![]() |
#91 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wymianka (kolorówka, lakiery, pielęgnacja, perfumy) LUTY
Po pierwsze zdjęcie insynuuje jasno, że etui również jest RayBan, skoro nie wspominasz, że jest inaczej i wszystko przedstawiasz RAZEM, a po drugie zdjęcie jest tak małe, że nie ma opcji dostrzec nieoryginalności etui.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Konto usunięte
|
Tak, dostałam paczkę tydzień temu, po czym OD RAZU napisałam o swoich wątpliwościach co do oryginalności przesłanych rzeczy. Nie raczyłaś mi odpisać przez 5 DNI, a teraz jak nie odzywam się przez 1 dzień, bo miałam wczoraj bardzo dużo pracy Ty piszesz, że obawiasz się że paczki nigdy nie dostaniesz? Czy Ty jesteś poważna? Dorosła? Skoro Ty się nie odzywasz przez prawie tydzień, to dlaczego oczekujesz ode mnie że ja będę od razu na wszystko odpisywać?
Etui nie jest gratisem, a częścią zestawu za który płacisz w salonie optycznym. Biorąc pod uwagę, że wartość etui (jak sama pokazałaś w linku) to 100 zł proponuję że paczkę do Ciebie pomniejszę o lakier Essie oraz OPI. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
Wolałabym, żebyśmy nie załatwiały naszej sprawy na PW, ponieważ chcę mieć dowód na wszystko co zostanie między nami ustalone. Pisz więc proszę w moim wątku, jak będę pisać w Twoim.
Nie ignoruję Cię, tylko po prostu nie mam czasu, a sprawa z Tobą wymaga troszkę więcej uwagi niż napisanie jednej wiadomości. Planowałam odezwać się w tej sprawie jutro, ale widzę, że Ty musisz TERAZ (co jest hipokryzją biorąc pod uwagę Twój brak kontaktu). To, że etui, które rzekomo dostałaś w salonie optycznym jest nieoryginalne podważa oryginalność samych okularów, stąd moje obawy. Między innymi dlatego też tylko wszystko trwa, ponieważ muszę potwierdzać czy faktycznie są to oryginały w salonach optycznych. Nie zamierzam tego przyspieszać, chcę mieć 100% pewność. Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego, że przysłałaś mi okulary całe pogięte, krzywe i musiałam je prostować. To również nieco obniża ich wartość. Innymi słowy okazało się, że paczka którą mi wysłałaś jest wartościowo niższa niż miała być. Z mojej strony jak podtrzymuję decyzję o paczce bez obu lakierów. Jeśli się zgadzasz nadam ją jutro, jeśli nie sprawa trafia na odpowiedni watek i do moderatorów. Przy okazji bardzo Cię proszę pisz w PW troszkę grzeczniej, ponieważ to ja tu jestem stroną troszkę oszukaną, nie Ty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
Masz rację z cieniami, źle popatrzyłam. W takim razie może chcesz lakier OPI, który wstępnie miał być w zamian za paletkę?
Wierz mi, że nie ma we mnie cienia złej woli, po prostu się strasznie wkurzyłam jak w VE mi powiedzieli, że to podróbka. O pogięciu nic nie pisałam, bo wyprostowałam je i dla mnie było po problemie. Natomiast uważam, że Twoja zagrywka z wywlekaniem tu informacji, które mogłaś mieć tylko mając moje prywatne dane była naprawdę nie na miejscu. ---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- To wysyłam jutro, bo dzisiaj już nie zdążę ![]() Też się cieszę, że to koniec. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
Jak coś nie tak to już po całości. Nie wiem jakim cudem, ale nie mogę znaleźć lakieru OPI polka.com (szukam od godziny w totalnej schizie), podejrzewam, że ostatni egzemplarz (bo miałam w sumie 3) wyniosła mi z domu kuzynka. Żeby nie było, że znów coś kombinuję, bo nawet nie wiem jak głupio mi pisać tą wiadomość mogę Ci w zamian zaproponować np. OPI oy-another polish joke (nowy) lub OPI sprung (użyty raz) lub Zoya nevaeh (użyty raz) lub świąteczny zestaw China Glaze - http://m5.paperblog.com/i/3/39693/up...--L-e5t0NP.png (każdy lakier użyty po 2-3 razy, nie więcej) lub nową szminkę Rimmel Moisture Renew w odcieniu 360 i cienie Maybelline Luminous Purple. A jak takie rozwiązanie Ci nie pasuje to w sobotę mam w Krakowie targi i mogę kupić polka.com. Daj znać proszę co mam zrobić. Dzisiaj już chyba nie zdążę wysłać paczki, ale jak dasz mi odpowiedź do północy to wyślę jutro zaraz po pracy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
Spokojnie, wyślę Ci dodatkowy lakier, pokazywałam tylko co mam, że w razie czego jakbyś wolała co innego to możesz dowolni sobie wybrać
![]() W takim razie postaram się kupić ten polka.com ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymianka (kolorówka, lakiery, pielęgnacja, perfumy)
Hejka, znalazłabyś coś u mnie za Lancome- Hypnose?
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
To umówimy się tak, że jutro wyślę Ci wszystko oprócz opi.com, a jak kupię ten lakier (targi są 5-6 kwietnia) to Ci go doślę, żebyś już na te rzeczy dłużej nie czekała. A jak mi się nie uda kupić to doślę Ci zestaw china glaze. Pasuje Ci tak?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Cos za hypnose?
![]()
![]() |
#101 |
Konto usunięte
|
Odeślij mi rzeczy, wyślę Ci poprawne.
---------- Dopisano o 23:11 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Btw reszta jest ok? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
czego szukasz za ray bany?
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Coś za
10. Zara- Silk- 75ml ZUŻYCIE NA ZDJĘCIU oddam wiele ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.