|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: LIPIEC - wymienie ASOS, NIKE, H&M , ZARA
coś za bluzeczka H&M mietowa załozona2x
|
|
|
|
|
#94 |
|
Rozeznanie
|
Hej, jeśli chodzi o tę spódniczkę to inna dziewczyna już o nią pytała wcześniej więc najpierw czekam na jej odpowiedź
Może znajdziesz coś innego?---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Oki To jeśli nie wymienię się z tamtą dziewczyną to prześlę Ci wymiary spódniczki, jeśli miętowa koszulka będzie jeszcze wolna
|
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie? Odpisz prosze u mnie.
----- https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=762749 |
|
|
|
|
#99 |
|
Rozeznanie
|
coś za którąś z tych rzeczy?
oversize ZARA szary z zamkiem na metce M biała sukienka ala Zara elastyczna , rozmiar S wstawki skóra- raz załozona lekko pzybrudzona pod szyją nie zdązyłam uprać kombinezon HOLLISTER rozm M nie mam niestety kosmetycznego
Edytowane przez morell Czas edycji: 2014-07-24 o 19:34 |
|
|
|
|
#100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj, znajdziesz cos u mnie za szarą dekatyzowaną sukienkę i Szary over zara ? Sukieneczka na plażę włoska jest transparantna?
Edytowane przez palau Czas edycji: 2014-07-26 o 17:18 |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
A jest opcja żebyśmy poczekały do poniedziałku aż wyklaruje się sytuacja z sukienkami? Może przeszukać szafę, żeby Cię czymś zainteresować?
---------- Dopisano o 18:25 ---------- Poprzedni post napisano o 18:02 ---------- Pedzle sa wolne, na sukienkach bardziej mi zależy (zależnie jeszcze od wymiarów) |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:33.

Może znajdziesz coś innego?