|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Koniec kwietnia drogie panie zaczynamy więc staranie ;))
Cytat:
Przerywacie starania na czas kiedy Tż bierze leki czy możecie dalej kontynuować? |
|
|
|
|
|
#92 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zobaczysz, wszystko bedzie dobrze i maluszek bedzie ladnie rósł![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:45 ---------- Cytat:
bo coraz wiecej nas przybywa :P ale to dobrze![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
|
#93 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a o świnkach przeczytałam chyba wszystko co istnieje i mam je od 6 lat dla 1 świniaczka potrzebna jest klatka 60 cm dla dwóch 100 cm. im większa klatka tym mniej sprzatania wbrew pozorom śwince trzeba w klatce zrobić domek do schowania i uwaga! można zrobić hamaczek :P zawiązujesz trójkąt materiału np. polaru na kratkach i ona sobie w tym hamaczku słodko śpią :PDaga w końcu jesteś
|
|
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
asiak26
Ooo, jak słodko Na pewno o tym pomyślę Co powinnam jeszcze wiedzieć o świnkach? Też czytałam o nich, ale pewnie wielu rzeczy nie wiem ;d Mam zaplanowaną klatkę 100x55 około
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tż dostal leki ale staran nie przerywamy chociaz lekarz powiedzial, ze tak za 2 miesiace pomoga wiec w tym miesiacu nie robie testow owu ale w przyszlym juz tak mam nadzieje, ze leki nam pomoga i szybciej zobaczymy dwie kreseczki a co do zwierzatek to ja mam 2 bernenskie psy pasterskie i 3 duze koty i 4 male ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
daga1993
I pieski w kotkami się przyjaźnią? : DD |
|
|
|
|
#97 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
szybko zaszly w ciaze i bardziej czuly owu a ja owu wcale nie czuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ---------- Haha to smieszne ale piesek przytula sie z kotkiem i lize go ale moj piesek w ogole jest szurniety bo je czeresnie z reszta to nie jest piesek tylko piesior![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#98 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Raczkowanie
|
daga1993
To musisz mieć fajnie z taką gromadką zwierzątek ^^ a co robisz na codzień? ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja już się stestowałam w tym miesiącu i wynik pozytywny miałam 2.06 więc jestem już po staraniach![]() w ogóle to chciałabym się dopytać czy też czujecie ból owulacyjny, bo czuje to bardzo wyraźnie do tego stopnia, że tych testów owulacyjnych w ogóle mogłabym nie robić. Penelope93 no jak będziesz chciała coś wiedzieć a ja będę mogła pomóc to wal jak w dym a na razie to klateczka, trocinki i dobre jedzonko (Versele Laga, mimo że droższa to innej się nie opłaca bo będziesz wyrzucać z miseczki a tą na 100% zjedzą do ostatniego kawałka) i działaj:P jak jesteś zdecydowana oczywiście Zanim zapytałam to już wszystkie odpowiedziałyście
Edytowane przez asiak26 Czas edycji: 2014-06-05 o 10:13 |
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
Ja wlasnie nie mam mocnego sluzui bol jajnikow zerowy..ale w zeszlym miesiacu bylam na monitoringu i byl duzy pecherzyk a potem na tescie owu dwie kreseczki
ale czuc nie czuje ;( od dzis zaczynam pic te ziolka mam nadzieje tylko ze nie wydluzy mi to cyklu .. Ogolnie mam 35 a teraz mialam 37 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#102 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#103 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mam zawsze tak, że w dni płodne zawsze mi coś wypadnie i nie ma czasu na starania xD
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
asiak26
Ok, będę pamiętać Zapisałam sobie nazwę. Jestem zdecydowana, jestem ![]() Napisałaś, że wynik pozytywny miałaś 2.06, masz na myśli dwie krechy? )
|
|
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
pierwszy post koniecznie potrzebny, wtedy będzie wszystko wiadomo, co, kto, kiedy
![]() Spadam się uczyć dziewczyny, bo się tu z Wami rozgaduję, a egzamin za 4 godziny:/ |
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
mar_Tita
To powodzenia życzę!
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
Tez jestem za tym, zeby zrobic ta pierwsza stronke
zeby wiedziec kiedy spodziewamy sie @, ktora mam nadzieje, ze nie przyjdzie![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
oczywiście chodziło mi o pozytywny wynik testu owulacyjnego
był to 14 dc, 02.06.2014 nast. dnia czułam mocny bol owulacyjny. starania też były odpowiednio intensywne planowana @ 16.06.2014 r.powodzenia na egzaminie! szkoda że to nie egzaminy z cyklu wszystkie zdawałbyśmy na 5 Edytowane przez asiak26 Czas edycji: 2014-06-05 o 11:09 |
|
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
asiak26 To miejmy nadzieję, że 16.06 nie dostaniesz @, kochana
![]() Mi się właśnie skończyła, 15.06 najprawdopodobniej będę się starać
|
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
no zobaczymy
![]() w ogóle to chyba sporo z Was ma 21 lat jeżeli dobrze nickach patrzę
Edytowane przez asiak26 Czas edycji: 2014-06-05 o 11:38 |
|
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
asiak26 Hmmm
Ja bardzo chciałabym mieć dzidziusia, mój wiek mi nie przeszkadza i nie patrzę na gadki innych, że powinnam się 'wyszaleć' itp itd. Mi nie w głowie jakieś romanse, szukam stabilizacji i kochającego partnera, którego - mam nadzieję - już znalazłam. Zresztą ja nigdy nie byłam za jakimiś szaleństwami typu imprezy itp, zawsze byłam grzeczna i tak mi zostało 21 lat będę miec dopiero w listopadzie ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- asiak26 A co do starań jeszcze dodam, że nie planowałam ich w ogóle, wszystko dzieje się spontanicznie. Po prostu pewnego dnia poczułam, że jestem już gotowa na to, chociaż nie powiem, jakieś wątpliwości są zawsze i lekki strach, ale myślę, że to u każdej przyszłej mamy
|
|
|
|
|
#115 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gdy patrze na to jak on sie stara i chce mec dziecko to jestem strasznie szczesliwa![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Tak samo jak Penelope nie krecs nas imprezki wiadomo, wyjsc raz na rok to tak ale bardziej mnie cieszy spedzenie czasu wolnego z moim chlopakiem.. Poprostu, by byc przy nim.. A jakby bylo z nami dzieciatko to juz calkiem bysmy byli szczesliwi mojego tż-ta przyjaciel spodziewa sie bobaska smiejemy sie zawsze, ze ja z jego dziewczynom bedziemy pchac wozeczki.. ale u mnie jak narazie ciazy brak ale mam nadzieje, ze sie doczekamy i bedzie malenstwo bardzo sie ciesze, ze sie przebadalismy i wiemy co jest nie tak i w tym kierunku dzialamy dziewczyny a jak byscie mogly wybrac to jaka byscie chcialy plec? bo wiadomo, ze najwazniejsze zeby bylo zdrowe ale my jak bysmy mogli wybrac to coreczke bo u mojego tż sami chlopcy w rodzinie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
daga1993
Ojej, jak slodko się czyta ^^ Tyle ze Ty masz za sobą juz 5 lat, a ja jestem krocej o wiele z moim chlopakiem Też planujemy duzo rzeczy i także czuję, ze to milosc do konca. On również bardzo chcialby miec dzidziusia ![]() ---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- daga1993 U nas też imprezy to nie to Lepsze jakieś romantyczne spacerki albo wspólne spędzanie czasu w inny sposób. Ciesze się, że znalazlas sobie taki idealny zwiazek Ja bardzo chcialabym miec córeczkę ^^
|
|
|
|
|
#117 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wazne, ze wiesz, ze to ten ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- A jakie imie? bo my ciagle mowimy, ze bedzie Kasia hehe kojarzy mi sie strasznie milo, i ta dziewczyna w filmie Kogel mogel miala tak na imie :PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a studiujecie czy pracujecie? Ja od dawna już czułam instynkt macierzyński, ale jestem tradycjonalistką więc najpierw ślub, mieszkanie, edukacja i powiem wam, że jestem zadowolona, że teraz się zdecydowałam jak już w miarę mam wszystko poukładana, ale wiadomo, że każdemu się życie inaczej układa. U nas Tż rodzice są w innym mieście, a moi sporo pracują więc nie mogłabym liczyć na opiekę nad dzieckiem w czasie zajęć.
|
|
|
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
daga1993
Ja jestem bardzo szczęśliwa ^^ Za kilka dni wprowadzamy się do nowego mieszkanka, więc kolejny duży krok Będę na pewno robić wszystko, żeby było nam jak najlepiej.Kasia to moja przyszła teściowa xD Ale bardzo sympatyczne imię, nie powiem Ja idę nieco w inną stronę i podobają mi się rzadkie imiona, a na tą chwilę na córeczki wybrałabym Laura Ale wszystko może się zmienić
|
|
|
|
|
#120 |
|
Raczkowanie
|
Ja studiuje zaocznie, a mama mojego tż jest w domu i kiedys sie smiala kiedy bedzie u nas dzidzius
wiec mysle, ze co drugi week na pare godzin na pewno by mi pomogla przypilnowac dzidzie.. a tak to juz dawno z moim tż zdecydowalismy, ze on bedzie pracowal a ja sie zajme domem i dzieckiem![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:12.

przepraszam, ze tak dlugo mnie nie bylo.. Troche sie zmartwilam tym @ i potrzebowalam chwile czasu.. Gin mi zlecil badania na tsh, ft3 i prolaktyne..

zobaczysz, wszystko bedzie dobrze i maluszek bedzie ladnie rósł

planowana @ 16.06.2014 r.