![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Dot.: Umysł i ciało będzie radosne kiedy 8 kg mniej będzie na wiosnę :)
Cytat:
![]() Miałam na obiad kotlety sojowe - i bardzo mi smakowały. Także polecam. ![]()
![]() |
#92 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
EDIT Dziewczyny przeżyłam wczoraj wielki szok ! :O stanęłam wieczorem na wadze z myślą, że znów jak zawsze zobaczę 58,2 58,5 59,0 a tu ?! 59,8 prawie 60kg ! matko, w ostatniej chwili wzięłam się za siebie...
Życie jest w kolorze, który ma Twoja wyobraźnia ![]() Edytowane przez babeczki Czas edycji: 2013-11-18 o 09:49 Powód: dopisanie czesci postu |
||
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |||
Raczkowanie
|
dzień dobry dziewczyneczki
![]() Już po chorobie, wracam do żywych i przede wszystkim do zdrowego odzywania i ćwiczeń, musze się zmobilizować bo inaczej polegnę i dupa będzie 10 marca kiedy to powinnam ważyć cudne 49KG ![]() ![]() Widzę, że podczas mojej nieobecności dołączyły do nas kolejne chudzinki ![]() ![]() Miłego dnia , buziaki ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:37 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:37 ---------- Cytat:
Witaj oczywiście ![]() Widzę, że wszystkie mamcie problem z TŻ - tami ![]() ![]()
![]() |
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- a tam przestań :P może jako jedyna masz normalnego, który chcę Ci pomóc w postanowieniu a nie tylko przeszkadza :P
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Babeczki dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ślub mamy w lipcu w przyszłym roku, a razem jesteśmy trzy lata ![]() ![]() ![]() Babeczki narazie skup się na diecie i ćwiczeniach, a wyznacz sobie jakąś datę ważenia, ja wyznaczyłam na niedzielę ale nie mam baterii do wagi, dziś kupiłam to zważę się jutro, już mam strach w oczach ![]() Nerieed a nie chcesz wrócić do SB skoro miałaś fajne rezultaty? dobrze, że koleżanka też się zabiera za siebie bo nie ma nic gorszego niż być na diecie i mieszkać z kimś kto sobie pozwala na wszystko ![]() hej Justyna ![]() ![]() ![]() Syklamen-jasne, że się należy, trzeba się nagradzać, byle nie za często ![]() hej Lenik, dobrze, że wyzdrowiałaś ![]() ![]() ![]() Dziewczyny ja się dziś obudziłam z kulką w gardle i poszłam do lekarza-mam grypę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Eh dzis bylo ciezko w pracy, i wsumie nic mi sie nie chce, no nic ćwiczen nie odpuszcze wiec za godzinke czy dwie jade turbo z Ewką ![]() Dzis moje sloneczko kochane stwierdzil po co mam sie odchudzac, jest prazynajmniej duzo cialka do kochania, to ja na to ze moze przytyje do 100 bedzie jeszcze wiecej do kochania, a ten z usmiechem na ustach to co?idziemy do sklepu po słodycze i chipsy? No nqormalnie kocham go za wsparcie ![]()
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() z facetami jest ciężka sprawa, mój na początku mówił to samo, że zjedz, że głodna jesteś, że malutko jesz...itd.. mówię mu nie słodź mi herbaty, a on przynosi posłodzoną i mówi "tylko troszeczkę" wrrrrr ![]() teraz się nauczył, że nie i koniec gadki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() łaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
Życie jest w kolorze, który ma Twoja wyobraźnia ![]() Edytowane przez babeczki Czas edycji: 2013-11-18 o 17:31 Powód: literowka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Babeczki to jest extra pomysł, żeby świętować co miesiąć
![]() a jak się boisz, że zjesz za dużo, to poszukaj jakiegoś fajnego dietetycznego przepisu-niektóre są tak pyszne, że Twój kusiciel nawet nie zauważy ![]() ![]() ![]() 4,5 roku-dłuugo ![]() ![]() Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2013-11-18 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() teraz właśnie zrobiłam sobie taaaaaki pyszny obiad ![]() *pierś z kurczaka posypałam przyprawa gyros pokroiłam na paseczki i usmażyłam bez tłuszczu ![]() *zrobiłam sos czosnkowy (jogurt naturalny, ząbek czosnku, zioła ) i *zrobiłam sałatkę (sałata lodowa, 2 pomidorki, pół cebulki, ogórek, rzodkiewka) i zjadłam sobie wszystko na zimno ![]() ![]()
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() obiad pierwsza klasa ![]() ![]() niestety ćwiczeniami się dziś nie pochwałe ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
planujemy ślub po skończeniu studiów
![]() ![]()
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam 26 ale o dziecku będę myśleć najwcześniej za rok... ale planowanie ślubu,wesela-super sprawa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dziewczyny mam pytanie pierdoła jestem ale nie bardzo lubię wodę (bez smakową) tzn normalnie mogę wypić kilka łyków ale nie więcej :P a wodę samokową która wiadomo ma trochę cukru i chemii piję z przyjemnością ![]() lepiej w ciągu diety pić naprawdę mało, koło 0,5l ale wody niegazowanej i nie smakowej czy lepiej wypić 1,5-2l wody ale smakowej lub jakiegoś soku kupowanego? tak źle i tak nie dobrze, no ale co poradzę:P
![]() |
#105 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
dla mnie woda też jest udęka-nie cierpię, muszę się zmuszać do każdego łyka
![]() jedno jest pewne napewno nie pij tak dużo soków kupnych-same węglowodany, ja czasem kupuję takie soki jednodniowe np. z marchewki albo buraka ale wtedy taki sok traktuje jako II śniadanie albo podwieczorek, a woda to swoją drogą.. Babeczki i może spróbuj takiego specyfiku jak Fitdrink? to się dolewa do wody, nie ma prawie wogóle kalorii i nawet wspomaga w ćwiczeniach ![]() a jak byłam kiedyś w naturhousie to Pani powiedziała mi, że mam za dużo wody w organizmie i żeby ją stracić muszę...paradoksalnie piś 2l wody dziennie ![]() no ale 2l nie ma szans,nie dam rady Dziewczynki a powiedzcie mi jeszcze jak ta dieta SB wygląda u Was w praktyce? co no jecie? jakieś ograniczenia kaloryczne? Edytowane przez Karolinek1987 Czas edycji: 2013-11-18 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
czesc lasencje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zjadłam kolację, przy łóżku stoi woda i muszę się pochwalić, że nie ruszyłam czekoladek i mleczka, ale zjadłam łyżeczkę jabłek z szarlotki ![]() ![]() więc chyba pierwszy dzień choroby pod względem diety mogę uznać za udany, w sumie znowu poniżej 1300 kcal |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() soki to sam cukier, wiem..takich domowych nie mam jak robić, wody nie lubię, woda smakowa to zło, herbaty nie mam kiedy pić..mam poważny problem ![]() ---------- Dopisano o 21:33 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
![]() ![]() jeszcze raz ![]() ![]() ![]() ![]() a ja jestem głupia:P wiecie co ja robię w trakcie diety jak mam straaaszną ochotę zjeść coś zakazanego?:P wpisuje w obrazkach w google to na co mam ochote np 'lasagne' i ogladam zdjęcia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wszyscy mówią, że to nienormalne bo tylko się nakręcam na to, na co mam ochotę;p a mi właśnie pomaga ![]()
![]() |
#112 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do SB, to nie ma ograniczeń kalorycznych, ważne, żeby układać posiłki z wyznaczonych produktów. Pierwsze dwa tygodnie głównie nabiał, kurczak, ryby i niektóre warzywa. Potem dochodzą inne warzywa, niektóre owoce... Poczytaj w internecie, jest o tym pełno. Ja jak nie mam pomysłu co zjeść, to zapycham się serkiem wiejskim (bo można jeść ten light) ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() I wiesz, ja jak się kiedyś odchudzałam, to wąchałam słodycze, więc nie jesteś sama z takimi dziwactwami xD. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
włąśnie trochę czytałam, ale ja ogólnie nien lubię diet jakichś konkretnych bo ciężko mi się do nich dostosować
![]() Babeczki ja robię to samo ![]() ![]() a jak mam w domu coś słodkiego albo coś czego nie powinnam jeść np. ukochany bigos rodziców to stoję nad tym i wącham i wącham...i wyobrażam sobie, że to jem-prawie to samo co jedzenie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() hehe no to też fajny sposób :P moja koleżanka mówiła kiedyś, że jak ma ochote na czekoladę to bierze do buzi, potem wypluwa i myje zęby ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() ja też nie umiem się stosować do diet z ułożonym jadłospisem, bo za dużo rzeczy nie lubie:p i to moje przestrzeganie sie 'planu' konczylo by sie tym, że jadlabym polowe tego co powinnam, albo jak bym zastapila cos czego nie lubie tym co lubie to calkiem zupelnie inne jadłospisy:P taki troche niejadek jestem :P
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
A co myślicie o bananach? Jecie? Bo to jedne z najbardziej kalorycznych owoców i zdania na temat ich jedzenia na diecie są podzielone.
Jako, że to jedne z moich ulubionych owoców to robię sobie z nimi owsianki na śniadanko. ![]()
![]() Edytowane przez syklamen Czas edycji: 2013-11-18 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
jak ja bym chciała być niejadkiem;p ja jak idę spać to myślę jakie pyszne śniadanko na mnie czeka
![]() jutro rano będę robiła ciasto na pierniczki, takie, które ma stać parę tygodni-zawsze za późno sobie o nim przypominam ![]() pierniczki są pyszne, a ile jest zabawy jak je pieczemy i ozdabiamy z dzieciakami ![]() ![]() dziewczynki idę spać, głowa i gardło mi dokuczają w dodatku chyba mam gorączkę ![]() ![]() dobrej nocki i zacznijcie jutro zdrowym śniadankiem ![]() ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Babeczki, właśnie nie wiem z czego to wynika z tą wodą, może ta zimna w łazience płynie jakimiś nowszymi rurami? Popróbuj u siebie, my ze dwa miesiące żyliśmy w nieświadomości
![]() Syklamen, ja bananów staram się nie jeść, chociaż też bardzo lubię. Ale od czasu do czasu pewnie Ci nie zaszkodzą, czy właśnie w jakichś niewielkich ilościach na śniadanie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a Wy wogóle nie jecie chleba na kolację? ja czasem jem pół kromki ciemnego pieczywa ale to około 20 a chodzę spać koło północy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.