|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doviaszcze testy się skończyły, myśmy się ze sobą żżyły.
Ja też biorę z codeinką.
P.S. Ghanik... nie musisz czekać 5 minut i po kłopocie. Kto powiedział, że zawsze kobieta jest zależna od faceta?--- Fallen - prawda życiowa
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja teraz nie miałabym nawet siły się ruszyć xD cud , że w ogóle mam siłę kierować myszką i wstukiwać coś w klawiaturę ja to mam szczęście |
|
|
|
|
|
#93 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do twoich postanowień - wow, jestem pod wrażeniem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Moja siostra to nawet telefonów ode mnie nie odbiera ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
Bardzo, bardzo ci współczuję. Wiem co znaczy stracić bardzo bliską osobę ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
O! |
||||||||||
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Tak btw też przybrałam z 3 kilogramy [na oko, ile naprawde nie wiem] i po skonczonym @ biorę się za siebie
znowu wrócę do regularnych, ostrych ćwiczeń, do diety, którą trzymałam ponad rok, a jakoś w trakcie moich uczuciowych zawirowań porzuciłam w kąt, także jestem maksymalnie zmotywowana pierwszy raz od czasu gimnazjum cieszę się moją cerą zostało mi jeszcze 8 tabletek tetralysalu a buźka gładka jak pupcia niemowlęcia [blizn nie liczę]. W przyszłym tygodniu podetnę i zafarbuję włosy jeszcze muszę się zmotywować do większej dyscypliny jeśli chodzi o naukę i będę względnie happy ![]() Kudliś - a to sorry, mam ochotę wyrwać sobie jajniki łykn ęłam kolejną tabletkę i nic !!!!!!!!
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już wyrwiesz to daj mi, głodna jestem to se na obiad sadzone zrobię ![]() Mimbi oby malutka szybko wyzdrowiała!
|
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety już mam w głowie tysiąc planów na ćwiczenia, dietki etc wracam do tego z podwojoną siłą jeszcze jak pomyślę ze za 1,5 tygodnia zobaczę mojego Ukochanego, to aż mi na serduchu lżej ![]() hahaha, a widzisz, tak się składa, że ja już jem sadzone, więc niestetyy, za późno ![]() Mimbi też trzymam kciuki, żeby córa wyzdrowiała, a i żebyś Ty się nie poddawała |
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak go zobaczysz to będzie dym i ogień i będę musiała po straż dzwonić bo w tym żarze miłości wszystko wokół się spali
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Ghana - od ruszania myszki zaczęłaś?
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cuddly, ale to już koniec suchara. Po prostu na pytanie kim spędzasz święta odpowiadasz : z Kevinem, a sylwestra z Jedyneczką lub Polsatem Ghanikowi pewnie pranie wyschnie w piwnicy po takim sucharze
|
|
|
|
|
#99 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przeczytałam i nawet nie wiem co powiedzieć. Jest to wyjątkowo bolesny temat i chyba tylko czas może tu coś pomóc... chociaż nie wiem jak dużo. U mnie 3 lata to za mało po śmierci bliskiej osoby, babci. Do tej pory jak tylko o tym pomyślę to smutek, łzy, ból. Nie wiem ile trzeba czasu. Muszę iść do psychologa, może on mi coś poradzi. Może i Ty się wybierz? Cytat:
|
||
|
|
|
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
u mnie termofor i @ to się równa krwotok.... |
||
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Fallen ja nie brałam nigdy anty. Brałam zwykłe tylko hormonalne więc nie wiem, ale ja i tak mam dobrze z @. Da się żyć oprócz latania co 5 minut zmieniać pieluchy
|
|
|
|
|
#103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko suchutkie baaa, nawet w gardle mi zaschło ![]() zawsze można powiedzieć, że Sywlka spędza się w Wawie, gdyni, Kraku, czy gdzie tam są te relacje z Polsaty, Jedynki czy TVN ![]() ja w tym roku chce spędzić sylwka w domu, bez tłumu ludzi, brakuje mi takiej ciszy. Od kilku dobrych lat tylko imprezy i imprezy. Cytat:
|
||
|
|
|
|
#104 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak zaczęłam brać to miałam lekkie wahania nastroju. Coś w stylu: ryczę i nie wiem czemu ryczę. Ale to szybko minęło Teraz jest już ok w zupełności Raz tylko miałam zmienione na "słabsze" (ja mam jakieś 3 mg + 0,03 a miałam zmienione na 2 mg + 0,02 mg) i wtedy mnie tak głowa bolała Szybko wróciłam do moich Nie ma się co bać, dla mnie to wygoda. I wiem, że okres jest zawsze jak w zegarku
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się boję spadku libido i przybrania na wadze
i znając moje życie coś takiego by mi się przytrafilo
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Ja brałam i.. działały. Żadnej ciąży. Pitu pitu nie było to jak miałam zajść? Płacz, ryk i wieczny agresor. Zero libido.
Zmieniłam. Wymioty. Ok. Zmieniłam znowu. Wzrost amu amu. Waga w górę. Dałam sobie z tabsami spokój. Eksperymenty nie są dla mnie, a skoro reaguję źle na wiele składników, ginek sam zasugerował by odpuścić tej metodzie antykoncepcji. ---------- Dopisano o 18:56 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ---------- Hahaha. To już wiem gdzie w tym roku zataguję, że spędzam sylwestra ![]() Z Ghanikiem w Warszawie na jakimś tam placu.. o ile będę miała Polsat, bo teraz mój TV tylko singstara odbiera
|
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i jak tobie spadnie to ja ci oddam swego i będziecie razem w tym niskim tkwić ![]() A ja bym chciała gdzieś wyjść na sylwka. Przez tyle lat tylko raz byłam poza domem. Mam już dość tego śmierdzącego baraku |
|
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Cuddly, a może zorganizuj coś ze znajomymi? Każdy przynosi coś do żarełka i do picia i się dzielicie.. Może skocz do centrum bliskiego większego miasta? Tam zawsze jest masowa impreza..
---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Mimbi, czytałam właśnie zapiski w książeczce dziecka i jak miała wymioty i biegunkę mała brała probiotyki. Dajesz je swojej córce? |
|
|
|
|
#109 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co do tabletek anty. Brałam całe 2 miesiące i rzeczywiście okres był mniej bolesny. Chcę do nich wrócić, tylko do jakichś tańszych Jakie wy bierzecie? i ile koszt/opak? Byłam w rossie kupić kilka rzeczy mamie na gwiazdkę. Ehm... kupiłam też i sobie |
|
|
|
|
|
#110 |
|
Konto usunięte
|
Kasiu, bez Kevina nie ma świąt, to niemalże tradycja!
Mam dziś dzień paszteta, chociaż włosy mnie pocieszyły, bo lśnią jak...
|
|
|
|
|
#111 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
22,99 - kto da mniej?
|
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Microgynon 21. 3 opakowania w lacznej cenie 7.38.
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#115 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I tak, poszperałam i taki przeszczep to ogromny koszt, zależnie od kliniki od 8-12 tysięcy ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
Jedynka od dzioba do czubka głowy prawie nie ma piór, nozdrza jakieś zapchane, wygląda jak obraz nędzy i rozpaczy, jak mi jeszcze Ferdka zarazi to się załamię! Byłam dziś u weta, zaraz robię akcję zakraplania płynu na odrobaczanie. Od 2 dni daję im olej czosnkowy i witaminy... W zeszłym roku Mamusia miała to samo i po wielu wizytach u weta i antybiotykach i tak umarła. No co jeszcze w tym cholernym 2013?---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Cytat:
Ja mam nowe Atywia ale drogie, jakieś 40 zł bo bez zniżki. ---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
Cena i tak nic nie da, tabsy trzeba dobrze dobrać, lekarz nie przepisze czegoś bo ktoś obliczył że tańsze są, a gdyby nawet tak było to mogą nie pasować danej osobie, niestety.
Pędzlomaniactwo, kosmetykomaniactwo, włosomaniactwo, zaczęło się od 2012 r. Oby nowe mnie nie dopadło, bo czasu na życie nie wystarczy... Konkursomaniactwo '15 ************************* ******************** "Upadłaś? Wstań, popraw koronę i zasuwaj dalej! "
|
||||||||
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a przed dobraniem tabsów jest jakieś badanie krwi czy coś takiego? Już drugi raz z rzędu mam pecha, kiedy mam już umówioną wizytę u gina - akurat mam okres
|
|
|
|
|
#117 |
|
Konto usunięte
|
Scrabble, włosy nadal pachną tą maską i chyba nadal je trzyma, bo umyłam włosy tylko babydreamem i nalozylam Garnierowa odżywke
Odnośnie koktajli - jestem czuła na takie mieszanki, jedzenie musi jakoś wygladac i w życiu nie przełknęłabym czegoś takiego widzialam na jednym blogu mix kaszy jaglanej, kuskus z owocami i do tego burak z marchewka - myślałam, ze zwymiotuję! No i gęste koktajle wywołują u mnie odruchy wymiotne. Jednak pozostaję przy ziolach i zdrowej diecie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Ghana, miałam badaną krew na bodajże krzepliwość i jakieś dwa wskaźniki wątroby przed dobraniem mi tabletek.
|
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jezu poszłam spać o 2, wstałam o 5 z przeraźliwym bolem brzucha ![]() Zastanawiam się - robić sobie znowu grzywkę czy jednak darować? Jakieś sugestie? ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Every siren often my lullaby Every heartbeat functioning thrown to the night I'm quenched in your light And see the floor rising through a dream Forgotten thoughts lost in a memorable theme And soaked to the skin Mój kulinarny kącik |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

5 minut i po kłopocie. Kto powiedział, że zawsze kobieta jest zależna od faceta?

ale ja teraz nie miałabym nawet siły się ruszyć xD cud , że w ogóle mam siłę kierować myszką i wstukiwać coś w klawiaturę
ja to mam szczęście 

Bardzo, bardzo ci współczuję. Wiem co znaczy stracić bardzo bliską osobę 

Jedynka od dzioba do czubka głowy prawie nie ma piór, nozdrza jakieś zapchane, wygląda jak obraz nędzy i rozpaczy, jak mi jeszcze Ferdka zarazi to się załamię! Byłam dziś u weta, zaraz robię akcję zakraplania płynu na odrobaczanie. Od 2 dni daję im olej czosnkowy i witaminy... W zeszłym roku Mamusia miała to samo i po wielu wizytach u weta i antybiotykach i tak umarła. No co jeszcze w tym cholernym 2013?