![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 4
moj tata ma 57lat wiec wiesz...
#92 |
Wtajemniczenie
|
To wina wizazu z tym wyswietlaniem i logowaniem. Mi raz się wyświetla, raz nie, raz się zaloguję raz ze 100 nie mogę!!
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Ja mam nadzieję, że Córa też będzie wodnikiem
![]() wegielek a jakie typy masz ? A przewijak ja chciałam ten do pościeli w grochy z kotami... to jak dobrze przeczytałam to jest zwykły biały przewijak + pokrowiec bawełniany z haftem.. A pewnie zrobi mi kupe 2 razy na to i nie będzie do sprania... :/ i teraz nie wiem czy znajde cos co bedzie pasowac
#95 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Ala nie mogę z Twojej córy
![]() ![]() Madzia ja mam to samo z hasłem, mam cały czas zapamiętane i jestem zalogowana, a hasła to już nawet nie pamiętam ![]()
Postanowiłam w tym roku zrzucić 10 kg. Zostało mi jeszcze 13 ![]() Edytowane przez przeklete_pragnienia Czas edycji: 2014-11-12 o 09:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kosiarke mieli brać od niego po sasiedzku... Wujek obiecał naprawić im dach swoim kosztem a facet zadeklarował się za to mieszkanie w domku pomagać wujkowi przy drewnie czy innych pracach... Zebrali pieniądze na jakieś używane meble do kuchni... Tego dnia facet miał po nie jechać i mieli się od razu wprowadzać... Jego żona zaprowadziła dzieci do szkoły a potem źle się poczuła i położyła się... Była w 5 m-cu ciąży... Jej teściowa nie zainteresowała się nią bo jej nie lubiła... Nie zajrzała do niej nawet kiedy ta nie poszła po dziecko do przedszkola... Po 3 godzinach spóźnienia nauczycielka odwiozła dziecko do domu... Teściowa dalej miała to w dupie... Dziecko poszło do mamy do pokoju i wróciło do babci i powiedziało' babciu mamusia śpi i jest zimna' . Kobieta nie żyła od kilku godzin. Miała otwarte żylaki i czekała 8 m-cy na lekarza.. Skrzep się oderwał i poszedł do serca... To była straszna tragedia... Ja mam nadzieję że jej teściowa zeżrą wyrzuty sumienia... Cytat:
![]()
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
Madzia no mi się od lat już podoba Alicja, Lena, Amelia, ale Amelkę wykluczyłam już wcześniej, Alicji nie chcę , bo mama tz jest Alicja, i jakbym tak nazwała córę to moja mama (która czasem ma dziwne pomysły) by się chyba na śmierć obraziła, no więc została mi z tego Lena, ale to się nie podoba tz...Przez chwilę miała być Iga, ale jakoś tak nam przestało pasować, myśleliśmy też o Oliwce, dla mnie mogłaby być też Zuzia, Kalinka (ale średnio pasuje do nazwiska) albo Maja, choć jakoś tak nie na 100%...no i właśnie jakoś nie możemy dojść do porozumienia...Mama tz bardzo się próbuje zaangażować, ale jej typy dla mnie zupełnie odpadają...jej z kolei nie podobają się moje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Też mi się skojarzył Tymianek z Podbiałem
![]()
#102 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() http://allegro.pl/kocyk-bambus-minky...736995932.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mylą mi się Wasze nicki, już nieraz się na tym złapałam ![]() Już poprawiam
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Duszona straszna ta historia...a teściowa...brr...Boże broń...aż mi się dziwnie zrobiło jak to przeczytałam...głupie babsko
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
Tymianek i podbiał ahahah dokladnie
![]() Ja uwielbiam te tabletki ![]() Mialam spac, a zaczytalam sie w jednym blogu zaraz odkladam laptopa i sie zdrzemne troszku ![]() Madzia - ja bede na swoj przewijak kładła podkładkę z ceratką pod spodem ![]() ![]() zawsze bedzie podkladka na przewijak nakladana ![]() ![]() chce do Ikei dzisssssssssssssss
#106 |
Wtajemniczenie
|
U nas Kalin nie ma bo kaliny to sklepy ogrodnicze i chyba się tak wszystkim kojarzy. Klementynka jest super tylko jak to zdrobnic... Klementynka? Klementysia? A coś krócej? Tysia
![]()
#107 | ||
Zakorzenienie
|
Duszona straszna historia... aż ciarki mi przeszły aj aj
![]() Cytat:
Hahah to masz problemy jak ja ![]() ![]() Przez chwilę mąż się zgodził na Alicje bo to była moja propozycja to teraz mówi, ze już nie chce... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Alicja mi się zawsze podobało. O i Michalina bardzo. Mojemu mężowi powiedziałam tylko 'bedzue Adrianna, Ada ' a on na to 'spoko, ładnie' i imię wybrane i zatwierdzone... Ale zawsze pyta i 'dzidzię ' albo 'małą' a wczoraj się przytulił do mnie i mówi 'kocham ciebie i Adę'
#109 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja właśnie stwierdziłam, że chyba kupie inny przewijak, tamten pokrowiec w grochy kupie osobno , żeby było ładnie i pasował do pościeli będę zakładać... ![]() Ale mam też już wcześniej kupioną pościel taką jak ta Twoja koleżanka od bliźniaków tylko że w beżu i do tego muszę wybrać jakiś przewijak i takim sposobem będzie pasować do tego i tego ![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Duszona co za historia, masakra, pewnie ten syn nie może wybaczyć matce, ze nie zareagowała
Przyjechało łóżeczko nanananana ![]() A ostatnio pytam Tż, że jak przyjdzie łóżeczko to czy skręci A on do mnie, że niee, bo kot będzie po nim biegał i że jak będę w szpitalu to skręci ![]() A teraz jak napisałam mu, ze był kurier to sie chłopak podniecił i napisał, że wieczorem będzie montował hihi ![]()
#113 |
Zakorzenienie
|
Alicja to sliczne imie <3
A odnosnie zabawek w Tesco na promocji, to moja mama dzis jechala do urzedu w Koscierzynie- mniejsze miasto niz Gdynia itd i mowie jej by tam zajrzala,bo moze tam sie tak ludzie nie rzuca to pic na wode te promocje jak myslalam..... ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ---------- tssss postanowione, ze jade dzis do Ikei po poludniu,bo wlasnie tesciowka dzwonila,ze tez jedzie z nami ;p i ze mam jej pomoc wybrac farby we Fluggerze bo wejdziemy kupic ![]() ![]() ![]() chcialabym wejsc do Smyka, bo sa fajne promocje i do Kappahlaaaaaa ![]() ![]()
#114 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Mój zawsze jak się przytula to mówi "kocham was wszystkie" ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
Ja właśnie muszę popatrzeć na przewijaki jeszcze...
Ada fikusuje a mnie mdli po tych warzywkach... Ałaaaaa! Też dostajecie codziennie kopniaka lub dwa tak sile że łzy w oczach stają?
#116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale Ci powiem , że ja właśnie zwlekam z tym łóżeczkiem ze względu na koty ![]() Cytat:
Dla niego Jest cały czas Nadusia.. A z tym tesco to też tak słyszałam..
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie był kurier z koszulą, szlafrokem i ręcznikami BIO. Zaraz wklejam zdjęcia.
Koszula rozm. L-XL, zawsze mam M, ale zaryzykowałam i dobrze, bo w M w lutym mogło by być ciężko się zmieścić. Szlafrok rozm. L, też spoko, M byłby za mały. Ręczniki, fajne milusie. Także wszystko polecam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
w ogole to chcialabym kupic cos, nie wiem pluszaka, zawieszke, ktora jest pozytywka wiecie, na sznurek i gra
bo teraz bym chciala dzidzi puszczac i pozniej miec przy lozeczku bo karuzelke zawiesze nad wyrko dopiero ok 3msca ![]() cos polecacie? Asiu Reczniki te jednorazowe ? Co dawalas juz linka ? pokaz szlafrokowy link jesli mozesz? ![]()
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-11-12 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Adulka też mówię i Adusia, Dusia, Dudusia, Bobo-któraś z was tak pisała i mi w ucho wpadło, młoda, maleńka i dzieć mój ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:37.