|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Dzięki dziewczyny
![]() O właśnie, NALEŚNIKI! U was jest kotlet po stokroć, a u mnie naleśniki Jak tylko zadam pytanie: hmmm, kotek, co byśmy jutro zrobili na obiad? To już wiem, że usłyszę, że NALEŚNIKI z serem
|
|
|
|
#92 | |||
|
Niepoprawna optymistka :)
|
Cytat:
![]() to miłego urządzania Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Cytat:
ze skrajności w skrajność
|
|||
|
|
|
#93 | |
|
Wtajemniczenie
|
Nie wyswietla mi sie suknia
Moj tz tez nie pomaga w wymyslaniu obiadow Mowi tylko: cos latwego Laskawca wielce pomocny. A kotlety dzis robilam Na szczescie moj nie przepada za frytkami ![]() Dziewczyny, ja ide spac, nie piszcie za duzo ---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Mój to i sam coś zrobi. Potrafi zrobić:
- naleśniki - upiec udka, pałki, skrzydełka - spagetti no, dobra... wlasciwie tyle potrafi... chyba, ze o czymś nie wiem... |
|
|
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
Jestem Magda Mam 23 lata, Tż 21, mieszkamy razem od września a jesteśmy razem prawie 3 lata ![]() Ja odkurzam, myję podłogi, sprzątam łazienkę, robię pranie. Tż gotuje (chociaż mi też się zdarza), wynosi śmieci (+myje szafkę śmietnikową, segreguje i takie tam), wyciera kurze, i zmywa! (nienawidzę tego robić). Nie prasujemy raczej, czasami jak jakąś koszulę trzeba to prasuje ten, kto jest bardziej gotowy do wyjścia Nie mamy mocnego podziału obowiązków, wszystko wyszło spontanicznie jak się wprowadziliśmy. Chomikom czyścimy razem
|
|
|
|
#96 | |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mojego Tz rodzice tez maja ogrodek i dom przy lesie ![]() ładniutka, taka skromna!
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Konto usunięte
|
Cześć, chętnie dołączę do tego wątku
mam 29lat, Tż 30, mieszkamy razem od 2,5 roku w wynajmowanej kawalerce a razem z nami 2 koty lubię i umiem gotować, nie przepadam ogólnie za sprzątaniem ale jeszcze bardziej nie znoszę bałaganu i brudu więc staram się dbać o porządek
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Wlaśnie skromna niestety nie jest
![]() Ma cąły gorset w koronce + wysadzany kryształkami, spodnią warstwę sukienki z brokatem i ogólnie jest dość strojna ![]() Mówię niestety, bo w moich wyobrażeniach chciałam coś zupełnie innego
|
|
|
|
#100 | ||
|
|
Cytat:
dlatego ja nie chcę się zgodzić na jakiekolwiek zwierzę w domu lubię swój domowy porządek i zapach a jednak zwierzę to dodatkowe zamiatanie, wietrzenie itd ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#101 | |
|
Konto usunięte
|
u nas podział obowiązków jest taki, że ja zajmuje sie budżetem, robię zakupy, gotujęi piorę a Tż zmywa,odkurza,wyrzuca śmieci (też ma klucz przd swoich kluczach
A jesli chodzi o gotowanie to ja w ogóle jestem hardcorem bo gotuje co innego dla siebie a co innego dla Tż bo jestem na diecie a Jemu przydaloby sie przytyc wiec go tuczę jak gąske i podmaślam mu na kazdym kroku ale tak jak pisałam lubie gotowac wiec nie mam z tym problemu ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Cytat:
natomiast my z Tż tak kochamy zwierzęta, ze nie moglibysmy zadnego nie miec wiedzielismy na co sie decydujemy i ja co prawda narzekam na sierść i roznoszony po domu żwirek ale bym za nic w świecie nie oddała moich kłaków Edytowane przez 201604250957 Czas edycji: 2014-06-03 o 18:02 |
|
|
|
|
#102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jaką chciałaś?
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Spaceruję sobie po różnych wąteczkach, to tu, to tak coś podczytując i proszę kogo tutaj widzę.. Kashmirka, Dotka90.
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Suknię wybierałam z TŻtem
![]() Nie no, po prostu chodzi o to, że moje wyobrażenia, to była delikatna, z lejącego się materiału sukieneczka, nie princeska (absolutnie!), żadne kryształki, brokaty (fuj!). No ale ja sobie, a życie sobie. W tych moich delikatnych i zwiewnych, wyglądałam jak w koszuli nocnej Princeska robi mi mega talię, ukrywa wielką d..pę i uda ![]() Cieszy mnie to, bo każdy, kto widzi fotę kiecki, mówi, że skromna To dobrze, bo bałam się, że jest za bardzo princeskowa ![]() ---------- Dopisano o 18:12 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- ijaa |
|
|
|
#105 |
|
Zadomowienie
|
Dotka najważniejsze żebyś Ty była zadowolona!
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Mój tż za to jest strasznie marudny jeżeli chodzi o jedzenie, masakra... ale i tak zjada wszystko co mu daję, bo nie ma wyboru
ale jajek on nie jest, ogórków nie lubi, tamto za mało słone, bo sałata bez octu Jak dziecko marudny jest
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I ja pytam po co ? Co ile zmieniacie pościele ? Ja co 2 tygodnie Teraz będą takie ładne pościele w Lidlu i zastanawiam się nad różową http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-09744...etail&id=14293
|
|
|
|
|
#108 | |
|
|
Cytat:
![]() super są te pościele...w ogóle lubię produkty z Lidla ![]() ostatnio upolowałam buty, koszulki dla córci i spodenki ![]() na dziś wszystkie obowiązki domowe wykonane, córcia śpi, Tż drzemie, szybki trening i wolnee do jutra
|
|
|
|
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile i jakie masz?My jak były dwa to TŻ pomagał w sprzątaniu, teraz jego kontakt ogranicza się do "Tośka, śmierdzisz"... Vileda Ultramax dotarł. Wypróbowany. Juz kocham ten mop
|
|
|
|
|
#110 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba się skusimy A buty crocsy ? My niestety mamy daleko do Lidla więc zaglądamy tylko przy okazji wizyt u Rodziców TŻ
|
|
|
|
|
#111 | |
|
|
Cytat:
Też mamy dość daleko do Lidla ale może to i dobrze - wiecej zaoszczędzę Właśnie nie crocsy tylko te kolorowe adidasy. Widziałyście to ? http://wawalove.pl/Walka-o-crocsy-w-...-WIDEO-sl14443 Ja nie wiem czy się śmiać czy płakać
|
|
|
|
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#113 |
|
|
nie nie ja z tych robiących zakupy na spokojnie
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
Ja pościel zmieniam jak czuję potrzebę
Tak samo z piżamą. Ciężko mi powiedzieć, jak często to jest, bo w upalne lato i mega zimę zmieniam częściej niż na wiosnę/jesień ![]() Ja prasuję pościel bo lubię się położyć pod taką świeżą i wyprasowaną, jutro mnie to czeka
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć, można się dołączyć?
Mieszkam z Tż od 4 lat, razem jesteśmy 5 lat, we wrześniu ślub Nie lubię myć podłóg i okien, prasować i za myciem lodówki nie przepadam. Uwielbiam gotować, prać i myć naczynia. Śmieci nie wyrzucam, boję się wchodzić do pomieszczenia z kubłami. Nie prasuje pościeli ![]() Miałam odkurzacz bez workowy, teraz mam workowy i wg mnie ten drugi jest dużo lepszy. Bez workowy ciągle mi sie zapychał i nie cierpiałam tego czyszczenia po każdym odkurzaniu
|
#116 |
|
Rozeznanie
|
Moim największym problemem jest ogólny brak mobilizacji do sprzątania.
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właściwie jest on u mnie zawsze otwarty bo mam w nim rozpiskę obowiązków domowych oraz obiadów. Wszystko można edytować tak aby powtarzało się co któryś dzień
|
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Moją mobilizacją do sprzątania jest to, że lubię jak jest czysto, ten zapach. Oboje lubimy posprzątane mieszkanie.
Mam problem z obiadami. Tż uwielbia jeść mięso. Jeśli na obiad nie ma mięsa, to nie ma obiadu. Ewentualnie jeszcze zje jakąś rybę albo makaron z kurczakiem. Jest bardzo wybredny, co mnie denerwuje nieziemsko!
Jaś 20.06.2015 06.09.2014 Edytowane przez rybkaa90 Czas edycji: 2014-06-03 o 20:39 |
|
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak ja!
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:16.

Mowi tylko: cos latwego 

ale dobrze, bo nawet nie wiedziałam, że taka szczotka istnieje 

13.03.2008

jak ja!