|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Książki podobne do 50 twarzy Greya - znacie jakieś? - część III
Cytat:
ale widzę, że już wszystko ogarnęłaś![]() to dorzucę Ci jeszcze trochę roboty :Indigo Bloome- Destined to Fly (Avalon Trilogy, #3)( ale tylko po ang jeszcze niestety nie przetłumaczona) Beautiful Bastard series Beautiful Bastard #1- Christina Lauren (tłumaczy sie) Beautiful Bitch #1.5 (ang) Beautiful Stranger #2(ang) Beautiful Bombshell #2,5(ang) Od tej w dół jeszcze nie zostały wydane, więc jak chcesz to nie musisz ich dodawać Beautiful Player #3 Beautiful Beginning #3,5 Harvey- Berrick Jane- Dangerous to Know & Love (tł) Evans Katy- Real ( tł) Penelope Douglas - Fall Away 1.5 - Until You (tł) Carmen Jenner - Sugartown 01 - Welcome to Sugartown Carrie Butler - Mark of Nexus 01 - Strength Kinsella Sophie - Nie powiesz nikomu Daniel Glattauer # Napisz do mnie # Wróć do mnie Allyson James - Tales of the Shareem 00 – Eland Allyson James - Tales of the Shareem 01 – Rees chyba starczy- trochę się zapędziłam miłego dnia dziewczynki
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
Ja polecam Mistrza Katarzyny Michalak
|
|
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam, równiez się melduję w nowym wątku
martusia-gratulacje przerażacie mnie z prezentami, ja nie mam ani czasu na zakupy ani pomysłu najchętniej bym wszystkich obdarowała książkami, ale otaczają mnie osoby które nie dzielą ze mną zainteresowań. z dzięcmi nie ma problemy bo albo coś z Autami, albo z samolotami albo Monster High![]() buziaki |
|
|
|
#94 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masumi mam nadzieję, że choróbsko jednak uda się szybko przegonić.. Nie daj się !!! A ja przychodzę z krótką recenzją 2 serii Red Phoenix. Pierwsza zatytułowana jest Brie i składa się z 9 novel. Opowiada historię 6 tygodniowego treningu Brie w Submissive Training Center, czyli szkole dla uległych ![]() Autorka zagłębia się dość mocno tematykę BDMS. Przedstawia charakterystykę tego stylu życia, zwyczaje, różnego rodzaju praktyki.. Całkiem fajnie mi się to czytało, choć raczej nie jest to książka dla każdego, chociażby ze względu na fakt, że w książce dziewczyny podczas treningu mają "lekcje" z różnymi facetami.. Monogamii to tam nie ma ![]() Oceniłam ją na 3/5 gwiazdek.. Dla ludzi ciekawych BDSM myślę, że interesująca lektura.. Czytało się te książki szybko, lekko i autentycznie mnie wciągnęły.. Kontynuacja to seria After Graduation złożona z 8 nowel, czyli losy Brie po ukończeniu kursu.. I tu podobało mi się nawet bardziej ![]() Autentycznie nie mogłam się od nich oderwać.. 4/5 gwiazdek. Choć tak jak mówię.. Nie sądzę, że jest to lektura dla każdego.. Przypomina mi nieco Przystań posłuszeństwa, ale tylko troszkę.. A teraz zabieram się za Reviving Izabel, czyli drugą część serii In the Company of Killers.
|
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Yasinisi musisz podzielić sie z nami swoją wileką tajemnicą, a mianowicie: skąd Ty bierzesz czas??
|
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
jescze raz bardzo prosze o "o krok za daleko', spróbumy jeszcze raz" i "bully" na patrycjanowak555@wp.pl bo już nie mam co czytac
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czy posiada któraś z Was "Rozkosze nocy" Sylvii Day w mobi albo epub i mogłaby mi podesłać? malwcia89@wp.pl
|
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#99 |
|
Wtajemniczenie
|
Pamiętam,kochana, że jesteś bez pracy
i bardzo mi przykro z tego powodu. Jęśli chodzi o liczbę godzin spania, mi też MUSI wystarczać 4- 5 i myślę że większość z nas tutaj tak ma Pozdrawiam---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Yasinisi a co do rodziny to mogę Cię przygarnąć
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęście rodzinkę mam, chodziło mi raczej o brak męża i dzieci
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
Witam się w III części
Ale pędzicie, czasem ciężko Was nadrobić. |
|
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 |
|
Przyczajenie
|
Witam Szanowne Panie
Jestem tu nowa, ale śledzę (na tyle, na ile pozwala mi czas) wszystkie części tego tematu. Generalnie wszystkie książki wyszukuję i zdobywam sama, jednak mam ogromny problem z trzema wymienionymi w liście ogólnej i chciałabym prosić o podpowiedź. Interesują mnie 3 pozycje tej samej autorki: Lilley R.K - seria Up in the Air: #1 In Flight #2 Mile high #3 Grounded Jednak nie mogę znaleźć informacji o tym, czy książka ukazała się w języku polskim, bądź czy gdzieś w podziemiach istnieje nieoficjalne tłumaczenie, które znalazłabym na popularnym portalu ze zwierzątkiem Bardzo proszę o jakąś podpowiedź, która naprowadziłaby mnie właściwe tory poszukiwań. Mój adres: blackalice@wp.pl ![]() I jeszcze jedno pytanie dotyczące serii Oblicza Blackstone'a: czy istnieje w obiegu tłumaczenie 3 części? Będę bardzo wdzięczna za wszelkie informacje - w zamian mogę przesłać coś z mojej biblioteki bądź pomóc w poszukiwaniach czegoś trudno dostępnego
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Serdecznie dziękuję za informację i nadzieję, że będę miała co czytać Jeśli tylko mogę jeszcze zapytać, czy ktoś wie jak został przetłumaczony tytuł "in flight"? Przychodzi mi do głowy wiele przykładów, ale żaden nie przekłada się na pozytywne rezultaty poszukiwań, a prawda jest taka, że język angielski jest dosyć plastyczny, biorąc pod uwagę tłumaczenie na polski
|
|
|
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
wszystkie części są już (nieoficjalnie) przetłumaczone przez oluss_oo
![]() ale z polskim tytułem się nie spotkałam
Every night in my dreams I see you, I feel you, That is how I know you go on. ♥ 2010-01-31 ♥ ♥ 2015-04-12 ♥ ♥ 2016-08-13 ♥ Edytowane przez annadiana Czas edycji: 2013-12-11 o 16:18 |
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
ale mnie dzisiaj zmuliło, że normalnie kimnęłam się z młodszym synkiem
wstałam przed chwilą i jestem w szoku że juz tak ciemno za oknem!!! kurcze rano ciemno, po południu ciemno....
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Wtajemniczenie
|
ale beka... zegar ścienny przestał działać na godzinie 15.30... byłam pewna że to taka godzina...
---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
news
Właśnie się dowiedziałam, że pod koniec stycznia (28-ego) ukaże się 3 cz serii Beauty a dokładnie Beauty for LoveMyślę że możesz już dopisać do listy Yasinisi
Edytowane przez rinos Czas edycji: 2013-12-11 o 17:28 |
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W każdym razie dopisane.. Już nie mogę się doczekać |
|
|
|
|
#113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wracam powoli do czytania, bo przez ostatni czas miałam zastój, jakoś nie miałam ochoty na czytanie, dziwne nie? No ale zwalam to na hormony ciążowe, zmienny nastrój i te sprawy. Powolutku zacznę czytać i mam nadzieję, że znowu wpadnę w wir ![]() Jak tak Was podczytywałam to fajnie było czytać Wasze opisy, emocje. No i kuszą kolejne książki, które polecacie.
|
|
|
|
|
#114 |
|
Przyczajenie
|
ja także melduje się w 3 części wątku
i od razu mam prośbę o ebooki: -"obietnice po zmierzch": Matthews Sadie |
|
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczyny jestem załamana
byłam dziś 4godziny!!!!!! na zakupach i uwaga... kupiłam kapcie dla gości... a z 9 prezentów, które miałam kupić nie kupiłam nawet jednego jestem totalnie załamana i nie chce mi się nawet myśleć już o świętach...co do książek to ja jutro robię sobie wolne a pojutrze W KOŃCU muszę przeczytać zakład o miłość - jeju zbieram się do tego i zbieram i zebrać nie mogę :P
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja sie cieszę, że za szukanie prezentów zabrałam się dużo wcześniej.. Została mi już tylko bratowa i najnowszy bratanek. W obu przypadkach wiem co kupić, tylko muszę znaleźć
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jakoś nie miałam weny... ale w niedzielę chyba robię rundę drugą i mam nadzieję ją wygrać
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś spokojnie
![]() Wczoraj przeczytałam Hopeless dziś wzięłam się za Tak blisko...Obie jak na razie bardzo dobre... Edytowane przez emi_g Czas edycji: 2013-12-11 o 20:56 |
|
|
|
#120 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co?! Padnięta jestem mam tylko prezent dla męża a gdzie reszta!!!
jeszcze jestem wykończona nerwowo i psychicznie! przełożyli egzaminy gimnazjalne ze stycznia na teraz i jutro moje dziecię piszę ostatni egzamin z angola Dzięki Bogu bo już jesteśmy wszyscy wykończeni!!! OKE się nie spisało tą zmianą terminu miłego wieczoru kochane ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Kultura(lnie)
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:05.

ale widzę, że już wszystko ogarnęłaś

najchętniej bym wszystkich obdarowała książkami, ale otaczają mnie osoby które nie dzielą ze mną zainteresowań. z dzięcmi nie ma problemy bo albo coś z Autami, albo z samolotami albo Monster High