![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany : EL, Lancome, Dior itp LISTOPAD
![]() mam ochotę na ten puder tylko dopiero teraz doczytałam, że to maleństwo 7g - zgadza się? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
i jaki odcień ma Rouge Bunny Rouge - puder Poranne Dmuchawce?
![]()
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Witaj
![]() Interesowały by mnie dwa Twoje podkłady: Yves Saint Laurent - podkład Le Teint Encre de Peau kolor B10 (użyty 3 razy) i ten Korres, ale boję się, że Korres będzie za ciemny - a w sumie bym wolała najpierw jego ![]() Jak on jest jasny? Patrzyłam online na swatche ale niewiele mi mówią ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
rzuć okiem na pojemnośc przy okazji i daj znać
![]() ---------- Dopisano o 19:54 ---------- Poprzedni post napisano o 19:42 ---------- hmmm... a czy byłaby szansa na dorzucenie pomadki dior (jeżeli jest używana bo if new to wiadomo, że nie)? ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- więc jestem chętna na wymianę ![]() jeżeli Ty też to zapraszam na PW dodam, że pakując dla ciebie paczuchę na pewno coś jeszcze dorzucę ![]() Edytowane przez peonies Czas edycji: 2014-11-18 o 18:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zapraszam do wymiany : EL, Lancome, Dior itp
Wymieniamy się adresami? Jak możesz proszę napisz w wiadomości wraz z adresem dokłądnie na co się umówiłyśmy mi to ułatwia sprawę potem przy pakowaniu
![]() Buziak
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
niestety narazie podoba mi się tylko EL DW i puder...
![]()
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
To znowu ja, bez większych nadziei, ale chciałam spytać, czy upatrzysz coś za podkład Diorskin
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
BAN stały
|
Cos u mnie za:
- Podkład DIOR DIORSKIN FOREVER 010 ok. 80% - Yves Saint Laurent - podkład Le Teint Encre de Peau kolor B10(użyty 3 razy) ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
może coś za: - Podkład DIOR DIORSKIN FOREVER 010 ok. 80%? ![]()
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Liczę na to skrycie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
A lakier z Diora to, z której kolekcji jest?
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Felicita
|
Ze świątecznej
![]() http://www.sephora.pl/Makijaz/Paznok...nokci/P1999076 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
To fajny
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
in love with life
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Podoba mi sie:
Podkład DIOR DIORSKIN FOREVER 010 ok. 80% https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post49043611 ---------- Dopisano o 19:57 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- A czy moglabys mi prosze powiedziec czy te dwa podklady DIOR DIORSKIN FOREVER Yves Saint Laurent - podkład Le Teint Encre de Peau kolor B10 to sa generalnie bardzo bardzo jasne ( czyli tylko dla totalnych bladziochow) czy nie az tak bardzo? Bo mam jasna skore, ale nie porcelanowa blada, tylko po prostu jasna. Nie wiem, czy one sa prawie biale czy po prostu normalnie jasne? Cos jak MAC NC 15 czy MAC NC 20? ![]() Pudru La Prairie zostalo w duzym opakowaniu polowa, a w malym jest prawie pelny. ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- A jak dlugo sa otwarte? Rozumiem, ze nie ma problemu z ewentualna wysylka do Niemiec z Twojej strony? ![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
podoba mi się Guerlain Joli...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Karolka, czego szukasz za Diorka skin forever? :P Nie masz wish, albo jej nie widzę ;P
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Serum Giorgio Armani to jest to: https://www.douglas.pl/douglas/Piel%...000050643.html Pojemność 3 ml, nowe. Licząc proporcjonalnie do ceny Douglasa, jego wartość to ok. 45 zł. Czy widzisz jakąś możliwość wymiany? Znajdziesz coś jeszcze u mnie? Szczególnie bym chciała tę odzywkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Starałam sie, ale niestety. Ja na dokładkę poczekam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
in love with life
|
Wiec jestem jak najbardziej za tylko pudru La Prairie w duzym opakowaniu jest tyle co na zdjeciu ponizej, natomiast male jest cale pelne.
Aliena szacuje na okolo 10% (niestety buteleczka jest zbyt ciemna i na zdjeciu nie widac, dlatego nie wrzucam). https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post49061266
Edytowane przez MdM Czas edycji: 2016-03-26 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
in love with life
|
Jeszcze jedno
![]() Nie chcesz przypadkiem szminki MAC Plink bez opakowania? Szkoda mi jej wyrzucic, bo za nia zaplacilam, ale jej nie uzywam, a brakuje mi akurat jednego opakowania do Back to MAC, wiec chetnie bym ja dorzucila ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Ok tylko teraz podsumujmy: ![]() ja dostaje: 1. podklad DIOR DIORSKIN FOREVER 2. Yves Saint Laurent - podkład Le Teint Encre de Peau kolor B10 Ty dostajesz: 1. UD Primer Potion 2. Aliena 3. Ulamana szminke MAC Plink (czyli sam sztyft, bez plastikowego opakowania) 4. Puder La Prairie (nie zrozumialam o co Ci chodzi z tym duzym opakowaniem, mam cos przesypac, czy ktore Ci wyslac, czy chcesz oba, czy jak? Bo nie wiem czy znasz ten puder, ale male opakowanie ma lusterko i sie podnosi, a duze jest zakrecane i ma gabke i szpatulke, za to nie ma lusterka).
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Oj
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:33.