![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilka rzeczy
Cytat:
![]() a topa mogę ci dorzucić,żaden problem.
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
up
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
ja wysle jutro,bo calkowicie mi przesylka z glowy wyleciala... przepraszam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...hmentid=198101
interesowały by mnie te bluzeczki...dodaje zdjecia rzeczy ktore moge ci zaoferowac na ta godzine.... Wiec tak:1. pomadka Nivea Beaute-kolor ciemna czekolada, ja użyłam raz nie moj kolor... 2. błyszczyk Maybelline water shine gloss zostało kolo 50% 3. Nivea zapach dla mężczyzn zostało 75% 4. Oczyszczający żel do mycia twarzy Avon zostało kolo 50% 5.Odżywka do włosów Ziaja, nowa (mama miała kupic odżywke a ja pomyślałam że mama zapomni i kupiłam, mama zreszta tez...i mam dwie w domu) 6. MAseczka odżywcza- Saszetka 10ml średnio na 2 razy starcza...popisane opakowanie przez moja siostrzenice dorwała sie do pióra, opakowanie jednak całe. 7 Lakier do paznokci bezbarwny z drobinkami, nowy uzyty tylko do sprawdzenia koloru, 8. Lakier do paznokci cos w błękit uzyty raz. 9. Lakier do paznokc, bezbarwny z małymi brąowymi płytkami. 10. Błyszczyk kolor jak widac, uzyty tylko do sprawdzenia koloru. 11. pomadka ochronna-rossman kolor jak widac.. ![]() 12. nowe sylikonowe ramiaczka 13. cienie do powiek zielone ciezko okreslic zużycie 14. cienie do powiek 3 brązy zuzycie kolo 50-60% 15. cienie do powiek różowe..jasniejsze kolory bardziej zuzyte od ciemniejszych. Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2005-11-29 o 22:30 Powód: dodanie zdjec |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
Przekupka: 77 pkt / 100% pozyt.
|
witam,dzisiaj wrocila do mnie paczka wyslana do ciebie... mozesz podac mi jeszcze raz twoj adres... bo wg poczty polskiej,tutaj zostal popelniony blad... wysle ja ponownie priorytetem w poniedzialek... tak by na wtorek byla...
sweterki otrzymalam dnia dzisiejszego... przeslij mi PW jeszcze raz twoj adres |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:09.