![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wymianka (kolorówka, lakiery, pielęgnacja, perfumy) LUTYWitam w moim wątku
![]() Jest to mój pierwszy raz tutaj ![]() Wymieniam się za wszystko. ZAPRASZAM wymienione zajęte PIELĘGNACJA Zdjęcie 1 1. phenome- Nourishing bath & shower- żel do mycia ciała 250ml NOWY 2. Eveline- Total push-up effect- Serum modelujące do biustu- 200ml ZUŻYCIE NA ZDJĘCIU 3. Garnier Body- Mleczko do ciała z olejkiem z mango- 400ml ZUŻYCIE NA ZDJĘCIU Zdjęcie 2 4. Isana- Plastry do depilacji twarzy i okolic bikini- 6 podwójnych plasterków i 4 chusteczki do zmywania pozostałości wosku 5. Garnier- Odżywka do włosów Goodbye damage- 200ml NOWA 6. Joanna- Sensual- wosk do depilacji twarzy na ciepło UŻYWANY plastrów zostało b.dużo, a wosku ile zostało to widać na zdjęciu Zdjęcie 3 7. Garnier- Moisture Match (hydra adapt) do cery tłustej, matujący- UŻYWANY jakieś 2-3 razy, posiadam oryginalne pudełko 8. L'oreal- Triple active dzień- krem do twarzy- UŻYWANY PERFUMY Zdjęcie 4 9. Elisabeth Arden- Green Tea- 100ml nigdy nie psikany, w pudełku 10. Zara- Silk- 75ml ZUŻYCIE NA ZDJĘCIU 11. Lancome- Hypnose- 50ml tylko testowe psiknięcie 12. Christina Aguilera 50 ml- ZUŻYCIE NA ZDJECIU, brak korka Zdjęcie 5 13. Britney Spears- Believe- 100ml tylko testowe psiknięcie PAZNOKCIE Zdjęcie 6- wszystkie użyte tylko raz 14. Catrice 660 I'm a star... 15. Sensique- Oriental dream 258 16. My secret- pachnący- 169 Candy 17. Maybelline- Colorama 91 18. Life (marka Superpharm) 22 Zdjęcie 7- zużycia widoczne na zdjęciu 19. Miss sporty 328 20. Miss sporty ledwo widoczny numerek, ale chyba 336 21. Miss sporty- opalizujący żółty (zdarta naklejka) 22. Miss sporty numer, znowu chyba, 320 23. 24. Lovely cracking 14 Zdjęcie 8- użyte 1 raz 25. H&M Purple 26. Essence- Glow in the night 27. H&M Yellow Zdjęcie 9 28. Wibo- futerko do paznokci- kolor to chyba Go wild- użyte raz, ale nie widać ubytku DODAJĘ Zdjęcie 10 Okulary RayBan Wayfarer Square oryginalne- czerwone na zewnatrz, czarne w srodku. Mam od nich chusteczkę do przecierania i etui, które niestety się rozerwało na szwie (można zszyć) noszone ok. 3 razy więcej w poście #6 Edytowane przez kimjulia Czas edycji: 2014-03-04 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
koci świat
|
Dot.: Wymianka (kolorówka, lakiery, pielęgnacja, perfumy)
hej
![]() Zara- Silk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za nr 9, 10, 11, 12, 13?
![]()
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
hej, może coś u mnie za:
Lancome- Hypnose- 50ml tylko testowe psiknięcie ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, cos za perfumy?
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
KOLORÓWKA
Zdjęcie 10- cienie do powiek 29. Essence metal glam 03 frosted apple- użyty ok. 2 razy 30. My secret Matt 516- użyty ok. 3 razy 31. Kobo pigment 404 copper- użyty raz 32. Kobo pigment 405S orchid- użyty max. 3 razy 33. Pierre Rene no 116 white matt 34. Pierre Rene no 113 last call Zdjęcie 11 35. Miss sporty- metaliczny eyeliner 013 purple hit- przetestowany na ręce 36. Rimmel- Glam eyes 214 jet black- duże zużycie i był dawno otwierany (nie wiem kiedy, ma 30 miesięcy przydatności), ale wszystko jest ok Zdjęcie 12 37. My Secret- trio eyeshadow 308- używany ok. 5 razy 38. Paese- Kaszmir trio 681- najjaśniejszy używany kilka razy, a pozostałe tylko przetestowane na ręce Zdjęcie 13 44. YSSY Cosmetics 05- użyta 2 razy 45. Miss sporty 007 I'm sweet- użyta raz 46. Kiko 01- użyta raz (małe wgłębienie na góże- zachaczyłam skuwką) 47. Rimmel- Lasting finish by Kate 101- użyta raz 48. Max Factor- Flipstick Colour Effect- Gypsy red- użyta raz 49. Paese- Milky lips- balsam w błyszczyku 603- nowy Zdjęcie 14- użyte ok. 2 razy 39. Astor- Big&Beautiful Be Fly maskara 800 black- otworzona ok października 2013- 12 miesięcy przydatności 40. Yves Rocher- Sexy Pulp 9ml- otworzona ok. listopada- 6 miesięcy przydatności Zdjęcie 15 41. Wibo- Kajal eyeliner- użyty 2 razy 42. Essence- baza do oczu colour arts- użyta 3 razy 43. Bell- lip tint no 5- użyty raz Zdjęcie 16 50. Essence- Mozaic compact powder- 01 sunkissed beauty- używany, nie widać ubytku, tylko delikatnie pomieszane kolory na górze 51. Catrice- Defining Blush- 040 Think pink- przetestowany na ręce 52. Lovely- Sunny blusher- Chocolate desert waży do 08.2015 nowy Zdjęcie 17. 53. Essence- all about matt!- fixing loose powder- użyty kilka razy Zdjęcie 18 54. alverde- lash booster- nowy, zafoliowany (jakby ktoś bardzo chciał mam jeszcze drugi, użyty ok. 4 razy) 55. Paese- Mineralny podkład matujący- porcelanowy- nowy Edytowane przez kimjulia Czas edycji: 2014-03-04 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
BAN stały
|
. phenome- Nourishing bath & shower- żel do mycia ciała 250ml NOWY
Garnier Body- Mleczko do ciała z olejkiem z mango- 400ml ZUŻYCIE NA ZDJĘCIU Garnier- Odżywka do włosów Goodbye damage- 200ml NOWA L'oreal- Triple active dzień- krem do twarzy- UŻYWANY Elisabeth Arden- Green Tea- 100ml nigdy nie psikany, w pudełku 10. Zara- Silk- 75ml ZUŻYCIE NA ZDJĘCIU 11. Lancome- Hypnose- 50ml tylko testowe psiknięcie 12. Christina Aguilera 50 ml- ZUŻYCIE NA ZDJECIU, brak korka Britney Spears- Believe- 100ml tylko testowe psiknięcie cos u mnie???? odp u mnie w watku, proszę ![]() ---------- Dopisano o 01:42 ---------- Poprzedni post napisano o 00:55 ---------- odcień: creme brulee |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Hypnose?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za Zara Silk?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 163 pkt / 100% pozyt.
|
znajdziesz coś w moich wątkach za Lancome Hypnose oraz pomadkę Rimmel 101?
odpisz proszę w moim wątku ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
moze znajdziesz cos u mnie w watkach za
54. alverde- lash booster- nowy, zafoliowan 9. Elisabeth Arden- Green Tea- 100ml nigdy nie psikany, w pudełku 11. Lancome- Hypnose- 50ml tylko testowe psiknięcie Britney Spears- Believe- 100ml tylko testowe psiknięcie
WYMIANA Edytowane przez mucia18 Czas edycji: 2014-02-17 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Czy za Hypnone interesowałaby cię EUPHORIA edp CK
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=744370 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Wtajemniczenie
|
Witam, znajdziesz cos u mnie za:
Essence- baza do oczu colour arts- użyta 3 razy Lovely- Sunny blusher- Chocolate desert waży do 08.2015 nowy Paese- Milky lips- balsam w błyszczyku 603- nowy ?
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post87551135 Edytowane przez inez84_13 Czas edycji: 2014-02-17 o 08:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Z rzeczy, które wymieniłaś wolne są:
- cienie NYX - Harajuku - peeling do stóp - konfetti do kąpieli - balsam Beyonce - portfelik Co byś za to oddała? Bardzo zależy mi na zapachach ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Cześć, coś za
9. Elisabeth Arden- Green Tea- 100ml nigdy nie psikany, w pudełku 10. Zara- Silk- 75ml ZUŻYCIE NA ZDJĘCIU jedną szminkę i lakier? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Znajdziesz coś u mnie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
Przekupka: 135 pkt / 100% pozyt.
|
1. phenome- Nourishing bath & shower- żel do mycia ciała 250ml NOWY
5. Garnier- Odżywka do włosów Goodbye damage- 200ml NOWA 9. Elisabeth Arden- Green Tea- 100ml nigdy nie psikany, w pudełku coś u mnie w obu wątkach? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Hej, coś za 1,3,5 i lub któreś z perfum??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
znajdziesz coś u mnie za phenome- Nourishing bath & shower lub
któreś z perfum ?
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
13. Britney Spears- Believe- 100ml tylko testowe psiknięcie
cos u mnie?
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
cos u mnie za hypnose?
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
11. Lancome- Hypnose- 50ml tylko testowe psiknięcie 16. My secret- pachnący- 169 Candy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zadomowienie
|
Znajdziesz coś u mnie za kosmetyki pod numerami 16,50,53?
![]() Edit: jednak rezygnuję z mozaiki Essence Edytowane przez Fabryczna23 Czas edycji: 2014-02-17 o 14:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
1. phenome- Nourishing bath & shower- żel do mycia ciała 250ml NOWY
5. Garnier- Odżywka do włosów Goodbye damage- 200ml NOWA 10. Zara- Silk- 75ml ZUŻYCIE NA ZDJĘCIU 11. Lancome- Hypnose- 50ml tylko testowe psiknięcie znajdziesz cos u mnie? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=743585 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.