![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Styczeń 2014: Kosmetyki rosyjskie, azjatyckie kremy BB, stylizacja włosów i inne :)
Witajcie,
otwieram nowy styczniowy wątek wymiankowy ![]() Preferuję większe wymiany, z uwagi na koszta wysyłki. Z tego samego powodu wysyłam poleconym ekonomicznym, ale wszystko jest do dogadania ![]() W styczniu szukam: -rosyjskich do włosów i twarzy, -niezmieszanych zestawów oraz hydrolatów, olejków z BU i ZSK, -książek!!!, szczególnie "Szeptem" B.Fitzpatrick oraz drugiego i czwartego tomu sagi "Niebieski rower" R.Deforges, nie pogardzę też J.Picoult, S.Kingiem oraz M.Nurowską, -senników, książek o tematyce zielarskiej, -fajnych filmów na DVD, -zapachów Yves Rocher, -gadżetów i wszystkiego co związane z Harrym Potterem. dokładka rezerwacja Włosy: Planeta Organica- Szampon turecki wzmacniający - użyty dwa razy Planeta Organica- Balsam turecki wzmacniający- użyty dwa razy Organic Shop- Balsam do włosów Błękitna laguna- użyty raz Love Me Green- organiczny szampon aloesowy witalizujący- użyty raz Love Me Green- organiczna odżywka kokosowa do włosów- użyta raz Klorane- szampon odżywczy Mango- zostało 40% Klorane- nabłyszczający spray na bazie wosku z magnolii- zostało 90% LadySpa- Silk&Argan- dwufazowa odżywka w sprayu- zostało 50% LadySpa- Silk&Argan- regenerująca maska do włosów- zostało na ok. 3-4 użycia Glisskur- Oil Nutritive z 7 olejkami- maska do włosów- zostało ok. 60% Stylizacja włosów: Paul Mitchell Round Trip- żel do stylizacji loków- zostało ok. 70% Kemon Hair Manya Macro- fluid zwiększający objętość włosów, zostało ok. 80% Kemon Hair Manya Volume Hidro - nawilżający żel w piance o zapachu piżma i jeżyn, do wlosów kreconych- zostało ok. 90% Toni&Guy Sea salt texturising spray 75 ml- przetestowałam go tylko Joanna Professional Spray do loków - nowy Joanna- żel nabłyszczający- nowy Schwarzkopf Got2be Volumizing styling powder - użyty 3 razy Kremy BB: Lioele Dollish Veil Vita BB- SPF25/PA++- odcień 1, fiolet- zostało ok, 50%, ale trudno to oszacować, pewnie więcej ![]() Dr.Jart+ Black Label BB SPF25/PA++- zostało ok. 60 % Skin79 Intense Classic Balm SPF35/PA++- zostało ok. 70% Skin79 Super Beblesh Balm BB Vip Gold Collection SPF25/PA++- zostało ok. 40% z 25g Skin79 BB Diamond Collection Pearl- miniaturka, nowa Kolorówka: L'oreal LumiMagique, odcień N3 Linen- oryginalny, nowy Rimmel Wake me up Foundation odcień 103 True ivory- podkład rozświetlający, przetestowany tylko Rimmel Match Perfection odcień 103 True Ivory (wersja pisana większymi literami)- podkład żelowy, tylko przetestowany kolor Delia Mineral Velvet Skin- mineralny podkład trwale matujący, odcień 31 Jasny beż- nowy Delia Mineral Velvet Skin- korektor do twarzy, zielony do cery naczynkowej- nowy Delia Mineral Velvet Skin- korektor do twarzy, żółty pod oczy- nowy Everyday Mainerals Finishing Dust- pełnowymiarowy, użyty kilka razy, zużycie znikome, zakupione przez zmianą opakowań przez firmę Golden Rose Extreme Sparkle Eyeliner, nr 08- czarny ze srebrnymi drobinkami- świeży, dopiero co otwarty, użyty dwa razy Essence limitowanka Vintage District- róż do policzków 01 It's popul-art- tylko złota powłoczka z wytłoczonego kwiatka zeszła Catrice limitowanka l'Afrique- piaskowy lakier do paznokci odcień 04- Rouge, Bien Sur- raz pomalowane paznokcie Bell Glam Wear Glossy colour, odcień bordo nr 413- raz pomalowane paznokcie Pielęgnacja: OrganicShop- Organic Algae&Mud- oczyszczająca maseczka do twarzy z błotem z Morza Martwego- użyta raz OrganicShop- Organic Coffe&Silk- odmładzająca maseczka z wyciągiem z zielonej kawy- zostało ok. 70% Love2Mix Organic- żel pod prysznic Ogórek i mięta.- zostało ok. 70% z 200ml. Joanna Body Cream Fruit Fantasy- malinowy krem do ciała- nowy Delia- Nawilżajaćy krem do skórek -nowy Eveline Nawilżający scrub-masaż pod prysznic- zostało 70% Zapachy: Police To be woman- zostało ok. 70% z 40ml- jest kartonik Edytowane przez Bloodlust Czas edycji: 2014-01-21 o 17:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczeń 2014: Kosmetyki rosyjskie, azjatyckie kremy BB, stylizacja włosów i inn
Hej coś u mnie za
Love Me Green- organiczna odżywka kokosowa do włosów L'oreal LumiMagique, odcień N3 Linen- oryginalny, nowy i ewentualnie(ale nie koniecznie) Rimmel Wake me up Foundation odcień 103 True ivory- podkład rozświetlający, przetestowany tylko Kosmetyki Ciuchy Skórzana sukienka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Dot.: Styczeń 2014: Kosmetyki rosyjskie, azjatyckie kremy BB, stylizacja włosów i inn
Coś u mnie za:
Eveline Nawilżający scrub-masaż pod prysznic- zostało 70% Glisskur- Oil Nutritive z 7 olejkami- maska do włosów- zostało ok. 60% Love Me Green- organiczna odżywka kokosowa do włosów- użyta raz LadySpa- Silk&Argan- dwufazowa odżywka w sprayu- zostało 50% LadySpa- Silk&Argan- regenerująca maska do włosów- zostało na ok. 3-4 użycia ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
witam, może znajdziesz coś za Skin79 Intense Classic Balm SPF35/PA++?
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
Love Me Green- organiczny szampon aloesowy witalizujący- użyty raz
Love Me Green- organiczna odżywka kokosowa do włosów- użyta raz coś u mnie? Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
to może coś bym Ci dorzuciła do tego Gosha? bo wartość ciut mniejsza?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
Love Me Green- organiczny szampon aloesowy witalizujący- użyty raz Love Me Green- organiczna odżywka kokosowa do włosów- użyta raz Toni&Guy Sea salt texturising spray 75 ml- przetestowałam go tylko |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
:)
|
coś u mnei za Rimmel wake me up
i ewentualnie Police To be woman ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Dr.Jart+ Black Label BB SPF25/PA++- zostało ok. 60 %
Skin79 Intense Classic Balm SPF35/PA++- zostało ok. 70% coś w którymś wątku za któryś z kremów? jakie to odcienie?
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
cos za Lioele?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Rimmel Match Perfection odcień 103 True Ivory (wersja pisana większymi literami)- podkład żelowy, tylko przetestowany kolor i szampon love me green aloesowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
coś u mnie za szampon i balsam Planeta Organica?
Kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=734478 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie za podklad loreal ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez PiegiNaNosie Czas edycji: 2014-01-20 o 16:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za
Love Me Green- organiczny szampon aloesowy witalizujący- użyty raz Love Me Green- organiczna odżywka kokosowa do włosów- użyta raz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
mogę oddać rozświetlacz za te dwie rzeczy, kosztował mnie ponad 6 dyszek bo to była edycja limitowana a bardzo chciałam go mieć
![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ---------- ew. dorzucę jakiś lakier lub coś innego ![]() Edytowane przez magdalenka2 Czas edycji: 2014-01-20 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za to?
* Planeta Organica- Szampon turecki wzmacniający- użyty dwa razy * Love Me Green- organiczny szampon aloesowy witalizujący- użyty raz * Love Me Green- organiczna odżywka kokosowa do włosów- użyta raz * Klorane- szampon odżywczy Mango- zostało 40% * LadySpa- Silk&Argan- regenerująca maska do włosów- zostało na ok. 3-4 użycia * Glisskur- Oil Nutritive z 7 olejkami- maska do włosów- zostało ok. 60% * Skin79 BB Diamond Collection Pearl- miniaturka, nowa * Eveline Nawilżający scrub-masaż pod prysznic- zostało 70% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
Planeta Organica- Szampon turecki wzmacniający- użyty dwa razy Planeta Organica- Balsam turecki wzmacniający- użyty dwa razy
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
zależy mi na tych dwóch kosmetykach więc mam nadzieję że się zgodzisz, rozświetlacz jest jak nówka, mozna go używać także jako cienie do oczu. widziałam że szukasz też ksiażek, moze coś z ksiażkowego dobierzesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Znajdziesz coś u mnie za: L'oreal LumiMagique, odcień N3 Linen- oryginalny, nowy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
A jakie sa pojemności wyjściowe tych kosmetyków?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Paul Mitchell Round Trip- żel do stylizacji loków- zostało ok. 70% lub Kemon Hair Manya Volume Hidro - nawilżający żel w piance o zapachu piżma i jeżyn, do wlosów kreconych- zostało ok. 90%...?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
hejka, może znajdziesz coś u mnie, wypatrzyłam kilka rzeczu u ciebie...zajrzyj też do ciuszkówego mam tam trochę nowych rzeczy, może coś ci wpadnie w oko
![]() Odpisz proszę też u mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
informacje o produkcie od producenta:
Aktywator skrętu. Regeneruje oraz nadaje kręconym włosowm wyrazistość i sprężystość. Ożywia oraz umożliwia pełną kontrolę siły skrętu naturalnym lokom oraz włosom po trwałej ondulacji. Dodaje elastyczności, pomaga utrzymać skręt przy włosach zakręcanych na wałki, przy użyciu żelazka i dyfuzora. Nadaje blask, pozwala na długotrwałe utrzymanie skrętu, dzięki kompleksowi protein mr2. Doskonały do porannego ożywienia siły skrętu. Kupiłam za 49zł w sklepie z artykułami fryzjerskimi, zostało ok. 75ml, 30% z opakowania 250ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
:)
|
za podkład i zapach mogę oddać oriflame paradise i oriflame pretty sawn.
co Ty na to? mogę ewentualnie coś drobnego dorzucić. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
ps. chcialam cie jedynie poprawic- nie ma poleconych ekonomicznych od tego roku
![]()
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Hej, znajdziesz coś u mnie??? Kochana, widze że szukasz wszystkiego co z Harrym. Nie wiem czy to by Cię intereesowało, ale sama kiedyś zbierałam plakaty, artykuły, wycinki i mam tego dosłownie tonę, byłabyś chętna?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Coś u mnie??
![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
nie mam nic z twojej wishlisty ale moze znajdziesz cos u mnie love me green
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.