Mama daj mi schaboszczaka, w końcu w domu masz roczniaka! - Mamy VII-VIII 13 cz.VIII - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinien być w następnej części?
W Nowy Rok dumnie wkraczamy, na drugie urodzinki czekamy! 4 25,00%
W Nowy Rok dumnie wkraczamy, tyle do zrobienia mamy! 0 0%
Miesiące lecą, roczki za nami, pociechy zaskakują nowymi umiejętnościami 0 0%
Odważnym krokiem w nowy rok wchodzę! Chcę świat poznawać, nudy nie znoszę! 2 12,50%
Mamo, tato, chodzę sam i na minutę sto pomysłów mam! 1 6,25%
W nocy zabawa, jedzenie jest beee. Usiąść na nocnik? Ja mówię nieee. 8 50,00%
Odważnym krokiem stąpam po ziemi i czekam aż świat znów się zazieleni 0 0%
Już rok 2014, tak szybko czas leci... witamy na świecie kolejne "nasze" dzieci 1 6,25%
Głosujący: 16. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-14, 22:06   #91
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Mama daj mi schaboszczaka, w końcu w domu masz roczniaka! - Mamy VII-VIII 13 cz

Cytat:
Napisane przez miszkaaa Pokaż wiadomość
STOKROTKA ale wam fajnie, jeszcze troszkę i będziesz was pakowała

MERA czasami tak bywa, ze coś kosztem czegoś... ale pewnie będziesz miała taras i zieleń dookoła więc jak się rozsiądziesz z mrożoną kawką/ herbatkę z prądem (wybierz opcję ) w ręku to jakbyś na urlopie była

już się nie mogę doczekać chociaż trochę pakowanie mnie przeraża co tu wsiąść na tyle dni- 10.

Fiazo super, że spotkałaś się z Rocky

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:09   #92
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Mama daj mi schaboszczaka, w końcu w domu masz roczniaka! - Mamy VII-VIII 13 cz

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
już się nie mogę doczekać chociaż trochę pakowanie mnie przeraża co tu wsiąść na tyle dni- 10.

Fiazo super, że spotkałaś się z Rocky
Ciężko troche ogarnąc z dzieckiem. Ja już wiem ze wzięłam za dużo ubrań

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:12   #93
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Hehe mimo wszystko zabawna sytuacja
Jak nie ma reakcji alergicznej to dobrze

w sumie to chyba nie ma, dzisiaj miał na szyi jakieś uczulenie ale chyba na proszek bo przestałam prać w loveli, ale wczoraj przed kąpielą w tym mydełku też miał więc to raczej nie od tego

---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ----------

Cytat:
Ciężko troche ogarnąc z dzieckiem. Ja już wiem ze wzięłam za dużo ubrań

za dużo dla dziecka czy dla siebie? Bo ja najchętniej wzięłabym dużo ubrań dla małego bo on strasznie się brudzi

Dzoan fajnie, że jesteś, stęskniłam się za Twoim spamem

Łukaszek
Stary 2014-07-14, 22:15   #94
fiazo
Zakorzenienie

Bardziej dla dziecka ale przez meza w sumie i dla siebie tez

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Tak jak patrze to bedac gdzieś dłużej zawsze awaryjnie można coś wyprac i ja tak bede robić na kolejnym noclegu bo spodenki nam sie skończą piotrka, a czasami sa pralki, np tu gdzie nocujemy jest i można se wyprac

Synek
Stary 2014-07-14, 22:27   #95
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Bardziej dla dziecka ale przez meza w sumie i dla siebie tez

---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ----------

Tak jak patrze to bedac gdzieś dłużej zawsze awaryjnie można coś wyprac i ja tak bede robić na kolejnym noclegu bo spodenki nam sie skończą piotrka, a czasami sa pralki, np tu gdzie nocujemy jest i można se wyprac

dobry pomysł z tym praniem, j przed wyjazdem zadzwonię na moją kwaterę i popytam o pralkę. Chętnie bym pranie zrobiła po po przyjeździe z nad morza dwa dni później jedziemy do rodziny tz i ciężko będzie przez dwa dni poprać, poprasować, zakupy zrobić, odwiedzić wszystkich, a tak bym przywiozła poprane ciuchy

Łukaszek
Stary 2014-07-14, 22:33   #96
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

FIAZO haha no tak rozumiem.doskonale. Też byłam zestresowana przed spotkaniem z SAMMI z ta pralka to sie upewnij ze działa. Mialam raz sytuacje ze okazało się ze pralka nie odwirowuje i nie można jej otworzyć. a kartki ze zepsuta nie było.)

STOKROTKA mialo być do 10 30. No ale nie powiem..wcale nie chce mi się teraz spać. Maz juz zasnal, wiec pewnie poczytam

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:37   #97
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
FIAZO haha no tak rozumiem.doskonale. Też byłam zestresowana przed spotkaniem z SAMMI z ta pralka to sie upewnij ze działa. Mialam raz sytuacje ze okazało się ze pralka nie odwirowuje i nie można jej otworzyć. a kartki ze zepsuta nie było.)

STOKROTKA mialo być do 10 30. No ale nie powiem..wcale nie chce mi się teraz spać. Maz juz zasnal, wiec pewnie poczytam

mój też już śpi, ja też chyba zaraz idę się położyć

Łukaszek
Stary 2014-07-14, 22:41   #98
Myszkaaaa83
Raczkowanie

Witam się w nowym wątku. Nikodem mi się rozchorowal Ma goraczke, nie chce jeść. Byliśmy wczoraj u lekarza, dostał syropek, podobno wirus. Nasza pierwsza temperatura i choroba.

Bardzo dziękujemy za życzenia i sorki ze tak tylko o sobie na razie.

Sto lat dla Piotrusia i Kubusia.

Ściskam mocno wszystkich potrzebujących i życzę dobrej nocki.
Myszkaaaa83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 22:46   #99
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Myszkaaaa83 Pokaż wiadomość
Witam się w nowym wątku. Nikodem mi się rozchorowal Ma goraczke, nie chce jeść. Byliśmy wczoraj u lekarza, dostał syropek, podobno wirus. Nasza pierwsza temperatura i choroba.

zdrówka dla Nikosia, oby szybko mu przeszło

Dzisiaj mój mały uderzył się w kant ściany :'( najlepsze, że stałam obok i tego nie przewidziałam. I kolejny guz do kolekcj aż się boję jak zacznie chodzić, już się puszcza i niestabilny jest

Łukaszek
Stary 2014-07-14, 22:56   #100
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

MYSZKA zdrówka dla Nikosia! Kiedy maz zjeżdża?

STOKROTKA ooojjj. Biedaczek.

Dobrej nocki!

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-14, 23:24   #101
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

100 lat Piankowy Kubusiu!

Kaszkę wywaliłam, kupiłam 3 nowe. Jak znowu znajdę to coś, to idę na wojnę.

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
Agrafka to tym bardziej ja kupuję powoli jakies pierdoły na stół, bo będę sama dekorować. Podobno mi to wychodzi jak się przyłożę
Przypomniało mi się - kupiłam w Rossie za 2 zł bańki mydlane, Kuba ma niezłą zabawę łapiąc je w powietrzu jak gdzieś zobaczycie to kupujcie, radocha jest
My mamy bańki, ale takie podłużne. Super są

Cytat:
Napisane przez mamaszkrabka Pokaż wiadomość

PERSE Ty byłaś się chyba zarejestrować w UP no nie? I normalnie dostajesz zasiłek po macierzyńskim?
Najprawdopodobniej tak, decyzja ma przyjść do miesiąca.
Ale ja pracowałam prawie 4 lata na umowie o pracę.

Cytat:

Wiecie co, wyszło że Kuba ma niedobór witaminy D, a fosfatazy podwyższony - nawet z dopiskiem, że wymaga kontroli:// czarny scenariusz się sprawdza :///
Tzn.?

Co do guzów..
Jak dziś widziałam dzieci na placu zabaw, to mi się tak do chodzenia Artka nie spieszy :P
Poobijane, poharatane, posiniaczone. Jak jeden maluch wyrżnął z karuzeli, to ja bym chyba z takim upadkiem jechała na pogotowie :P Już to widzę, jak Artek będzie się tak bawił, no to już wtedy chyba całkiem nie będę spać ze stresu :P
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 06:56   #102
Agrafka86
Wtajemniczenie

MYSZKA zdrowia dla Nikosia.

STOKROTKA

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 08:37   #103
pianka2013
Zadomowienie

Dzien dobry

Myszka zdrowka dla Nikosia.

Sammi u nas tez banki to hicior . Kuba uwielbia.

Stokrotka biedny Lukaszek. ja ciagle licze guzy i serce mi drzy.

Filip 24.04.2016r.
pianka2013 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 09:09   #104
mamaszkrabka
Zakorzenienie

PERSE az miesiac musisz czekac? Strasznie dlugo.

My tez juz zaliczylismy upadek rano. Nie ogarniam dwojki ruchliwych dzieci.Chyba Igorowi cos sie poprzestawialo bo dzis pobudka znowu o 7:20.

MYSZKA zdrowka dla Nikosia.
mamaszkrabka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 10:30   #105
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pianka2013 Pokaż wiadomość
bardzo dziekuje w imieniu Kubusia za zyczenia Dokladnie o 17:10 moja najwieksza milosc skonczyl rok. Dzisiaj caly dzien na niego patrzylismy z Tz i nie moglismy uwierzyc ze Kuba naprawde jest z nami juz tyle czasu. Tz wzial dzis wolne wiec spedzalismy czas we troje. Bylismy w centrum zabaw i Kuba mial okazje sie wyszalec.
ale miło spędziliście dzień

Cytat:
Najlepszego dla Kubusia

Gratulacje dla moon

Spaliłam sie zwiedzając zamość i udało mi sie na chwilke spotkac z rockyy, czeka na męża bo jeszcze nie zjechał, ale ogólnie ma się dobrze, a Laura jest cudowna

super, że się spotkałyście

Cytat:
FIAZO fajnie, że spotkanie udane
maślanką się posmaruj

PIANKA wszystkie nasze dzieciaki są kochane i my mamy tak samo jak Wy. Uwielbiam patrzeć na Igusia

SAMMI mam nadzieję, że wyniki będą lepsze niż są teraz i jednak Kubusiowi nic poważnego nie dolega.
Pracę miałaś fajną

U nas jest syn szwagierki i po prostu tekstami leci niesamowitymi ma 6 lat.

- "Oo! Ciocia obcięłaś sobie włosy pod pachami!

Przegadywaliśmy się coś na żarty i coś źle zrobiłam więc chłopaki chcieli dać mi karę...
M. stoi i myśli: To za karę nie będzie przez tydzień...
Marcel kończy: nosić majtek...
Myślałam, że padnę

Cytat:
STOKROTKA tak przyznał ze obudziliśmy się 11 30 spanie ma po mamie.

MELA po to jesteśmy abyś się nam wygadala... Bardzo Ci wspolczuje,ale i rozumiem odczucia w stosunku do dziadka. Mam nadzieję ze przestanie się męczyć. A za tatę dalej trzymam kciuki mocno.

PERSE wywalilabym kaszkę.

DZOAN może maz twój tak na Olka działa,albo Ty się spinasz i Olek wyczuwa relacje miedzy wami.

SAMMI co dokładnie czytasz? My się wybieramy do Stuthoffu bo to niedaleko. Aushwitz i Treblinka zaliczone. Ogromne wrażenie,ogromna pokora... Imprezka spoko, udanaudanego wyjścia!a banjo to U has of dluzszego czasu sprawiaja frajde.

MOON to fajne chyba święta.a coz wiecej napiszesz? Dlaczego teraz I co die swietuje?

PIANKA najlepszego dla Kubusia!!

FIAZO mam nadzieje ze ucalowalas Rocky od nas. Dlaczego nie zagląda?

SZKRABKOWA powaliła mnie kara

czytam "Kolumbowie rocznik '20" autora bym musiała wstac zobaczyć bo nie pamiętam i "Jeden z wielu" Morawskiego.
Co Igi dostał na roczek?

Cytat:
No wesoło mamy..

Ale nie jestem pewna czy dałabym radę ogarnąć dwójkę dzieci. Pewnie to kwestia organizacji ale 6letnie szalejące dziecko, które nie zwraca uwagi na maluszka... muszę mieć oczy w tyłku...
w sumie jak majtek nie będziesz nosiła to może i coś da radę dopilnować

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
uf jestem ale na chwilunie bo padam..

moon, ale super trzymam kciuki
pianka najlepszego dla jubilata imprezka już była? (swoją drogą mój teściu też ma urodziny w tego dnia )

sammi, no chyba ząbki , ale żeby aż ta to jej dokuczało? chyba że ma próg bólu po tacie , wystukałam 3 ząbka w sobotę, a dziś mega katar, z rąk nie schodziła uf a gdzie te kolejne 17 sztuk....
ups...ale podobno najgoresze 3ki i 4ki więc moze nie będzie tak źle

Cytat:
Wiecie co wczoraj zrobiłam, wymyłam małego w mydełku odplamiającym. Leżało blisko jego mydła i gapa ze mnie, dopiero się skapłam jak odkładałam mydło na miejsce. Masakra po prostu
odplamiłaś Łukaszka

Perse podobno jeden, no dwa objawy wskazujące na krzywicę nie decydują o tym, że to ona. Ale wyniki badań już tak

U nas noc koszmarna. Byłam na piwie, było super, wróciłam o 23.00, Kuba wykąpany, najedzony spał. O 1.00 pobudka na mleko i do 5.00 ciągle wypluwanie smoka i płacz a pomiędzy brum brum przez sen chyba tata za dużo wrażeń dostarcxzył
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 10:47   #106
fiazo
Zakorzenienie

Teraz jade przez rzeszów

Synek
Stary 2014-07-15, 11:48   #107
sammi24
Zadomowienie

Cytat:

Ja w sumie też byłam zestresowana ale krótko bo akcja z godziną się szybko rozwinęła
Ten drugi autor to Roman Bratny

Cytat:
Napisane przez Myszkaaaa83 Pokaż wiadomość

zdrówka dla Nikosia

Cytat:
zdrówka dla Nikosia, oby szybko mu przeszło

Dzisiaj mój mały uderzył się w kant ściany :'( najlepsze, że stałam obok i tego nie przewidziałam. I kolejny guz do kolekcj aż się boję jak zacznie chodzić, już się puszcza i niestabilny jest
nie wiem jak Łukaszek ale Kuba na czworaka dosłownie zapitalał i na nogach nie chodzi, a od razu biega no i jest to wprost proporcjonalne do liczby zderzeń i upadków. Tez mamy kolekcję guzów

Perse pozostaje nam tylko puszczać dzieci na plac zabaw samopas żeby na to nie patrzeć

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

Kurcze, o ile w nocy Kuba spi lepiej to w dzień jest ostatnio tragedia:/ od mniej więcej 4 dni usypianie trwa minimum godzinę, kręci się, wstaje, nie chce położyć, choć widać, że jest zmęczony strasznie:/ wszystko przez 2 weekendowe dni opóxnionego usypiania..

Widzę, że z tymi bańkami to rychło w czas wyskoczyłam, wszystkie dzieci juz poznały

Skoro już temat wyjazdów, to my zdecydowaliśmy, że wyjedziemy do Władysławowa w piątek, gdy Kuba zaśnie, powinniśmy byc na miejscu ok 0.00, paczka znajomych już tam bedzie od kilku godzin.
Wracamy o 13.00 w niedzielę, wyjdzie na to, że Kuba spędzi bez nas niecałe dwa dni i jedną noc. Chyba jakoś przezyje, i my też

W czwartek zbiorę się do rodziców, żeby Kuba trochę sie oswoił.

Elaine gdybysmy byli dłużej i z Kubą to pewnie bym proponowała jakiś meeting ale chyba teraz nie da rady ALE w sierpniu prawdopodobnie będziemy znowu i już z Kubą, także wyglądajcie wtedy na nas
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 12:09   #108
dzoan
Zakorzenienie

Dzien dobry

Spiznione zyczenia dla malych solenizantow przepraszam, ale nie bede wymieniac, bo boje sie,.ze.pomine ktoregos dzieciaczka

Dziekuje za mile powitanie..mialam do Was zasiasc z rana, ale laptop jeszcze w plecaku i mam lenia by go wyjac :P
Poza tym Olek marudny jakis.. zapomnial, ze potrafi bawic sie i przebywac sam i mi steka jak odchodze..

U nas duchota i gorac..wymiekam.. nawet Maly zasnac nie mogl.

Wczoraj porobilam z Olkiem jakies zakupy sozywcze i zajrzelismy do mieszkania rodzicow kwiatki podlac..nim na wlasciwy spacer poszlismy byla juz 19.30 :P
Dzisiaj znowu jedziemy, choc jak sobie pomysle o siedzeniu w.aucie bez klimy to juz pot mnie zalewa

Moon jesli dobrze rozumiem co czytam, choc na biezac nie jestem, u Was dwie kreseczki? Gratuluje ogromnie

Zycze udanych wyjazdow urlopowych.. ja dopiero od dwoch.dni w.domu, a juz bym chciala wracac do Wawy czy gdziekolwiek :p

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 12:18   #109
Konto usunięte

Ja też wyszłam z A. na drugi spacer o 19, wracaliśmy do domu dobrze po 20, a w piaskownicy bawiły się jeszcze dzieci (niewiele starsze od A.). Kiedyś pisałam w takim wątku na wizażu i tam wiele dziewczyn mówiło, że ich dzieci chodzą spać między 19 a 20, no najpóźniej o 20. Artek chodzi spać raczej po 21, ale widzę, że nie tylko my tak "późno" chodzimy :P
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 12:34   #110
dzoan
Zakorzenienie

Perse u nas zazwyczaj o 20, max 20.30 Olek je kolacje, pozniej kapiel i spac.. zasypia ok. 21. Jakbym miala mu przeciegnac caly rytyal choc ciut pozniej marnie by sie.to dla nas rodzicow skonczylo :P Olek jest za bardzo zmeczony...

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 12:36   #111
Konto usunięte

U nas kąpiel jest zwykle lekko przed lub po 21, ale raczej przed. I potem do 21.30 już jest po kolacji. A kiedy uśnie to już inna sprawa
Stary 2014-07-15, 12:40   #112
mamaszkrabka
Zakorzenienie

SAMMI

PERSE różnie dzieci chodzą spać. My o 20 lub 20:30. A znam takie co o 23:00... nie ma reguły

DZOAN jak się Oluś czuł się w Wawie?

Non stop głodna jestem
Stary 2014-07-15, 12:42   #113
mera82
Rozeznanie

Dzień dobry.
Przede wszystkim najlepszego dla Kubusia Piankowego , niestety spóźnione.

Wczoraj już się nie odezwałam, nastrój kiepsko .
Już sama nie wiem co z tym domem. Tż nie zgodził się na tak duży zadatek przed konkretną decyzją w sprawie kredytu z banku. Z kolei właściciele domu nie godzą się aby jeszcze troszkę poczekać, chcą juz kasę ( kółko się zamyka) . Postanowili odwiesić naszą rezerwację i wystawić dom znów na sprzedaż ! Nie rozumie tylko jednego, u nas procedura kredytowa trwa juz ponad tydzień, jeśli znajdą kolejnych klientów, czas sprzedaży im się wydłuży!? Och, dziwni ludzie.

Odniosę się na spokojnie. Wybaczcie ale na tą chwilę mam kocioł w głowie.
mera82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 12:47   #114
mamaszkrabka
Zakorzenienie

MERA ja już pewnie bym węszyła podstęp skoro tak na siłę chcą zadatek. Ale to ja. Może dobrze, że Tż się nie zgodził. Dom za okazyjną cenę i napaleni sprzedawcy? hmmm...

Chyba mam kryzys dzieciowy....
Stary 2014-07-15, 13:01   #115
Konto usunięte

Mamaszkrabka może jesteś przed @? Ja dzień-dwa przed mogłabym zjeść ciężarówkę czekolady.

Mera, a załatwiacie to bezpośrednio z nimi, czy przez biuro? Jak bezpośrednio, to nie dziwię się mężowi...

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

FAAAAAK Właśnie mi zaczęli wiercić nad głową :/:/:/

Pewnie zaraz usłyszę łeeeeeeeeee...

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ----------

A teraz tak walą jakimś młotem, że mi się fotel trzęsie
Stary 2014-07-15, 13:25   #116
mamaszkrabka
Zakorzenienie

PERSE właśnie jestem 5 dni po @.
Nie kumam... Głowa mnie zaczyna boleć.

Współczuję tego wiercenia...

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:09 ----------

Zrobiłam sobie pyszną kawę i dojadam cukierasy... mniam
Stary 2014-07-15, 13:46   #117
pianka2013
Zadomowienie

ktos mi chyba podmienil dziecko .... Wstal dzis o 6 to akurat w normie ale dopiero przed chwila zasnal na drzemke. Przez 1,5h byl ryk jakby sam nie wiedzial czego chce. Posmarowalam dziasla bo anuz to zab, dalam obiad wczesniej bo moze glodny ale nic. Ostatecznie siedzial w lozeczku, ja kolo niego. Nie rwagowalam, nie kladlam go i sam sie polozyl i w koncu zasnal. Ufff. Juz mialam wizje ze nie bedzie wcale spania.
Kuba jest kapany ok 19:20 i o 20 juz spi. Nie wytrzymalby dluzej. Jak skads wracamy i kapie go np tylko 15 minut pozniej to jest tak zmeczony ze wychodzi mi z wanny. U nas dzieci w piasku tez sa dlugo ale starsze tak ok 2 lat bo z takimi maluchami jak nasze to nikt oprocz mnie na plac zabaw nie przychodzi. Mam okna od sypialni na plac i zawsze czycham czy sa dzieci zeby Kuba mial towarzystwo do zabawy a ja do pogadania .

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ----------

Wczoraj jak bylismy w tym centrum zabaw to nie bylo dzieci zbyt wiele wiec Kuba musial bawic sie sam. Po pewnym czasie przyszedl chlopczyk okolo 3 lat i juz przy wejsciu krzyczal do Kubusia teksty typu" nie pidchodz, nie dotykaj, nie idz do mnie, nie ruszaj". Tak mi bylo troche glupio bo jak mam wytlumaczyc roczniakowi ze chlopiec nie chce sie z nimi bawic. Kuba jak tylko widzial tego chlopca to do niego szedl ale chyba ostatecznie zrozumial ze jego towarzystwo nie jest mile widziane bo usiadl i zrobil chlopcu oj oj oj paluszkiem gadajac
przy tym po swojemu

Mera troche dziwne ze wlascicielowi sie tak spieszy i tak nalega na wplate. W koncu nie jest latwo znalezc klientow na dom wiec chyba powinien zrozumiec ze czekacie na decyzje. Wydaje mi sie ze spokojnie, nie ma co sie spieszyc jak chce niech wystawia dom. Bedziemy najwyzej trzymac kciuki zeby nie sprzedal nikomu innemu

Filip 24.04.2016r.
Stary 2014-07-15, 13:50   #118
Agrafka86
Wtajemniczenie

FIAZO jesteś nie dobra. Mogłaś wpaść na kawę! Ja jestem z Rzeszowa!

---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ----------

PERSE a moje dziecko ostatnio chodzi spać o 22.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-15, 13:52   #119
pianka2013
Zadomowienie

Sammi fajnie macie z tym wyjazdem do Wladka i ze jedziecie sami. Odpoczniecie ze znajomymi a pogoda ma byc ladna. Zazdroszcze bo ja nie umiem jeszcze tak zostawic Kube na noc. Nie bylo wieczoru zebym to nie ja usypiala Kubusia. Mialam mozliwosc jechac na wyjazd integracyjny z pracy na 2 dni ale maz stwierdzil ze Kuba zasnie tylko przy mnie i nie pojechalam. wolalam nie jechac niz sie denerwowac. Kilka razy Kubus zostal z moja siostra ale to w dzien i to na kilka godzin. A jak bylas na tym piwie to maz byl z Kubusiem?

Filip 24.04.2016r.
Stary 2014-07-15, 13:56   #120
yevele
Zadomowienie

hej,
wczoraj jakieś apogeum było,
dzisiaj już lepiej, może uda mi się ponadrabiać trochę

dziękuję za zaproszenie do klubu, jak będę miała chwilkę to i tam się zadomowię

Agrafka, brawo za kroczki i nas na razie było pół kroka
Myszka, ojejku, zdrówka dla Nikosia

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:52 ----------

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;47306560]100 lat Piankowy Kubusiu!

Kaszkę wywaliłam, kupiłam 3 nowe. Jak znowu znajdę to coś, to idę na wojnę.

[/QUOTE]

chwal się jakie kupiłaś bo pamiętam że zawsze coś fajnego wyhaczysz

---------- Dopisano o 13:56 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

Cytat:
J
Widzę, że z tymi bańkami to rychło w czas wyskoczyłam, wszystkie dzieci juz poznały

Elaine gdybysmy byli dłużej i z Kubą to pewnie bym proponowała jakiś meeting ale chyba teraz nie da rady ALE w sierpniu prawdopodobnie będziemy znowu i już z Kubą, także wyglądajcie wtedy na nas
hehe u nas jeszcze nie było baniek, muszę kupić
a gdzie będziecie w 3city?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości