![]() |
#91 |
Zadomowienie
Przekupka: 12 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Zimowe wymiankowanie w GRUDNIU
Podoba mi się u Ciebie Amor 30 ml, może coś mam za to??????
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
hej , ja już chyba u Ciebie byłam ale może mi się uda tym razem:
* HAKURO H14- pędzel do brązera, do różu, do konturowania – użyty pare razy, uprany, zdezynfekowany - nie ma na zdj. *ESTEE LAUDER – Advanced Night Repair Eye (2 sztuki) Silnie przeciwzmarszczowe serum pod oczy – 5ml x2 - NOWE *GIVENCHY VAXIN Eye Serum –odmładzające serum pod oczy 2ml (2 sztuki) NOWE
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
cos za
* REAL TECHNIQUES foundation brush - użyty kilka razy, wyprany i zdezynfekowany |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Coś za
BOURJOIS healthy mix kolor 51- zużycie ok. 10% * BEN NYE – Puder sypki – Natural Set – odsypka 30g w strunie * BEN NYE – Puder sypki – Fair – odsypka 20 g w strunie * LOREAL The concealer true match- korektor kolor 02 vanilla – zużycie ok 5%? ![]()
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Hej,
znajdziesz coś u mnie w zamian za: Tusz Max Factor 2000 calories * BIODERMA Sensibio Anti Redness Cream 40ml – zużycie ok 40% (ważny do 12.2014) * LA ROCHE POSAY Posthelios 100ml po opalaniu - NOWY (ważny do 12.2014) Hakuro H14 ? ![]()
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Witaj, coś u mnie za te wszystkie próbki?:
ESTEE LAUDER☠– Advanced Night Repair Eye (2 sztuki) Silnie przeciwzmarszczowe serum pod oczy – 5ml x2 - NOWE GIVENCHY☠VAXIN Eye Serum –odmładzające serum pod oczy 2ml (2 sztuki) NOWE CHANEL☠Hydra Beauty Eye Gel – krem pod oczy 3ml NOWY
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
coś za
* LANCOME Genifique, Youth Activator (Serum odmładzające do skóry twarzy) 20ml - Pełnowymiarowe, NOWE, nieotwierane * BIODERMA Sensibio Anti Redness Cream 40ml – zużycie ok 40% (ważny do 12.2014) *BIOTHERM – Skin Ergetic 15ml krem na noc NOWY *BIOTHERM – Skin Ergetic 15ml krem na dzień NOWY *BIOTHERM – Skin Ergetic 5ml skoncentrowane serum NOWE * REAL TECHNIQUES foundation brush - użyty kilka razy, wyprany i zdezynfekowany * HAKURO H14- pędzel do brązera, do różu, do konturowania – użyty pare razy, uprany, zdezynfekowany - nie ma na zdj. ?
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
coś w moich wątkach za (lub któreś z):
*ESTEE LAUDER – Advanced Night Repair Eye (2 sztuki) Silnie przeciwzmarszczowe serum pod oczy – 5ml x2 - NOWE *DR BRANDT REP EYE FLaws no more – Silnie przeciwzmarszczkowy krem pod oczy 3g *GIVENCHY VAXIN Eye Serum –odmładzające serum pod oczy 2ml (2 sztuki) NOWE *CHANEL Hydra Beauty Eye Gel – krem pod oczy 3ml NOWY |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#104 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Jesienne czyszczenie magazynów LISTOPAD
Cytat:
![]() W końcu zrobiłam porządek w wątku. Mogłabyś zerknąć czy jesteś zainteresowana? Pozdrawiam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Amor Amor Absolue lub Womanity ??
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eyes Czas edycji: 2013-12-14 o 08:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
leśny stwór
|
Hej! interesowałby mnie lakier CA (ten z prawej), Revlon i ew Essie.
Może coś znajdziesz? https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44059507 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
hej coś u mnie za
Dior J'adore EDP 100 ml ---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- perfum niestety nie mam na wymianę ![]()
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
odpisałam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.