![]() |
#91 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: 30-latki 40-latki :)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
![]() U mnie zamrażalnik już pęka w szwach, główny sprawca to truskawki i cukinia ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Laisla - jak pół blaszki tak migiem zniknęło, to pycha musiało być
![]() ![]() Ja tez dzisiaj kubłami kawę wlewam. Wczoraj 17 godzin pracy przy kompie, trzy godziny snu i od rana to samo. Teraz postanowiłam 5 minut przerwy zrobić sobie. U nas we Wrocku wieje, że hej, padało, chmury jakieś - jesień normalnie. Ale ja jesień lubię (prócz listopada), to się cieszę ![]() Kassica31 - ja mam swój weekend wtorek i środa zawsze, to też tak z mężem poleniuchujemy. Ale laptopa to chyba nie tknę, w ramach odpoczynku... jak wytrzymam bez kontaktu ze światem minka81 - masz tyle rabarbaru, to zrób nam wszystkim pyszny kompot, Laisla podzieli się ciastem i będziemy miały rabarbarowe święto ![]() Pięknego wieczoru dla Was wszystkich, wracam do roboty... ![]()
![]() |
#93 |
Gang Iren
|
Wróciliśmy. Fajnie było. Dzieciaki się wybawiły.
Ja rabarbaru praktycznie teraz nie jadam, w sumie sama nie wiem dlaczego. Ale kojarzy mi się z dzieciństwem, lubiłam wcinać taki surowy maczany w cukrze. Też tak robiłyście?
![]() |
#94 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wybraliśmy się na spacer, brr jak zimno, obeszliśmy kilka bloków i wróciliśmy, może jakiś film obejrzymy. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Już nie mam się czym dzielić, trójkącik mały został ![]() Cytat:
![]() ![]() Wychwyciłam bezdeszczowy moment i zrobiłam rowerowy wypad po lesie, powietrze rewelacyjne, ale zimno..12 stopni ![]() Dziś serwuję zapiekanego bakłażana, kolejny sezonowy przebój i powrót do diety ![]() A córcia nastraja się na początek roku powoli. Pojutrze idziemy kompletować podręczniki. ---------- Dopisano o 21:37 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Gang Iren
|
Laisla a tak z ciekawości ile w Polsce kosztuje wyprawka do szkoły?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
...po prostu być.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Witam wieczorem
![]() Patrzę, że nas tu trochę więcej - witajcie ![]() Ja z synem spędzałam ostatnie dni u moich rodziców -taki kończący wakacje wypad kilkudniowy sobie zrobiliśmy, ale mąż został w domu i oczywiście jak zwykle kiedy zostaje sam fantazja go ponosi i biedy sobie napytał ![]() ![]() Rabarbar - ja uwielbiam i kompot i ciasto i taki właśnie surowy z cukrem, pasuje mi pod każą postacią Temat jesieni - no cóż dzisiaj to u nas jak w październiku - deszczowo, smutno i ponuro - nic tylko siedzieć przed telewizorem lub z książką w ręku, ale u moich rodziców to dodatkowa jesienna atrakcja - ogień w piecu ![]() jeśli o mnie chodzi - to każda pora roku ma w sobie coś co lubię, ale może to dlatego, że mnie prawie wszystko cieszy my nie mamy zwierząt póki co (no chyba że rośliny owadożerne się w to wlicza i kurczaka w zamrażalniku ![]()
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
A no to zaprowadzę tu rozmowy nocą
![]() Witam się wieczornie, wcześniej nie bardzo miałam kiedy zajrzeć bo dziś obiad u teściów mieliśmy. Poinformowaliśmy ich też o tym, że spodziewamy się powiększenia rodzinki. Entuzjazmu brak, nie obeszło się bez paru przykrych komentarzy, ale my za wiele ze sobą kontaktu nie utrzymujemy więc jakoś to przeżyję. Dzień już się skończył, ale u nas również pogoda iście jesienna i z tej okazji wpakowałam sobie do łózka termofor, a co :p Widzę, że o rabarbarze piszecie hmmm mniam, wciągnełabym sobie ciacho i kompocik. MINKA ciężarnej się nie odmawia więc musisz mnie zaprosić hehe ![]() Na więcej pisania już sił mi brak więc chciałam wam życzyć spokojnej nocy i miłego tygodnia, bo za tydzień już wrzesień i koniec lata coraz bliżej ![]() 3majcie się ciepło ![]()
![]() ![]() 2003, 2004, 2008, 2013, 2014 - IVF 06.2011 - NATALKA i AMELKA![]() ![]() ![]() 12.2012- MARCELEK ![]() 07.2014 - IVF ![]() ![]() Edytowane przez _Madison_ Czas edycji: 2014-08-24 o 22:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Witaj NibyNic ![]() _Madison_ dobrze, że się nie przejmujesz brakiem entuzjazmu, najważniejsze, że Wy się cieszycie, a skoro kontakt ograniczony z teściami, to tym bardziej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Mnie też jeszcze czeka obkupienie dziewczynek do żłobko/przedszkola ale to dopiero jak pojadę do 3miasta
![]() Mam nadzieję, że do września zdąże ![]() Dziś Nati i Amelka idą na 3 godziny bo przez cały tydzień mają zajęcia adaptacyjne. Ale mąż obiecał, że je zawiezie i odbierze.
![]() |
#103 | |
Gang Iren
|
Cytat:
U nas wyprawka to tylko mundurek w zasadzie. Nie kupuje się zeszytów, podręczników itd. Dzień dobry. Wczoraj było fajnie, ciepło. A dziś już deszczowo.
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Puk Puk, dzień dobry
![]() Czy przyjmiecie jeszcze jedną? I to taką na dodatek "niepełnoletnią"? ![]() Bo ja o jeden krok przed 30 ![]() Jestem mamą dwóch synków (7 i 4 lata) , mam psa a niedługo też i kota i jestem w trakcie wielkich zmian w swoim życiu... Przyda się babskie grono do pogadania ![]() Na swoje usprawiedliwienie dodam, że lubię jesień ![]() To jak, wpuścicie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Witam się kawką
![]() ![]() Ostatni tydzień wakacji się zaczyna... Cytat:
![]() Madison - ![]() ![]() Ja wsuwałam surowy rabarbar - też w celach zaimponowania: zawody robiliśmy za malucha ![]() Dobrego dnia dziewczyny!
![]() |
![]() |
#106 |
Gang Iren
|
Malimija witaj
![]() ![]()
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Ja dziś mogę częstować sernikiem
![]() Fantagoria - weszłam na Twojego bloga i utonęłam... Siedzę i czytam, ślicznie u Ciebie ![]() Tylko kurcze powinnam tam zajrzeć za kilka dni wieczorem bo utknęłam i ciężko uciec od Ciebie, a pakowanie czeka. Nie spakowałam jeszcze nawet jednej skarpetki, absolutnie NIC, a w środę przeprowadzka. Jeszcze sprawy urzędowe, do tego to pakowanie, nie wiem jak to sama ogarnę. Cóż powinnam się przyzwyczajać, w końcu właśnie wyprowadzam się od męża... Za to ładne słoneczko dzisiaj w końcu świeci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#109 | ||
...po prostu być.
|
Cytat:
Ja przeprowadzki się też boję, a czeka mnie niedługo. Ale z drugiej strony cieszę się bo długo czekaliśmy. Jak to człowiek w rzeczy obrasta... Ja zabieram się jutro za marmolade z rabarbaru. Słoiki musiałam tylko dokupić. Co do książek i wyprawki sporo kosztują. My jeszcze plecak musieliśmy dokupic. ---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- Cytat:
Fajnie, że gromadka się powiększy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Cześć Malimija
![]() ![]() Madison a niby co im się nie podoba w powiększającej się rodzince? Właśnie z pracy wróciłam, mąż będzie ok 23, więc mam duuuuuuuuuuużo czasu dla was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam wyłączone podpisy i dzięki Tobie w ogóle widzę, że Fantagoria ma bloga, muszę nadrobić szybciutko skoro o wnętrza zahacza ![]() Trzymaj się mocno w trakcie tych następnych dni ![]() ![]() Cytat:
Ciachnęłam sobie dzisiaj włosy, żyje się raz, miałam rano jeszcze do pół pleców teraz króciutkie jak na studiach ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
...po prostu być.
|
Cytat:
Laisla gdybyś się skusiła to dobre są z czekoladą i chili lub imbirem i cynamonem. Ale placek ze śliwkami to też niebo w gębie. Gratuluję nowej fryzury, duża zmiana. Ja z kolei lepiej wyglądam w krótkich a rok temu zdecydowałam się na mocną grzywkę i bardzo dobrze to wyszło. Jutro też fryzjer mnie czeka i syna też przed rokiem szkolnym. Muszę zajrzeć tu z laotopa wtedy zobaczę podpisy, ciekawa jestem Twojego bloga Fantagoria ![]() Edytowane przez minka-80 Czas edycji: 2014-08-26 o 06:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Gang Iren
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry! Co za ponury poranek.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
...po prostu być.
|
Cytat:
I ja się za kawę biorę. ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- A dziś mam wolne ![]() Tramki muszę kupić dziecku do szkoły czyli wyprawa w miasto ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |||||||
Przyczajenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Madison jeszcze nie gratulowałam! Serdecznie robię to więc w tej chwili! Fajna taka gromadka dzieci.A komentarzami się nie przejmuj, są ludzie którzy zawsze mają jakieś "ale" Cytat:
Zajrzałam tu wczoraj żeby popisać ale zasnęłam nad klawiaturą ![]() Cytat:
![]() Tak, rabarbar i jesień hasła przewodnie ![]() O jesieni rozmawiamy i rabarbar wspominamy ![]() Serniczek łakomczuchy już zjadły i nie zostało ani troszkę. Ze śliwkami uwielbiam ciasto! Nawet mój niejadek zajada je aż się uszy trzęsą. Na bloga Fantagorii warto zajrzeć! Polecam ! Samotne rodzicielstwo mnie przeraża trochę, choć mam nadzieję, że mój jeszczemąż stanie na wysokości zadania i nie zniknie z ich życia. Mi też miło będzie pogawędzić z kimś kto zna taką sytuację z autopsji. Takie drastyczne zmiany fryzury są czasem potrzebne. Ja też kiedyś z długich włosów ścięłam na króciutko. Musiałam dyskutować z panią fryzjerką bo się zgodzić nie chciała, ale koniec końców powiedziała, że dobrze, że się uparłam ![]() A ja teraz zapuszczam, po wieeelu latach udało mi się wyhodować włosy za ramiona. Cytat:
![]() Zakupy wyprawkowo - odzieżowe też jeszcze przede mną, ehh Cytat:
![]() Cytat:
![]() Na tak krótkiego jeżyka sobie nigdy nie pozwoliłam, chociaż podoba mi się bardzo u niektórych kobiet, ja niestety mam zbyt pulchną twarz do tego ![]() Ja dziś dalszy ciąg szalonego pakowania, idzie mi jak krew z nosa. Dzisiaj jest dla mnie ciężki dzień, akurat dziś wypada nasza 8 rocznica ślubu, a to jednocześnie ostatnia noc spędzona w jednym mieszkaniu, ja pakuję właśnie rzeczy swoje i dzieci i się rozstajemy. Trudne to. Ale nic to, dam radę, kto jak nie my kobiety da radę w takich momentach ![]() Tylko niech mnie ktoś kopnie w tyłek do tego pakowania.... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
...po prostu być.
|
Cytat:
Trzymaj się i pomyśl, że z pakowaniem i przeprowadzką zamykasz stare a otwierasz nowe. A w nowym wszystko może się zdarzyć. Ja Cię kopię tak wirtualnie ![]() Nie ma to jak urlop z ciągłymi telefonami z pracy o pierdoły ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Nie ma to jak urlop z ciągłymi telefonami z pracy o pierdoły
![]() Skąd ja to znam... I raptem się okazuje, że człowiek jest niezastąpiony ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
...po prostu być.
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Ja też padnięta, w dodatku potwornie zimno i koc nie pomaga. Eeeee niech ten dzień się już kończy. A jutro wcale nie zapowiada się lepiej. Niby miałam być krócej w pracy, bo mam sporo nadgodzin, a przed chwilą otrzymałam informację, że o 8 mam już być i nikt nie wie do której bo jakaś kontrola ma być,
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:04.