za zejscie z tego swiata i chorobe? myzle, ze byloby to nawet lepsze niz 'mile purrr' w Malym Ksieciu powiedziane jest, ze jesli cos oswoisz to stajesz sie za to odpowiedzialny. tak samo jest ze zwierzakami ,ktore przygarniesz. uwazam za chore wypominanie zwierzakowi ile jego leczenie kosztowalo swoja droga 30.000 zl??? ladnie... dobry maly samochod bys miala za to mialam sie nie wypowiadac z tym watku, bo uzanalam go za glupia prowokacje, ale nie wytrzymalam. mam 3 psy i 4 koty wiec pewnie jestem w twojej ocenie kociara.. aczkolwiek jakby zwazyc te zwierzaki, to rachunek wypada na korzysc psow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no chyba, że ja znów czegoś nie zrozumiałam. że to była tylko ironia/ aluzja ehhh, zresztą nazwij to jak chcesz ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Rozbrajające - no cóż nie da się nie przyznać Ci racji - JEST wiele GŁĄbów ![]() ![]() A kiedy kolejna prowokacja ![]() A ten "milutki" napisik to do nas? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba już jest ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Czasem zwierzęta wydają sie być bardziej odpowiedzialne od swoich właścicieli...
A moja kota najbardzi9ej lubi bawić się orzechami włoskimi - sa wszędzie - pod każdym meblem i w każdym kącie! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
BAN stały
|
Cytat:
Robie rowniez doktorat z anglistyki na Yale. Czy to tez jest prowokacyjne? To forum jest bardzo ciekawe - daje mi duzo mozliwosci obserwacji waszego zachowania - tutaj jestescie otwarte - w normalnym zyciu chyba troszke mniej - dziekuje za bardzo ksztalcaca dyskusje. Anakonda |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a czy uważasz, że praca w agencji jest powodem do radości? i czy naprawdę trzeba się tym aż tak chwalić? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#104 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Nie karmic TROLA dziewczyny ...
![]() Trole maja to do siebie ,ze bardzo lubia prowokowac i mieszac bo zupa byla za slona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Żandarm na emeryturze
|
Najwyższy czas na ZNM (zwany też DONem).
Praca w agencji towarzyskiej jest równie prawdziwa jak doktorat na Yale, ten z kolei jest równie prawdziwy jak płaczliwy opis choroby kota, a wszystko razem równie prawdziwe jak porozdwajane i popękane włosy "blond - w ogole w swietnej kondycji". Prowokacja na koty i psa nie wypaliła i dziecko próbuje dalej w nadziei, że ktoś się da wciagnąć. ![]()
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Moze nie za darmo i po cichu ale z milosci i elegancko ,z klasa .
Nie ok kochac sie z nieznajomymi facetami po 60 i super , jazzzda ,wszystko swietnie... szczerze wspolczuje. A tak na marginesie ,szkola sie zaczela ,na informatyce nie ma co robic w podstawowce prawda droga jasiojanko ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() My nie jesteśmy białymi myszkami które wkłada się do labiryntu i patrzy co zrobią ![]() ![]() Co do otwartości na forum a w życiu - byłoby tak, jak piszesz gdybyśmy napisały tu: "och, wspaniale, agencje towarzyskie, popieramy z całego serca" a w rzeczywistości pisały do władz postulaty o ich zlikwidowanie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
BAN stały
|
Przynajmniej teraz wiadomo skad ma tyle kasy na leczenie kotow, ktorych nie znosi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Ps : to cos sie smieje ale cos mi nie wyszlo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Noor ma rację
![]() Więc ja mówię DON ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co mi przypomina, że bardzo inteligentna koleżanka ze studiów (i to już kilka lat po ich skończeniu) nadal opowiada, jak to wszyscy faceci na jej widok tracą głowę i lecą za nią jak Pepe LeSwąd - historie typu obcy gość wręczył jej róże, które niósł dla swojej dziewczyny ("poczułem, że muszę je Pani dać"). Słuchamy udając, że strasznie zainteresowało nas coś w oku/talerzu/telewizorze/telefonie, a potem jak znajdziemy się sami z lekkim zażenowaniem wprawdzie, ale jednak mamy radochę. Edytowane przez PaniKota Czas edycji: 2005-09-21 o 13:04 Powód: jak zwykle literówki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() Jasio,idz sie bawic gdzie indziej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Przyczyna tego - nie wiem na pewno - ty jestes psycholog a przynajmniej chcesz byc - ale wydaje mi sie ze przyczyna jest nieodpowiednie przygotowanie do zycia, brak samodzielnosci, strach przed rzeczywistoscia i swiatem innym niz swiat Mamusi i Tatusia. Nie zrozum mnie zle - te dziewczyny wyjda z domu Mamy i Taty - pojda wprost w objecia meza - ktory tez bedzie sie nimi opiekowal. Moze nawet pozwoli im pracowac by mialy pozory niezaleznosci. W kazdym razie - niektore z nich beda mialy na tyle szczescia ze beda mogly sobie pozwolic na kupno butelki francuskich perfum o ktorych rozmawiaja na wizazu - wiekszosc niestety bedzie mogla tylko je powachac w salonie i za darmo je sobie tam uzyc. Nie twierdze ze wszystkie panie i panienki tu obecne sa takie jak pisze. Niektore sa tutaj tylko po to by nazbierac materialu do magisterki ![]() Z pewnoscia te panienki ktore jak cmy do swiatla lgna to moich beznadziejnych postow naleza do kategorii o ktorej tutaj pisze. No coz - milo bylo - teraz pewnie ktoras zaboli prawda o sobie i mnie zaraportuje i zostane zablokowana lub cos w tym rodzaju. Milo bylo while it lasted - a juz na pewno bylo ciekawie. Powodzenia z praca magisterska i ze znalezieniem tego jednego jedynego ktory zastapi rodzicow. Kocham was wszystkie jak dzieci. Anakonda |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:43.