Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-14, 21:20   #91
malgoska_78
Zakorzenienie

Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV

Cytat:
Napisane przez 98agnyk Pokaż wiadomość
No i zrobiłam sobie prezent i zamówiłam te Ultragirl Sweet III w swoim standardowym rozmiarze

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość
http://www.ebay.co.uk/itm/Melissa-Jo...item2a37c546ef

nie wiedzialam, ze jest też ten model ze svarowskim ;o
OMG... ja za pierwszym razem nie zauważyłam tych kryształków
malgoska_78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-14, 22:42   #92
zaakrecona
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadza się tutaj jednak rozmiar wypada standardowo Pisałam do shuluv i chyba w ciemno podała mi wkładki, bo napisała, że 37=23,5cm a 38=24cm... a to jednak nie jest prawda - zaczerpnęłam informacji u innych sprzedawców i 37=24cm Dobrze, że ich nie zamówiłam bo pewnie wybrałabym rozmiar 38 Myślałam, że może na sarenzie będzie jakiś kod zniżkowy (chyba, że coś jest i o tym nie wiem?) z okazji <3 a tu nic
ja sprawdzałam na allegro i 40 miała mieć 26 cm - no to trochę im brakuje do 26cm

---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

[QUOTE=morelle_;45148492]

Shuluv zmierzyła wkładkę prawidłowo. Bo 37 ma 23,5 cm wkładki. Jednak ten model ma cofnięta piętę do tyłu i na mnie 37 są idealne chociaż mam stopę 23,5 i buty muszę mieć 24 cm.[COLOR="Silver"]

QUOTE]

cos w tym jest - ja nosze czasem 40 czasem 41 zależy od fasonu buta wzięłam 40 i są idealne.. Moja stopa to 25,5cm, stopa się w nich trochę inaczej układa bo mają platformę wbudowaną. Na pewno bym nie brała większych bo ja mam szeroką stopę i 40 są ok. Wiec przy wąskiej to większe to masakra byłaby

---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Snula Pokaż wiadomość

no to najważniejsze, że się udało.
tez się cieszę - specjalnie szukałam polskiego sklepu, bo nie byłam pewna rozmiaru. zamówiłam w spartoo a jak już dostałam na emaila info o wysyłce to dowiedziałam się ze wysyłają z Francji. No i zaczęłam się stresować

---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ----------

Cytat:
Napisane przez chocolate83 Pokaż wiadomość
Zamawiała może któraś z Was ostatnio z Shaffa shoes? :/ Zamówiłam Melisski i czekam i czekam już 5 dni a buty nadal nie wysłane :/
dzwon do nich ja miałam tak u nich w tamtym roku ( zamówiłam 2 pary, w jednym modelu skończył się im mój rozmiar i " nie wiedzieli co robić" bo 2 pary dawały darmową dostawę a 1 już nie) - w czasie wyprzedaży maja straszny młyn. Dzisiaj też zamówiłam u nich melisski ciekawe czy przyjdą- też z wyprzedaży. Wzięłam płatne przy dostawie żeby się nie bujać ze zwrotem gotówki
Stary 2014-02-15, 08:51   #93
morelle_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez honeychild Pokaż wiadomość
Dziewczyny otworzyłam spór prze paypal i napisałm do sprzeającego. Prawdopodobnie skończy się na tym, że odeślę buty i dostanę zwrot kasy. A szkoda, że tak wyszło bo bardzo chciałam te kokardy
Cieszę się, że pomogłam

Cytat:
Napisane przez malgoska_78 Pokaż wiadomość

Krótka też jest - http://fashionata.pl/images/thumbs_c...069braz_fl.jpg

Sukienkę kupiłam dla koloru - pasek zniekształca cały fason niestety

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Mi niestety w ogóle nie pasuje taki fason Czuje się w nim mega grubo

Cytat:
Napisane przez Olcia Pokaż wiadomość

Nie no serio, do tych wosków wglądają źle, spodnie się za bardzo marszczą, jakoś dziwnie to wygląda... chłopak też stwierdził, że lepiej wyglądają jak stoją same, niż na mnie
u mnie na razie cisza - nic się nie sprzedaje a ja bym chciała kliknąć butki na mangooutlet http://mangooutlet.com/PL/p0/outlet/...=1392269310941
Mi się podobają do spodni i to bardzo

Cytat:
No i zrobiłam sobie prezent i zamówiłam te Ultragirl Sweet III w swoim standardowym rozmiarze
No i dobrze, na pewno będą dobre

Cytat:
Napisane przez zaakrecona Pokaż wiadomość

cos w tym jest - ja nosze czasem 40 czasem 41 zależy od fasonu buta wzięłam 40 i są idealne.. Moja stopa to 25,5cm, stopa się w nich trochę inaczej układa bo mają platformę wbudowaną. Na pewno bym nie brała większych bo ja mam szeroką stopę i 40 są ok. Wiec przy wąskiej to większe to masakra byłaby
Ja też jestem na pograniczu rozmiarów i są ok. Jednak to zależy też od gumy. Swarovski nie ma już takiej miękkiej i mój rozmiar by mnie odrobinę cisną.
morelle_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 09:21   #94
Snula
Wtajemniczenie

Cytat:
Domyślam się, że chcesz sie nagrodzić, ale może na razie kup jakieś z przeceny? albo odłóż kasę i poczekaj aż będzie jakiś kod czy promocja
tak też chyba zrobię, a jak nadarzy się okazja to capnę

Cytat:

tak się wyświętowałam przez ostatnie dwa dni, że dzisiejszy dzień spędzam konająca w łóżku z katarem, kaszlem i bólem gardła.

Snula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 10:24   #95
coldi3
Raczkowanie

Snula
tak się wyświętowałam przez ostatnie dwa dni, że dzisiejszy dzień spędzam konająca w łóżku z katarem, kaszlem i bólem gardła. QUOTE]

Oj
Zdrówka życzę w takim razie

Edytowane przez coldi3
Czas edycji: 2014-02-15 o 10:27
coldi3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 10:26   #96
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:

tak się wyświętowałam przez ostatnie dwa dni, że dzisiejszy dzień spędzam konająca w łóżku z katarem, kaszlem i bólem gardła.
3maj się ciepło
Stary 2014-02-15, 10:46   #97
lele
Zakorzenienie

Ja z schaffaschoes zamówiłam w środę w nocy, zapłaciłam od razu. Wybrałam przesyłkę do paczkomatu. Wczoraj wieczorem je odebrałam. Buty z serduchem dotarły w walentynki, fajny zbieg okoliczności.
lele jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-15, 11:20   #98
malgoska_78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Ja z schaffaschoes zamówiłam w środę w nocy, zapłaciłam od razu. Wybrałam przesyłkę do paczkomatu. Wczoraj wieczorem je odebrałam. Buty z serduchem dotarły w walentynki, fajny zbieg okoliczności.
pokazuj
Stary 2014-02-15, 11:49   #99
Kitikejt7
Rozeznanie

[QUOTE=malgoska_78;4514797 3]

To super, że zarażamy manią
Tak, Hani kosztowały tyle co niektóre moje (48Ł), a Lidzi 105 pln, ale opłacało się... jak Im coś kupię to cieszę się bardziej niż jak sobie kupuję ! Ich miny są bezcenne !!! ... no i ja obie moje Bratanice kocham jak swoje Córcie, i nawet czasami żałuję, że tak nie jest

[QUOTE]

Sama radość ... wiem jak to jest, też nie mam dzieci ale mam chrześniaka który jest dla mnie najkochańszym dzieckiem na świecie!. W ogóle kupowanie prezentów, sprawianie radości najbliższym jest jeszcze lepsze od przyjmowania prezentów samemu

Cytat:
Napisane przez coldi3 Pokaż wiadomość
Witam wszystkich bardzo serdecznie

Czytam Was od dłuższego czasu, ale skoro zaczął się kolejny wątek to postanowiłam dołączyć, mam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko
Witamy w gronie melissomaniaczek
Cytat:
Morelle Zdjęcia robione telefonem - z rąsi :-D
Spódnica rozm 38... w sumie mogłam wziąć 36 chyba
jak tylko będę mogła Ktoś mi zrobi... może lepszej jakości :-/
Ta spódnica, w tej długości jest

Cytat:
Nie no serio, do tych wosków wglądają źle, spodnie się za bardzo marszczą, jakoś dziwnie to wygląda... chłopak też stwierdził, że lepiej wyglądają jak stoją same, niż na mnie
u mnie na razie cisza - nic się nie sprzedaje a ja bym chciała kliknąć butki na mangooutlet http://mangooutlet.com/PL/p0/outlet/...=1392269310941
Drama same w sobie są bardzo zgrabne i eleganckie. Olcia na tych zdjęciach do tych ciemnych spodni podobają mi się nawet bardziej więc np. do czarnych dżinsów byłyby ok. Ale wiesz, kwestia gustu

Cytat:
Napisane przez lele Pokaż wiadomość
Kupiłaś te na lato czy inny model? Pokazuj koniecznie

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

LadySith widziałam zdjęcia na drugim wątku ... nie wiedziałam, że mamy tu Melissima Mogłabyś pokazać jak wyglądają na stopie? w codziennej stylizacji? Jestem ciekawa

"Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
Kitikejt7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 11:57   #100
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morelle_ Pokaż wiadomość
Cieszę się, że pomogłam

Mi się podobają do spodni i to bardzo

No i dobrze, na pewno będą dobre

Ja też jestem na pograniczu rozmiarów i są ok. Jednak to zależy też od gumy. Swarovski nie ma już takiej miękkiej i mój rozmiar by mnie odrobinę cisną.
Jak taka chudzina może czuć się grubo Taki fason by podkreślił, że jesteś szczupła
Cytat:

Kuruj się

Cytat:
Napisane przez Kitikejt7 Pokaż wiadomość
Sama radość ... wiem jak to jest, też nie mam dzieci ale mam chrześniaka który jest dla mnie najkochańszym dzieckiem na świecie!. W ogóle kupowanie prezentów, sprawianie radości najbliższym jest jeszcze lepsze od przyjmowania prezentów samemu

Drama same w sobie są bardzo zgrabne i eleganckie. Olcia na tych zdjęciach do tych ciemnych spodni podobają mi się nawet bardziej więc np. do czarnych dżinsów byłyby ok. Ale wiesz, kwestia gustu

Kupiłaś te na lato czy inny model? Pokazuj koniecznie

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

LadySith widziałam zdjęcia na drugim wątku ... nie wiedziałam, że mamy tu Melissima Mogłabyś pokazać jak wyglądają na stopie? w codziennej stylizacji? Jestem ciekawa
Właśnie nie mam czarnych, zwykłych rurek, a te jasne spodnie wzięłam do przymiarki, bo są wąskie w nogawce i się tak nie marszczą. Przyszły do mnie woski z bershki i ich nogawki wyglądają lepiej niż w mangowych więc lepiej też wyglądają z drama

Pomęczę Was trochę fotkami butów
te ultragirl heel special mi się totalnie nie widzą
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg drama5.jpg (16,0 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_2606-31.jpg (172,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 20130830_202323-225x300.jpg (29,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg img_2099_meitu_1.jpg (52,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC05622.jpg (57,8 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 0.jpg (7,3 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg class+chic+%2813%29.jpg (71,3 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC01909.jpg (81,3 KB, 23 załadowań)

Edytowane przez Olcia
Czas edycji: 2014-02-15 o 15:35
Olcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 16:40   #101
ladybird1122
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez honeychild Pokaż wiadomość
Dziewczyny odebrałam dzisiaj moje kokardki nude i jestem troche zaniepokojona bo kolor kokard w lewym i prawym bucie różni się i to niestety widać. Nie wiem co robic

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
To wygląda jak egzemplarz powystawowy i jeden but był w pudełku a drugi wystawiony na słońce albo sztuczne światło. Ja bym taki kiedyś wtopiła z u butami w Kazarze, na wystawie były kremowe a w pudełku różowe. Ale najlepsze,że podobał mi się bardziej wyblakły i w innym sklepie znalazłam 2 wyblakłe i kupiłam

Cytat:
Włosy
jak ja bym chciała mieć taką długość, chociaż ja mam i tak proste jak druty. Scięłam z długości do pasa na boba i pirwszy raz rozpaczam i tęsknie z nimi ale już odrastają Pięknie wyglądasz

Cytat:
Witam wszystkich bardzo serdecznie

Czytam Was od dłuższego czasu, ale skoro zaczął się kolejny wątek to postanowiłam dołączyć, mam nadzieję, że nie będziecie miały nic przeciwko

Melisski Lady Dragon marzą mi się od dłuższego czasu Ostatnio bardzo rozmyślam nad ich kupnem...
Na początku myślałam o jakiś kolorowych serduszkach lub kokardkach, później jednak stwierdziłam, że najlepszym wyborem na pierwsze takie buciki będą jakieś stonowane. Wybór padł na jasne trójkąty (ciemnych butów mam już kilka par, więc kolejna mi nie potrzebna).
Jednak, jest jedno "ale"...

Kompletnie nie wiem jaki wybrać rozmiar. Gdyby było zwykłe 36 nie byłoby problemu, a tak?
Moja stópka ma 23 cm.

Jaki wybrać rozmiar?

Pomocy
Witaj!!!!!
Ciężko doradzić rozmiar, chyba będzie tak, że dopóki nie zmówisz pierwszej pary, to się nie dowiesz trochę zależy od gumy. Miękka o 1-2 mm może się dopasować, ale np. jasony szpilki są trwarde i nie ma rady, żeby współpracowały w tej kwestii. Ja mam jedną stopę 23,5 a drugą ok 24 i pierwsze zamówiłam 37- zdecydowanie z małe, a to wygląda traicznie 38 są idealne. Może Ci pasować 36 a może 37, zależy od stopy i konkretnego modelu

[QUOTE=malgoska_78;4515112 2]
Cytat:

Wyglądasz przepięknie w spódnicy! Szkoda , że ja za niska jestem na taką buuu

Spódnica zdecydowanie ładniejsza Kolor śliczny, może z paskiem pokombinuj?

Krótka też jest - http://fashionata.pl/images/thumbs_c...069braz_fl.jpg

Sukienkę kupiłam dla koloru - pasek zniekształca cały fason niestety

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

lepsze to niż śmieszna zniżka, która i tak nic nie pomoże... na pewno zaraz kupisz takie same i będą OK Uwierz, ja tak miałam z Globe Navy - przysłali mi jakieś sklejone czymś żółtym kulki
3mam kciuki
a mamusia zaszewek nie da radu zrobić, żeby taliowana była?

[QUOTE=Olcia;45151192]
Cytat:
Ta krótsza też jest śliczna, ale ja nie odkryję nóg powyżej kolana więc musiałabym mieć długość taką jak Ty - tylko, że dopasowaną do mojego wzrostu... :/
Gosiu, a nie mogłaś odesłać/wymienić Twoich drama?

super botki wyglądją buty klikaj póki zniżka jest
ladybird1122 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-15, 16:41   #102
LadyI
Zakorzenienie

melduję się
LadyI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 16:41   #103
ladybird1122
Wtajemniczenie

Ile czekałyście na przesyłkę z allsole, bo ja dalej nie mam
Stary 2014-02-15, 17:26   #104
olenk@@
Raczkowanie

Przyszły do mnie właśnie Ultragirl II z Riccardo. Wzięłam swój rozmiar - jest idealny. Niestety na jednej z kokardek złote elementy są bardzo niestarannie przyklejone, materiał wokół nich jest jakby jakiś "wygryziony" Niby z daleka nie widać, ale jednak wydaje mi się, że otrzymałam jakąś wybrakowaną parę Myślicie, że przesadzam, bo już sama nie wiem Ma któraś z Was ten model?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20140215_006[1].jpg (80,4 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20140215_005[1].jpg (83,3 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg WP_20140215_007[1].jpg (77,8 KB, 48 załadowań)
olenk@@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 17:32   #105
lele
Zakorzenienie

Cytat:
pokazuj
jeżeli jutro dam radę to postaram sie wstawić.

[QUOTE=Kitikejt7;451)

Drama same w sobie są bardzo zgrabne i eleganckie. Olcia na tych zdjęciach do tych ciemnych spodni podobają mi

Kupiłaś te na lato czy inny model? Pokazuj koniecznie[COLOR="Silver"]

Strawberry II różowe
lele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 17:41   #106
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olenk@@ Pokaż wiadomość
Przyszły do mnie właśnie Ultragirl II z Riccardo. Wzięłam swój rozmiar - jest idealny. Niestety na jednej z kokardek złote elementy są bardzo niestarannie przyklejone, materiał wokół nich jest jakby jakiś "wygryziony" Niby z daleka nie widać, ale jednak wydaje mi się, że otrzymałam jakąś wybrakowaną parę Myślicie, że przesadzam, bo już sama nie wiem Ma któraś z Was ten model?
A jaką masz długość stopy i jaka jest długość wkładki? Bo wg strony sklepu to ta rozmiarówka jest mega skopana.
Faktycznie coś nie tak z tymi kokardkami, chociaż pewnie z daleka nie widać... W regulaminie jest o tym, że klient kupując online liczy się z tym, że może otrzymać buty z wystawy itd. :/moje drama na szczęście idealne, chyba nawet nie mierzone.

Cytat:
Napisane przez ladybird1122 Pokaż wiadomość
Ile czekałyście na przesyłkę z allsole, bo ja dalej nie mam
Trójkąty wysłali w czwartek, a tydzień później w piątek miałam awizo. Teraz lody też wysłali w czwartek, ale jeszcze nie doszły. Idą najtańszą, nierejestrowaną przesyłką
Cytat:
To wygląda jak egzemplarz powystawowy i jeden but był w pudełku a drugi wystawiony na słońce albo sztuczne światło. Ja bym taki kiedyś wtopiła z u butami w Kazarze, na wystawie były kremowe a w pudełku różowe. Ale najlepsze,że podobał mi się bardziej wyblakły i w innym sklepie znalazłam 2 wyblakłe i kupiłam

jak ja bym chciała mieć taką długość, chociaż ja mam i tak proste jak druty. Scięłam z długości do pasa na boba i pirwszy raz rozpaczam i tęsknie z nimi ale już odrastają Pięknie wyglądasz

Witaj!!!!!
Ciężko doradzić rozmiar, chyba będzie tak, że dopóki nie zmówisz pierwszej pary, to się nie dowiesz trochę zależy od gumy. Miękka o 1-2 mm może się dopasować, ale np. jasony szpilki są trwarde i nie ma rady, żeby współpracowały w tej kwestii. Ja mam jedną stopę 23,5 a drugą ok 24 i pierwsze zamówiłam 37- zdecydowanie z małe, a to wygląda traicznie 38 są idealne. Może Ci pasować 36 a może 37, zależy od stopy i konkretnego modelu

super botki wyglądją buty klikaj póki zniżka jest

a szpilki kliknęłam, bo chciałam je mieć już na poprzedniej letniej wyprzedaży, ale długo trzymały cenę, potem jakiś czas temu chciałam je kupić na outlecie więc teraz nie mogłam ni skorzystać kupiłam też kilka bazowych bluzek, mam nadzieję, że będą dobre
Stary 2014-02-15, 17:51   #107
olenk@@
Raczkowanie

Olcia według moich pomiarów długość wkladki to jakieś 23,5-23,7 cm, moja stopa ma ok. 24cm Więc wydawać by się mogło, że będą za małe. Jednak pięta jest tak jakby cofnięta za wkładkę (nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi) i buty leżą idealnie.
A buty zostawiam, za taką cenę mogę przeżyć te niedoskonałości.

Edytowane przez olenk@@
Czas edycji: 2014-02-15 o 17:52
Stary 2014-02-15, 18:19   #108
Olcia
Zakorzenienie

Cytat:
Olcia według moich pomiarów długość wkladki to jakieś 23,5-23,7 cm, moja stopa ma ok. 24cm Więc wydawać by się mogło, że będą za małe. Jednak pięta jest tak jakby cofnięta za wkładkę (nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi) i buty leżą idealnie.
A buty zostawiam, za taką cenę mogę przeżyć te niedoskonałości.
rozumiem, rozumiem mam tak z minnie - włożę nogę, mimo, że sama wkładka jest mniejsza od mojej stopy
czyli wzięłaś 38?
Stary 2014-02-15, 18:35   #109
coldi3
Raczkowanie

Cytat:

Witaj!!!!!
No właśnie też mam ten problem
W sumie źle napisałam, że mam 23 cm, bo to średni wynik. W lewej mam 23,3 cm, a w prawej 22,9 cm

Najgorzej właśnie kupić tę pierwszą parę...

Generalnie to zanim uzbieram pieniążki na melisski trochę czasu minie, ale wolę już teraz zapytać. Jak to jest ze zwrotami w allsole? Orientujecie się?
coldi3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 18:54   #110
zaakrecona
Zakorzenienie

Cytat:

mi tez się nie podobają - stopa wygląda jakby kobieta miała 100 kg nadwagi
Stary 2014-02-15, 19:43   #111
Lunus
Wtajemniczenie

Melduję się i ja

Masakra taka jestem zakręcona przez pracę ostatnio że nie zauważyłam opisu że nowy wątek został założony i czatowałam tam ze dwa dni :P

Co nowego ?

Lunus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 19:58   #112
malgoska_78
Zakorzenienie

[QUOTE=ladybird1122;451641 27]

[QUOTE=malgoska_78;4515112 2]

jak się zrobi zaszewki to straci fason, a kiecka z koła więc muszę wymienić na mniejszą :-(

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

Cytat:

Ale ma ściśnięte paluchy - na maxa

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Śliczne są
Jakoś tak nie widać... chyba, że Ci to przeszkadza
Stary 2014-02-15, 20:00   #113
ladybird1122
Wtajemniczenie

[QUOTE=malgoska_78;4516690 9][QUOTE=ladybird1122;451641 27]

Cytat:

jak się zrobi zaszewki to straci fason, a kiecka z koła więc muszę wymienić na mniejszą :-(

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ----------

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Śliczne są
Jakoś tak nie widać... chyba, że Ci to przeszkadza
To spódnica z koła, a ja miałam na myśli sukienkę, choć mniejsza będzie bardziej dopasowana
Stary 2014-02-15, 20:04   #114
Snula
Wtajemniczenie

Cytat:
3maj się ciepło
Cytat:
Kuruj się
Cytat:

Oj
Zdrówka życzę w takim razie
dziękuję syrop za Wasze zdrowie!

Cytat:
Napisane przez zaakrecona Pokaż wiadomość
mi tez się nie podobają - stopa wygląda jakby kobieta miała 100 kg nadwagi
Cytat:

kurczę faktycznie, a tak mi się podobają same, a nie na stopie... może one jakieś za małe wciskają.

Snula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 20:23   #115
malgoska_78
Zakorzenienie

[QUOTE=ladybird1122;451670 38][QUOTE=malgoska_78;4516690 9]
Cytat:

To spódnica z koła, a ja miałam na myśli sukienkę, choć mniejsza będzie bardziej dopasowana
no właśnie mówiłam o sukience, jak się zrobi zaszewki lub zwęzi to straci fason :-(
Stary 2014-02-15, 21:12   #116
ladybird1122
Wtajemniczenie

[QUOTE=malgoska_78;4516740 9][QUOTE=ladybird1122;451670 38]
Cytat:

no właśnie mówiłam o sukience, jak się zrobi zaszewki lub zwęzi to straci fason :-(
ech no tak a bardzo Ci przeszkadza taki luzniejszy fason?
bo ja akurat czasami ta ki lubię a ta sukienka akurat wygląda dobrze
Stary 2014-02-15, 21:20   #117
LadySith
Zakorzenienie

GG do LadySith

Cytat:
Napisane przez Kitikejt7 Pokaż wiadomość

haha
stylizacji nei mam żadnej, byłam w nich 2 razy.. niestety zapach był dla mnie tak intensywny, ze połowa dniówki mnie głowa bolała :/

no i ogólnie mam problem do czego je nosić, bo są dość..niekorzystne dla figury - jestem małą i okrągła...
[ogólnie wydają sie dość długie, mogłam brać 39, gdybym wiedziała, ze są takie miękkie - bałam sie o szerokość]

---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ----------

Cytat:
o kurcze.. z bliska faktycznie dziwnie to wygląda

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Cytat:

\
hahaha Ty i grubo.....

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

http://www.ebay.co.uk/itm/J-Maskrey-...item35d22fe015

która sie pisze? :P

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

morelle
http://www.ebay.co.uk/itm/Zaha-Hadid...item2334e69062

znalazląm w archiwum tamtą aukcje o której wspominałam

LadySith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-15, 22:09   #118
malgoska_78
Zakorzenienie

[QUOTE=ladybird1122;451682 01][QUOTE=malgoska_78;4516740 9]
Cytat:
ech no tak a bardzo Ci przeszkadza taki luzniejszy fason?
bo ja akurat czasami ta ki lubię a ta sukienka akurat wygląda dobrze
spódnica zjeżdża mi na biodra i tym samym jest za długa i wyglądam w niej jak Ciotka Klotka :-D sukienka za to jest bez wcięcia i trochę czuję się w niej jak w worze, jestem przyzwyczajona do innych fasonów, no i miała być dłuższa o ok 4 cm... a to dużo i zmienia postać rzeczy ! Masakra z tą rozmiarówką podaną na stronie sklepu

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

Cytat:
Napisane przez LadySith Pokaż wiadomość

znalazląm w archiwum tamtą aukcje o której wspominałam
OMG, a na ebayu nie ma tak jak na allegro ???... licytacja, ale jeśli nie ma jakiegoś minimum to nie musisz sprzedawać ? Komu opłaca się sprzedaż za taką cenę ?

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

cena taka promocyjna, że można się przeżegnać lewą stopą

http://www.sarenza.pl/melissa-vivien...61-p0000056642

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

te za to jakieś takie 'ortopedyczne' czy coś - albo jak dla Babci

http://www.allsole.com/sandals-women.../10866476.html
Stary 2014-02-15, 22:21   #119
98agnyk
Raczkowanie

[QUOTE=malgoska_78;4516886 3][QUOTE=ladybird1122;451682 01]
Cytat:

spódnica zjeżdża mi na biodra i tym samym jest za długa i wyglądam w niej jak Ciotka Klotka :-D sukienka za to jest bez wcięcia i trochę czuję się w niej jak w worze, jestem przyzwyczajona do innych fasonów, no i miała być dłuższa o ok 4 cm... a to dużo i zmienia postać rzeczy ! Masakra z tą rozmiarówką podaną na stronie sklepu

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ----------

OMG, a na ebayu nie ma tak jak na allegro ???... licytacja, ale jeśli nie ma jakiegoś minimum to nie musisz sprzedawać ? Komu opłaca się sprzedaż za taką cenę ?

---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

cena taka promocyjna, że można się przeżegnać lewą stopą

http://www.sarenza.pl/melissa-vivien...61-p0000056642

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ----------

te za to jakieś takie 'ortopedyczne' czy coś - albo jak dla Babci

http://www.allsole.com/sandals-women.../10866476.html
Niektóre Melissy przerażają wyglądem jak i ceną
98agnyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-16, 07:39   #120
olenk@@
Raczkowanie

Cytat:
rozumiem, rozumiem mam tak z minnie - włożę nogę, mimo, że sama wkładka jest mniejsza od mojej stopy
czyli wzięłaś 38?
tak, mam 38
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości