![]() |
#91 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Usunięcie narzeczonego ze znajomych na Facebooku
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
zuy mod
|
Mozesz odpowiedz normalnie, zamiast jednym czy max kilkoma slowami? Pytalam, czy wg Ciebie taki poziom zainteresowania czyims zyciem + wyciaganie wnioskow z marnych przeslanek jest normalne.
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Ale jaki poziom ZAINTERESOWANIA CZYIMŚ ŻYCIEM? Bo chyba sobie trochę dopowiedziałaś. Zinterpretowałaś moją wypowiedź tak, jakbym uważała, że siedzenie 24h na fejsbuku i śledzenie każdego lajka wśród znajomych jest czymś normalnym, a ja nigdzie nie pisałam o takim chorym zainteresowaniu.
Tak zaraz mi przypomnisz, że sama wspomniałam o opinii znajomych - wspomniałam, a Ty sobie rozwinęłaś jak Ci było wygodnie. Edytowane przez chudelatte Czas edycji: 2014-09-08 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama napisałaś: Cytat:
Pytam poważnie, więc proszę również odpisz poważnie... bo widzę że nawet przy śladowej ilości ironii się nie dogadamy, bo uznasz wszystkich za pseudointelektualistów i tyle będzie... |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Skończyłam dyskusję na ten temat. Edytowane przez chudelatte Czas edycji: 2014-09-08 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
-.- Właśnie dlatego ograniczam ilość znajomych, na fb i w życiu. Z niektórymi ani na poważnie ani na żarty nie da się nawet próbować rozmawiać bo robią się z nich obrażone księżniczki nie potrafiące odpowiedzieć na żadne pytanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
nie trzeba mieć takich znajomych, żeby wiedzieć, że tacy głupi ludzie po świecie chodzą |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4805948 7]a Ty z choinki się urwałaś? ile było takich przypadków tutaj na intymnym, że facet polajkował fotkę (czy coś w tym guście) i laska zaraz sobie wkręcała, że na bank jest nią zainteresowany?
nie trzeba mieć takich znajomych, żeby wiedzieć, że tacy głupi ludzie po świecie chodzą[/QUOTE] Ano z choinki jak widać, a przynajmniej świata poza wizażem... I chyba wolę tam zostać;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4805948 7]a Ty z choinki się urwałaś? ile było takich przypadków tutaj na intymnym, że facet polajkował fotkę (czy coś w tym guście) i laska zaraz sobie wkręcała, że na bank jest nią zainteresowany?
nie trzeba mieć takich znajomych, żeby wiedzieć, że tacy głupi ludzie po świecie chodzą[/QUOTE] Naprawdę było coś takiego? Że zaprosił do znajomych to było, ale fotę polajkował i już big love? Tego nie kojarzę (chyba moje szczęście). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Kobieta z klasą
|
nie trzeba mieć takich znajomych, żeby wiedzieć, że tacy głupi ludzie po świecie chodzą[/QUOTE] Lajkowanie fotki w iluś tam przypadkach było jedyną przesłanką do zadawania pytań: czy coś z tego będzie? lub jak to rozkręcić? ![]() ![]() ![]() Niestety fejsbusiowe pokolenie zaczyna mnie przerażać. Fotki przy śniadaniu, fotki w drodze po bułki, fotki po zakupie nowych kapci, fotki, fotki, fotki ... Gdybym kiedyś straciła pracę zostanę włamywaczem. W tej chwili nie musisz już obserwować godzinami mieszkania, żeby poznać zwyczaje domowników, albo dowiedzieć się kiedy wyjeżdżają na dłużej. Wystarczy profil na FB i masz wyłożone jak na tacy ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Konto usunięte
|
Wyobraziłam to sobie:
"Hmm, ładne zdjęcie, ale jak je polubię, to Zośka pomyśli, że mi się Krzysiek podoba, i wtedy powie Ance, a ona powie Waldkowi i Waldek się ze mną nie umówi..." Albo: "Podoba mi się ta piosenka, dałabym lajka, ale wrzuciła ją Kryśka. Jak Jola to zobaczy, to się może na mnie obrazić, bo przecież ona Kryśki nie lubi"... ![]() Podoba mi się zdjęcie/filmik/artykuł/cokolwiek innego -> klikam że to lubię i nie poświęcam temu żadnej dodatkowej myśli. I nie wierze że tego typu rozkminy mają ludzie, którzy wyrośli już z gimnazjum... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | ||
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Ekspert od Dupy Strony
|
Mi się np. kiedyś rzucił w oczy komentarz jednej dziewczyny pod zdjęciem kolegi TŻ. Był lekko "podejrzany", ale nic bezpośrednio z niego nie wynikało. A że mój TŻ tego chłopaka zna bardziej niż ja, a jego dziewczyną jest kto inny niż ta, co komentowała to zapytałam o to TŻ. I najpierw utrzymywał, że to nic nie znaczyło, a potem wyszło, że jednak za plecami swojej laski ten jego kolega z tamtą pisze
![]() ![]() Mi się rzucają w oczy takie rzeczy, nie na każdego zwracam uwagę, ale jak kogoś lubię, albo wyjątkowo nie lubię to tak. I wyciągam wnioski na ich temat m.in. na postawie zachowań w internecie. Na ogół są trafne.
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
Bo ja wiem, czy ten problem jest taki z pupy. Chłopakowi się nie dziwię. Jakby do mojego TŻ się ktoś dobierał w trakcie trwania naszego związku, to bym nie chciała, żeby utrzymywał z nim kontakt, nieważne czy w realu, czy na internecie. I jakby mi jeszcze powiedział, że mnie wywala ze znajomych, bo spokojnie powiedziałam, że mi się coś nie podoba, to bym nabrała podejrzeń, że coś ukrywa.
I nigdy nie zrozumiem tego chwalenia się, że na fejsie nie ma się ustawione, że jest się z kimś w związku/zaręczonym. Rozumiem czepianie się, jak ktoś popada w przesadę i codziennie wrzuca TŻ posty w stylu "kocham Cię słoneczko ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#107 | |
Kobieta z klasą
|
Oczywiście, że nic
![]() Też mam, na wyraźne życzenie mojego męża ( zazdrośnik ![]() ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- Cytat:
Kiedyś się ludzie oburzali, gdy ktoś próbował dostać się do koperty z listem. W tej chwili mam wrażenie, że już niedługo będziemy oglądać filmiki z porodu ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:29.