|
|
#91 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Buty Melissa. Vivienne Westwood i inne - część IV
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:26 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- [QUOTE=morelle_;45148492] Shuluv zmierzyła wkładkę prawidłowo. Bo 37 ma 23,5 cm wkładki. Jednak ten model ma cofnięta piętę do tyłu i na mnie 37 są idealne chociaż mam stopę 23,5 i buty muszę mieć 24 cm.[COLOR="Silver"] QUOTE] cos w tym jest - ja nosze czasem 40 czasem 41 zależy od fasonu buta wzięłam 40 i są idealne.. Moja stopa to 25,5cm, stopa się w nich trochę inaczej układa bo mają platformę wbudowaną. Na pewno bym nie brała większych bo ja mam szeroką stopę i 40 są ok. Wiec przy wąskiej to większe to masakra byłaby ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:26 ---------- tez się cieszę - specjalnie szukałam polskiego sklepu, bo nie byłam pewna rozmiaru. zamówiłam w spartoo a jak już dostałam na emaila info o wysyłce to dowiedziałam się ze wysyłają z Francji. No i zaczęłam się stresować ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- dzwon do nich ja miałam tak u nich w tamtym roku ( zamówiłam 2 pary, w jednym modelu skończył się im mój rozmiar i " nie wiedzieli co robić" bo 2 pary dawały darmową dostawę a 1 już nie) - w czasie wyprzedaży maja straszny młyn. Dzisiaj też zamówiłam u nich melisski ciekawe czy przyjdą- też z wyprzedaży. Wzięłam płatne przy dostawie żeby się nie bujać ze zwrotem gotówki
|
|
#93 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#94 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() tak się wyświętowałam przez ostatnie dwa dni, że dzisiejszy dzień spędzam konająca w łóżku z katarem, kaszlem i bólem gardła.
|
||
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Snula
tak się wyświętowałam przez ostatnie dwa dni, że dzisiejszy dzień spędzam konająca w łóżku z katarem, kaszlem i bólem gardła. QUOTE]Oj Zdrówka życzę w takim razie
Edytowane przez coldi3 Czas edycji: 2014-02-15 o 11:27 |
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z schaffaschoes zamówiłam w środę w nocy, zapłaciłam od razu. Wybrałam przesyłkę do paczkomatu. Wczoraj wieczorem je odebrałam. Buty z serduchem dotarły w walentynki, fajny zbieg okoliczności.
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#99 | ||||
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=malgoska_78;4514797 3]
To super, że zarażamy manią ![]() Tak, Hani kosztowały tyle co niektóre moje (48Ł), a Lidzi 105 pln, ale opłacało się... jak Im coś kupię to cieszę się bardziej niż jak sobie kupuję ! Ich miny są bezcenne !!! ... no i ja obie moje Bratanice kocham jak swoje Córcie, i nawet czasami żałuję, że tak nie jest ![]() [QUOTE] Sama radość ... wiem jak to jest, też nie mam dzieci ale mam chrześniaka który jest dla mnie najkochańszym dzieckiem na świecie!. W ogóle kupowanie prezentów, sprawianie radości najbliższym jest jeszcze lepsze od przyjmowania prezentów samemu Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- LadySith widziałam zdjęcia na drugim wątku ... nie wiedziałam, że mamy tu Melissima Mogłabyś pokazać jak wyglądają na stopie? w codziennej stylizacji? Jestem ciekawa
Book Positive It was legen ... wait for it ... married! Legenmarried! ![]() "Sometimes it's really hard to walk in a woman's shoes. That's why we need really special ones to make the walk a little more fun'"
|
||||
|
|
|
#100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Taki fason by podkreślił, że jesteś szczupła ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pomęczę Was trochę fotkami butów ![]() te ultragirl heel special mi się totalnie nie widzą
Edytowane przez Olcia Czas edycji: 2014-02-15 o 16:35 |
|||
|
|
|
#101 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i w innym sklepie znalazłam 2 wyblakłe i kupiłamjak ja bym chciała mieć taką długość, chociaż ja mam i tak proste jak druty. Scięłam z długości do pasa na boba i pirwszy raz rozpaczam i tęsknie z nimi ale już odrastają Pięknie wyglądasz![]() Cytat:
Ciężko doradzić rozmiar, chyba będzie tak, że dopóki nie zmówisz pierwszej pary, to się nie dowiesz trochę zależy od gumy. Miękka o 1-2 mm może się dopasować, ale np. jasony szpilki są trwarde i nie ma rady, żeby współpracowały w tej kwestii. Ja mam jedną stopę 23,5 a drugą ok 24 i pierwsze zamówiłam 37- zdecydowanie z małe, a to wygląda traicznie 38 są idealne. Może Ci pasować 36 a może 37, zależy od stopy i konkretnego modelu ![]() [QUOTE=malgoska_78;4515112 2] Cytat:
, żeby taliowana była?[QUOTE=Olcia;45151192] Cytat:
buty klikaj póki zniżka jest |
||||
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
melduję się
|
|
|
|
#103 |
|
Wtajemniczenie
|
Ile czekałyście na przesyłkę z allsole, bo ja dalej nie mam
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Przyszły do mnie właśnie Ultragirl II z Riccardo. Wzięłam swój rozmiar - jest idealny. Niestety na jednej z kokardek złote elementy są bardzo niestarannie przyklejone, materiał wokół nich jest jakby jakiś "wygryziony" Niby z daleka nie widać, ale jednak wydaje mi się, że otrzymałam jakąś wybrakowaną parę
Myślicie, że przesadzam, bo już sama nie wiem Ma któraś z Was ten model?
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
jeżeli jutro dam radę to postaram sie wstawić.
[QUOTE=Kitikejt7;451) Witamy w gronie melissomaniaczek Ta spódnica, w tej długości jest Drama same w sobie są bardzo zgrabne i eleganckie. Olcia na tych zdjęciach do tych ciemnych spodni podobają mi Kupiłaś te na lato czy inny model? Pokazuj koniecznie [COLOR="Silver"]Strawberry II różowe |
|
|
|
#106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Faktycznie coś nie tak z tymi kokardkami, chociaż pewnie z daleka nie widać... W regulaminie jest o tym, że klient kupując online liczy się z tym, że może otrzymać buty z wystawy itd. :/moje drama na szczęście idealne, chyba nawet nie mierzone. Trójkąty wysłali w czwartek, a tydzień później w piątek miałam awizo. Teraz lody też wysłali w czwartek, ale jeszcze nie doszły. Idą najtańszą, nierejestrowaną przesyłką Cytat:
a szpilki kliknęłam, bo chciałam je mieć już na poprzedniej letniej wyprzedaży, ale długo trzymały cenę, potem jakiś czas temu chciałam je kupić na outlecie więc teraz nie mogłam ni skorzystać kupiłam też kilka bazowych bluzek, mam nadzieję, że będą dobre
|
||
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Olcia według moich pomiarów długość wkladki to jakieś 23,5-23,7 cm, moja stopa ma ok. 24cm
Więc wydawać by się mogło, że będą za małe. Jednak pięta jest tak jakby cofnięta za wkładkę (nie wiem czy rozumiesz o co mi chodzi) i buty leżą idealnie.A buty zostawiam, za taką cenę mogę przeżyć te niedoskonałości. Edytowane przez olenk@@ Czas edycji: 2014-02-15 o 18:52 |
|
|
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tak z minnie - włożę nogę, mimo, że sama wkładka jest mniejsza od mojej stopy ![]() czyli wzięłaś 38? |
|
|
|
|
#109 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W sumie źle napisałam, że mam 23 cm, bo to średni wynik. W lewej mam 23,3 cm, a w prawej 22,9 cm Najgorzej właśnie kupić tę pierwszą parę... Generalnie to zanim uzbieram pieniążki na melisski trochę czasu minie, ale wolę już teraz zapytać. Jak to jest ze zwrotami w allsole? Orientujecie się?
|
|
|
|
|
#111 |
|
Wtajemniczenie
|
Melduję się i ja
![]() Masakra taka jestem zakręcona przez pracę ostatnio że nie zauważyłam opisu że nowy wątek został założony i czatowałam tam ze dwa dni :P Co nowego ?
|
|
#112 | ||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ladybird1122;451641 27]
[QUOTE=malgoska_78;4515112 2] a mamusia zaszewek nie da radu zrobić , żeby taliowana była?jak się zrobi zaszewki to straci fason, a kiecka z koła więc muszę wymienić na mniejszą :-( ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Cytat:
Jakoś tak nie widać... chyba, że Ci to przeszkadza
|
||
|
|
|
#113 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=malgoska_78;4516690 9][QUOTE=ladybird1122;451641 27]
Cytat:
, choć mniejsza będzie bardziej dopasowana
|
|
|
|
|
#114 | |
|
Wtajemniczenie
|
dziękuję
Cytat:
może one jakieś za małe wciskają.
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=malgoska_78;4516740 9][QUOTE=ladybird1122;451670 38]
Cytat:
a bardzo Ci przeszkadza taki luzniejszy fason?bo ja akurat czasami ta ki lubię a ta sukienka akurat wygląda dobrze
|
|
|
|
|
#117 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
stylizacji nei mam żadnej, byłam w nich 2 razy.. niestety zapach był dla mnie tak intensywny, ze połowa dniówki mnie głowa bolała :/ no i ogólnie mam problem do czego je nosić, bo są dość..niekorzystne dla figury - jestem małą i okrągła... [ogólnie wydają sie dość długie, mogłam brać 39, gdybym wiedziała, ze są takie miękkie - bałam sie o szerokość] ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- \ hahaha Ty i grubo..... ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- http://www.ebay.co.uk/itm/J-Maskrey-...item35d22fe015 która sie pisze? :P ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- morelle http://www.ebay.co.uk/itm/Zaha-Hadid...item2334e69062 znalazląm w archiwum tamtą aukcje o której wspominałam
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=ladybird1122;451682 01][QUOTE=malgoska_78;4516740 9]
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- OMG, a na ebayu nie ma tak jak na allegro ???... licytacja, ale jeśli nie ma jakiegoś minimum to nie musisz sprzedawać ? Komu opłaca się sprzedaż za taką cenę ? ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- cena taka promocyjna, że można się przeżegnać lewą stopą ![]() http://www.sarenza.pl/melissa-vivien...61-p0000056642 ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- te za to jakieś takie 'ortopedyczne' czy coś - albo jak dla Babci ![]() http://www.allsole.com/sandals-women.../10866476.html |
|
|
|
|
#119 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=malgoska_78;4516886 3][QUOTE=ladybird1122;451682 01]
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

Myślałam, że może na sarenzie będzie jakiś kod zniżkowy (chyba, że coś jest i o tym nie wiem?) z okazji <3

Big Day - 7 czerwiec