|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Styczeń: Perfumy, Dior, MAC, Clinique, YC, Guerlain i inne
Hej
Podoba mi się u Ciebie korektor w pędzelku Gosh.
|
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Hej, przepraszam że dopiero teraz odpisuję
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
up
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi sie hermes
i swieca. to tumbler czy zwykla?
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
W watku juz nic wiecej dla siebie nie widze. Moze masz cos z mojej wish?
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic nie widzę :C moze masz cos poza wątkiem? albo opakowanie z b2m?
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
sorry, napisalam jakos tak skrotowo ;] back2mack, puste opakowania z mac
|
#98 | |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Spróbuje jeszcze raz ![]() Może znajdziesz coś za Clarins Eclat Minute Blush w odcieniu coral tonic i/lub Dainty? Zapraszam, dołożyłam ostatnio trochę rzeczy, ale nie opisałam ich jako dokładka, tylko normalnie, na czarno ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:52 ---------- nie wiem, nie otwierałam opakowania, o testowaniu już nie wspominając musiałabyś zerknąć w sklepie... albo w necie...---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
tylko do Very nie mam pudełka. mogę dać po innej wersji Princess, jeśli jakieś znajdę... |
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie za MAC mineralize blush - róż Dainty?
link do mnie: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post44746309 |
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Akurat essiakowy lakier mam
może coś innego byś sobie wybrała w zamian za róż MAC?
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
może znajdziesz coś w moich wątkach za: Dior Night Diamond 001 rozświetlacz, zużycie ok 5% Clinique korektor anti blemish solutions 01, użyty kilka razy Clinique true bronze - puder brązujący 02 sunkissed, zużycie to jakieś 5% Bourjois korektor Bio Detox, tylko testowany Gosh korektor pod oczy w pędzelku 02, użyty ze 4 razy ?
|
|
|
|
#105 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej
wybacz mi, ale zaszła karczemna pomyłka z mej strony: Princess w wersji Glam mam 30ml flaszkę we flaszce jest +/- połowa, jak widać na foto.To dlatego, że mam pełno tych Princessek w domu, różne wersje, różne pojemności... musiałam się omylić kopiując w wątku. Mogę zaproponować odlewkę w wersji Preppy albo Gucci Flora edp albo Si Armani - jeśli Cię coś interesi podam pojemności - i przepraszam za tą sytuację ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 11:39 ---------- Si mam w atomku (takim rozbiórkowym, typowym) w ilości ok 10 ml. |
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
jedynie róż Mac'a mam ochotę wypróbować.
![]() mam jeszcze ewentualnie do dorzucenia balsam Armani code 200 ml jedynie wypróbowany na dłoni...jakoś się możemy dogadać
nowe Missguided,Zara, Asos, river isl., kosmet. MAC, Chanel,NYX https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post49195590 Kosmetyki naturalne Dushka, Chanel, MAC, Shiseido https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1215911 Edytowane przez Balbinka07 Czas edycji: 2014-01-27 o 11:57 |
|
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
EDM mi się podoba- to jest eau czy elixir ? Bo eau ma przylecieć i preferowałabym elixir
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- A nie chowasz jeszcze czegoś pod ladą ?
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Interesują mnie:
Szampon Schwarzkopf Essensity do włosów farbowanych - nowy Jantar wcierka - pół buteleczki Bomb Cosmetics - masełko do ust czekolada i pomarańcza, tylko testowane. Jaki termin ważności ma szampon? Mi się trafił ważny do końca stycznia 2014, zużyłam w ekspresowym tempie, całą rodzinę musiałam zatrudnić ![]() ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ---------- Nooo, ja się tak załatwiłam jak Ty Szybciutko zanurkowałam w "spiżarni" i spożytkowałam go . Niezły jest, więc jak data ok, to ja chętnie przygarnę.Data jest na spodzie butelki. ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ---------- Dziady Widocznie wszystkim takie wżenili ![]() W tej sytuacji, zrezygnuję. Jestem atopek , więc nie będę ryzykować. I mam lekkie zboczenie na punkcie dat ważności ![]() Wiecznie sprzątam w lodówce, apteczce, kosmetyczce...dobrze, że na odzieży nie ma dat ![]() Dzięki za poświęcony czas
|
#112 |
|
Wtajemniczenie
|
W sumie to niewiele: peeling do ciała typu drobiny w olejku
lub cukrowy, peeling do ust, róż (brudnoróżowy, koralowy (?), lekko zgaszony) i wciery, wciery, wciery Korcą mnie kosmetyki bomb cosmetics (zwłaszcza szampon w kostce). Szukam odlewek albo resztek podkładów NARS, żeby sprawdzić czy mnie uczulą , uczula mnie większość kolorówki
|
#114 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Strasznie Cię przepraszam, ale dopiero doczytałam, że róż ma zużycie
![]() niestety muszę podziękować, bo on miał być w prezencie dla mej siostry. Mi ten kolor też by pasował, ale mam już trzy w takim odcieniu ![]() Wobec tego byłabym zainteresowana tylko Dainty... ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:25 ---------- jeszcze raz przepraszam ![]() p.s. mam dwa róże Korres w wątku ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ---------- a jakiego mniej więcej koloru szukasz? Mam trochę poza wątkiem ![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- to się dobrze skłąda, bo akurat jedna wizazanka chce ode mnie Korresa, a ma w wątku frat boy'a - mało używanego tylko powiedz proszę, jeśli się orientujesz, jak to wypada cenowo: Mac/The Balm/Korres... bo ja dziś uziemiona w domu z zasmarkańcem siedzę ![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- taaa... poszperałam sobie i tak +/- the Balm ok 50 zł, Mac ok 100 a Korres ok 150; ale mam nadzieję, że coś dobierzesz ode mnie w razie jakby się wizazanka zgodziła oddać fratboy'a
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi się świeca YC, perfumy Lalique i Dainty - przepraszam, że pytam, ale jesteś pewna, że to oryginał? Jaki ma kod? Kiedyś nacięłam się na podróbę właśnie przy okazji wizażowej wymiany
|
#116 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja tam nie mam nic przeciwko
Ceny róży ze stron producentów ![]() the balm 21 USD (ok.64 zł) mac 25 USD (ok. 77) korres 25,30 EUR (ok. 106) Można i taniej, i drożej, to się rozumie samo przez się Wszystkie trzy używane, pewnie się dogadamy
|
#117 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej
![]() wizazanka wkleiła u mnie fotki fratboy'a KLIK; myślę, że się z nią jakoś dogadam, jeśli Ty wyrazisz chęć oddania swego różu (mac) za TheBalm + coś jeszcze ode mnie |
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Ok, to daj znać, jakby Dainty się jednak zwolniło i jeśli znalazłabyś coś jeszcze u mnie za pół świeczki
|
#119 |
|
Wtajemniczenie
|
To podziękuję, bo KT niestety niezbyt mi podchodzi
![]() Ale może jeszcze kiedyś nam się okazja na wymianę napatoczy
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
cos u mnie?
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:46.

Podoba mi się u Ciebie korektor w pędzelku Gosh.

i swieca. to tumbler czy zwykla?

musiałabyś zerknąć w sklepie... albo w necie...

Szybciutko zanurkowałam w "spiżarni" i spożytkowałam go 
, więc nie będę ryzykować. I mam lekkie zboczenie na punkcie dat ważności