![]() |
#91 |
Rozeznanie
|
Dot.: Kosmetyki,perfumy
Hej bardzo jestem chętna na eclact d'arpege, do oddania mam m.in: La petite Robe noire EDP 30 ml, zużycie ok 5-6%, Lolitę Lempicką Si Lolita, krem Skin House Snail itp.
![]() Pozdrawiam ---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- Hej, hmm mam jeszcze Synesis Białe Molo 100 ml - praktycznie ubytek kilku psików, a może interesowałoby Cię coś z pielęgnacji - mam bazę Good Kin Labs Z pore użytą raz ![]() Baaardzo zależy mi na wymianie ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- A i mam jeszcze maseczkę lioele pore clean & tightening pack mniej więcej 3/4 opakowania, widziałam że szukasz glinki, a ona jest na jej bazie ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- ok ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- Ok, rozumiem i czekam na info ![]() ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- ta druga ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
odp
Edytowane przez Cesena0 Czas edycji: 2014-08-27 o 10:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Cesena i co z moją propozycją za używane perfumy VS?
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Kochana w sumie teraz to ja się waham - zastanawiam się czy te cienie tak naprawdę są mi potrzebne, bo akurat mam już podobne odcienie a szukam bardziej kolorow beżu i różu. Ale to jeszcze szybko przemyśle i jak coś to wrócę do Ciebie
![]()
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
chętnie bym przygarnęła Victorię Secret's
![]() ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...3#post47885513 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic nie znalazłam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
ciepłe kluchy
|
Przykro mi, nic
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
A co byś powiedziała gdybym dorzuciła jeszcze Givenchy ange ou demon le secret edp ze 100 ml zostało 25 ml, bo jak dokładnie się przyjrzałam to la petite zostało mi 2/3 buteleczki, muszę to skorygować
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
hej niestety nic pozdrawiam
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
niestety hypnotic poison zostaje ze mną
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Hej no niestety i petit i givenchy już mi wyszły ;(
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Dot.: NIE ZNAM REGULAMINU Kosmetyki,perfumy CZERWIEC
Hej,
przepraszam, że nie odzywałam się w sprawie perfum Black XS ale czekałam na decyzje niezdecydowanej Wizażanki. jeśli nadal interesuje Cie wymiana w zamian za Lanvin Eclat D'arpegeto mam jeszcze w drugim wątku Halloween (i inne kosmetyki) i poza wątkiem Vintage Kate Moss
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Niestety nic, chyba że masz coś z mojej wish
![]()
![]() |
#104 |
Bang Bang Bang
|
Niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Rozeznanie
Przekupka: 33 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,
moja mama nie podźwignęła ciężaru używania Killer Queen i po paru psikach mam zwrot ![]() Aktualna pojemność to minimum 41-42 ml/100 wcześniej pisałam, że 38ml, ale nie wiem jak to wypatrzyłam ![]() No i Aguilery Unforgettable mam 45/50 ml. jeśli chcesz się wymieniać na Heartbreakera, to ja jestem chętna ![]() Wolałabym nowa flaszkę, ty dostałabyś ode mnie dwie... Edytowane przez justa1812 Czas edycji: 2014-08-30 o 11:21 Powód: ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Chyba raczej nie, ale jeśli nie wymienisz VS a ja nie wymienię Fancy i nadal będziesz zainteresowana to wymienimy się
![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi się u Ciebie
Victoria's Secret Sexy Little Things Heartbreaker EDP 100 ml (nowe) znajdziesz cos u mnie? poza wątkiem mam Maybelline Color Tattoo Pernament Taupe z bardzo mało widocznym ubytkiem, bazę z Hean (została około połowa), zielona glinka tez się znajdzie. ![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie ?
![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za Eclat Lanvin?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic za Wisha nie znalazłam, pozdrawiam
![]()
![]() |
#115 |
Bang Bang Bang
|
Niestety, to nie moje zapachy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
witaj, znalazlabys cos u mnie za pedzle z elfa? z twojej wish mam eyeliner goldenrose (przez przypadek siostra kupila mi taki jaki sama mam wiec wstawilam go na liste - jest brazowy, z serii metalicznej ale akurat ten model sie nie blyszczy), ewentualnei moglabym pomysec czy nie zbyc cos z moich tattoo tyko ze one byly uzywane kilka razy
---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- a czy moglabys mniej wiecej oszacowac ich wartosc, nie chcialabym zebys byla stratna.i czy interesuja cie tylko brazy w tattoo? ---------- Dopisano o 14:34 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- to moze on and on bronze + eyeliner za oba pedzelki + jakies probeczki(moga byc saszetki) bys dorzucila. chyba ze mialabys jakas propozycje np spoza listy wymiankowej na oba tattoo i eyeliner ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Rozeznanie
|
to poczekaj, musze przemyslec, odezwe sie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
to moze dwa pedzelki + odlewka? (chyba ze masz jeszce jakeis nieotwarte cienie, bo zanim ja wymienie/wykoncze moja niemal 50ke inglotow to nas tutaj rok 2099 zastanie :P)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
To moze po prostu 2 color tatoo i liner za dwa pedzelki i za te granatowa kredke? Doceniam twoja propozycje tylko ze ja wystawilam tylko czesc pielegnacji azjatyckiej i mam jeszcze 2 kremy z filtrem ze skin 79 do wykorzystania ;(. Tak wiem, pogielo mnie z kosmetykami ;-p
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:44.