Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII ) - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-07-25, 08:28   #91
Debrah
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Pooglądałam zdjęcia,
Marsi : karnacja Leo
Insolito: zadziwia mnie jak fajnie po dzieciach widać,. że są mieszanką rodziców. Oczy mamy a reszta Tż Piękną rodzinę tworzycie!

Jemy z Ami śniadanie (ja kanapki z pomidorem i mozzarellą, ona kanapka z masłem i serem żółtym + pomidor w kosteczkę i mozzarella też.. co je? ser żółty, odrywa na kawałki i nabija widelcem, reszta stoi..)
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 08:38   #92
Debrah
Zakorzenienie

Odnośnie trzymania kubków z wczoraj.
Tak u nas to wygląda.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20140725_092938.jpg (55,3 KB, 43 załadowań)
Stary 2014-07-25, 08:49   #93
LadyWhisper
Zakorzenienie

Debrah, wazne, ze w ogole je!!!

Dzisiaj mnie maz zalatwil na amen. Maz i dzieciecie moje

Otwieram lodowke, a tam......swiatlo. Jeden przeterminowany pasztet i dzemu tyle co na jedna kromke chleba. Plus maslo ofkors. Na dworze ulewa o wyjsciu do sklepu zapomnij. Dzwonie do malzonka szanownego i pytam, GDZIE JEDZENIE?!?!?! Bo wczoraj jeszcze conieco bylo dzisiaj dopiero zakupy mial robic. Noooooo bo on kupil taki pyszny chleb, nie mogl sie opanowac i zjadl duzo na sniadanie i kanapki do pracy (lacznie 3/4 bohenka jak sie okazalo, nie przesadzam!!!) no ale COS w lodowce mi zostawil. Rozlaczylam sie zla i glodna robie sobie kromki z maslem i jedna z dzemem mysle, mlody ostatnio i tak sniadan nie je to chociaz ten dzem se zjem. No.... A moje dziecko na widok dzemu oszalalo i....zjadlo mi CALA kromke, jedna jedyna z dzemem Takze dzisiaj sniadanie miszczow - dwie kromki z maslem i kakao Dibrze, ze chociaz maslo bylo

Marsi tak, z Chodakowska, co sie o niej nie mowi, ale efekty sa genialne, poki co tylko skalpel cisne, ale przykladam sie do tego w milionie procentow i pot sie ze mnie leje ciurkiem i leze trupem 10min po cwiczeniach. Dokladam tez Mel B na ramiona (z butlami mlodego w lapach) no i bieganie oczywiscie.

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 08:49   #94
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Tak u nas to wygląda.
Moja też tak trzyma.

Jestem wypruta.
A. nie spala od 3 do 4.30... wszystko mnie boli i w ogóle mam doła. Jade zaraz do matuli, siostra przyjdzie zrobi mi włosy bo mam odrosty takie, ze wstyd...;/

Iwfka, nie oddam do żłobka Ja chcialam znalezc job na wakacje a jak by była fajna to może i dalej, ale jak jakas dorywcza to nie, bo w październiku studia.

Tak mi smutno

Lady, a widzialas SKALPEL WYZWANIE? ja chyba zaczne to cwiczyć...

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 08:51   #95
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Lady, to śniadanie i tka bardziej wypasione niż wczoraj kolacja moich dziewczyn suchy makaron świderki maczany w keczupie

Debrah, tak samo kubek trzyma Dorka.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 09:15   #96
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
wyszły nam górne czwórki więc pewnie stąd takie histerie nocne dzisiaj np nocka całkiem ok, woda o 2 i pobudka o 6 (i nie wiem, podawać mu mleko o tej 6 czy już 'normalne' śniadanie?)

Po ćwiczeniach boli mnie WSZYSTKO dosłownie WSZYSTKOOOOOOOOOOOO jest kosmos totalny ale mój mąż oszalał na punkcie mojego tyłka sama widzę, że się ładnie podniósł, także no od 2tyg odpuściłam tylko 2 obowiązkowe dni i naprawdę, efekty rewelacja!!!

Zjem śniadanie i ponadrabiam
Już doczytałam że chodakowska skalpel, na brzuch to też działa?? bo ja tylko to chcę poprawic.
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
u nas trójki wyszły nawet nie wiem kiedy, zobaczyłam dopiero dziś jak darł jape za kaszką, a wczoraj jak wracaliśmy to w aucie pakował łapki do buźki aż po łokcie, leciały mu gile i troszkę się dławił,myślałam,że to może przeziębienie ale dziś ani widu ani słuchu tylko białe ząbki na górze
no a na dole pozas jedynkami i dwojkami nadl nic
My mamy: na górze - jedunki i lewą 4, a na dole jedynki i dwójki i od przedwczoraj lewą 4
Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Tak u nas to wygląda.
Super
Cytat:
Napisane przez Delicjanka Pokaż wiadomość
Iwfka, nie oddam do żłobka Ja chcialam znalezc job na wakacje a jak by była fajna to może i dalej, ale jak jakas dorywcza to nie, bo w październiku studia.

Tak mi smutno

Aha
A smutek z czego??
Wyżal sie, ulży CI
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 09:25   #97
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cześć kochane. ..
Na POCZĄTEK - MARSI ja bym się tak nie denerwowała. Może L ma taki okres, a może przy tamtych dzieciach poprostu dominował nad nimi jako "Głowa " grupy. Ja bym się nie przyjmowała a poczekala i obserwowała.
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Na wątku o ozm wypowiedziałam się na temat, który już był EOT-em Jeszcze dwa i dostanę stałego bana
Miałam zapytać co to ale już doczytałam

Cytat:
powiedziałam dziś tesciowej ze prawdopodobnie pójdę do job- wykluczone, z Amelka nie zostanie bo sama chce jechać se dorobić....;/
:banghead:
Cytat:
wyszły nam górne czwórki więc pewnie stąd takie histerie nocne dzisiaj np nocka całkiem ok, woda o 2 i pobudka o 6 (i nie wiem, podawać mu mleko o tej 6 czy już 'normalne' śniadanie?)

Po ćwiczeniach boli mnie WSZYSTKO dosłownie WSZYSTKOOOOOOOOOOOO jest kosmos totalny ale mój mąż oszalał na punkcie mojego tyłka sama widzę, że się ładnie podniósł, także no od 2tyg odpuściłam tylko 2 obowiązkowe dni i naprawdę, efekty rewelacja!!!

Zjem śniadanie i ponadrabiam
Cytat:
Debrah, wazne, ze w ogole je!!!

Dzisiaj mnie maz zalatwil na amen. Maz i dzieciecie moje

Otwieram lodowke, a tam......swiatlo. Jeden przeterminowany pasztet i dzemu tyle co na jedna kromke chleba. Plus maslo ofkors. Na dworze ulewa o wyjsciu do sklepu zapomnij. Dzwonie do malzonka szanownego i pytam, GDZIE JEDZENIE?!?!?! Bo wczoraj jeszcze conieco bylo dzisiaj dopiero zakupy mial robic. Noooooo bo on kupil taki pyszny chleb, nie mogl sie opanowac i zjadl duzo na sniadanie i kanapki do pracy (lacznie 3/4 bohenka jak sie okazalo, nie przesadzam!!!) no ale COS w lodowce mi zostawil. Rozlaczylam sie zla i glodna robie sobie kromki z maslem i jedna z dzemem mysle, mlody ostatnio i tak sniadan nie je to chociaz ten dzem se zjem. No.... A moje dziecko na widok dzemu oszalalo i....zjadlo mi CALA kromke, jedna jedyna z dzemem Takze dzisiaj sniadanie miszczow - dwie kromki z maslem i kakao Dibrze, ze chociaz maslo bylo

Marsi tak, z Chodakowska, co sie o niej nie mowi, ale efekty sa genialne, poki co tylko skalpel cisne, ale przykladam sie do tego w milionie procentow i pot sie ze mnie leje ciurkiem i leze trupem 10min po cwiczeniach. Dokladam tez Mel B na ramiona (z butlami mlodego w lapach) no i bieganie oczywiscie.

Ja od 4 dni tez z Chodakiem skalpeluje i tez padam mokra po wszystkim choć ja przy Tobie to kondycję mam kiepską
Cytat:
Moja też tak trzyma.

Jestem wypruta.
A. nie spala od 3 do 4.30... wszystko mnie boli i w ogóle mam doła. Jade zaraz do matuli, siostra przyjdzie zrobi mi włosy bo mam odrosty takie, ze wstyd...;/

Tak mi smutno:
Ja właśnie myślę czy wogole próbować coś innego bo skalpel podobno najlżejszy.a ja po nim ledwo żyję no i najmniej obciąża mi kolana. Pozatym i tak robię go na 98%:banghead: A jaka różnica pomiędzy skalpelem a skal.wyzwaniem?

MARSI PYTANIE co do bułeczek z jagodami. Ile czasu mniej więcej się je robi i jak one "smakują" następnego dnia?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Mówicie o mowie. Jedyne co Antoio wciąż mówi to swój język nikomu nieznany no i mama, tata, dziadzia. Czasem bułka i ogórek. Dwa razy kogut i koniec-mam się martwić?
A co do zębów to brakuje nam piątek jedynie. Nam to jakoś wychodziły albo od razu po dwa albo na raz po 4 zęby. Ostatnio trójki szły ze 2 miesiące temu- tez 4 szt na raz.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-07-25 o 09:28
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-07-25, 09:31   #98
Delicjanka
Zakorzenienie

Neti, wlasnie skalpel wyzwanie bardziej obciaza nogi, troche sie martwie o moje kolano;/ ale skalpel normalny fajny jest lubie go, ale chyba zmienie niedlugo.

Iwfka, tak jakoś nie wiem, moze dlatego ze siedze z Amelka 24 na dobe SAMA i potrzebuje jakiejs odskoczni...............A melka na dodatek dzis marudzi i w ogole.....:/

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 09:32   #99
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
MARSI PYTANIE co do bułeczek z jagodami. Ile czasu mniej więcej się je robi i jak one "smakują" następnego dnia?
przygotowanie ciasta, z pol godz a potem wyrabianie, ja mam wprawę więc mi pach pach i po sprawie, na dwa razy pieczenie

a jak na drugi dzień? nie mam pojęcia, nie doczekały nigdy

ostatnio na moje urodziny serwowałam drożdzowkę z przepisu nancy, z morelami, wyszła obłędna, taka puszysta też nie zostało ani kawałeczka na drugi dzień

Edytowane przez marsi11
Czas edycji: 2014-07-25 o 09:33
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 09:36   #100
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Dzięki Dziewczyny za odp... no nic mam ponad litr jagód i co to zrobić?
Pierogi wczoraj zrobiła t. To ja coś innego chce. ..

Aha PACZTA. ..

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1406277398469.jpg (72,1 KB, 38 załadowań)

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-07-25, 09:45   #101
hope01
Zakorzenienie

Piękne dzieciaczki

Leoś faktycznie taki śniady śliczny w ogóle to witaj Marsi po urlopie

Ja ćwiczę T25 ale mi się już nudzi, bo ciągle to samo i to samo. Nie nudzi mi się jedynie MelB ją uwielbiam

Pstryku mi oni obydwoje nie pasuja

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 10:01   #102
meneq
Zakorzenienie

Ale dzis czika!! W cieniu na wysokosci 1,5 m nad ziemina bylo 37 stopni, odczuwalna 44!! Ciekawe ile bylo stopni na wysokosci Yae w sloncu?! Klimatyzacja w samochodzie ustawiona na maxa na 18st rady nie dawala... A wyjsc musialam, do gina na kontorle jechalam i taka spocona musial mnie badac; normalnie sama sie brzydze, fuj.
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 11:09   #103
onaella
Zakorzenienie

Cześć
Wyruszamy właśnie na wakacje wiec żegnam się na 2 tygodnie

Pozdrawiam gorąco

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 11:40   #104
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość

[/COLOR]Mówicie o mowie. Jedyne co Antoio wciąż mówi to swój język nikomu nieznany no i mama, tata, dziadzia. Czasem bułka i ogórek. Dwa razy kogut i koniec-mam się martwić?

ale cokolwiek mowi...
pisalam juz o tej mojej kolezance. jej coreczka jest z poczatku marca 2012 czyli za cwile konczy 2,5 latka i mowi tylko mama baba dziadzia i chyba tata. na kilka przedmiotow ma swoje dziwne nazwy a tak to nie tyle ze mowi w starocerkiwno ale wydaje tylko jakies dziwne odglosy przy pomocy jezyka
to jest dopiero masakra

Cytat:

Iwfka, tak jakoś nie wiem, moze dlatego ze siedze z Amelka 24 na dobe SAMA i potrzebuje jakiejs odskoczni...............A melka na dodatek dzis marudzi i w ogole.....:/

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

Pstryku mi oni obydwoje nie pasuja
to fakt, ale ona dla mnie jeszcze ujdzie natomiast on to takie cieple kluchy jak to ktoras napisala - nie ma w nim absolutnie nic mrocznego to powinien byc taki prawdziwy facet z krwi i kosci a tu taki ciolas

Kubson zasnal, od rana pada mlody nie mogl wyjsc na dwor wiec szaleju dostawal ale w kncu udalo mi sie go spacyfikowac

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 11:46   #105
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Cześć
Wyruszamy właśnie na wakacje wiec żegnam się na 2 tygodnie

Pozdrawiam gorąco
Udanego wypoczynku. A gdzie jedziecie bo znów przegapiłam. :p

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Ja juz po skalpelu. Mlody jeszcze śpi a dziś ugotowalam mu ogórkową-a my będziemy jeść pierogi z jagodami :p

Stary 2014-07-25, 11:53   #106
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
to fakt, ale ona dla mnie jeszcze ujdzie natomiast on to takie cieple kluchy jak to ktoras napisala - nie ma w nim absolutnie nic mrocznego to powinien byc taki prawdziwy facet z krwi i kosci a tu taki ciolas
No ja pisąłam chociaz Graya znam z zasłyszanych opini, nie czytałam osobiście.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 12:08   #107
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

Córeczka moich znajomych zmarła wczoraj wieczorem... powiększyła grono Aniołków Nie jestem w stanie napisać nic więcej...

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

To jest tak niesprawiedliwe! Najgorsze jest to że znalazł się 100% dawca nie zdążył Jak sobie pomyśle że na miejscu tej dziewczynki mogła być moja Blanka to nie potrafię opanować łez jeszcze bardziej. Fuck!

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 12:15   #108
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Córeczka moich znajomych zmarła wczoraj wieczorem... powiększyła grono Aniołków Nie jestem w stanie napisać nic więcej...

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ----------

To jest tak niesprawiedliwe! Najgorsze jest to że znalazł się 100% dawca nie zdążył Jak sobie pomyśle że na miejscu tej dziewczynki mogła być moja Blanka to nie potrafię opanować łez jeszcze bardziej. Fuck!

;( Straszne....

Stary 2014-07-25, 12:20   #109
marsi11
Zakorzenienie

ojej wspołczuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-07-25, 12:26   #110
Debrah
Zakorzenienie

Cytat:

(((((((((( chorowała?
Stary 2014-07-25, 12:31   #111
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

o matko.... Byli tak blisko...

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 12:32   #112
Debrah
Zakorzenienie

Doczytałam (( już pamiętam.

Boże ;(
Stary 2014-07-25, 12:36   #113
marsi11
Zakorzenienie

straszne i ezzo też opisywałą jak była na pogrzebie aniołka od znajomych, też mieli wyjeżdzać na leczenie

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-07-25, 12:38   #114
Debrah
Zakorzenienie

Nie radzę sobie z takimi sytuacjami, z własnym lękiem.
Wczoraj czytałam o rodzinie która zginęła w wypadku, razem z maluchem.. żeby uniknąć wjechania w stado dzików odbili w drugą stronę i na czołowe z autem

Fewciu - z całego serca współczuję tym ludziom, mam nadzieję, że dostaną wsparcie psychologa, myslę, że to jedna z sytuacji z której...nie sposób do końca się podnieść(
Stary 2014-07-25, 12:39   #115
LadyWhisper
Zakorzenienie

Fewciu bardzo mi przykro......

Stary 2014-07-25, 13:12   #116
misiaeel
Wtajemniczenie

fewciu współczuję.. straszna wiadomość a byli tak blisko

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 13:14   #117
ezzo
Zadomowienie

Fewciu tak mi przykro, Aniołek mojej koleżanki tez miał dawce, ale był cały czas zbyt słaby, znalezli do innowacyjne leczenie w Berlinie, uzbierali masę kasy i tuż przed wyjazdem dostał zapalenia płuc Fewciu wiadomo, ty podejmiesz decyzje, ale mnie ten pogrzeb przerósł, cały czas siedzi mi to w glowie i boli, bardzo boli.

Dziewczyny, akurat wczoraj szperałam po różnych stronach internetowych o nowotworach i to mi wpadło w oczy, 2 opinie pod wpisem na stronie akademii witalnosci, było o tym dlaczego takie małe dzieci chorują:

"Trudno powiedzieć, być może czynniki genetyczne a być może zalew toksyn przy jednoczesnej za małej podaży ochronnych fitozwiązków. Dzieci od urodzenia mają kontakt z konwencjonalnymi kosmetykami (chemiczne płyny do kąpieli, balsamiki wcierane codzienne w całe ciało), nie zawsze karmione są piersią wystarczająco długo, od małego spożywają cukier, od urodzenia mają wstrzykiwane toksyczne związki zawarte w szczepionkach – przy pewnej predyspozycji genetycznej maluch zaczyna chorować. Ten chłopczyk tutaj, Alexander Horwin: http://www.ouralexander.org/ też był zdiagnozowany jak miał 2 latka (rak mózgu), choć urodził się zdrowy i rozwijał się normalnie. Rodzice drążyli aż wykryli, że winien był pochodzący od małp wirus SV40 znajdujący się w zadanej dziecku parę miesięcy przed diagnozą szczepionce na polio (szczepionki te hoduje się na organach małp, wycinanych im w dodatku na żywca). Producent szczepionki miał pecha, bo rodzice dziecka przysięgli sobie, że nie spoczną dopóki nie dojdą prawdy dlaczego stracili syna (konwencjonalne leczenie niestety małemu nie pomogło). Zyskali potężne odszkodowanie ale dziecka i tak nic im nie wróci… Teraz prowadzą fundację i witrynę internetową.

i

Jest wiele badań, które potwierdzają zależność między dietą przyszłej matki (kobiety ciężarnej) a zdrowiem jej dziecka. Im matka lepiej się odżywia, tym mniejsze ryzyko np. białaczki u dziecka (chodzi tu głównie o ilość spożywanych warzyw i owoców). Do kwestii odżywiania dochodzi jeszcze chemia z kosmetyków i przedmiotów, których używamy na co dzień: plastikowe kubeczki, sztućce, talerze, miski, pojemniki, meble, ubrania, zabawki… aluminiowe garnki, folie… Dwa filmy w tym temacie – Plastikowa Planeta i Znikająca męskość.
Wszystko to wpływa na płód, a gdy się dziecko urodzi też nie jest lepiej, a jeszcze więcej toksycznych substancji do jego organizmu się dostaje.
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 13:15   #118
LadyWhisper
Zakorzenienie

apropos tych 50 twarzy greya, nie czytałam książki, ale ja się zakochałam w tym aktorze Silver, kojarzysz go pewnie co?

https://www.google.pl/search?q=dale+...+dome&tbm=isch

i jak za blondynami nie przepadam, tak ten....

Stary 2014-07-25, 13:25   #119
szklanka19
Zadomowienie

Ifwka my byliśmy u neurologa na kontroli, bo chodzimy na rehabilitację już ponad rok, za dwa miesiące znowu idziemy

Onaella miłych wakacji!

Fewciu jejku straszna wiadomość

Debrah z dwojga złego lepiej jak cała rodzina zginie w takim wypadku niż ktoś miałby zostać ja w ogóle się prawie popłakałam jak pierwszy raz zobaczyłam tą kampanię co rodzinka jedzie i pokazują dwa samochody, jeden jedzie 50 km/h, a drugi 60

Lady a jak Twój żołądek? Byłaś u lekarza? U mnie chleb z masłem na każdą kolację obowiązkowo

A tak w ogóle to tak piszecie o tych ćwiczeniach i też mnie coś kusi ćwiczyć tylko jest jeden problem - ja nie chcę schudnąć boję się, że jak zacznę cokolwiek robić ze sobą to przy moim trybie życia zniknę

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ----------

Cytat:
apropos tych 50 twarzy greya, nie czytałam książki, ale ja się zakochałam w tym aktorze Silver, kojarzysz go pewnie co?

https://www.google.pl/search?q=dale+...+dome&tbm=isch

i jak za blondynami nie przepadam, tak ten....
Jezu jak ja go kochałam w Miami Medical
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-07-25, 13:26   #120
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
Fewciu tak mi przykro, Aniołek mojej koleżanki tez miał dawce, ale był cały czas zbyt słaby, znalezli do innowacyjne leczenie w Berlinie, uzbierali masę kasy i tuż przed wyjazdem dostał zapalenia płuc Fewciu wiadomo, ty podejmiesz decyzje, ale mnie ten pogrzeb przerósł, cały czas siedzi mi to w glowie i boli, bardzo boli.

Dziewczyny, akurat wczoraj szperałam po różnych stronach internetowych o nowotworach i to mi wpadło w oczy, 2 opinie pod wpisem na stronie akademii witalnosci, było o tym dlaczego takie małe dzieci chorują:

"Trudno powiedzieć, być może czynniki genetyczne a być może zalew toksyn przy jednoczesnej za małej podaży ochronnych fitozwiązków. Dzieci od urodzenia mają kontakt z konwencjonalnymi kosmetykami (chemiczne płyny do kąpieli, balsamiki wcierane codzienne w całe ciało), nie zawsze karmione są piersią wystarczająco długo, od małego spożywają cukier, od urodzenia mają wstrzykiwane toksyczne związki zawarte w szczepionkach – przy pewnej predyspozycji genetycznej maluch zaczyna chorować. Ten chłopczyk tutaj, Alexander Horwin: http://www.ouralexander.org/ też był zdiagnozowany jak miał 2 latka (rak mózgu), choć urodził się zdrowy i rozwijał się normalnie. Rodzice drążyli aż wykryli, że winien był pochodzący od małp wirus SV40 znajdujący się w zadanej dziecku parę miesięcy przed diagnozą szczepionce na polio (szczepionki te hoduje się na organach małp, wycinanych im w dodatku na żywca). Producent szczepionki miał pecha, bo rodzice dziecka przysięgli sobie, że nie spoczną dopóki nie dojdą prawdy dlaczego stracili syna (konwencjonalne leczenie niestety małemu nie pomogło). Zyskali potężne odszkodowanie ale dziecka i tak nic im nie wróci… Teraz prowadzą fundację i witrynę internetową.

i

Jest wiele badań, które potwierdzają zależność między dietą przyszłej matki (kobiety ciężarnej) a zdrowiem jej dziecka. Im matka lepiej się odżywia, tym mniejsze ryzyko np. białaczki u dziecka (chodzi tu głównie o ilość spożywanych warzyw i owoców). Do kwestii odżywiania dochodzi jeszcze chemia z kosmetyków i przedmiotów, których używamy na co dzień: plastikowe kubeczki, sztućce, talerze, miski, pojemniki, meble, ubrania, zabawki… aluminiowe garnki, folie… Dwa filmy w tym temacie – Plastikowa Planeta i Znikająca męskość.
Wszystko to wpływa na płód, a gdy się dziecko urodzi też nie jest lepiej, a jeszcze więcej toksycznych substancji do jego organizmu się dostaje.

Czesław Niemen prowadził mega higieniczny tryb życia, byl wegetarianem,dbał o siebie, wszystko eko i umarł na nowotwór
mamy tak skażone środowisko że żadna dieta ani nic nie pomożeto wszysto mamy zapisane w genach a nie w wieku prenatalnym, ja nie neguje, ale po prostu po znajomych widze,że nowotwory nie wybierają
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości