|
Notka |
|
Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#91 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 831
|
Dot.: Znalaz³am skuteczny sposób na wypadanie w³osów cz.III
Ja lnianego te¿ nie prze³knê, ³ykam w kapsu³kach
![]() Natomiast zasmakowa³am w dyniowym ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Bardziej op³aca siê kupiæ wiêksze opakowanie bez sprayu i przelaæ sobie do buteleczki z psikaczem, bo ten spray mgie³ka to to samo co ten do picia
![]() - , -magnez B6, kerabione booster, kolagen -pielêgnacja w³osów: kosmetyki Monat, farba Biokap delicato https://www.instagram.com/fioletowa_nessie/ ![]() ![]() Edytowane przez MM-1968 Czas edycji: 2013-12-10 o 08:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 095
|
Cytat:
Skoro tak mówisz, to nie bêdê polemizowaæ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 | ||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 38
|
Cytat:
![]() ![]() To teraz nie zostaje Tobie nic innego jak czekaæ za kompletem badañ i ruszyæ z nimi do "fachowca", mam nadziejê, ¿e bêdzie dobrze tak¿e czekam za info jak bêdziesz co¶ wiedzia³a. Ja tym razem nie by³am prywatnie u tego lekarza, byæ mo¿e dlatego by³am potraktowana jak powietrze, ale chocia¿ mam skierowanie na badania do szpitala, ale co dalej to nie wiem. Te przepisy dr Budwig znalaz³am mieszankê oleju lnianego miodu i twarogu..tyle, ¿e ani nie lubiê miodu ani twarogu i oczywi¶cie oleju ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 556
|
My tak tu o tych t³uszczach, znalaz³am fajny artyku³, warto siê z nim zapoznaæ
http://pokazywarka.pl/margaryna/ |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 981
|
Przeczyta³am artyku³ i powiem, ze sie nieco wystraszy³am. Mas³o owszem, jem, o margarynie wiem o dzieciñstwa, dlatego do ust jej nie biorê.
Pytanie co z olejem z pestek dyni, lnianym, wiesio³kiem itp. Ja biorê po jednej duzej ³y¿cze lnianego i z pestek dyni. To s± t³uszcze ro¶linne, ale pytanie czy s± dobre, no i czy te omega 3 z lnianego siê wchlaniaj±, bo wed³ug tej profesor najlepszy jest tran. Trzba sprawê obadaæ, abysmy sobie kuku nie narobi³y.
Wewnêtrznie:Solgar Vm75, olej lniany/z pestek dyni, ![]() ![]() zewnêtrznie: szampon/¿el do mycia cia³a glogg, Dermena men, Loxon 5% ![]() ![]() Wcierki na porost w³osów https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=219255 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 566
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() - , -magnez B6, kerabione booster, kolagen -pielêgnacja w³osów: kosmetyki Monat, farba Biokap delicato https://www.instagram.com/fioletowa_nessie/ ![]() ![]() Edytowane przez MM-1968 Czas edycji: 2013-12-11 o 14:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Na pewnym blogu
![]() Aktywne sk³adniki Seboradin Forte: witaminy z grupy B ekstrakt z papryki i drzewa cytrusowego ekstrakt z chmielu ekstrakt z ¿eñ-szenia witamina H wyci±g z drzewa oliwnego Podobno po tym mo¿e co¶ wykie³kowaæ. ![]() No i tak sobie wêszê w necie i co znajdujê? Nowo¶æ, czyli ampu³ki Seboradin Forte Men. ![]() http://www.seboradin.pl/sklep/produk...en,p1032412314 Aktywne sk³adniki Seboradin Forte Men: kofeina kstrakt z guarany ekstrakt z kory drzewa Muira Puama ekstrakt z chmielu wyci±g z kie³ków zielonego groszku Mo¿e by tak sobie kupiæ na kie³kowanie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 370
|
MM 1968 tak wiem,¿e s± te¿ wiêksze pojemno¶ci i ¿e to to samo.Stwierdzi³am ¿e kupiê ten najmniejszy,¿eby przetestowaæ czy w ogóle warto.
MM a ty widzisz efekty stosowania tego krzemu? Ciekawa jestem czy Wy wszystkie pij±ce olej lniany,z dyni,bior±ce antychol widzicie jakie¶ zmiany w stopniu nawil¿enia skóry? Mam wra¿enie ¿e nawet jak bym pi³a olej litrami,jad³a ryby,orzechy to zawsze bêdê taka SUCHA ![]()
#100 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 272
|
Neo dziewczyny niedawno przerabia³y tutaj te ampu³ki i pisa³y, ¿e na nie nie dzia³aj±, a wrêcz przeciwnie.
Kolego, jeste¶ nie na bie¿±co z lektur± ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 370
|
Neo brat mojego mê¿a w³a¶nie sobie je kupi³.Na razie zu¿y³ 2 ampu³ki.Dam ci znaæ jak efekty po ca³ej kuracji
![]() Gaya_oo niestety mam to samo ![]() Jaki¶ koszmar. D³onie jak staruszka.Usta popêkane. Podobno przy hoshimoto tak jest ,ale diagnozowa³am siê w tym kierunku i z tarczyc± ok.
Mój autorski blog z bi¿uteri±- http://www.photoblog.pl/tea3k/973501...owe-serca.html Edytowane przez piek³o Czas edycji: 2013-12-11 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Je¶li chodzi o nawil¿enie skóry, to nie zauwa¿y³am ¿adnej poprawy, wprawdzie nie mam a¿ tak suchej jak opisujê Gaya, ale ostatnimi czasy jest bardziej sucha ni¿ kiedy¶ dlatego te¿ niedawno odstawi³am wierzbownicê przynajmniej na jaki¶ czas
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 38
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mia³am te ampu³ki Seboradin Forte i zu¿y³am 3 opakowania (1,5 miesi±ca) - owszem troche babyhair wykie³kowa³o, ale podczas kuracji w³osów lecia³o z g³owy 2x wiêcej... Po zaprzestaniu kuracji wypadanie wróci³o do normy ![]() ---------- Dopisano o 08:43 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Cytat:
No objawy typowe dla niedoczynno¶ci, ale skoro sprawdza³a¶, to nie mam pojêcia czego mog± to byæ objawy ![]() Edytowane przez MassieDran Czas edycji: 2013-12-12 o 07:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#107 | ||
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 709
|
Cytat:
nie potrafiê siê do tego odnie¶æ, bo to ca³kowite przeciwieñstwo tego co do tej pory my¶la³am. Narazie z ciê¿kim sercem wprowadzi³am tylko smalec domowej roboty i na nim piekê miêsa, a do sa³atek olej kokosowy - ale to ju¿ od d³u¿szego czasu mam w zwyczaju. Wie¿ê ¿e olej lniany, kupiony w aptece jest na tyle dobry, ¿e w bilansie zysków i strat w moim przypadku pomaga, a nie szkodzi. Jedno mnie zastanawia - przez 2 miesi±ce zlecia³ mi cholesterol ca³kowity, aktualnie jest na poziomie 152. Walczy³am o to od roku, a dopiero na diecie - trochê podpartej Paleo ruszy³ szybko w dó³. HDL mam powy¿ej normy i mocno spad³ LDL i trochê trójglicerydy. Cytat:
Zobaczysz, ¿e za jaki¶ czas bêdziesz popijaæ olej bez wk³adki ![]() ![]() Edytowane przez Sailor Star Fighter Czas edycji: 2013-12-12 o 09:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 803
|
Hej dziewczyny
![]() Mi w³osy wypada³y przez ca³y czas gar¶ciami, po myciu odp³yw zapchany a na nastêpny dzieñ co palcami przejecha³am to k³êby wypada³y. Od koñca pa¼dziernika zaczê³am braæ humavit z (kiedy¶ te¿ go bra³am). A niedawno zaczê³am siê bawiæ w robienie w³asnych kosmetyków i doda³am do szamponu farmony p³ynnej keratyny ![]() ![]() ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
O zahamowanie wypadania "obwinia³abym" jednak Humavit - mo¿liwe ¿e mia³a¶ spore braki której¶ witaminki zawartej w Humavicie a po uzupe³nieniu niedoborów wszystko elegancko wróci³o do normy ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Rozeznanie
|
Dziêkujê, teraz tylko muszê sprawiæ, ¿eby odrasta³y moje zguby
![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te¿ walczê by nadrobiæ straty po masowym linieniu sprzed roku, zanim to jeszcze zaczêli mi leczyæ biedn± tarczyce ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Szampon wypróbujê, chocia¿ mia³am maskê do w³osów z tej firmy i rewelacji nie by³o
![]() Kilka osób pisa³o o siemieniu lnianym to chyba te¿ bêdê musia³a kupiæ ![]() Wys³ane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Siemiê lniane pi³am - ju¿ po miesi±cu zaatakowa³y mnie baby hair i w³osy szybciej ros³y ![]() ![]() Ten szampon o którym Ci pisa³am jest z serii Med i jest nieporównywalnie lepszy od podstawowych produktów Biovaxa ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 272
|
Laleczko a Ty ju¿ by³a¶ w tym szpitalu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Naprawdê?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Kurczê, to mo¿e ja zostanê na razie przy zio³owym z keratynk±...
![]()
#119 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 32
|
hej kobietki ,za mn± trzeci tydzieñ na diecie kwa¶niewskiego ,widzê ¿e i wy dokopujecie siê do tego co napisa³ chyba jakie¶ 40 lat temu.
Je¶li chodzi o wypadanie to nadal jest jednak po tym co mia³am wczesniej jestem mega zadowolona i cierpliwa. Przed diet± po myciu ka¿dego dnia wypada³o od 60-100 teraz od 10-20 . Waga nie wzros³a, ale te¿ nie spad³a . Objêto¶ciowo jem bardzo ma³o w porównaniu z poprzednim modelem ¿ywieniowym ,czyli przede wszystkim by³y to wêglowodany. Super uczucie w pracy,dzisiaj nie mia³am czasu na jedzenie o normalnej porze a mimo to nie trzês³am siê z g³odu jak mi sie zdarza³o wcze¶niej. Ca³y czas smarujê skórê g³owy neogenickiem ,ale za wcze¶nie ¿eby to chwaliæ, czekam cierpliwie na odrost. |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Rozeznanie
|
marlena29, by³a¶ ju¿ u lekarza zapytaæ o ten progesteron?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:43.