![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Pooglądałam zdjęcia,
Marsi : karnacja Leo ![]() Insolito: zadziwia mnie jak fajnie po dzieciach widać,. że są mieszanką rodziców. Oczy mamy a reszta Tż ![]() Jemy z Ami śniadanie (ja kanapki z pomidorem i mozzarellą, ona kanapka z masłem i serem żółtym + pomidor w kosteczkę i mozzarella też.. co je? ser żółty, odrywa na kawałki i nabija widelcem, reszta stoi..) |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Odnośnie trzymania kubków z wczoraj.
Tak u nas to wygląda. |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Debrah, wazne, ze w ogole je!!!
Dzisiaj mnie maz zalatwil na amen. Maz i dzieciecie moje ![]() Otwieram lodowke, a tam......swiatlo. ![]() ![]() ![]() ![]() Marsi tak, z Chodakowska, co sie o niej nie mowi, ale efekty sa genialne, poki co tylko skalpel cisne, ale przykladam sie do tego w milionie procentow i pot sie ze mnie leje ciurkiem i leze trupem 10min po cwiczeniach. Dokladam tez Mel B na ramiona (z butlami mlodego w lapach ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#94 |
Zakorzenienie
|
Moja też tak trzyma.
Jestem wypruta. A. nie spala od 3 do 4.30... wszystko mnie boli i w ogóle mam doła. Jade zaraz do matuli, siostra przyjdzie zrobi mi włosy bo mam odrosty takie, ze wstyd...;/ Iwfka, nie oddam do żłobka ![]() Tak mi smutno ![]() Lady, a widzialas SKALPEL WYZWANIE? ja chyba zaczne to cwiczyć...
![]() |
#95 |
Konto usunięte
|
Lady, to śniadanie i tka bardziej wypasione niż wczoraj kolacja moich dziewczyn
![]() ![]() Debrah, tak samo kubek trzyma Dorka. |
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Super ![]() Cytat:
A smutek z czego?? Wyżal sie, ulży CI ![]()
![]() |
#97 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć kochane. ..
Na POCZĄTEK - MARSI ja bym się tak nie denerwowała. Może L ma taki okres, a może przy tamtych dzieciach poprostu dominował nad nimi jako "Głowa " grupy. Ja bym się nie przyjmowała a poczekala i obserwowała. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
MARSI PYTANIE co do bułeczek z jagodami. Ile czasu mniej więcej się je robi i jak one "smakują" następnego dnia? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Mówicie o mowie. Jedyne co Antoio wciąż mówi to swój język nikomu nieznany ![]() ![]() A co do zębów to brakuje nam piątek jedynie. Nam to jakoś wychodziły albo od razu po dwa albo na raz po 4 zęby. Ostatnio trójki szły ze 2 miesiące temu- tez 4 szt na raz. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-07-25 o 09:28 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Neti, wlasnie skalpel wyzwanie bardziej obciaza nogi, troche sie martwie o moje kolano;/ ale skalpel normalny fajny jest lubie go, ale chyba zmienie niedlugo.
Iwfka, tak jakoś nie wiem, moze dlatego ze siedze z Amelka 24 na dobe SAMA i potrzebuje jakiejs odskoczni...............A melka na dodatek dzis marudzi i w ogole.....:/
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak na drugi dzień? nie mam pojęcia, nie doczekały nigdy ![]() ostatnio na moje urodziny serwowałam drożdzowkę z przepisu nancy, z morelami, wyszła obłędna, taka puszysta też nie zostało ani kawałeczka na drugi dzień Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2014-07-25 o 09:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny za odp... no nic mam ponad litr jagód i co to zrobić?
Pierogi wczoraj zrobiła t. To ja coś innego chce. .. Aha PACZTA. .. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Piękne dzieciaczki
![]() Leoś faktycznie taki śniady śliczny ![]() ![]() ![]() Ja ćwiczę T25 ale mi się już nudzi, bo ciągle to samo i to samo. Nie nudzi mi się jedynie MelB ją uwielbiam ![]() Pstryku mi oni obydwoje nie pasuja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
Ale dzis czika!! W cieniu na wysokosci 1,5 m nad ziemina bylo 37 stopni, odczuwalna 44!! Ciekawe ile bylo stopni na wysokosci Yae w sloncu?! Klimatyzacja w samochodzie ustawiona na maxa na 18st rady nie dawala... A wyjsc musialam, do gina na kontorle jechalam i taka spocona musial mnie badac; normalnie sama sie brzydze, fuj.
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisalam juz o tej mojej kolezance. jej coreczka jest z poczatku marca 2012 czyli za cwile konczy 2,5 latka i mowi tylko mama baba dziadzia i chyba tata. na kilka przedmiotow ma swoje dziwne nazwy a tak to nie tyle ze mowi w starocerkiwno ![]() ![]() to jest dopiero masakra ![]() Cytat:
![]() to fakt, ale ona dla mnie jeszcze ujdzie natomiast on to takie cieple kluchy ![]() ![]() ![]() Kubson zasnal, od rana pada ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Ja juz po skalpelu. Mlody jeszcze śpi a dziś ugotowalam mu ogórkową-a my będziemy jeść pierogi z jagodami :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
No ja pisąłam chociaz Graya znam z zasłyszanych opini, nie czytałam osobiście.
#107 |
Zakorzenienie
|
Córeczka moich znajomych zmarła wczoraj wieczorem... powiększyła grono Aniołków
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- To jest tak niesprawiedliwe! Najgorsze jest to że znalazł się 100% dawca ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
ojej wspołczuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Doczytałam
![]() Boże ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
straszne i ezzo też opisywałą jak była na pogrzebie aniołka od znajomych, też mieli wyjeżdzać na leczenie
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Nie radzę sobie z takimi sytuacjami, z własnym lękiem.
Wczoraj czytałam o rodzinie która zginęła w wypadku, razem z maluchem.. żeby uniknąć wjechania w stado dzików odbili w drugą stronę i na czołowe z autem ![]() Fewciu - z całego serca współczuję tym ludziom, mam nadzieję, że dostaną wsparcie psychologa, myslę, że to jedna z sytuacji z której...nie sposób do końca się podnieść ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Fewciu bardzo mi przykro......
Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#116 |
Wtajemniczenie
|
fewciu
![]() ![]() ![]()
#117 |
Zadomowienie
|
Fewciu tak mi przykro, Aniołek mojej koleżanki tez miał dawce, ale był cały czas zbyt słaby, znalezli do innowacyjne leczenie w Berlinie, uzbierali masę kasy i tuż przed wyjazdem dostał zapalenia płuc
![]() Dziewczyny, akurat wczoraj szperałam po różnych stronach internetowych o nowotworach i to mi wpadło w oczy, 2 opinie pod wpisem na stronie akademii witalnosci, było o tym dlaczego takie małe dzieci chorują: "Trudno powiedzieć, być może czynniki genetyczne a być może zalew toksyn przy jednoczesnej za małej podaży ochronnych fitozwiązków. Dzieci od urodzenia mają kontakt z konwencjonalnymi kosmetykami (chemiczne płyny do kąpieli, balsamiki wcierane codzienne w całe ciało), nie zawsze karmione są piersią wystarczająco długo, od małego spożywają cukier, od urodzenia mają wstrzykiwane toksyczne związki zawarte w szczepionkach – przy pewnej predyspozycji genetycznej maluch zaczyna chorować. Ten chłopczyk tutaj, Alexander Horwin: http://www.ouralexander.org/ też był zdiagnozowany jak miał 2 latka (rak mózgu), choć urodził się zdrowy i rozwijał się normalnie. Rodzice drążyli aż wykryli, że winien był pochodzący od małp wirus SV40 znajdujący się w zadanej dziecku parę miesięcy przed diagnozą szczepionce na polio (szczepionki te hoduje się na organach małp, wycinanych im w dodatku na żywca). Producent szczepionki miał pecha, bo rodzice dziecka przysięgli sobie, że nie spoczną dopóki nie dojdą prawdy dlaczego stracili syna (konwencjonalne leczenie niestety małemu nie pomogło). Zyskali potężne odszkodowanie ale dziecka i tak nic im nie wróci… Teraz prowadzą fundację i witrynę internetową. i Jest wiele badań, które potwierdzają zależność między dietą przyszłej matki (kobiety ciężarnej) a zdrowiem jej dziecka. Im matka lepiej się odżywia, tym mniejsze ryzyko np. białaczki u dziecka (chodzi tu głównie o ilość spożywanych warzyw i owoców). Do kwestii odżywiania dochodzi jeszcze chemia z kosmetyków i przedmiotów, których używamy na co dzień: plastikowe kubeczki, sztućce, talerze, miski, pojemniki, meble, ubrania, zabawki… aluminiowe garnki, folie… Dwa filmy w tym temacie – Plastikowa Planeta i Znikająca męskość. Wszystko to wpływa na płód, a gdy się dziecko urodzi też nie jest lepiej, a jeszcze więcej toksycznych substancji do jego organizmu się dostaje. |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
apropos tych 50 twarzy greya, nie czytałam książki, ale ja się zakochałam w tym aktorze
![]() ![]() https://www.google.pl/search?q=dale+...+dome&tbm=isch i jak za blondynami nie przepadam, tak ten.... ![]()
#119 | |
Zadomowienie
|
![]() Ifwka my byliśmy u neurologa na kontroli, bo chodzimy na rehabilitację już ponad rok, za dwa miesiące znowu idziemy ![]() Onaella miłych wakacji! ![]() Fewciu jejku straszna wiadomość ![]() ![]() Debrah z dwojga złego lepiej jak cała rodzina zginie w takim wypadku niż ktoś miałby zostać ![]() ![]() Lady a jak Twój żołądek? Byłaś u lekarza? U mnie chleb z masłem na każdą kolację obowiązkowo ![]() A tak w ogóle to tak piszecie o tych ćwiczeniach i też mnie coś kusi ćwiczyć tylko jest jeden problem - ja nie chcę schudnąć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:20 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czesław Niemen prowadził mega higieniczny tryb życia, byl wegetarianem,dbał o siebie, wszystko eko i umarł na nowotwór mamy tak skażone środowisko że żadna dieta ani nic nie pomożeto wszysto mamy zapisane w genach a nie w wieku prenatalnym, ja nie neguje, ale po prostu po znajomych widze,że nowotwory nie wybierają |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.