|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: rozkład jazdy km
Czytałam o tym. Zaszokowało mnie, że niektóre dzieci (nie pamiętam liczby, były to pojedyncze osoby, ale jednak) miały myśli samobójcze.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
|
#92 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja rozumiem autorke, bo choc mpk rozklady czytam od malego, to jak czasem pksem gdzies jade albo pkp, tez mam na poczatku spory Problem z rozczytaniem co gdzie jest na tym rozkladzie;p
|
|
|
#93 |
|
Konto usunięte
|
Nie rozumiem, dlaczego inne osoby jeszcze sie chwalą tutaj, że tez nie umieją czytać rozkładow. To nie świadczy o tym, ze to nie jest nieigarniecie, tylko ze one również ogarniete nie są.
Edytowane przez 201604130936 Czas edycji: 2014-09-27 o 18:02 |
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Niektorzy sie smieja lub dziwia, a ja uwazam, ze to jest naprawde straszne
Zgadzam sie z wizazanka, ktora napisala, ze to jest inwalidztwo zyciowe, jak mozna nie rozumiec czegos tak prostego i banalnego jak rozklad jazdy autobusow?, przeciez nawet osoba srednio inteligetna jest w stanie to zrozumiec, nie trzeba byc Einsteinem Jesli autorka nie ma zadnych zaburzen, fobii spolecznej, uposledzen czy innych problemow tego typu, to normalnie jestem w szoku.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

)